W3 Total Cache Plugin – Beyond General Settings

In een eerder artikel benadrukten we dat het belangrijk is om een ​​snel ladende website te hebben en dat de W3 Total Cache-plug-in de laadtijd kan verminderen en in het algemeen websites kan versnellen. We hebben ook gekeken naar de algemene instellingen voor deze plug-in in dat artikel. Laten we nu verder kijken dan Algemene instellingen en begrijpen hoe u deze plug-in kunt verfijnen voor optimale prestaties.


Een woord over deze plug-in voordat we ingaan op de geavanceerde functies – om het maximale uit W3 Total Cache te halen, zijn enkele geavanceerde server-side scripting en hostingconfiguratie vereist. Maar zelfs zonder dit kunnen we goede resultaten behalen.

Nadat u de W3 Total Cache-plug-in hebt geïnstalleerd en geactiveerd, zoekt u naar Prestatie op het dashboard en klik erop. Het dashboard van de plug-in wordt geopend en u kunt daar bladeren om een ​​idee te krijgen van het scala aan functies van deze plug-in.

5

De extra functies die beschikbaar zijn bij Premium Services vindt u hier. Feedback kan naar de ontwikkelaars van de plug-in gaan via de link terug onder Spread the Word. Statistische informatie over de prestaties van de website vanuit het oogpunt van de server is te vinden onder New Relic. Nadat u de plug-in heeft geconfigureerd, geeft het Google Page Speed-rapport informatie weer over de prestaties van uw website.

Laten we nu de plug-in configureren.

Klik op Prestatie > Algemene instellingen.Kijk eens naar de opties openen onder Algemene instellingen. U kunt de instellingen onder elke optie aanpassen.

5a

1. Voorbeeldmodus

Om het effect van de W3 Total Cache-plug-in te bekijken, kunt u de Preview-modus inschakelen. Als deze modus is ingeschakeld, kan alleen de beheerder het effect van een wijziging zien. Wanneer deze modus is uitgeschakeld, kan het kijkerspubliek ook de effecten zien van de wijzigingen die door deze plug-in zijn aangebracht.

5b

In de bovenstaande afbeelding is de voorbeeldmodus uitgeschakeld. U moet de voorbeeldmodus inschakelen terwijl u wijzigingen aanbrengt in de instellingen, observeren dat ze het gewenste effect hebben op de website en ze vervolgens weer uitschakelen na het opslaan van de wijzigingen.

2. Paginacache

Elke keer dat een kijker om een ​​pagina vraagt, heeft WordPress toegang tot talloze PHP-scripts en voert het databasequery’s uit, die allemaal serverruimte innemen en de website vertragen. Wanneer u caching op een pagina inschakelt, wordt dit proces sneller gemaakt voor herhaalde verzoeken.

7c

Onder de instellingen van de paginacache moet u ook de paginacachemethode kiezen. De keuze is afhankelijk van de server die de website gebruikt. De standaardinstelling hiervoor is Schijf verbeterd. Dit is prima voor de meeste websites.

5d

Omdat u deze keuze voor alle instellingen herhaaldelijk moet maken, laten we de andere opties naast Schijfverbetering eens bekijken.

Disk Basic en Disk Enhanced is voor gedeelde hosting. U kunt Schijf Verbeterd kiezen, maar als uw site langzamer wordt of als u te veel serverbronnen in beslag neemt, kunt u teruggaan naar Disk Basic. Of verander anders uw hostingpakket of hostingprovider.

Dedicated / Virtual Servers zijn servers van een hogere orde. Dedicated servers worden niet gedeeld met een andere website of persoon, terwijl virtuele servers worden gedeeld door zeer weinig personen of websites.

Opcode: Alternative PHP Caching (APC) – Hier wordt de PHP-code in de cache opgeslagen met behulp van open source PHP-oplossingen.

Opcode: eAccelerator – Dit is een PHP-encoder en loader.

Opcode: XCache – Een zeer snelle en stabiele opcode-cache. Het wordt volledig ondersteund door Windows en Linux.

Opcode: WinCache – Een open source PHP-oplossing exclusief voor Windows.

