Cum să începeți și să rulați un blog educativ de succes

Dacă v-ați gândit vreodată să începeți un blog de educație, probabil știți deja că serviciile de educație suplimentară sunt afaceri mari.


Industria educației este o industrie de 19,4 miliarde de dolari. Analiza industriei educației estimează, de asemenea, că există 74 de milioane de studenți care frecventează școlile K-12 doar în Statele Unite. Acestea nu includ nici măcar acțiuni de informare către țările din alte părți ale lumii și studenții în vârstă de la facultate, precum și adulții care au nevoie de sfaturi educaționale pentru o varietate de subiecte.

„Francizele educaționale nu sunt doar pentru tineri. Aproximativ 16 milioane de americani sunt înscriși într-un program de educație și servicii de instruire. Pregătirea profesională este un domeniu al industriei educaționale orientat către adulți – ajutând profesioniștii să îmbunătățească ceea ce fac. ” – Raport de analiză a industriei educației

Ce este un blog despre educație?

Un blog de educație poate fi orice, de la planurile de lecție pe care le pot folosi părinții și profesorii din școlile casnice, până la știri actuale despre starea de învățământ, până la tutoriale efective și chiar cursuri online. Există atât de multe nișe diferite în educație, încât nu veți lipsi pentru posibilele subiecte de abordat. Problema principală vă va restrânge suficient de mult pentru a crea o țintă demografică puternică în rândul cititorilor.

Câteva bloguri de educație tipice:

 • Planuri de lecții
 • Sfaturi pentru a merge bine în școală
 • Bloguri pentru profesori în care profesorul ține elevii și părinții actualizați
 • Bloguri de îndrumare
 • Bloguri pentru instruirea adulților
 • Bloguri pentru a oferi sfaturi studenților despre cum să reușești în învățământul superior
 • Bloguri despre tehnologie în educație
 • Bloguri despre programe de calculator cu caracter educațional
 • Examinați blogurile despre curriculum și alte produse educaționale

Iar ideile enumerate mai sus sunt doar o mică parte din ceea ce veți găsi dacă faceți o căutare pentru „bloguri educaționale” online.

Publicul țintă pentru blogurile educaționale

Publicul dvs. țintă pentru blogurile de educație este puțin diferit decât spune un blog de consiliere de găzduire web ca acesta. În timp ce WHSR oferă articole care se adresează persoanelor care doresc să-și crească blogul, să găsească o companie mai bună de găzduire web sau să își construiască afacerea, un blog de educație va furniza persoanelor care doresc informații despre educație, pentru a-și îmbunătăți educația sau pentru a găsi ajutor pentru copiii lor. educaţie.

Construirea traficului către blogul dvs. educațional

Exact unde puteți găsi aceste persoane și conduce traficul către site-ul dvs.?

 • Accesați comunitatea de părinți locală și anunțați-i ce are blogul dvs. de oferit.
 • Implică audiența influențatorilor în nișa ta. De exemplu, dacă oferiți sfaturi despre cum să îmbunătățiți notele, ce organizații, școli și servicii ar fi dispuși să vă revizuiască blogul și să vă dea o strigare pe rețelele de socializare?
 • Publicitate bazată pe cuvinte cheie bine cercetate în nișa ta. Ce termeni caută oamenii care ar putea dori să-ți citească blogul?
 • Accesați forumurile online. Dacă creați un blog care se adresează părinților care doresc să-și ajute copiii să reușească la școală, atunci trebuie să vă implicați în forumuri pline de părinți preocupați de educație. Interacționează, oferă o anumită valoare comunității și, după caz, menționează-ți propriul blog. Fiți însă foarte atenți să nu faceți spam, Nimănui nu-i pasă de asta.
 • Oferiți postări de invitați altor bloggeri din comunitatea educațională. Cheia aici este să găsești bloguri de educație care să ofere ceva diferit decât tine, dar care au o audiență similară. De exemplu, dacă intenționați să oferiți planuri de lecții pentru școlarii, atunci căutați bloggerii care oferă sfaturi, sfaturi și resurse pentru școlarii casnici, dar nu oferiți planuri de lecții pe blogul lor.
 • Fii activ pe social media cu o pagină foarte direcționată special creată pentru blogul tău. Pe social media, veți dori să postați linkuri către postările proprii de blog, dar veți dori, de asemenea, să partajați informații utile din alte pagini. La rândul lor, probabil că vor împărtăși postările tale sau te vor retweet.
 • Gazduieste un chat pe Twitter pe un subiect de interes pentru persoanele la care vrei sa ajungi. Să spunem că publicul tău țintă este studenții din anul I. Găzduiește o discuție pe Twitter despre succesul primului an de facultate, cum să alegi cei mai buni profesori sau altceva de interes pentru studenții de la începutul anului.

