Ce puteți afla de la Jurnalele Vampir despre păstrarea implicării cititorilor

Dacă sunteți fan al Vampire Diaries, atunci înțelegeți întorsăturile complexe și transformă scenariile scenariilor din această serie care i-au făcut pe fani să se mențină pe marginea scaunelor lor. Există o mulțime de trucuri pe care acești scriitori le-au folosit pe care le puteți pune în propriile bloguri și să-i țineți pe cititori implicați săptămână după săptămână, lună după lună și an după an.


„Orașul are nevoie de un apel de trezire, nu crezi?” – Damon Salvatore, sezonul 1, episodul 02

Doar în cazul în care nu ați văzut Jurnalele Vampirilor, povestea este despre o fată tânără care întâlnește un vampir (sună familiar), dar apoi se întâlnește cu fratele său și începe astfel un triunghi de dragoste. Cu toate acestea, linia poveștii implică o mulțime de alte răsuciri, inclusiv doppelgangerii, vrăjitoarele, fantomele, vârcolacii și tot felul de alte calități magice care, cumva, se răsucesc și se transformă și se reunesc într-o poveste care păstrează interesul privitorului / cititorului..

Apelul tău de trezire

Blogul tău este un pic, bine, plictisitor? O modalitate de a-ți spune cu ușurință dacă îți menții cititorii angajați este să te uiți la rata de respingere. Puteți găsi aceste informații prin Google Analytics. De exemplu, vizitatorii vin pe site-ul tău, rămân o secundă despărțită și apoi sărind?

Conform unui articol despre Time de Tony Haile, aveți la dispoziție cel mult 15 secunde pentru a atrage atenția cititorului și a-l păstra.

În episodul „Vampire Diaries”, intitulat „Noaptea cometei” (sezonul 1), scena de deschidere este a unui bărbat și a unei femei care campingă în pădure. O ceață înfiorătoare îi înconjoară imediat și dialogul de deschidere este femeia care spune: „Ai auzit asta?”

Desigur, scriitorii ne atrag atenția. Cine ar putea ajuta, dar continuă să citească / să vizualizeze cu o deschidere de genul?
Deschiderile tale sunt antrenante? Este vital să vă mențineți cititorii interesați de cârlige și umerase pe tot parcursul scrierii. Consultați articolul lui Jerry Low Scrie titluri precum Brian Clark, Neil Patel și Jon Morrow: 35 exemple de titlu din bloggerii A-List.

Plot Twist!

The Vampire Diaries este cunoscut pentru răsucirea complotului. O întorsătură excelentă a complotului nu doar schimbă jocul, ci are un sens perfect pentru privitor / cititor. Prudență! În cazul în care nu ați văzut toate episoadele, există un spoiler înainte, treceți peste următorul alineat dacă nu doriți să știți ce se întâmplă încă.

Spoiler: De la Katherine nu a fost în mormânt, la Bonnie falsificându-și propria moarte, la Elena transformându-se într-un vampir, spectacolul este plin de răsucire după răsucire. Probabil că una dintre cele mai mari răsuciri ale tuturor timpurilor este la sfârșitul sezonului 6, când Kai o pune pe Elena într-un somn de adânc și frumusețe adormitor pe care nu îl va trezi până când Bonnie va muri. Vorbeste despre razbunarea ta suprema. El a separat doar Elena și Damon (din nou) și a rănit-o pe Bonnie în proces, pentru că nu o va mai vedea niciodată pe Elena (Sau va mai fi? Poate o altă răsucire a complotului?).

Răsucirea completă necesită privirea unui subiect într-un mod cu adevărat unic și diferit. Încă trebuie să aibă sens cititorului și să fie ceva ce s-ar putea întâmpla în lumea înființată. Totuși, scopul este de a surprinde cititorul.

Pentru un blog, există câteva moduri prin care îți poți surprinde și încânta cititorii și aruncând astfel un „complot” de fel. Cu toate acestea, rețineți că răsucirea dvs. trebuie să aibă sens. Nu poți rula un blog de cai și oferă brusc ceva despre sfaturi de machiaj.

 • Dă-ți un freebie.
 • Oferiți o reducere neașteptată.
 • Invitați un vorbitor invitat să facă un chat online.
 • Oferiți un atelier sau teleconferință.
 • Oferiți un videoclip care arată cum să faceți ceva.
 • Cumpărați un drone și fotografiați dintr-un unghi diferit și încărcați-le.
 • Invitați un blogger invitat pe site-ul dvs..
 • Adăugați un pop-up pentru fiecare atât de mulți invitați, oferindu-le un freebie.
 • Trimiteți o notă personală clienților dvs. de top.

Personajele

Unul dintre motivele principale pentru care oamenii urmăresc Vampire Diaries și este în cel de-al șaptelea sezon este din cauza personajelor. Telespectatorii au ajuns să cunoască și să iubească acele personaje.

 • Personajele au profunzime. Când Damon este rănit, el va acționa. Atunci când Stephan este rănit, el va răsfoi, dar în cele din urmă sări înapoi. Caroline este fata buna. Elena este spunky.
 • Știm ce i-a rănit. Elena și-a pierdut părinții și se învinovățește, etc..
 • Știm dorințele lor. Damon este sarcastic și ne face să râdem. Elena va face orice pentru cei pe care îi iubește. Caroline vrea ca lucrurile să fie perfecte.

Cum se traduce asta pe blogul tău? Cititorii dvs. trebuie să vă cunoască la nivel personal. Sau, dacă ai o echipă, trebuie să-ți cunoască scriitorii. Aceasta implică mai multe elemente:

 • Fotografii ale scriitorilor tăi și ale tale.
 • Biografii care împărtășesc un pic despre fiecare.
 • O voce unică. Cei mai buni scriitori au o voce puternică pe care o puteți recunoaște cu ușurință. Munca lor este destul de consistentă indiferent de subiectele pe care le scriu.
 • Scriitorii tăi pur și simplu trebuie să obțină personal uneori. Academicienii îți vor spune să nu folosești niciodată „tu” în scrisul tău. Cu toate acestea, dacă doriți ca scrisul dvs. să pară personal pe un blog, este important să aveți o conversație cu cititorii. De fapt, aș spune că este mult mai important să fii personal decât să fii corect.
 • Împărtășirea experiențelor. Este important ca dvs. și scriitorii dvs. să fiți dispuși să împărtășiți acolo unde au eșuat și unde au reușit, astfel încât cititorii să știe că pot avea încredere în sfaturile pe care le primesc..

Nu lăsa blogul tău să-ți tragă viața din tine

Scriitorii de bloguri (și scenariștii) pot petrece atât de mult timp creând conținut încât încep să se simtă arse. Dacă petreceți zi de zi în fața computerului fără pauză, probabil că veți începe o luptă pentru a veni cu ceva interesant pentru a scrie despre.

Dacă te descoperi că stai în fața tastaturii, nu poți să tastezi nimic, este timpul să îți reîncarci creativitatea. Julia Cameron vorbește despre reumplerea bine a creației dvs. în cartea „The Artist’s Way”. Este esențial ca oamenii creativi să petreacă ceva timp făcând alte activități pentru a evita blocarea.

Faceți o plimbare, vizitați un muzeu sau poate petreceți puțin timp cu Ian Somerhalder (Damon) urmărind cel mai recent episod din Vampire Diaries. Vei fi surprins cât de repede găsești inspirație pentru scrierea și afacerile tale.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me