W3 Total Cache Plugin – Dincolo de setările generale

Într-un articol anterior, am subliniat că este important să avem un site de încărcare rapidă și că pluginul W3 Total Cache poate ajuta la reducerea timpului de încărcare și, în general, la accelerarea site-urilor web. De asemenea, am analizat Setările generale pentru acest plugin din articolul respectiv. Acum, să ne uităm dincolo de Setările generale și să înțelegem cum să reglați bine acest plugin pentru performanțe optime.


Un cuvânt despre acest plugin înainte de a ne aprofunda în funcțiile avansate – pentru a obține beneficiul maxim din W3 Total Cache, sunt necesare unele scripturi laterale de server avansate și configurare de găzduire. Dar chiar și fără acest lucru, putem obține rezultate bune.

După instalarea și activarea pluginului W3 Total Cache, căutați Performanţă pe tabloul de bord și faceți clic pe el. Tabloul de bord al pluginului se va deschide și puteți naviga acolo pentru a vă face o idee despre gama de funcții ale acestui plugin.

5

Funcțiile suplimentare disponibile cu serviciile Premium pot fi găsite aici. Feedback-ul poate accesa dezvoltatorii pluginului din link-ul din „Spread the Word”. Informații statistice cu privire la performanța site-ului web din punctul de vedere al serverului pot fi găsite la New Relic. După ce ați configurat pluginul, raportul Viteza paginii Google va afișa informații cu privire la performanțele site-ului dvs. web.

Acum, haideți să configurăm pluginul.

Click pe Performanţă > setari generale.Aruncați o privire la opțiuni care se deschid sub Setări generale. Puteți ajusta setările sub fiecare opțiune.

5a

1. Mod Previzualizare

Pentru a verifica efectul pluginului W3 Total Cache, puteți activa modul Previzualizare. Când acest mod este activat, numai administratorul poate vedea efectul unei modificări. Atunci când acest mod este dezactivat, publicul vizualizat poate vedea și efectele modificărilor făcute de acest plugin.

5b

În imaginea de mai sus, modul de previzualizare este dezactivat. Trebuie să activați modul de previzualizare în timp ce faceți modificări la setări, să observați că acestea au efectul dorit pe site-ul web și apoi să le dezactivați din nou după salvarea modificărilor.

2. Cache de pagină

De fiecare dată când un telespectator solicită o pagină, WordPress accesează numeroase scripturi PHP și rulează interogări ale bazelor de date, toate ocupând spațiul serverului și încetinesc site-ul. Când activați memoria de cache pe o pagină, acest proces se face mai rapid pentru cereri repetate.

7c

În cadrul setărilor de cache a paginii, va trebui să alegeți și metoda de memorie cache a paginii. Alegerea depinde de serverul pe care îl utilizează site-ul web. Setarea implicită pentru aceasta este Discul îmbunătățit. Acest lucru este în regulă pentru majoritatea site-urilor web.

5d

Deoarece va trebui să faceți această alegere în mod repetat pentru toate setările, să aruncăm o privire asupra celorlalte opțiuni, în afară de Disk Enhanced.

Disk Basic și Disk Enhanced este pentru găzduire partajată. Puteți alege Disk Enhanced, dar dacă site-ul dvs. se încetinește sau dacă preiați prea multe resurse de server, puteți trece înapoi la Disk Basic. Sau altfel schimbați planul de găzduire sau furnizorul de hosting.

Serverele dedicate / virtuale sunt o ordine mai mare de servere. Serverele dedicate nu sunt partajate cu niciun alt site web sau persoană, în timp ce serverele virtuale sunt partajate de foarte puține persoane sau site-uri web.

Opcode: Alternative PHP Caching (APC) – Aici codul PHP este memorat în cache folosind soluții PHP open source.

Opcode: eAccelerator – Acesta este un codificator și încărcător PHP.

Opcode: XCache – Un cache de opcode foarte rapid și stabil. Este complet acceptat de Windows și Linux.

Opcode: WinCache – O soluție PHP open source exclusiv pentru Windows.

Servere multiple: Memecached – Dacă un site este acceptat de mai mult de un server, atunci opțiunea memecached ar trebui să fie verificată.

