Captează interesul cititorului tău ca un scenarist de la Hollywood

Scopul oricărui scenarist bun sau al oricărui scriitor este cu adevărat să atragă atenția cititorului și să-l păstreze până la sfârșit. Scopul dvs. pentru blogul dvs. ar trebui să fie exact același. Din minutul în care vizitatorul site-ului dvs. atinge pagina dvs. de destinație, atenția lui ar trebui să fie captată suficient încât să nu plece mult timp.


Ca un film bun care te lasă să vrei să afli mai multe despre personaje, să-l vezi din nou sau să vezi continuarea, un blog bun va atrage vizitatorul și îl va face să marcheze site-ul tău și să te înscrii pentru lista ta de corespondență.

Cârligul de deschidere

Fiecare film grozav are o scenă de deschidere care te apucă și te face să vrei să continui să vezi filmul. Există câteva exemple ale acestei tehnici și există multe moduri de a face privitorului să aibă grijă.

Star Trek

Versiunea din 2009 a trupei Star Trek cu Chris Pine în timp ce căpitanul Kirk stabilește tonul filmului, oferind un pic de backstory pentru a reporni seria. În calitate de proprietar al blogului, trebuie să furnizați cititorilor. Cine ești tu? De ce scrii acest blog? Care sunt elementele de bază ale zonei dvs. de nișă? Pe cine știi? De ce ar trebui să le pese cititorului?

Fălci

Filmul Jaws, lansat în 1975 are o scenă de deschidere groaznică, unde o femeie care înoată în ocean este mâncată de un mare rechin alb. Dacă vă este frică să vă aventurați în ocean, acest film este probabil motivul pentru care. Deci, ce putem învăța despre blogging din acest scenariu (adaptat dintr-un roman)? Uneori trebuie să vă speriați cititorii. Acest lucru se poate face prin titluri pe un blog. De exemplu, „Top 10 Pericole din XX” sau „De ce nu faci X ar putea fi cea mai mare greșeală a carierei tale”.

Raiders of the Arca pierdută

Oricare din seria Raiders of the Lost Ark te va arunca chiar în acțiune încă din primul moment al filmului, iar clipul de mai sus nu face excepție. Aventurierul Indiana Jones, interpretat de actorul Harrison Ford, ia o decizie slabă, care se împrumută la marginea unghiei, mușcând în timp ce așteptați să vedeți cum se va scoate din această situație teribilă.

Cum puteți implementa asta pentru scrierea blogului dvs.? Aruncați cititorul într-o situație de tip de studiu de caz. Configurați un scenariu cel mai rău și apoi explicați cum bloggerul poate lucra singur din această situație.

Acestea sunt doar câteva dintre exemplele pe care le puteți face pentru a vă agăța cititorul din momentul în care vă accesează site-ul. Dacă o poți agăța în primele secunde, probabil că va rămâne în jur de ceva timp. Puteți folosi, de asemenea, umor, afirmați un fapt uluitor sau orice altceva care o va apuca.

Genul potrivit

Potrivit BBC, piața globală a început să schimbe Hollywoodul. Asociația Motion Picture a lansat cifre care indică că majoritatea vânzărilor de la box-office sunt acum de pe piețele globale față de cele interne. Din această cauză, tipurile de filme lansate se schimbă. Există unele genuri care se descurcă mai bine la scară globală decât alte genuri.

Dacă iubești romanțele sau comediile, probabil că ai observat că nu multe dintre aceste tipuri de filme sunt lansate. Se pare că există un potop de filme science fiction, fantezie și filme dramatice. Super eroii sunt deodată toată furia. Motivul acestei schimbări este trecerea la o abordare mai globală de la Hollywood.

Acest lucru poate fi tradus și pe blogul tău. Dacă tocmai începeți, fiecare gen de acolo vă este disponibil. Unele genuri generează în mod natural mai mult trafic decât altele. De exemplu, businessul și tehnologia sunt două genuri foarte populare.

