Slik starter og driver du en vellykket utdanningsblogg

Hvis du noen gang har tenkt på å starte en utdanningsblogg, vet du sannsynligvis allerede at tilleggsutdanningstjenester er big business.


Utdanningsbransjen har en bransje på 19,4 milliarder dollar. Analysen av utdanningsbransjen anslår også at det er så mange som 74 millioner elever som går på skoleklassene K-12 i USA alene. Dette inkluderer ikke engang oppsøking til land i andre deler av verden og studenter i alderen år og voksne som trenger pedagogiske tips om en rekke temaer..

“Utdanningsfranchiser er ikke bare for de unge. Rundt 16 millioner amerikanere er påmeldt et utdannings- og opplæringstjenesteprogram. Yrkesopplæring er ett område i utdanningsbransjen rettet mot voksne – å hjelpe fagpersoner med å forbedre det de gjør. ” – Utdanningsbransjeanalyserapport

Hva er en utdanningsblogg?

En utdanningsblogg kan være alt fra leksjonsplaner som hjemmefaglige foreldre og lærere kan bruke, til aktuelle nyheter om tilstanden til utdanning, til faktisk veiledning og til og med nettkurs. Det er så mange forskjellige nisjer innen utdanning at du ikke mangler for mulige temaer å dekke. Hovedproblemet ditt vil være å innsnevre fokuset nok til å skape et sterkt måldemografi blant leserne.

Noen typiske utdanningsblogger:

 • Læreplaner
 • Tips for å gjøre det bra på skolen
 • Lærerblogger der læreren holder elever og foreldre oppdatert
 • Veiledning av blogger
 • Blogger for å trene voksne
 • Blogger for å gi råd til studenter om hvordan de skal lykkes med høyere utdanning
 • Blogger om teknologi i utdanning
 • Blogger om dataprogrammer av pedagogisk art
 • Gå gjennom blogger om læreplaner og andre utdanningsprodukter

Og ideene oppført ovenfor er bare en liten del av det du finner hvis du søker etter “pedagogiske blogger” online.

Målgrupper for utdanningsblogger

Målgruppene dine for utdanningsblogger er litt annerledes enn å si en rådgivende blogg for webhotell som denne. Mens WHSR tilbyr artikler som appellerer til folk som ønsker å utvide bloggen sin, finne et bedre webhotellfirma eller bygge sin virksomhet, vil en utdanningsblogg imøtekomme folk som ønsker informasjon om utdanning, forbedre utdannelsen eller å finne hjelp til barna sine utdanning.

Bygge trafikk til utdanningsbloggen din

Hvor kan du finne disse menneskene og få trafikken til nettstedet ditt?

 • Ta kontakt med det lokale foreldresamfunnet og la dem få vite hva bloggen din har å tilby.
 • Engasjer publikum av påvirkere i din nisje. Hvis du for eksempel tilbyr tips om hvordan du kan forbedre karakterene, hvilke organisasjoner, skoler og tjenester som er villige til å gå gjennom bloggen din og gi deg en rop på sosiale medier?
 • Annonser basert på godt undersøkte nøkkelord i din nisje. Hvilke vilkår søker folk etter som kanskje vil lese bloggen din?
 • Besøk nettfora. Hvis du oppretter en blogg rettet mot foreldre som ønsker å hjelpe barna sine til å lykkes på skolen, må du bli involvert i fora fylt med foreldre bekymret for utdanning. Samhandle, gi noen verdi for fellesskapet, og nevn din egen blogg der det er aktuelt. Vær imidlertid veldig forsiktig så du ikke spam. Ingen bryr seg om det.
 • Tilby gjesteposter til andre bloggere i utdanningssamfunnet. Nøkkelen her er å finne utdanningsblogger som tilbyr noe annet enn du gjør, men som har et lignende publikum. Hvis du for eksempel planlegger å tilby leksjonsplaner for hjemmeundervisere, kan du se etter bloggere som tilbyr råd, tips og ressurser for hjemmelærere, men ikke tilby leksjonsplaner på bloggen deres.
 • Bli aktiv på sosiale medier med en veldig målrettet side spesielt laget for bloggen din. På sosiale medier vil du legge ut lenker til dine egne blogginnlegg, men du vil også dele nyttig informasjon fra andre sider. På sin side vil de sannsynligvis dele innleggene dine eller retweet deg på nytt.
 • Vert en Twitter-prat om et tema som er interessant for menneskene du vil kontakte. La oss si at målgruppen din er førsteårs studenter. Vert en Twitter-prat om å lykkes med det første året på college, hvordan du kan velge de beste professorene, eller noe annet av interesse for nybegynnerstudenter..

twitter

Måter å tjene penger på en pedagogisk blogg

Å tjene penger på en utdanningsblogg kan virke ganske vanskelig i begynnelsen. Hvis du er lærer og ønsker å tjene penger på bloggen din, har du bekymring for hvilken reklame som foregår på bloggen din, og hvordan det kan påvirke elevene og foreldrene dine. Selv om du ikke er lærer, reflekterer all annonsering det generelle merket og oppdraget for bloggen din. Heldigvis er annonser bare en inntektsgenereringsstrategi.

Annonser

Annonser er den mest åpenbare måten å tjene penger på bloggen din. Du kan bruke noe som Google AdSense til å plassere annonser automatisk på bloggen din. Med AdSense kan du lage en liste over hva du vil og ikke vil tillate på nettstedet ditt, noe som betyr at du kan lage grenser som sikrer at annonsene er PG. Imidlertid kan det hende du fremdeles ser at ting dukker opp fra tid til annen som du ser på som tvilsomme.

