W3 Total Cache Plugin – Utover generelle innstillinger

I en tidligere artikkel understreket vi at det er viktig å ha et nettsted med hurtig innlasting og at W3 Total Cache-plugin kan bidra til å redusere belastningstiden og generelt øke hastigheten på nettsteder. Vi så også på Generelle innstillinger for denne pluginen i den artikkelen. La oss se lenger enn Generelle innstillinger og forstå hvordan du finjusterer denne plugin for optimal ytelse.


Et ord om denne plugin-en før vi går inn i de avanserte funksjonene – for å få maksimal utbytte av W3 Total Cache, kreves det noe avansert serversideskripting og hostingkonfigurasjon. Men selv uten dette kan vi få noen gode resultater.

Når du har installert og aktivert W3 Total Cache-plugin, ser du etter Opptreden på dashbordet og klikk på det. Dashbordet til plugin-en åpnes, og du kan bla dit for å få en ide om rekke funksjoner for denne plugin.

5

De ekstra funksjonene som er tilgjengelige med Premium Services, finner du her. Tilbakemelding kan gå til plugin-utviklerne fra lenken tilbake under Spre Word. Statistisk informasjon om nettstedets ytelse fra serverens synspunkt finner du under New Relic. Når du har konfigurert plugin-modulen, viser Google Page Speed-rapporten informasjon om ytelsen til nettstedet ditt.

La oss nå konfigurere plugin-modulen.

Klikk på Opptreden > Generelle innstillinger.Se på opsjoner som åpnes under Generelle innstillinger. Du kan justere innstillingene under hvert alternativ.

5a

1. Forhåndsvisningsmodus

For å sjekke effekten av W3 Total Cache-plugin, kan du aktivere forhåndsvisningsmodus. Når denne modusen er aktivert, er det bare administratoren som kan se effekten av en endring. Når denne modusen er deaktivert, kan publikum som ser på, også se effekten av endringene som er gjort av denne pluginen.

5b

På bildet over er forhåndsvisningsmodus deaktivert. Du må aktivere forhåndsvisningsmodus mens du gjør endringer i innstillingene, observere at de har ønsket effekt på nettstedet og deretter deaktivere dem igjen etter at du har lagret endringene.

2. Sidebuffer

Hver gang en seer ber om en side, får WordPress tilgang til en rekke PHP-skript og kjører databasespørsmål, som alle tar opp serverplass og bremser nettstedet. Når du aktiverer hurtigbufring på en side, blir denne prosessen raskere for gjentatte forespørsler.

7c

Under side-hurtigbufferinnstillingene, må du også velge sidebuffer-metoden. Valget er avhengig av serveren nettstedet bruker. Standardinnstillingen for dette er Diskforbedret. Dette er bra for de fleste nettsteder.

5d

Siden du må ta dette valget gjentatte ganger for alle innstillingene, la oss se på de andre alternativene i tillegg til Diskforbedret.

Disk Basic og Disk Enhanced er for delt hosting. Du kan velge Disk Enhanced, men hvis nettstedet bremser ned, eller hvis du bruker for mye serverressurser, kan du gå tilbake til Disk Basic. Eller ellers endre hostingplanen eller hostingleverandøren.

Dedikerte / virtuelle servere er en høyere rekkefølge av servere. Dedikerte servere deles ikke med andre nettsteder eller personer, mens virtuelle servere deles av svært få personer eller nettsteder.

Opcode: Alternativ PHP Caching (APC) – Her blir PHP-koden hurtigbufret ved hjelp av åpen kildekode PHP-løsninger.

Opcode: eAccelerator – Dette er en PHP-koder og laster.

Opcode: XCache – En veldig rask og stabil opcode-cache. Det støttes fullt ut av Windows og Linux.

Opcode: WinCache – En åpen kildekode PHP-løsning eksklusivt for Windows.

Flere servere: Memecached – Hvis et nettsted støttes av mer enn en server, bør alternativet memecached sjekkes.

