O formulă ușoară care să vă ajute să scrieți un blog mai bun

Potrivit WordPress, începând cu 14 martie 2014, în întreaga lume erau 76.774.818 site-uri WordPress. În afară de blogurile respective, există și reședințe pe diferite platforme sau soluții găzduite, cum ar fi Blogger.com. Mai important decât cât pot exista blogurile, sunt câți oameni citesc blogurile respective.


În același raport, WordPress afirmă că:

“Peste 409 milioane de oameni vezi mai mult decât 13,1 miliarde de pagini in fiecare luna.

statistici wordpressScreenshot de pe WordPress.com

Cu aceste tipuri de numere, ar trebui să fie simplu să câștigați cititori pe propriul blog, nu?

Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care trebuie să le faceți pentru a apuca cititorii, iar unul dintre aceste lucruri este să oferiți conținut regulat. Dacă cititorul știe că poate conta pe un articol nou în fiecare zi de pe site-ul dvs., atunci este mult mai probabil să vă viziteze site-ul dvs. în fiecare zi.

Este o situație de captură-22

Problema apare cu proprietarii de site-uri aglomerate, care rulează adesea mai mult de un site, încearcă să mențină o afacere și poate chiar să lucreze la un loc de muncă extern și să crească o familie. Asta nu lasă mult timp pentru a scrie postări pe blog. Este o situație de captură-22.

Mai multe postări pe blog = mai mulți cititori
Mai mulți cititori = mai puțin timp
Mai puțin timp = mai puține postări pe blog

Blogging-ul a evoluat și așa trebuie bloggerii

computer cu mâna care intră / ieseCredit foto: ~ Afrodita

Blogging-ul a devenit popular în anii ’90. Studenții, mamele și oamenii de zi cu zi au început să facă bloguri despre orice, de la încercarea rețetelor dintr-o carte până la cum să-ți alimentezi familia cu 50 de dolari pe săptămână. Ca și în cazul celor mai multe lucruri legate de internet, dacă este o idee bună, crește și se extinde și transformă în ceva nou și mai interesant. În ultimele două decenii, bloggingul s-a schimbat puțin.

Astăzi, blogging-ul este văzut ca o necesitate de către majoritatea întreprinderilor și o modalitate de a ajunge la cititori și clienți. Cu atât de multă concurență și atâtea bloguri, este mai important ca niciodată bloggerii să aibă o nișă unică și o voce puternică. Oricine poate să scrie un articol și să-l păstreze pe un blog, dar această postare va fi citită, la timp și utilă cititorilor? Oare depășește unde merg alte articole?

Bloggerii trebuie să evolueze oferind conținut excelent, conținut care nu se găsește în altă parte și oferindu-l rapid și regulat. Aceasta pare a fi o sarcină descurajantă, dar faptul că aveți un șablon din care să scrieți vă poate ajuta. Formula de mai jos este una din care puteți copia și trece în tabloul de bord WordPress și de a scrie o postare rapidă de la. Totuși, voi descompune și fiecare element pentru a vă ajuta nu numai să scrieți rapid, ci să scrieți eficient, astfel încât cititorii dvs. nu numai că vor iubi articolele voastre, dar vor să le împărtășiți și altora.

Potrivit Think Marketing IQ Blog, companiile care blogul pot vedea cu 126% mai multe generații de plumb decât întreprinderile care nu. Adăugați asta la statisticile pe care le-a descoperit Content Plus care arată că 60% dintre oameni se simt mai pozitivi cu privire la o afacere după ce au citit conținut unic pe site-ul acelei companii și nu prea aveți de ales decât să sari în jocul de bloguri dacă doriți afacerea dvs. din surse online să crească.

