5 reguli de scriere rapidă pentru bloguri

Potrivit Salary.com, salariul mediu al copywriterului este de aproximativ 49.000 USD pe an, cu cei mai mari plătitori redactați care aduc șase cifre anual. Și pe baza studiului de piață WHSR – scriitorii independenți percep în medie aproximativ 29 de dolari pe oră. Vă puteți imagina, că o mulțime de instruire și abilități specifice intră în copierea scrisă a vânzărilor și, de aceea, cei mai buni redactori pot solicita o astfel de plată.


Estimarea salariului scriitorului.

Cu toate acestea, există anumite lucruri pe care le puteți integra cu ușurință în propriul dvs. site, care sunt similare cu ceea ce fac acești scriitori cu plată înaltă și profesioniști.

Deși nu va fi la același nivel, sunteți sigur că veți culege recompensele din partea celor care au mers înaintea dvs. și a deschis calea cu tactici inteligente de marketing în formă scrisă..

Regula nr. 1: Titlul este aproape totul

Browserul mediu de astăzi este ocupat. El sau ea lucrează, părinții, aparține cluburilor, pune la timp acasă la muncă, curăță casa, urmărește spectacolele preferate. Concurezi împotriva multor distrageri pentru atenția acestui cititor. Trebuie să atrageți atenția cititorului cu titlul pentru a încuraja chiar și prima vizită pe site-ul dvs. web.

După cum a scris designerul web Brian Casel în articolul său „5 sfaturi pentru redactarea copiilor pentru clienții„:

„În momentul în care un vizitator pentru prima dată atinge pagina de pornire a startup-ului, este un moment de realizare sau de pauză. Ea se teme imediat de faptul că timpul i-ar putea fi irosit, așa că și-a pus cursorul pe butonul din spate, așteptând o scuză pentru a sări de pe site-ul dvs..

Depinde de site-ul dvs., în special de titlul principal și sub-titlu, pentru a evita acest lucru. Titlul tău trebuie să-i atragă atenția; sub-titlul tău trebuie să-i păstreze atenția. ”

Deci, cum realizați asta? Titlul dvs. ar trebui să fie un apel la acțiune sau o promisiune. De exemplu:

 • Top 10 moduri de a …
 • Cum-să …
 • Cum să nu înnebunești în timp ce …
 • Nu vă puteți permite să nu …

Jerry Low oferă câteva exemple suplimentare de titluri de prim rang în articolul său „Scrie titluri grozave precum Brian Clark, Neil Patel și Jon Morrow”.

Regula # 2: Încercă cititorul

Primul lucru pe care trebuie să-ți dai seama este să îl faci cum să-ți citești cititorul să citească efectiv copia ta. Până la urmă, chiar și cea mai frumoasă copie scrisă menită să vândă fiecare articol de pe site-ul dvs. nu va avea niciun impact dacă cititorul nu o va privi niciodată. Indiferent dacă trimiteți un e-mail către cititorii dvs. sau postați o copie pe site-ul dvs. web, obiectivul dvs. unu trebuie să fie să încurajați cititorul să vă citească mesajul.

Trebuie să conectați cititorul în a dori să citiți mai multe cu acea primă linie. Gândiți-vă la ultima carte pe care ați citit-o care v-a atras cu adevărat atenția. Cum a început? Ai vrut imediat să citești mai multe? Asta se numește „cârlig”. Iată câteva exemple din cărți și articole:

 • Mulți ani mai târziu, în timp ce se confrunta cu echipa de tragere, colonelul Aureliano Buendía avea să-și amintească acea după-amiază îndepărtată, când tatăl său l-a dus să descopere gheață. (Gabriel García Márquez, O suta de ani de singuratate)
 • Era o zi rece, strălucitoare, în aprilie, iar ceasurile loveau treisprezece. (George Orwell, 1984)
 • Dacă ați putea utiliza cele zece site-uri web cu cel mai mult trafic pe Internet, cum ar beneficia acest lucru pentru afacerea dvs.? (din articolul meu WHSR „Top 10 cele mai vizitate site-uri web și cum puteți beneficia de ele”)
 • Într-o lume ideală, nu ar trebui să ne facem niciodată griji cu privire la comutarea gazdelor Web – site-ul nostru ar rămâne găzduit cu fericire la sediul actualului furnizor de găzduire, cu timp de încărcare mare, costuri reduse și timp de funcționare 100%. (Jerry Low, în articolul „Cum să treceți de la o gazdă web la alta (Ghid pas cu pas)”)
 • Lucrurile științifice ți se par vreodată niște hărțuire ilegală? Ei bine, uneori chiar sunt.
 • Te afli pe piață pentru o mașină vintage greu de găsit?

Deci … cum puteți conecta cititul din acea primă linie de copiere? Pune o întrebare, folosește un citat, precizează un fapt deosebit de interesant sau caută valoarea șocului.

Regula nr. 3: Lipiți structura de redactare

Există un model de bază la redactare, la care puteți rămâne și să vedeți rezultate mai bune decât dacă aruncați doar text acolo și sperați la rezultate.

