Vergelijk Top 5 WordPress Backup Plugins

Hoe geweldig het WordPress content management systeem ook is, het is niet immuun voor beveiligingsbedreigingen die de continuïteit van onze website in gevaar kunnen brengen. Houd er rekening mee dat cyberaanvallen niet alleen uw online gegevens in gevaar brengen, maar ook uw reputatie kunnen aantasten, vooral als een inbreuk de gegevens van uw klanten beïnvloedt.


Afgezien van cyberaanvallen, bedreigen bepaalde verkeerde configuraties in uw backend ook de beveiliging van uw site.

In ieder geval moet je voorbereid zijn op het ergste door te hebben backups om de volledige functionaliteit van uw site snel te herstellen.

Zonder verder oponthoud, hieronder zijn vijf van de beste WordPress-back-upplug-ins die u kunt gebruiken:

1. BackUpWordPress

BackUpWordPress is de plug-in die u wilt als u eenvoudig en betrouwbaar geautomatiseerde back-ups moet maken. Na het installeren en activeren van de plug-in doet het onmiddellijk zijn werk met behulp van de standaard automatiseringsinstellingen. Indien nodig kunt u uw back-upschema specificeren door naar Tools te gaan > Maak back-ups en klik vervolgens op “Instellingen” onder het standaardschema.

Als alternatief kunt u eenvoudig een nieuw schema toevoegen met een andere set regels door op “+ Schema toevoegen” te klikken.

backups

Hoewel de kernplug-in gratis is, kunt u er ook voor betalen extensies die functionaliteit toevoegen. Op dit moment koppelen de beschikbare extensies BackUpWordPress aan cloudservices zoals Google Drive, Dropbox en Windows Azure.

Download en meer info: wordpress.org/plugins/duplicator/

3. VaultPress

Als je iets meer nodig hebt dan alleen een back-upplug-in, dan zou je voor VaultPress moeten gaan. Naast de mogelijkheid om geautomatiseerde back-ups te maken, scant deze plug-in ook regelmatig uw database op malware, virussen en andere beveiligingsproblemen. Het wordt ook geleverd met ingebouwde spambescherming om de reputatie en SEO van uw website te behouden.

kluis

Vergeet niet dat u moet betalen voor een maandelijkse licentie om VaultPress en de beveiligingsfuncties ervan te gebruiken. Hoewel de stijgende kosten misschien te hoog zijn voor nieuwe bloggers, is het perfect voor degenen die bereid zijn te investeren in WordPress-beveiliging.

Download en meer info: wordpress.org/plugins/updraftplus/

5. BlogVault

Het enige dat beter is dan een dagelijkse back-up is een echte tijd back-up – een kernfunctie van BlogVault. Het werkt door directe back-ups te maken wanneer u wijzigingen op uw site opslaat. Dit zorgt ervoor dat u nooit voortgang verliest wanneer u intensieve inhoud of algemene site-ontwikkeling ondergaat.

blogvault

BlogVault wordt ook geleverd met back-upbewaking, geschiedenis en testtools om de integriteit van uw gegevens te waarborgen. Het enige nadeel is dat het een premium is plug-in die wordt geleverd met een jaarlijkse vergoeding voordat u de functies ervan kunt gebruiken.

Cloud-integratieAlleen DropboxE-mailback-ups / meldingen

Conclusie

Back-up maken is een belangrijk aspect van site-onderhoud dat continuïteit garandeert. Vergeet niet om een ​​plug-in te kiezen die het beste bij uw online doelen past. Of u nu een eenvoudige back-upplug-in of een uitgebreidere beveiligingssuite nodig heeft, de bovenstaande lijst kan u helpen de beste beslissing te nemen.

Als je andere problemen hebt met WordPress, raden we je aan dit bericht te raadplegen voor de beste snelle oplossingen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me