Găsiți cei mai buni producători de site-uri web

Site Builders sunt companii care permit utilizatorilor să înregistreze un domeniu, să vă creeze site-ul, să găzduiască și să gestioneze site-ul – toate într-un singur loc.


Contents

Avantajele constructorilor de site-uri moderne

Spre deosebire de serviciile tradiționale de găzduire, o companie de găzduire care se numește „Website Builder” oferă o serie de beneficii care sunt destul de utile pentru un începător..

Printre ele se numără:

  • Ușor de creat și de gestionat – Creatorul de site-uri oferă posibilitatea de a crea și de a găzdui un site web fără experiență de codare. Utilizatorii își pot construi site-ul cu un editor web drag-and-drop și pot configura cu ușurință o platformă de blogging / podcasting.
  • Teme și modele frumoase pentru site-uri web – Creatorul de site-uri vine de obicei cu sute de șabloane gratuite și profesionale, tematice și teme. Consultați câteva dintre cele mai bune șabloane gratuite pentru site-ul online comerț online.
  • Baza web 100% – Utilizatorii au capacitatea de a lucra pe site-ul dvs. web de oriunde cu o conexiune la Internet.
  • Soluție unică – Totul – de la înregistrarea domeniului la găzduire și dezvoltare se face (și se facturează) într-un singur loc.
  • Suport complet de afaceri – Suportul pentru gateway-ul de plată, software-ul de administrare a stocurilor, transportul și calculatorul de costuri fiscale sunt (de obicei) acoperite în constructorii de magazine sau în planurile de comerț electronic.

Care sunt alegerile tale?

Wix și Weebly sunt probabil două nume mari despre care ați auzit. Au fost cei mai buni producători de site-uri pentru cei care lucrează pentru prima dată sau pentru afaceri ocupate, deoarece oferă o soluție unică pentru crearea unui site web și sunt ușor de utilizat.

Pentru eCommerce, apoi Shopify și BigCommerce sunt cele două opțiuni recomandate. Acești doi, de asemenea, cunoscuți de cele mai multe ori ca constructori de magazine online, oferă caracteristici cheie care sunt utile pentru un magazin online; inclusiv posibilitatea de a crea un magazin fără codificare, gestionarea stocurilor, mai multe gateway-uri de plată și multe altele.

PROS

  • Plan gratuit
  • Extrem de ușor de utilizat

CONS

  • Magazinele online de nivel scăzut sunt percepute în plus pentru fiecare tranzacție

2. Wix

Wix Website Builder

Wix este de departe unul dintre constructorii de site-uri care a înregistrat o creștere meteorică a absorbției într-o perioadă relativ scurtă.

Creată de Avishai Abrahami, Nadav Abrahami și Giora Kaplan în 2016, până în 2017 compania a formulat o cerere îndrăzneață pentru uimitorii 100 de milioane de utilizatori. În acest interval de timp scurt, a introdus mai multe upgrade-uri de la un editor HTML5 la versiunea de drag and drop 2015.

Planuri Wix & Prețuri

În conformitate cu numărul de utilizatori de pe site-ul său, Wix are o largă răspândire a ceea ce numește „Conturi premium” disponibile, care variază ca preț de la 4,50 USD pe lună până la 24,50 USD pe lună. (Pentru a vedea aceste numere în context – citiți studiul nostru cu privire la costul site-ului web.) Ceea ce nu face reclamă pe scară largă este faptul că puteți utiliza în continuare editorul de drag and drop gratuit.

Aflați mai multe despre Wix în recenzia lui Timotei.

PROS

  • O gamă bună de opțiuni de preț
  • Interfață de utilizare drag-and-drop cu opțiune extinsă

CONS

  • Nu permite exportul de date (ai rămas blocat cu Wix)

3. Shopify

Shopify

Shopify este un nume de frunte în comunitatea constructorilor de magazine online și asta îl face în mod natural să se dubleze ca constructor de site-uri. Compania are peste 800.000 de magazine Shopify active și a realizat vânzări în valoare de peste 100 de miliarde de dolari la momentul scrierii.

Planuri Shopify & Prețuri

Pentru gama sa de servicii, Shopify este aproximativ standard în ceea ce privește prețul. Există trei niveluri care sună la 29 $, 79 $ și 299 $ – fiecare care are, de asemenea, taxe de tranzacție adăugate pe vânzare. Diferențele de preț reflectă în principal opțiuni suplimentare de marketing, cum ar fi certificate cadou, tarife suplimentare de transport și mai multe opțiuni pentru coșul de cumpărături.