Așa cum redactorul principal HubSpot, Corey Eridon, afirmă în articolul său despre „10 companii care cu totul redactează„:

GymIt și-a dat seama cum să creeze etichete evocatoare și puternice, care sunt scurte și clare. Dacă nu ai încercat niciodată să faci asta, vacă sfântă, este dificil! Aceste linii explică propunerea de valoare a sălii de gimnastică, rezonează în totalitate cu demografia lor țintă și nu necesită nicio explicație suplimentară. Ca o sală de gimnastică relativ nouă, ei spun o poveste grozavă despre cine sunt aceștia cu cele trei linii de rotire care se rotesc în prezent pe site-ul lor.

Consultați site-ul GymIt pentru a vedea despre ce vorbește Eridon. Îl păstrează scurt și simplu și respectă structura de bază „SLAP” încurajată de mulți redactori ca structură bună pentru copiere. Doriți ca cititorul dvs. să:

 • Oprește-te – atrage atenția
 • Priviți și / sau Ascultați – faceți copia interesantă, utilizați cârligul
 • Act – apelează la o acțiune, pune un termen în ofertă, oferă beneficii și oferă o garanție (mai multe despre acestea într-un moment)
 • Achiziție – acesta este obiectivul final, astfel încât ușor pentru cititorul dvs. să cumpere produsul / serviciul

Regula nr. 4: Vindeți beneficiile

Îți cunoști produsul mai bine decât oricine altcineva, așa că vânzarea beneficiilor a ceea ce ai de oferit ar trebui să fie destul de simplă. Răspundeți la aceste întrebări pentru a începe:

 • În ce fel este diferit produsul dvs. decât produsele concurente?
 • De ce viața cititorului va fi mai bună / mai ușoară cu acest produs / serviciu?
 • Ce rezultate poate aștepta cititorul de la acest produs?

Utilizarea anumitor fraze de captură funcționează bine în această secțiune a copiei dvs. Redactorul Jeff Palmer oferă câteva fraze de putere pe care le puteți folosi în redactarea dvs., cum ar fi:

“Imaginează-ți asta…”
Pictează o imagine cu cuvintele tale și invită cititorul în lumea ta.

“Raspunsul este da…”
Deci, care este întrebarea și de ce contează? Aceasta este o formulă simplă pentru crearea unei copii convingătoare, dați răspunsul și apoi declarați întrebarea.

El oferă câteva alte fraze de putere pe care le puteți folosi. Ideea este să creezi o imagine mentală pentru cititor, să o încurajezi să viseze cum lucrurile vor funcționa mai bine sau vor fi diferite cu articolul pe care trebuie să-l vândi și să răspunzi la orice întrebare pe care ar putea-o avea cu privire la produsul tău..

Această secțiune este, de asemenea, un loc bun pentru a utiliza câteva mărturii scurte ale clienților mulțumiți.

Regula nr. 5: Rezultatele garanției

Examinatorul de marketing din San Diego, Julien Brandt, recomandă reducerea rezistenței cu o garanție:

„Unii oameni nu doresc să se despartă de banii lor sau de riscul lor. O modalitate excelentă de a reduce această rezistență este de a schimba modul în care scrii butoanele de apelare la acțiune. În loc de cuvântul „Trimiteți”, utilizați „Înscrieți-vă gratuit” sau adăugați o frază mică sub butonul „Cumpărați acum” care scrie „30 de zile garanție înapoi”. Acest lucru va oferi clientului senzația că există un risc minim și că decizia lui de a-ți cumpăra produsul este una inteligentă. “

Da, îți asumi un risc cu o garanție de returnare a banilor că ar putea să-și dorească banii înapoi, mai ales dacă oferiți un produs digital sau un serviciu. Cu toate acestea, majoritatea clienților vor fi într-adevăr mulțumiți dacă oferiți un produs de calitate și nu veți soluționa mai rar această problemă. Am oferit garanții de returnare a banilor în trecut clienților de web design și doar o dată în mai mult de un deceniu am avut pe cineva care a refuzat să fie mulțumit de rezultatul final. I-am restituit banii și ne-am despărțit. În mod uimitor, ea m-a referit la mai multe persoane mai târziu, pe care nu le-am putut da seama întrucât nu am simțit că este mulțumită de serviciile mele, dar poate că simplul fapt că am stat în spatele garanției mele a făcut-o să se simtă confortabil recomandându-mi altora.

PUP.

Probabil ați auzit acronimul pentru Keep It Simple, Sweetie (K.I.S.S.). Când vine vorba de redactare, acesta poate fi un instrument eficient.

Doriți să furnizați informații, dar nu atât de mult să vă copleșiți cititorul, încât nici nu-și amintește ce ați spus. Păstrați-l este cât se poate de simplu și nu scrieți într-un jargon legal sau tehnic pe care cititorul dvs. nu l-ar putea înțelege. Dacă simțiți că ceva are nevoie de explicații suplimentare, luați în considerare crearea unui F.A.Q. separat. pagină.

Păstrează-l simplu și rămâne la cele cinci sfaturi de mai sus și vei scrie o copie care se vinde pentru propriul blog.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me