Matt Smith în cadrul profesorului de venit online listează trei subiecte la fel de profitabile:

 • Sanatate si fitness
 • relaţii
 • Bani și finanțe

Totuși, trebuie să aveți și o pasiune pentru subiectul dvs. Marketingul inteligent și tipul potrivit de conținut pot depăși chiar și un subiect mai puțin popular, în rațiune. Jerry Low și-a împărtășit recent experiențele cu primul său site web, unde își restrânse nișa atât de mult încât nu funcționa.

Privirea lui despre care sunt cele mai profitabile bloguri este de mare ajutor pentru bloggerii care încearcă să-și dea seama unde se află nișa lor. Citiți articolul său intitulat Cum să faceți bani pe bloguri: sfaturi de cercetare, idei de nișă + 10 strategii de trafic acționabile pentru sfaturi privilegiate despre calcularea acestui lucru de gen întreg.

Personaje care ies în evidență

Scenarii cu adevărat minunați au personaje uimitoare de care vă amintiți anii următori. Filmul din 1980 The Shine, cu Jack Nicholson este un bun exemplu de personaje de neuitat. Jack Nicholson îl interpretează pe Jack Torrance, un scriitor care înnebunește prin ajutorul unor fantome nu atât de bine intenționate.

Cine ar putea uita performanța lui Nicholson în timp ce scotoci printr-o ușă și spune: „Iată Johnny”. Desigur, momentul este înfricoșător (sau a fost cu ani în urmă, poate nu atât de mult acum), dar de ce spectatorului îi pasă cu adevărat? Am ajuns să cunoaștem acest cuplu. Speranțele și visele lor au fost împărtășite. Știm că de obicei este un soț și un tată bun, dar acest lucru este cu adevărat lipsit de caracter pentru el.

Pe scurt, cititorul dvs. trebuie să știe cine sunteți. Postați bios pe site-ul dvs. web. Împărtășește câteva detalii personale, cum ar fi faptul că îți place să mergi la cer într-o locație diferită în fiecare an sau titlul cărții tale preferate. Oricine scrie pentru blogul tău ar trebui să iasă în evidență cu o biografie, o fotografie și cel puțin o informație care nu este disponibilă în altă parte.

Umerase

Cu ceva timp în urmă, am scris un articol despre utilizarea cârligelor și umerașelor în scris. În filme, veți vedea umerașele cel mai adesea la sfârșitul unui film care este primul dintr-o serie. De exemplu, în The Hunger Games, Katniss supraviețuiește jocurilor foamei și chiar reușește să-l scoată pe Peta cu ea.

Cu toate acestea, există probleme în paradis. Capitala nu este fericită de nesupunerea ei. Katniss este avertizată că, deși are un alt interes de dragoste, Gale, ea ar trebui să pară mai bine dragostea lovită prost pe Peta, cel puțin în public. Spectatorul este lăsat să știe că Capitalul va căuta probabil un fel de răzbunare.

Aceasta se numește umeraș și readuce privitorul în filme. Puteți utiliza umerase pe site-ul dvs. web pentru a atrage cititorul înapoi pe blogul dvs. Există mai multe moduri în care puteți realiza acest lucru:

 • Anunțați cititorii dvs. că veți avea o surpriză pentru ei săptămâna viitoare. Asigurați-vă că urmați promisiunea.
 • Scrieți o serie de articole și anunțați cititorul că va veni o parte nouă, când și ce va învăța în acel articol.

Cheia unui cuier bun este captarea interesului lor, oferindu-le ceva valoros și lăsându-le să dorească mai mult.

Introducerea cuvântului într-un public

Cel mai bun film din lume va ajunge la casă dacă nimeni nu știe că este vorba sau despre ce este vorba. La fel cum este important să fie promovat un film, blogul dvs. trebuie promovat și el. Anunțează postări pe social media și adresează-le celor din cercurile tale sociale pentru a le anunța ce ai de oferit. Se poate ca site-ul tău să fie următorul blog blockbuster.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map