Șablon de postare pe blog

 • Mare titlu
  • Apucarea atenției
  • SEO bun
  • Cuvinte de acțiune
 • Introducere
  • Închideți cititorul cu o deschidere atrăgătoare
  • Sumați de ce acoperiți acest subiect și introduceți subiectul cititorului
  • Spuneți ce veți acoperi în acest articol
 • Secțiunea a doua a postării tale
  • Statistici
  • Ce au făcut alții
 • Secțiunea a treia din postul tău
  • Instrumente și tehnici pentru a ajuta cititorul (cum ar fi acest șablon, un infografic etc.)
  • Acest lucru ar trebui să depășească ceea ce oferă oricine altcineva acolo
 • Concluzie
  • Lasă cititorul cu un gând final
  • Posibil apel la acțiune (CTA)
  • Posibil teaser pentru articolul următor

Reducerea secțiunilor șablonului

Mare titlu

actualizarea bloguluiCredit foto: Randy Stewart 

Titlul dvs. este una dintre cele mai importante părți ale postării dvs. pe blog. Dacă trebuie să petreci ceva timp suplimentar pe ceva, crearea unui titlu unic este un loc bun pentru a petrece acest timp. Cu toate acestea, chiar și atunci când vine vorba de titluri grozave, există câteva sfaturi care vă vor ajuta să veniți cu un ochi atrăgător fără a reinventa complet roata.

Jerry Low a scris despre titlurile pe care le-au creat alți bloggeri de pe lista A. El oferă 35 de exemple de titluri excelente care atrag atenția cititorului. Unele cuvinte care pot atrage un cititor să vă viziteze site-ul și să vă citească articolul include:

 • Top 10 modalități (sau utilizați un număr diferit) până la ______________ (completați semnalul cu subiectul dvs.)
 • Plan mai ușor pentru ______________ (completați semnalul cu subiectul dvs.)
 • Nu faceți greșeala din ______________ (completați semnalul cu subiectul dvs.)
 • Obțineți înainte de ______________ (completați semnalul cu subiectul dvs.)
 • Cum să câștigi mai multe ______________ (completează semnalul cu subiectul tău)

Ai ideea. Vrei să ademeniți cititorul. Ai la dispoziție aproximativ trei secunde pentru a-i capta atenția în mijlocul altor milioane de postări de pe blog. Titlul dvs. contează cu adevărat.

Introducere dvs.

Introducerea este șansa ta de a atrage cititorul în postare. Începeți cu un cârlig de deschidere. Aceasta este ceea ce „cârlige” cititorul tău în a dori să citească restul articolului. Vrei să simți că nu se poate îndepărta de ceea ce scrii, pentru că există ceva mai exact la colț.

Au fost cărți scrise pe linia de deschidere. Dacă studiezi ce e acolo, vei vedea ce vreau să spun. Romane, articole, piese de ziar … toate au cârlige de deschidere. Există multe modalități prin care puteți capta interesul cititorului.

 • Un citat interesant
 • O statistică uluitoare (așa am deschis acest articol special)
 • Un fapt pe care cititorul ar putea să nu îl cunoască
 • Umor
 • O întrebare care face ca cititorul să gândească sau să pună întrebări despre lucruri

La început, poate fi o provocare să creezi ceva care să-i atârne pe cititor, dar cu cât exersezi mai mult, cu atât îți va fi mai ușor să scrii o linie de deschidere care scânteie.

Introducerea ar trebui să informeze cititorul despre ceea ce veți acoperi în această piesă. Amintiți-vă că doriți să o îndemnați să citească restul, așa că dați-i un teaser. De exemplu: în acest articol, veți învăța cum să scrieți o postare pe blog dintr-o formulă simplă care vă va economisi timp și efort.

Secțiunea 2 din Postul dvs.

statisticiCredit foto: kenteegardin

Acum a sosit momentul să intri în acea cercetare sau cunoștințe speciale pe care le poți oferi cititorilor. Dacă scrieți despre cum să alegeți clubul de golf potrivit și aveți un jucător profesionist în lista de prieteni, puteți primi câteva sfaturi de la el și adăugați-le în această secțiune.