Citiți recenzia noastră aprofundată Shopify.

PROS

  • Sunt disponibile o mulțime de instrumente suplimentare
  • Plăți integrate simple și puternice

CONS

  • Costul este puțin prohibitiv decât dacă ești un e-Tailer dedicat

4. BigCommerce

BigCommerce Store și Website Builder

BigCommerce a fost fondată în 2009 și este în prezent condusă de CEO Brent Bellm. De la înființare, compania a crescut cu peste 500 de angajați, care deservesc peste 120 de țări și au stabilit birouri în Sydney, Australia, San Francisco, California și în Austin, Texas.

BigCommerece este ușor în afara profilului obișnuit al constructorului de site-uri standard, în sensul că acesta servește unui scop foarte specific. Site-ul este proiectat pentru a ajuta la construirea de magazine de comerț electronic și s-a transformat în cele din urmă într-o variantă completă în ceea ce privește comerțul virtual, chiar până la oferirea de ambalaje cu amănuntul pentru produse.!

Planuri BigCommerce & Prețuri

Având în vedere că BigCommerce se referă la a ajuta oamenii să vândă lucruri, nu este neobișnuit ca structura prețurilor să fie destul de mult peste constructorul de site-uri standard. Începe de la 29,95 USD și crește până la 249,95 USD în urma volumului tranzacțiilor de vânzări. Cu toate acestea, în plus, există și o taxă per tranzacție și este posibil să fie o altă taxă pe care trebuie să o plătiți dacă alegeți un șablon premium.

Citiți revizuirea noastră aprofundată BigCommerce.

PROS

  • Un instrument complet de vânzări online
  • Fără comisioane de tranzacție pentru toate cele 40+ gateway-uri de plată

CONS

  • ZERO

5. SiteJet

SiteJet

Direcționându-se împotriva CMS în afară de WordPress, SiteJet are cu toate propriile sale variante unice – designeri web, freelanceri și furnizori de servicii. Începe de la $ 11 / lună, constructorul de site-uri este ușor de utilizat și are o mulțime de funcții.

Planuri SiteJet & Prețuri

La fel ca gazdele web care cresc numărul de site-uri pe care le puteți găzdui în funcție de planul dvs., Sitejet oferă și un sistem de publicare pe niveluri. Un site cu un singur utilizator vă va stabili 5 dolari pe lună – și amintiți-vă, acesta este doar pentru site-urile publicate.

Puteți avea multe proiecte în lucrările pe acel cont. Dacă sunteți designer web și sfârșiți publicând alte câteva site-uri web, atunci plătiți mai mult. Luați în considerare costul activității și că veți plăti mai mult doar dacă câștigați mai mult de la mai mulți clienți.

Din păcate, majoritatea funcțiilor de colaborare pe care le-am distribuit mai devreme sunt disponibile doar în cadrul Planului de echipă, care costă 19 dolari pe lună. Acest lucru nu poate părea o legătură mare, dar un tânăr designer web de foame poate părea foarte mult uneori.

Citiți revizuirea aprofundată a site-ului Timothy.

PROS

  • Interfață drag and drop simplă, dar puternică
  • Caracteristici excelente pentru designeri de site-uri web

CONS

  • Nu este disponibil niciun plan gratuit
  • Lipsa instrumentelor de marketing

6. Gator Website Builder

De data aceasta intră pe scena de construire a site-urilor este HostGator cu noul său Builder de site-uri Gator. Acest nou instrument nu este oferit ca parte a pachetelor sale standard de găzduire și este disponibil ca produs individual – plătiți pentru constructor și beneficiați de găzduire gratuită.

Privind-o ca pe un lucru de sine stătătoare, pare să lovească toate casetele corecte pentru dezvoltarea rapidă a site-ului. Puteți începe cu unul dintre numeroasele lor șabloane (care arată decent) și vă puteți orienta de acolo. Personalizările sunt ușoare, deoarece întregul lucru este drag and drop.

Dacă cerințele dvs. nu sunt atât de complexe și aveți nevoie doar de un site web destul de rapid – acesta este un instrument perfect pentru dvs. Completarea unui site și personalizarea acestuia vă pot lua mai puțin de 30 de minute. Probabil mai puțin dacă sunteți deja familiarizați cu modul în care funcționează constructorii de site-uri web.

