Vergelijk de Top 5 Forum Plugins voor WordPress

Laten we eerlijk zijn, het ingebouwde community-aspect in WordPress is mat.


Natuurlijk kunnen geregistreerde gebruikers en gasten – afhankelijk van je instellingen – reacties achterlaten op posts. Maar dit komt niet eens in de buurt van een boeiende community-ervaring waar gebruikers deel van uit willen maken.

Dit is waar forum-plug-ins tussenkomen.

Waarom een ​​forumsectie aan uw website toevoegen?

Het toevoegen van een forumgedeelte aan uw website biedt tal van voordelen. Het is een geweldige manier om je publiek te betrekken en hen een gevoel van verbondenheid te geven. Bovendien kan het uw website gratis voorzien van een dagelijkse stroom van community-gestuurde inhoud.

Naarmate de deelname aan uw online community groeit, zijn gebruikers meer geneigd om terug te komen en te reageren of te reageren op wat iedereen zegt.

Gelukkig voor WordPress-gebruikers zijn de meeste van de beste plug-ins al toegankelijk vanuit de officiële WordPress-bibliotheek. Het is slechts een kwestie van bepalen welke geschikt is voor uw behoeften en perfect bij uw merk past.

Om u te helpen de beste beslissing te nemen, volgen hier de beste forum-plug-ins die u op uw WordPress-site kunt gebruiken:

1. BuddyPress

Site: www.designwall.com/guide/dw-question-answer-plugin/

Als uw community-doel is om gebruikers in staat te stellen oplossingen te vinden voor unieke problemen, dan is DW-vraag & Antwoord is de plug-in voor jou. Zoals de naam al doet vermoeden, kun je snel een Q integreren&Een sectie binnen uw site.

Na activering krijgt u automatisch een vragenlijstpagina en een vraagpagina waar gebruikers naar vragen kunnen bladeren of hun eigen vragen kunnen stellen. Het is ook gemakkelijk om de instellingen voor deze pagina’s te wijzigen, zoals het inschakelen van handmatige vraaggoedkeuring, statuspictogrammen en de standaard permalink-structuur.

Vanuit het perspectief van een gebruiker is een ander voordeel van DWQA de bruikbaarheid. De pagina Vraag stellen laadt niet alleen snel op, maar past ook goed bij elk thema. Het stelt gebruikers ook in staat om afbeeldingen en citaten in te voegen.

Opmerkelijke kenmerken:

 • Extensies – DWQA wordt geleverd met verschillende extensies die u kunt gebruiken om handige functies te implementeren. Dit omvat een scorebord, insluitbare vragen, captcha en tal van andere aangepaste widgets.
 • Categorieën – Door vragen in categorieën te ordenen, wordt het voor u en uw gebruikers gemakkelijker. Met DWQA kunt u zoveel categorieën maken als u nodig heeft, evenals subcategorieën voor gerelateerde onderwerpen.
 • Branded e-mails – Voor merkdoeleinden kunt u een aangepast logo en adres toevoegen voor e-mailmeldingen. Ga gewoon naar ‘Vragen’ > ‘Instellingen ‘ > ‘E-mails’ om toegang te krijgen tot deze functies.

3. CM Antwoorden

Site: bbpress.org/

bbPress is een eenvoudige plug-in die zich richt op discussies in plaats van op sociale netwerken. Hiermee kunt u forumsecties publiceren met kenmerken zoals bovenliggende categorieën, zichtbaarheid en open status.

Een vuistregel is om speciale discussieborden te maken voor elke inhoudscategorie op uw site. Zodra uw forums helemaal klaar zijn, kunnen gebruikers onderwerpen en antwoorden posten. Vervolgens kunt u hun activiteiten volgen in de secties Onderwerpen en Antwoorden vanuit het hoofddashboard.

Opmerkelijke kenmerken:

 • Diepgaande instellingen – Om toegang te krijgen tot de geavanceerde instellingen die beschikbaar zijn voor bbPress, ga naar het WordPress-dashboard en ga naar ‘Instellingen’ > ‘Forums’. Hier kunt u bepaalde functies inschakelen, zoals anonieme publicatie, revisies, abonnementen en nog veel meer.
 • Naadloze integratie – bbPress is een lichtgewicht plug-in die is ontworpen om snel en naadloos te integreren met uw WordPress-installatie. Het enige nadeel van deze aanpak is dat het moeilijk te personaliseren kan zijn, vooral voor onervaren site-eigenaren.

4. wpForo

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map