Dacă nu aveți cunoștințe unice, dar pur și simplu cunoașteți bine subiectul, puteți să generați câteva statistici și fapte și apoi să le analizați. Nimeni altcineva din lume nu privește lucrurile așa cum faci. Nimeni nu a avut experiențele voastre sau „vorbește” în același ton ca tine. Lasă asta să strălucească în scrisul tău. Nu-ți fie teamă să obții personal cu cititorii și să împărtășești informații despre acea perioadă în care tatăl tău a încercat să remodeleze bucătăria și a explodat aproape casa, deoarece a uitat să oprească conducta de gaz. Cititorii, în special cititorii de bloguri, adoră atingerea personală. Este ceea ce face blogging-ul atât de interesant pentru noi. Este o modalitate de a vă conecta la un alt nivel cu oameni din întreaga lume.

Secțiunea 3 din Postul dvs.

În această secțiune, ar trebui să oferiți cititorului câteva instrumente sau informații speciale. Ar putea fi la fel de simplu ca un șablon și apoi să explic cum să folosești acel șablon așa cum am făcut în acest articol. Ar putea fi și:

 • Un videoclip încorporat
 • Un infografic
 • Grafice
 • Fotografii
 • Mese
 • Instrucțiuni scrise

De asemenea, deși numesc această „secțiune 3”, dacă aveți nevoie de mai mult spațiu, puteți transforma această porțiune în mai multe secțiuni sau subsecțiuni diferite. Chiar dacă vă grăbiți să vă scrieți postările și doriți să economisiți timp, doriți, de asemenea, să acoperiți un subiect minuțios. Asigurați-vă că ați acoperit fiecare unghi. Efectuați o căutare rapidă pe Google pentru a vedea dacă alte site-uri acoperă același subiect și descoperiți ce puteți oferi, care este mai mult decât oferă.

Concluzia dvs.

blogging goldCredit foto: Kris Olin

Concluzia dvs. este ultima șansă de a vorbi cu cititorul. Vrei ca ceea ce ai spus să rămână cu ea. Unele companii folosesc acest domeniu ca un apel la acțiune (CTA). De exemplu, ei ar putea menționa că, dacă cititorul are nevoie de mai mult ajutor la remodelările de bucătărie, există o consultație gratuită, făcând clic pe butonul din dreapta. Deși acest lucru poate fi eficient, cititorii sunt deștepți. Ei știu că îi chemi la acțiune și încearcă să le vinzi ceva.

Ținând cont de asta, nu vă fie frică să încercați uneori doar subiectul și să încurajați cititorul să avanseze cu planurile sale de renovare (sau cu orice subiect pe care îl scrieți). Am mai avut mesaje cititorilor înainte și îmi mulțumesc că nu am încercat întotdeauna să le vând ceva sau să le împing lucrurile în gât. Acest lucru poate crea încredere în timp cu cititorii. Da, uneori un CTA este foarte eficient. Sfatul meu este să o variați. Folosiți un CTA uneori și de alte ori trebuie doar să înfășurați articolul și lăsați cititorul să decidă dacă vrea să ia o acțiune. Butonul din dreapta va fi tot acolo. Nu o veți promova în mod flagrant.

Blog mai rapid, dar nu mai slab

Timpul este un factor pentru fiecare proprietar de afaceri / blogger afară. Deși șablonul de mai sus vă poate ajuta să vă planificați postările și să vă țineți în evidență asigurându-vă că acoperiți toate punctele importante, nu ar trebui să fie un substitut pentru o copie solidă pentru site-ul dvs. web.

Google are un factor de calitate atunci când se clasează pe site-ul dvs., astfel încât să răspândiți informații fără să le faceți backup cu fapte sau detalii unice vă vor răni blogul doar pe termen lung. Blog rapid, blog inteligent, calitate blog.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map