Starte idee: 20 de fraze care să vă ajute să veniți cu subiecte despre care să scrieți despre

Creierul tău te doare să vină cu idei noi pentru blogul tău? Indiferent dacă sunteți scriitorul și inițiatorul de idei sau atribuiți subiecte altor oameni, venirea de subiecte în fiecare zi sau uneori mai multe subiecte pe zi pot scurge cele mai creative dintre spiritele.


În The Artist’s Way, un ghid pentru eliberarea creativității tale, autoarea Julia Cameron se referă la acel sentiment scurs ca „fântâna creativă” fiind goală. Există o serie de lucruri pe care le poți face pentru a-ți reumple putul, și vorbim despre ele în 10 moduri de a depăși blocajul scriitorului atunci când blogging, dar una dintre cele mai ușoare metode de a crea idei atunci când nu crezi că ți-a mai rămas nimic. a da este să folosești starterele de idei.

Un starter de idei este, de asemenea, numit prompt. Este pur și simplu o frază care este menită să-ți zboare creierul și să-ți curgă sucurile creative. Când pierdeți ideile, puteți apela la aceste solicitări și puteți găsi ceva despre care să scrieți. În plus, aceste solicitări utilizează metode bune de SEO și de atragere a atenției, așa cum este descris în cele 35 de exemple de titlu ale lui Jerry Low din bloggerii A-List.

20 de prompturi – idei noi pentru articolele tale!

Pentru prompturile de mai jos, veți lua titlul și completați semifabricatul. Aceasta va servi drept ideea dvs. pentru un articol nou. Există sute de moduri de a termina fiecare prompt. Chiar dacă pierdeți idei noi, cu aceste solicitări, nu vă veți mai confrunta cu această problemă.

1. Ghid pentru începători pentru ___________

Completați promptul de mai sus cu un subiect pe care cineva care nu înțelege subiectul blogului dvs. deloc. De exemplu, dacă rulați un blog despre prăjituri, atunci promptul de mai sus ar putea deveni: Ghidul începătorului pentru înghețarea netedă.

2. Top 5 modalități de a __________

Acest titlu este suficient de general pentru a putea scrie pe orice subiect de la începător la intermediar până la avansat. De exemplu, dacă blogul tău este despre deschizători de uși de garaj, atunci poți scrie un articol intitulat Cele mai bune 5 modalități de a păstra deschizătorul de uși de garaj în ordine.

3. Cum să preveni __________

Acest prompt de titlu este un apel la acțiune. Există ceva în nișa ta care este îngrijorător pentru cititori. Ce este? Dacă blogul dvs. este despre filme de acțiune, atunci acest titlu ar putea deveni: Cum să preveniți filmul de acțiune.

4. Ce __________ ar trebui să știe despre __________

Acest titlu este un element de atenție pentru o anumită audiență. Primul formular completat va fi demografic, iar al doilea cu subiectul. Așadar, dacă dețineți o agenție de închiriere de mașini, puteți scrie: Ce trebuie să știe vacanții despre obținerea celor mai bune tarife de închiriere pe autoutilitare.

5. Raport special despre ce _________ Gândește despre __________

Studiile de caz și rapoartele speciale oferă un aer de autoritate site-ului dvs. Să zicem că site-ul dvs. este despre remedii pe bază de plante pentru câini. S-ar putea să transformați acest titlu în ceva de genul: Raport special despre ceea ce cred proprietarii de câini despre Thistle de lapte pentru funcția hepatică.

6. 10 minți despre care ți-ai spus despre __________

Acesta este un titlu de stil de avertizare. Îl atrage pe cititor pentru că vrea să știe ce a greșit. Un exemplu ar putea fi un site de întâlnire. Titlul ar deveni de genul: 10 minciuni despre care v-ați spus despre ce sunteți încă singur.

7. Cele mai bune modalități de a rămâne în siguranță în timpul __________

Acest tip de titlu urmărește aceeași idee ca un avertisment. Se joacă pe sentimentul nostru de a dori să fim în siguranță, deștepți și fericiți. Să folosim exemplul unei companii de securitate. Articolul ar putea deveni: cele mai bune modalități de a rămâne în siguranță în timpul unei invazii casnice.

8. 4 etape pentru a câștiga __________

Acesta este un titlu de tip, dar cu un număr specific de pași pentru a ajunge de la A la Z. Deci, o companie de construcții ar putea scrie pe ceva de genul: 4 etape pentru câștigarea unui subsol complet impermeabil.

9. De ce ar trebui să vă lăsați __________

Acesta este un alt avertisment pentru cititor. Puteți completa completul cu aproape orice subiect imaginabil. Dacă sunteți un specialist SEO, puteți transforma acest titlu în: De ce ar trebui să evitați să plătiți pentru plasarea motorului de căutare.

10. Cele mai bune sfaturi pentru crearea __________

Acest titlu ar trebui rezervat celor mai bune sfaturi pentru cititori. Ar trebui să provină dintr-un interviu de experți, experiență personală sau cercetare științifică din surse de renume. Să zicem că conduci un site care vinde îmbrăcăminte. S-ar putea să scrieți următoarele: Cele mai bune sfaturi pentru crearea ținutei perfecte pentru Revelion.

11. 3 pași pentru a învăța __________

Acest titlu este foarte versatil. Pentru a completa semnalele pentru acest titlu, gândiți-vă la ce au nevoie și doriți să învețe cititorii dvs. și ce cunoștințe speciale aveți. Dacă conduceți o școală de gătit, este posibil să aveți dreptate despre: 3 pași pentru a învăța să faceți Souffle perfect.