stare de nervozitate

Modalități de a monetiza un blog educațional

Monetizarea unui blog de educație poate părea destul de dificilă la început. Dacă sunteți profesor și doriți să vă monetizați blogul, aveți griji cu privire la ce publicitate merge pe blogul dvs. și la modul în care acestea ar putea afecta elevii și părinții. Chiar dacă nu sunteți profesor, orice publicitate reflectă marca generală și misiunea dvs. pentru blogul dvs. Din fericire, reclamele sunt doar o singură strategie de monetizare.

Reclame

Anunțurile sunt cel mai evident mod de a-ți monetiza blogul. Puteți utiliza ceva precum Google AdSense pentru a plasa automat anunțuri pe blogul dvs. AdSense vă permite să faceți o listă cu ceea ce veți și nu veți permite pe site-ul dvs., ceea ce înseamnă că puteți crea limite care să asigure că reclamele sunt PG. Cu toate acestea, s-ar putea să vezi că apar lucruri din când în când pe care le vezi ca fiind discutabile.

Un alt dezavantaj al acestui tip de publicitate este că aveți nevoie de mult trafic înainte de a începe să vedeți mulți bani din anunțurile AdSense.

Anunțuri banner

Acestea pot fi o soluție plăcută pentru un blog de educație, deoarece puteți aborda întreprinderile locale și încurajați-le să achiziționeze spațiu publicitar banner. De asemenea, aveți mult mai mult control asupra tipurilor de anunțuri pe care alegeți să le plasați pe blogul dvs. și a conținutului din ele. Cu toate acestea, din nou, dacă nu veți primi mult trafic pe site-ul dvs., majoritatea întreprinderilor nu vor fi dispuși să vă plătească foarte mult pentru un anunț banner. La urma urmei, trebuie să știe că vor vedea un randament al investiției lor.

Donații și sponsorizări

donați vă rogDacă nu vă place ideea de publicitate flagrantă, puteți adăuga cu ușurință un buton de donație pe blogul dvs. Dacă oamenii găsesc munca ta valoroasă, ei donează pur și simplu câțiva dolari simultan. Dezavantajul acestei opțiuni este că majoritatea oamenilor nu vor dona, în experiența mea, iar dacă o fac va fi destul de sporadică. Pur și simplu nu puteți conta pe donații pentru a vă plăti chiar și taxele anuale de găzduire.

Dacă site-ul dvs. oferă o valoare gratuită comunității educaționale, este posibil să aveți un succes în asigurarea unui sponsorizare de la organizații sau companii. Cu toate acestea, o afacere care sponsorizează site-ul dvs. probabil că va dori o formă de publicitate în schimb, chiar dacă este doar un link și vă mulțumesc pentru sponsorizarea lor.

Finanțatori și subvenții

Dacă credeți cu adevărat în blogul dvs. și în valoarea pe care o oferă, dar nu doriți absolut să adăugați publicitate excesivă, este posibil să puteți strânge suficienți bani pentru a vă acoperi costurile prin subvenții sau colectori de fonduri, în special dacă site-ul are valoare pentru comunitatea locală.