Dificultatea mai mare este să înaintăm în fața formularului, deoarece par să existe opțiuni foarte limitate pentru a duce site-ul la nivelul următor. De exemplu, comerțul electronic nu este posibil decât dacă plătiți pentru o actualizare la planul dvs. Nu puteți face, de asemenea, nimic în ceea ce privește managementul SEO, nici măcar să vă setați meta site-ul de bază.

Există o piață de aplicații disponibilă (cum ar fi toți principalii constructori de site-uri web), dar acum există un număr mare de patru aplicații în magazin – toate fiind etichetate „premium”. Primele impresii sunt că acest constructor de site-uri trebuie să meargă puțin mai departe înainte de a solicita mai mult de la potențialii săi utilizatori.

Planuri de constructor de site-uri Gator & Prețuri

Planul de intrare pentru Gator Website Builder începe de la 3,84 USD / lună și merge până la 9,22 USD / lună.

PROS

  • Foarte ușor de utilizat
  • Șabloane gratuite disponibile

CONS

  • Caracteristici foarte de bază
  • Funcțiile de comerț electronic necesită o actualizare

7. Firedrop

Firedrop Website Builder

Firedrop.ai este unul dintre instrumentele de construcție a site-urilor web mai unice pe care le-am întâlnit până acum. Este unul dintre cei mai noi construitori de site-uri și pentru a afla mai multe, Lori a intervievat fondatorul și CEO Marc Crouch doar câteva zile mai devreme.

Conceptul Firedrop.ai dezvoltat în 2015 și, din câte știu, este primul constructor de site-uri care a încorporat elemente de inteligență artificială (AI) în construirea sa.

Planuri Firedrop & Prețuri

Firedrop prețuri în sine de la gratuit la 15 GBP pe lună, cu contul gratuit capabil să sprijine o singură pagină web care vine cu brandul Firedrop.

Pentru conturile plătite, există două opțiuni și ambele permit propriului brand să domine. Contul Plus vă permite să creați mai multe pagini web.

PROS

  • Plan gratuit
  • Experiență unică de design grație botului Sacha AI

CONS

  • Componente de construcție limitate disponibile

Evitați să plătiți SiteBuilder.com, WebsiteBuilder.com, Sitey și Sitelio

EIG Website Builder

După ce ne-am încheiat recenzia despre SiteBuilder.com am observat că avem aceeași problemă inițială cu WebSiteBuilder, Sitelio și Sitey – pagina Despre lipsea. Destul de curios, am făcut câteva săpături și am descoperit că toate sunt deținute de Endurance International Group (EIG).

EIG achiziționează și rulează doar tehnologie (aici este o listă a companiilor de găzduire deținute de EIG) și nu creează de fapt nimic propriu.

Planuri WebSiteBuilder, Sitelio, Sitey și SiteBuilder & Prețuri

În ceea ce privește funcțiile disponibile, SiteBuilder (și alte clone) oferă ceea ce consider că ar trebui să fie standardul constructorilor de site-uri web. Include elemente de drag and drop, secțiuni editabile din șabloane, asistență de comerț electronic și multe altele. Toate acestea sunt susținute de un set de resurse de șabloane care numerează ceea ce site-ul pretinde este „mii” – am pierdut numărul după 50 de ani.

Toți cei patru constructori de site-uri web au cinci planuri distincte pentru abonați, care variază de la gratuit la 11,99 USD pe an. Planurile gratuite sunt funcționale, dar toate planurile plătite vin la pachet cu un nume de domeniu gratuit. Cu doar 4,99 USD lunar, primiți și conturi de e-mail gratuite, asistență prioritară și creați un magazin online. Aș spune că nivelurile de preț sunt rezonabile și corespund nevoilor reale.

De ce au ales să comercializeze prin atâtea canale sub identități separate este dincolo de mine, dar chiar și structurile de prețuri sunt aproape identice. De remarcat, însă, sunt plângerile de facturare multiple împotriva site-ului, care nu afectează bine, având în vedere cât de fracturată pare afacerea.

Este în regulă să încercați planul gratuit oferit de aceste mărci, dar este un alt lucru atunci când vă construiți afacerea pe planurile premium.

Nu recomandăm să folosiți niciunul dintre acești patru constructori de site-uri pentru webmasteri și proprietarii de afaceri serioși.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map