12. Pro și contra __________

Care sunt unele dintre cele mai comune pro și contra implicate în industria dvs.? Dacă conduceți o companie de relații publice și doriți să ajungeți la potențiali clienți, este posibil să scrieți un subiect precum: Pro și contra contra publicității imprimate în Lumea digitală de astăzi.

13. Tot ce trebuie să știți despre __________

Acesta este un articol cuprinzător de tip ghid. Care sunt subiectele mari pentru site-ul dvs.? Dacă aveți un site despre pisici, atunci puteți scrie ceva despre: tot ce trebuie să știți despre introducerea unui pisoi în alte pisici sau tot ce trebuie să știți despre leucemia felină.

14. Ghidul __________ pentru __________

Vorbind despre ghiduri, cum puteți oferi sfaturi extrem de specifice cititorilor dvs. pe care nimeni altcineva nu le oferă? Dacă vindeți articole de cusut, ați putea scrie ceva de genul: Ghidul adolescentului pentru a vă croi propria rochie de bal.

15. Măriți-vă __________ cu __________% cu __________.

Joacă pe dorința cititorului de a se îmbunătăți cu acest titlu. Să zicem că conduci un site care oferă sfaturi de planificare financiară. Ați putea scrie ceva de genul: Măriți portofoliul de pensionare cu 50% cu Penny Stocks.

16. Relief rapid pentru __________

Dacă cineva suferă, atunci ce dorește? Așa e … ușurare rapidă. Acest titlu răspunde acestei nevoi. Să folosim un exemplu de părinți ai unui site web. Ați putea scrie ceva pe: Relief rapid pentru alinare rapidă sau rapidă pentru gâturi dureroase la copii.

17. Ești îngrijorat de __________?

Titlurile „Sunteți” sunt o altă modalitate de a atinge o problemă care ar putea avea vizitatorii site-ului dvs. Articolul prezintă apoi o soluție pentru această preocupare. Deci, dacă conduci un site unde oamenii discută probleme politice, ai putea scrie ceva de genul: Ești îngrijorat de viitoarele alegeri? sau Ești îngrijorat de votarea persoanei greșite? Gândește-te ca și cititorii tăi și încearcă să-ți dai seama ce le preocupă cel mai mult.

18. Ia __________ Ca __________ (persoană faimoasă)

O altă tehnică este să folosești numele unei persoane celebre pentru a atrage oamenii în articol. Să zicem că conduci un site web de consiliere pentru dietă. Ați putea scrie ceva de genul: Obțineți biceps ca Channing Tatum.

19. Pentru persoanele care __________

Acest titlu poate acoperi o gamă largă de subiecte. Ideea este să completați semifabricatul cu o dorință. Așadar, s-ar putea să scrieți ceva de genul: pentru persoanele care doresc să piardă 30 de lire sterline sau pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească balansarea golfului.

20. X Moduri dovedite de a __________

Oferiți valoare cu acest tip de titlu. Aceste modalități sunt „dovedite” și experții le recomandă sau le-ați testat singur. Pentru un site despre scriere, puteți găsi: 20 de modalități dovedite de a vă încheia prima romană.

Nu vă temeți să adăugați la titluri, dar încercați să le păstrați sub 10 cuvinte sau riscați să pierdeți atenția cititorului. Titlurile extrem de lungi arată și ele ciudat în dispozitivele mobile. Potrivit Pew Internet Research, două treimi din utilizatorii de telefoane mobile merg pe internet. Rețineți acest lucru în timp ce formulați un titlu interesant, dar scurt. Deci, Top 5 Moduri de a coace un tort, ar putea fi extins la Top 5 Moduri de a coace tort perfect.

Tehnica de urgență pentru a găsi o idee

clusteringcredit foto: juhansonin prin fotopin cc

Dacă ați încercat fiecare dintre solicitările de scriere de mai sus și încă nu aveți o idee solidă despre care să scrieți, încercați o tehnică de asociere gratuită numită clustering. Celestine Chua, fondatorul Excelenței Personale, recomandă tehnica de clustering în articolul ei 25 Tehnici de brainstorming utile. Aceasta este o tehnică pe care am folosit-o cu succes pentru a veni cu idei pentru subiecte de cercetare, idei de articole și chiar pentru a lucra pe scene pentru romane. Este simplu, dar eficient. Iată cum funcționează:

  • Prinde o bucată mare de afiș sau găsește o tablă albă pentru a scrie.
  • Închide ochii pentru o clipă și eliberează-ți mintea de distrageri.
  • Acum, începe să scrii! Scrie primul lucru care îți vine în minte într-un cerc din centrul plăcii tale.
  • Scrie următorul cuvânt care îți vine în minte într-un cerc care iese din cercul principal, ca în imaginea de mai jos.
  • Continuați, creând mai multe grupuri de cercuri până când veți avea un tren de gândire sau mai multe drumuri.

Acum, fă un pas înapoi și uită-te la clusterul tău. Poți veni cu o idee din ceea ce ai scris? Căutați modele și idei mari. Dacă sunteți încă blocat după încercarea acestui exercițiu, solicitați ajutorul altora fie printr-o întâlnire virtuală, fie personal. Repetați acest exercițiu, dar permiteți tuturor să arunce idei care se adaugă la clustere.

Folosind prompturile de mai sus și acest exercițiu de clustering, ar trebui să zdruncinați orice lipsă de creativitate și să atingeți acea idee strălucitoare care va conduce cititorii pe site-ul dvs. și îi va menține acolo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me