3. Minifiser

Koden inneholder ting som kommentarer, nye linjetegn og blanke mellomrom som blåser opp størrelsen på koden. Minifisering fjerner kode for oppsigelser. HTML, Java og CSS-skript er de skyldige her og minifisering av disse, vil forbedre hastigheten merkbart.

Du må også velge alternativer under HTML Minifier, JS Minifier og CSS Minifier. Standardalternativene vil fungere helt fint, men i tilfelle konflikter, kan du velge de andre alternativene og se hvilke som fungerer for deg. Hvis problemene fortsatt ikke er løst, kan du også deaktivere alternativet for minifisering. Dette vil ofte være tilfelle når Lite Speed ​​er installert.

8a

Du må velge Minify cache-metoden basert på forklaringen i (2) ovenfor. Det anbefalte alternativet her er Disk.

8b

4. Databasebuffer og objekter-hurtigbuffer

9

Å aktivere alternativet for databasebuffer betyr at du bufrer SQL-spørsmålene. Å finne en side på serveren innebærer å søke i en veldig stor database. Bufring reduserer tiden for dette søket, men det bruker serverressurser. Så på en delt server kan det faktisk redusere hastigheten. Måten å gjøre det på ville være å aktivere hurtigbufring av databaser og deretter analysere nettstedets hastighet. Hvis det resulterer i en nedgang, kan det være et bedre alternativ å deaktivere det. Dette alternativet fungerer best på en dedikert eller virtuell server.

9a

Aktivering av objekter cache bidrar til å redusere prosesstiden for noen operasjoner. Det anbefales bare for dedikert eller virtuell server.

9b

5. Nettleserbuffer og innholdsleveringsnettverk

Nettleserbuffer er et veldig viktig alternativ og må alltid være aktivert, uansett hvilken vertsmetode du bruker. Denne innstillingen bruker hurtigbufferen i nettleseren til besøkende for å redusere serverbelastning og responstid. Overskrifter legges til og HTML-komprimering er mulig. Når en side etterspørres for andre gang, forbedres responstiden dramatisk.

10

Noen ganger blir innhold lagret på et antall servere over hele kloden. Et innholdsleveringsnettverk leder besøkende til den geografiske serveren som er nærmest ham. Hvis du ikke bruker et innholdsleveringsnettverk, kan du deaktivere dette alternativet.

8. Omvendt proxy

11

Med omvendt proxy, lagres de statiske filene dine til forskjellige servere over hele kloden og kan nås via en sky av en besøkende. Det er bedre å ikke aktivere dette for WordPress-nettsteder

9. Overvåking

12

Du bør aktivere overvåking bare hvis du vil ha detaljert statistikk over nettstedets og serverens ytelse, og hvis du er kjent med New Relic.

10. Diverse

1. 3

Anskaff en API-nøkkel ved å følge koblingen gitt under feltet, og skriv den deretter inn i feltet Page Speed ​​API Key. De andre alternativene er bare for avanserte brukere.

11. Feilsøke og importere og eksportere innstillinger.

Debug gir detaljert informasjon om hver cache og kan sees offentlig i kildekoden på siden. Dette vil hjelpe deg med å finne ut hva som fungerer og hva som ikke er det. Aktiver bare når det er påkrevd og deaktiver kort tid etter.

14

Alle innstillinger kan eksporteres og deretter importeres til samme sted eller et annet sted og fungerer som en god sikkerhetskopi.

En viktig faktor for vellykket bruk av denne plugin er hostingleverandørens programvare og konfigurasjonsbegrensninger. Hvis vertsmiljøet ditt ikke er egnet, eller hvis konfigurasjonsalternativene viser seg for mye for deg, kan det være lurt å gå tilbake til den mer enkle W3 Super Cache, ettersom de fleste servere kan fungere optimalt med denne plugin-en på en veldig grunnleggende installasjon.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me