Meerdere servers: Memecached – Als een site door meer dan één server wordt ondersteund, moet de optie memecached worden aangevinkt.

3. Verklein

Code bevat dingen zoals opmerkingen, nieuwe lijntekens en spaties die de grootte van de code vergroten. Minification maakt een einde aan de code van ontslagen. HTML, Java en CSS-scripts zijn hier de boosdoeners en verkleining hiervan zal de snelheid merkbaar verbeteren.

Je zult ook opties moeten kiezen onder HTML Minifier, JS Minifier en CSS Minifier. De standaardopties werken prima, maar in het geval van conflicten kunt u de andere opties kiezen en kijken welke voor u werkt. Als de problemen onopgelost blijven, kunt u ook de minificatie-optie uitschakelen. Dit zal vaak het geval zijn wanneer Lite Speed ​​is geïnstalleerd.

8a

U moet de Minify-cachemethode kiezen op basis van de uitleg in (2) hierboven. De aanbevolen optie is hier Schijf.

8b

4. Databasecache en objectencache

9

Het inschakelen van de databasecache-optie betekent dat u de SQL-query’s in de cache opslaat. Het vinden van een pagina op de server houdt zoeken in een zeer grote database in. Caching verkort de tijd voor deze zoekopdracht, maar het verbruikt serverbronnen. Op een gedeelde server kan het dus de snelheid verminderen. De manier om dit te doen is door databasecaching in te schakelen en vervolgens de snelheid van de site te analyseren. Als dit leidt tot vertraging, kan het uitschakelen een betere optie zijn. Deze optie werkt het beste op een dedicated of virtuele server.

9a

Het inschakelen van de objecten cache helpt de verwerkingstijd van sommige bewerkingen te verkorten. Het is alleen aan te raden voor Dedicated of Virtual Server.

9b

5. Browser Cache en Content Delivery Network

Browser-cache is een zeer belangrijke optie en moet altijd zijn ingeschakeld, welke hostingmethode u ook gebruikt. Deze instelling gebruikt de cache in de webbrowser van de bezoeker om de serverbelasting en responstijd te verminderen. Headers worden toegevoegd en HTML-compressie is mogelijk. Wanneer een pagina voor de tweede keer wordt opgevraagd, verbetert de reactietijd aanzienlijk.

10

Soms wordt inhoud opgeslagen op een aantal servers over de hele wereld. Een Content Delivery Network leidt de bezoeker naar de dichtstbijzijnde geografische server. Schakel deze optie uit als u geen Content Delivery Network gebruikt.

8. Proxy omkeren

11

Met reverse proxy worden uw statische bestanden in de cache opgeslagen op verschillende servers over de hele wereld en zijn ze toegankelijk via een cloud voor een bezoeker. Het is beter om dit niet in te schakelen voor WordPress-sites

9. Toezicht

12

U moet Monitoring alleen inschakelen als u gedetailleerde statistieken van uw site en serverprestaties wilt hebben en als u bekend bent met New Relic.

10. Diversen

13

Verkrijg een API-sleutel door de link onder het veld te volgen en voer deze vervolgens in het veld Paginasnelheid-API-sleutel in. De andere opties zijn alleen voor gevorderde gebruikers.

11. Instellingen voor foutopsporing en import en export.

Debug biedt gedetailleerde informatie over elke cache en kan openbaar worden bekeken in de broncode van de pagina. Dit zal u helpen erachter te komen wat wel en niet werkt. Alleen inschakelen indien nodig en kort daarna uitschakelen.

14

Alle instellingen kunnen worden geëxporteerd en vervolgens naar dezelfde site of een andere locatie worden geïmporteerd en dienen als een goede back-up.

Een belangrijke factor bij het succesvolle gebruik van deze plug-in zijn de software- en configuratiebeperkingen van de hostingprovider. Als uw hostingomgeving niet geschikt is, of als de configuratie-opties te veel voor u blijken te zijn, wilt u misschien terugkeren naar de eenvoudigere W3 Super Cache, aangezien de meeste servers optimaal kunnen werken met deze plug-in op een zeer eenvoudige installatie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me