Dacă mergeți mai departe și vă organizați afacerea ca non-profit, deschideți, de asemenea, o mulțime de oportunități de strângere de fonduri pentru a acoperi costurile operațiunii non-profit. De exemplu, puteți găzdui o noapte la un restaurant local, unde o parte din încasări se duc la organizația dvs. Implicați comunitatea implicată în menținerea acestei valori la dispoziția tuturor celor din zonă. Din nou, această opțiune funcționează cel mai bine atunci când focalizarea este localizată.

Vânzări afiliate

Un alt mod de a vă genera bani cu blogul dvs. de educație este să analizați și să oferiți link-uri de afiliere către produsele în care credeți. Dacă începeți un blog care oferă ajutor de studiu părinților și studenților, este posibil să consultați și să faceți legături cu produse în care credeți cu adevărat că vă vor ajuta, cum ar fi un calculator specific sau un ghid de studiu.

Locurile pentru a găsi programe de afiliere includ:

 • Amazon
 • Linkshare
 • Comisiunea comisiei
 • Rețeaua de afiliați Google
 • ClickBank
 • Site-urile de produse individuale care oferă bonusuri de trimitere afiliată

Vânzare produse / servicii

O altă opțiune pentru a câștiga bani pe blogul dvs. educațional este crearea și vânzarea propriilor produse / servicii. Acest lucru ar putea include un ghid de studiu care să includă SAT-urile sau listele de verificare și paginile de planificare a lecțiilor pentru profesori. Oricare ar fi publicul dvs. țintă, descoperiți-le ce s-ar bucura ca instrument pentru a-i ajuta. Poate doriți să faceți un sondaj dacă nu sunteți sigur și întrebați-i ce tipuri de produse ar dori să vadă sau ce subiecte vor să afle mai multe despre.

Utilizați un program precum Payloadz pentru a vinde și livra automat conținut digital. Acesta este de fapt unul dintre cele mai bune moduri de a comercializa către lista dvs. de e-mail, mai ales dacă traficul dvs. nu este la fel de mare ca unele dintre mega site-urile de acolo..

Specializați sau întindeți focalizarea

Când pornești un blog, este tentant să încerci să acoperi totul. Vei ajunge la mai multe persoane, nu? De fapt, aceasta nu este o idee grozavă. Vă veți întinde atenția atât de subțire, încât va fi dificil să vă dați seama de User Personas și să comercializați către publicul potrivit.

În cartea lui Darren Rowse „ProBlogger: Secrets for Blogging Your Way to a Six-Figure Income”, el spune că atât o nișă largă cât și una îngustă pot funcționa. Amintiți-vă doar că o nișă largă necesită mult mai multă muncă. Veți arunca o plasă largă. O nișă îngustă, pe de altă parte, poate însemna că ați rămas repede din subiecte pe care să le acoperiți. Un curs de acțiune mai bun este probabil undeva în mijlocul celor doi.

Rowse aruncă o privire și asupra problemei demografice de nișă. El scrie:

“Există un alt tip de blog de nișă pe care începem să vedem cum se dezvoltă unii bloggeri – unul care nu se concentrează pe un subiect de nișă la fel de mult ca pe o nișă demografică.”

gala dragaRowse continuă să explice pentru a oferi un studiu de caz al bloggerului Gala Darling. Darling a început să-și descrie blogul ca pe un blog de modă, dar apoi și-a schimbat accentul într-un blog pentru femei excentrice și tinere. Acest lucru arată că ea înțelege citirea și ce tipuri de materiale vor să citească. Este un concept interesant și pare să fie o schimbare în modul în care operează în zilele noastre multe tipuri diferite de bloguri.

Faceți-vă blogul cel mai bun

Există mii de bloguri de educație online, cu altele noi, începute în fiecare săptămână. Pentru ca blogul tău să iasă în evidență de mulțime necesită creativitate, înțelegerea publicului țintă și multă muncă și determinare. Cu toate acestea, rularea unui blog de educație poate fi plină de satisfacții. Vei ajuta la construirea minților tinere a oamenilor care vor contribui în curând la societate într-o varietate de moduri. Într-un sens giratoriu, faci din lume un loc mai bun.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me