Miss Hosting Review

Hoewel Miss Hosting begon als een team van negen collega’s die samenwerkten om aan de hostingbehoeften van het publiek te voldoen, is het uitgegroeid tot een groter team met in totaal 45 jaar gedeelde webhostingervaring.


Het team maakt deel uit van de Miss Group. The Miss Group is een grote businessgroep met het hoofdkantoor in Stockholm, Zweden. The Miss Group biedt een scala aan internetgerelateerde diensten. Terwijl Miss Hosting mensen over de hele wereld bedient, ligt de primaire focus op Scandinavische landen. Het levert zijn diensten aan particulieren, bedrijven en organisaties.

Ik begon Miss Hosting te testen in april 2016. Ik bekeek de verschillende hostingplannen en stelde een lijst samen van wat ik leuk vind, evenals enkele dingen waarvan ik denk dat je ze moet weten voordat je verder gaat met Miss Hosting.

Laten we eerst eens kijken naar de verschillende hostingplannen die beschikbaar zijn bij Miss Hosting.

Wat zit er in het pakket? Miss Hosting Hosting Plannen

Miss Hosting heeft verschillende hostingplannen om aan uw behoeften te voldoen.

Gedeelde hosting

Ten eerste – het hostingplan dat ik aan het testen ben – shared hosting.

Kies tussen Basic, Professional en Ultimate shared hostingplannen. Op dit moment kunt u het basisplan krijgen voor slechts $ 1,25 per maand, terwijl het ultieme plan slechts $ 3,75 per maand is. Het basisabonnement wordt geleverd met 1 website en 100 GB redundante opslag, terwijl het Professional-abonnement 10 websites en 250 GB redundante opslag omvat. U kunt een onbeperkt aantal websites hosten en onbeperkte redundante opslag krijgen met het Ultimate-pakket.

Alle pakketten bevatten onbeperkte bandbreedte en e-mailhosting.

Hosting PlansBasicProfessionalUltimate
Schijfopslag100 GB250 GBOnbeperkt
BandbreedteOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
Website om te hosten110Onbeperkt
EmailaccountsOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
Volledige terugbetalingsperiode45 dagen45 dagen45 dagen
Aanmeldprijs (1 jaar)$ 1,25 / maand$ 2,50 / maand$ 3,75 / maand
Verlengingsprijs (1 jaar)$ 5,59 / maand$ 11,59 / maand$ 18,59 / maand

Hosting van wederverkopers

Miss Hosting heeft ook reseller-hostingplannen beschikbaar. Kies een van deze plannen als u uw eigen webhostingbedrijf wilt opzetten. Kies uit basis-, professionele en ultieme abonnementen, variërend in prijs van $ 25 per maand tot $ 124,92 per maand. De plannen beginnen met 50 GB schijfruimte en 500 GB bandbreedte en gaan tot 200 GB schijfruimte en 500 GB bandbreedte. Ongeacht het abonnement dat u kiest, u heeft toegang tot onbeperkte websites en domeinen.

VPS-hosting

Ten slotte kunt u kiezen uit vijf VPS-pakketten. Ze variëren in prijs van $ 5 per maand tot $ 80 per maand. Het goedkoopste pakket wordt geleverd met 512 MB RAM, een 1-core processor, een 20 GB SSD-schijf en 1 TB aan bandbreedte. Het duurste pakket heeft 8 GB RAM, een 4-core processor, een 80 GB SSD-schijf en 5 TB aan bandbreedte.

Toegewijde hosting

Dedicated servers zijn een andere optie. Dedicated servers hebben ook drie keuzes, met pakketten variërend van $ 145 per maand tot $ 245 per maand. U kunt met deze pakketten van 4 GB RAM tot 16 GB RAM krijgen. Alle pakketten bevatten dezelfde krachtige harde schijf. Het basispakket heeft een Intel Pentium-processor en de andere twee gebruiken een Intel Xeon-processor.

Belangrijk om te weten

Alleen voor de pro’s – SEO-hosting vanaf 25 IP’s

Hoewel Miss Hosting SEO-hostingplannen de meeste SEO’s natte dromen kunnen geven – het is zeker niet voor de nieuwkomers. Je moet minimaal 25 IP’s bestellen als je Miss Hosting gebruikt. Daarom is het een beetje duurder dan normaal. En het kost wat tijd om alles in te stellen.

Scherm vastgelegd:

misshosting seo hostingSEO’s zullen waarschijnlijk natte dromen hebben als ze naar deze tafel kijken.

Dure gedeelde hosting

Als je de shared hosting deals van dichterbij bekijkt, is het duurder dan bij veel van zijn concurrenten.

In sommige gevallen betaalt u voor gedeelde hosting ongeveer twee keer zoveel als voor een concurrent, maar dat betekent niet dat u twee keer zoveel functies krijgt. Daarom wilt u misschien een goedkopere optie overwegen als u een eenvoudig shared hostingpakket wilt.

Het komt neer op

Miss Hosting is een goede host, maar shared hosting is duurder dan het zou moeten zijn.

Dat gezegd hebbende, dit is een goede keuze als je een betaalbare VPS wilt of als je aan een SEO-campagne werkt. Met een betaalbare VPS-optie en een handige manier om meerdere domeinen in verschillende landen te hosten, opent Miss Hosting deuren die andere hostingbedrijven gesloten houden.

Vergelijk Miss Hosting met anderen

Laten we eens kijken hoe Miss Hosting het doet met andere vergelijkbare hostingservices:

 • Miss Hosting versus GoDaddy
 • Miss Hosting versus Rose Hosting
 • Miss Hosting versus DreamHost
 • Miss Hosting versus Scala Hosting
 • Miss Hosting vs TMD Hosting
 • Miss Hosting versus SiteGround
 • Miss Hosting versus Hostinger
 • Miss Hosting versus InMotion Hosting
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map