Secretele scrierii posturilor de blog irezistibile

Puteți avea un design uimitor de site-uri, dar conținutul este în cele din urmă ceea ce vinde site-ul dvs. către lumea exterioară. Scrierea de posturi de blog irezistibile este o componentă importantă pentru păstrarea conținutului proaspăt și antrenant.


Există multe elemente care fac ca o postare pe blog să iasă în evidență.

Sfat # 1: cunoaște-ți publicul

Primul pas în scrierea unei postări de blog irezistibile este să știi pentru cine scrii postarea.

Pe cine vrei să ajungi cu postul tău?

După ce vă dați seama, a decide să vă concentrați corect pentru articol este o problemă simplă.

Vă puteți da seama cine este publicul dvs. citind prin analize și sondând vizitatorii dvs. obișnuiți. După ce vă cunoașteți publicul țintă, scrieți o persoană sau două de utilizator.

Acum, scrie toate articolele tale ca și cum ai scrie-o pentru acea persoană.

Săpați mai adânc: Cum să găsiți idei despre blog pe care oamenii abia așteaptă să le citească

Sfat # 3: Vino cu un titlu de implicare

Titlul postării dvs. de pe blog poate îndemna cititorul să facă clic pe link și să citească postarea sau să sară. Cele mai bune titluri sunt descriptive și active. Este important să-l determinăm pe cititor să dorească să citească articolul.

Săpați mai adânc: De ce povestirea este o parte vitală a bloggingului

Sfat # 9: Închideți cu scop

Nu pierde aburul pe măsură ce te apropii de ultimul alineat al postării tale pe blog. Veți dori să închideți articolul cu același impuls cu care l-ați deschis. Un alineat final încheiat va reaminti cititorilor ceea ce ai acoperit în postare și îi va lăsa să se simtă ca și cum ar fi învățat ceva nou.

În cadrul acestui paragraf de închidere, veți dori, de asemenea, să creați un apel la acțiune. O altă opțiune este adăugarea unui buton la capăt sau o linie separată cu apelul la acțiune (CTA). Un CTA solicită pur și simplu cititorului să ia măsuri.

Un exemplu de apel la acțiune ar fi o afirmație cum ar fi: „Deveniți un alergător mai bun citind recenziile de apă inteligentă”.

Pentru a scrie un CTA bun, trebuie să știți ce doriți să realizați cu declarația. Ce acțiune doriți să întreprindeți cititorul dvs.? După ce cunoașteți acțiunile pe care doriți să le efectueze cititorul, va fi ușor să scrieți o declarație care să ceară cititorului să facă exact asta.

Săpați mai adânc: Cinci modalități de a surprinde erorile în propria scriere

De ce să petrecem timpul creând postări uimitoare?

Postările excelente de pe blog vă pot ajuta cu rangul motorului de căutare, atrage vizitatorii site-ului să se înscrie pentru lista dvs. de e-mail și poate pune site-ul dvs. în cea mai bună lumină posibilă..

Urmărind secretele din această postare, postările dvs. de pe blog vor fi de cea mai înaltă calitate posibilă.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map