3. Minimizează

Codul conține chestii precum comentariile, caracterele de linie noi și spațiile necompletate care umflă dimensiunea codului. Minifierea scade codul concedierilor. Scripturile HTML, Java și CSS sunt vinovații aici și reducerea acestora va îmbunătăți perceptibil viteza.

De asemenea, va trebui să alegeți opțiuni sub HTML Minifier, JS Minifier și CSS Minifier. Opțiunile implicite ar funcționa bine, dar în caz de conflicte, puteți alege celelalte opțiuni și puteți vedea care funcționează pentru dvs. Dacă problemele rămân nerezolvate, puteți dezactiva și opțiunea de minificare. Acesta va fi adesea cazul când Lite Speed ​​este instalat.

8a

Va trebui să alegeți metoda de memorare a memoriei cache pe baza explicației din (2) de mai sus. Opțiunea recomandată aici este Discul.

8b

4. Cache de baze de date și cache de obiecte

9

Activarea opțiunii de memorie cache a bazei de date înseamnă că conectați interogările SQL. Găsirea unei pagini pe server implică căutarea într-o bază de date foarte mare. Caching-ul reduce timpul pentru această căutare, dar consumă resurse de server. Deci, pe un server comun, poate reduce viteza. Modul de a parcurge acest lucru ar fi activarea memorării în cache a bazelor de date și apoi analizarea vitezei site-ului. Dacă are ca rezultat o încetinire, dezactivarea poate fi o opțiune mai bună. Această opțiune funcționează cel mai bine pe un server dedicat sau virtual.

9a

Activarea funcției obiecte cache ajută la reducerea timpului de proces al unor operațiuni. Este recomandabil numai pentru serverul dedicat sau virtual.

9b

5. Cache browser și rețea de livrare a conținutului

Memoria cache a browserului este o opțiune foarte importantă și trebuie să fie întotdeauna activată, indiferent de metoda de găzduire pe care o utilizați. Această setare utilizează memoria cache din browserul web al vizitatorului pentru a reduce încărcarea serverului și timpul de răspuns. Se adaugă anteturi și este posibilă compresia HTML. Când o pagină este solicitată pentru a doua oară, timpul de răspuns se îmbunătățește dramatic.

10

Uneori, conținutul este stocat pe mai multe servere de pe glob. O rețea de livrare de conținut direcționează vizitatorul către serverul geografic cel mai apropiat de acesta. Dacă nu utilizați o rețea de livrare a conținutului, atunci dezactivați această opțiune.

8. Proxy invers

11

Cu proxy invers, fișierele statice sunt memorate în cache pe diferite servere de pe tot globul și pot fi accesate prin intermediul unui cloud de către un vizitator. Este mai bine să nu activați acest lucru pentru site-urile WordPress

9. Monitorizare

12

Ar trebui să activiți Monitorizarea numai dacă doriți să aveți statistici detaliate despre performanța site-ului și a serverului dvs. și dacă sunteți familiarizați cu noua relicvă.

10. Diverse

13

Achiziționați o cheie API urmând linkul dat sub câmpul și apoi introduceți-l în câmpul cheie API Speed ​​Speed. Celelalte opțiuni sunt doar pentru utilizatorii avansați.

11. Setări Debug și Import și Export.

Debug oferă informații detaliate despre fiecare cache și poate fi vizualizat public în codul sursă al paginii. Acest lucru vă va ajuta să vă dați seama ce funcționează și ce nu. Activați numai atunci când este necesar și dezactivați-o curând după.

14

Toate setările pot fi exportate și apoi importate ulterior în același site sau într-o altă locație și servește ca o copie de rezervă bună.

Un factor major în utilizarea cu succes a acestui plugin este constrângerile de configurare software și furnizor de hosting. Dacă mediul dvs. de găzduire nu este potrivit, sau dacă opțiunile de configurare se dovedesc prea mult pentru dvs., este posibil să doriți să reveniți la cel mai simplu W3 Super Cache, deoarece majoritatea serverelor pot funcționa optim cu acest plugin la o instalare de bază..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me