En annen ulempe med denne typen reklame er at du trenger mye trafikk før du begynner å se mye penger fra AdSense-annonser.

Bannerannonser

Dette kan være en fin løsning for en utdanningsblogg, fordi du kan henvende deg til lokale bedrifter og oppfordre dem til å kjøpe bannerannonseplass. Du har også mye mer kontroll over hvilke typer annonser du velger å plassere på bloggen din og innholdet i dem. Imidlertid igjen, med mindre du får mye trafikk på nettstedet ditt, vil de fleste virksomheter ikke være villige til å betale deg veldig mye for en bannerannonse. De trenger tross alt å vite at de får avkastning på investeringen.

Donasjoner og sponsorater

donere takkHvis du ikke liker ideen om åpenlys annonsering, kan du enkelt legge til en donasjonsknapp til bloggen din. Hvis folk synes arbeidet ditt er verdifullt, gir de bare noen få dollar av gangen. Ulempen med dette alternativet er at de fleste ikke vil gi bidrag, etter min erfaring, og hvis de gjør det vil det være ganske sporadisk. Du kan rett og slett ikke stole på donasjoner til og med å betale de årlige hostingavgiftene.

Hvis nettstedet ditt tilbyr gratis verdi for utdanningssamfunnet, kan du ha en viss suksess med å sikre et sponsing fra organisasjoner eller bedrifter. Imidlertid vil en virksomhet som sponser nettstedet ditt sannsynligvis ønske å ha en form for reklame i retur, selv om det bare er en lenke og takk for sponsingen deres.

Innsamlingsaksjoner og tilskudd

Hvis du virkelig tror på bloggen din og verdien den tilbyr, men du absolutt ikke vil legge til åpen annonsering, kan du kanskje samle inn nok penger til å dekke kostnadene dine gjennom tilskudd eller innsamlingsaksjoner, spesielt hvis nettstedet er av verdi for nærmiljøet.

Hvis du går foran og organiserer virksomheten din som en non-profit, åpner du også for mange muligheter for innsamling for å dekke kostnadene ved drift av non-profit. Du kan for eksempel være vertskap for en natt på en lokal restaurant, der en del av inntektene går til organisasjonen din. Få samfunnet involvert i å holde denne verdien tilgjengelig for alle i området. Igjen, dette alternativet fungerer best når fokuset er lokalisert.

Tilknyttet salg

En annen måte å tjene penger på utdanningsbloggen din er å gjennomgå og tilby tilknyttede lenker til produkter du tror på. Hvis du starter en blogg som tilbyr studiehjelp til foreldre og studenter, kan du se gjennom og koble til produkter du virkelig tror vil hjelpe, for eksempel en spesifikk kalkulator eller en studieguide.

Steder å finne tilknyttede programmer inkluderer:

 • Amazon
 • Linkshare
 • Commission Junction
 • Google Affiliate Network
 • Clickbank
 • Individuelle produktnettsteder som tilbyr tilknyttet henvisningsbonus

Selger produkter / tjenester

Et annet alternativ for å tjene penger på utdanningsbloggen din er å lage og selge dine egne produkter / tjenester. Dette kan omfatte en studieveiledning for ess i SAT-er eller sjekklister og leksjonsplanleggingssider for lærere. Uansett hva målgruppen din er, finn ut hva de vil like som et verktøy for å hjelpe dem. Det kan være lurt å gjøre en undersøkelse hvis du ikke er sikker og spør dem om hvilke typer produkter de vil se eller hvilke temaer de vil vite mer om.

Bruk et program som Payloadz for automatisk å selge og levere digitalt innhold. Dette er faktisk en av de beste måtene å markedsføre til adresselisten din, spesielt hvis trafikken din ikke er så stor som noen av megasidene der ute.

Spesialiser eller utvid fokus

Når du starter en blogg, er det fristende å prøve å dekke alt. Du vil nå flere mennesker, ikke sant? Dette er faktisk ikke en god ide. Du vil strekke fokuset ditt så tynt at det vil være vanskelig å finne ut av brukerpersonligheter og markedsføre for rett publikum.

I Darren Rowses bok “ProBlogger: Secrets for Blogging Your Way to a Six-Figure Income”, sier han at både en bred og smal nisje kan fungere. Bare husk at en bred nisje krever mye mer arbeid å følge med. Du vil kaste et bredt nett. En smal nisje, derimot, kan bety at du raskt går tom for temaer å dekke. Et bedre handlingsforløp er sannsynligvis et sted midt i mellom de to.

Rowse tar også en titt på nisjedemografien. Han skriver:

“Det er en annen type nisjeblogg som vi begynner å se at noen bloggere utvikler – en som ikke fokuserer på et nisjeemne så mye som en nisjedemografisk.”

galla kjæreRowse fortsetter med å forklare å tilby en casestudie av bloggeren Gala Darling. Darling begynte med å beskrive bloggen sin som en moteblogg, men endret deretter fokuset til en blogg for eksentriske og ungdommelige kvinner. Dette viser at hun forstår leserkretsen sin og hvilke typer materiale de vil lese. Det er et interessant konsept og ser ut til å være et skifte i måten mange forskjellige typer blogger fungerer i disse dager.

Gjør bloggen din til den beste

Det er tusenvis av utdanningsblogger på nettet med nye startet hver uke. Å få bloggen til å skille seg ut fra mengden krever kreativitet, forstå målgruppen din og mye hardt arbeid og besluttsomhet. Å drive utdanningsblogg kan imidlertid være givende. Du vil hjelpe deg med å bygge unge sinn hos mennesker som snart vil bidra til samfunnet på en rekke måter. På en rundkjørings måte gjør du verden til et bedre sted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map