15 sfaturi practice pentru a îmbunătăți, promova și obține mai mult trafic pe blogul dvs. astăzi

Crearea blogului tău este pasul numărul unu.


Pentru a rămâne în fața concurenței în orice nișă, trebuie să crești activ și să îți îmbunătățești blogul.

Există mulți factori care intră în construirea unui blog de succes. Utilizarea setului de date adecvat, alegerea celor mai bune instrumente și aplicarea celei mai bune strategii, toate vor avea un impact asupra succesului blogului dvs..

Contents

Ce este în acest ghid?

În acest ghid, vom analiza o serie de lucruri pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți și crește continuu blogul.

Abordarea noastră este similară cu „Kaizen” – un termen care se referă de obicei la procesul statistic care îmbunătățește calitatea în fiecare aspect al unei operațiuni (inițial, de fabricație). Ne vom concentra pe utilizarea datelor / valorilor web specifice pentru a defini acțiunile noastre.

Unele dintre sfaturile pe care le-am menționat necesită efort foarte mic și pot crea rezultate pozitive instantanee; în timp ce alții necesită mai mult timp și abilități pentru a se finaliza. Este ca și cum ai juca jocuri video RPG – unele niveluri sunt ușoare, în timp ce altele necesită mai mult timp / efort pentru a stăpâni abilitățile necesare și descoperirea.

   Datele sunt prietenul tău, dar care?

   Știm că datele sunt esențiale pentru a vă măsura progresul și pentru a îmbunătăți îmbunătățirea bloggingului.

   Dar la ce tip de date ar trebui să te uiți?

   Dacă nu utilizați valorile web potrivite pentru a urmări progresul și a ajusta site-ul dvs., atunci puteți face doi pași înapoi în loc de un pas înainte.

   În funcție de natura nișei dvs. și de nivelul de înțelegere, puteți analiza diferite tipuri de date statistice.

   La prima vedere, raportul Google Analytics poate fi copleșitor. Atâtea numere! Și este posibil să nu vă familiarizați cu unele dintre valorile sau conceptele.

   Ei bine, nu te temi pentru că …

   1. Numerele / conceptele nu sunt atât de complicate și
   2. Sincer, nu cred că bloggerii ar trebui să-și petreacă prea mult timp în măcinarea rapoartelor Google Analytics.

   Prin urmare, sugerez doar patru numere Google Analytics de urmărit. Și aici sunt cele patru statistici vitale pe Google Analytics pe care fiecare blogger – indiferent de dimensiunea blogului dvs. sau de nișa în care vă aflați – ar trebui să înțeleagă și să fie atent la.

   1- Sesiuni / Utilizatori dobândiți

   Prin definiția Google: O sesiune este un grup de interacțiuni ale utilizatorilor cu site-ul dvs. web care au loc într-un interval de timp dat.

   Imaginează-ți că o sesiune ca container pentru acțiunile pe care un utilizator le face pe blogul tău. Containerul poate conține mai multe vizualizări de pagini și evenimente și acțiuni.

   Înțelegeți că există o diferență mare între o sesiune și un utilizator în raportul Google Analytics.

   O explicație simplă (pentru mai multe detalii, citiți acest lucru) este că: Un utilizator este o persoană care vine pe blogul dvs. și vă citește conținutul. Un singur utilizator poate înregistra mai multe sesiuni pe zi în raportul Google Analytics. De exemplu, dacă vine pe site-ul dvs., citiți câteva postări pe blog 8 dimineața și reveniți din nou după prânz 13:00 – sunt două sesiuni înregistrate.

   Există două metode prin care se încheie o sesiune:

   • Expirarea pe timp: După 30 de minute de inactivitate / La miezul nopții
   • Schimbarea campaniei: Dacă un utilizator ajunge printr-o campanie, pleacă și apoi revine printr-o campanie diferită.

   Urmărirea cât de multe sesiuni / utilizatori achiziționează blogul dvs. este o modalitate de a măsura creșterea. Dacă blogul dvs. achiziționează mai multe sesiuni în această lună decât înainte, atunci cu siguranță trebuie să faceți ceva corect.

   Pentru a vedea numerele dvs. în achizițiile de sesiuni / utilizatori, conectați-vă la Google Analytics, Tabloul de bord > Achiziţie > Prezentare generală.

   2- Canale de trafic / Recomandări

   Google Analytics grupează sursele de trafic în mai multe canale, cele comune sunt Căutare plătită, Căutare organică, Directă, Socială, Recomandare ș.a..

   Majoritatea acestor termeni sunt autoexplicabili, cu excepția:

   • Termenul „Recomandare” se referă la vizitatorii care provin de la linkurile de pe alte site-uri web;
   • „Direct” se referă la utilizatorii care vă vizitează blogul tastând adresa dvs. web în bara de adrese.

   Pentru a obține numerele, conectați-vă la Google Analytics, Tabloul de bord > Achiziţie > Tot traficul > canale.

   Exemplu (achiziție) > Tot traficul > canale).

   Aruncați o privire bună de unde provine traficul dvs..

   Există un site sau un blog care ies în evidență de la Care platformă socială trimite cel mai mult trafic către blogul tău? Beneficiezi de mult trafic de căutare organică (norocos tu!)? Ce eforturi sunt pierdute în ceea ce privește traficul?

   Și întrebarea banilor: Ce pot face pentru ca aceste cifre să fie mai mari luna viitoare?

   (Vom săpat în unele dintre lucrurile pe care le puteți face în partea ulterioară a ghidului nostru.)

   3- Rata de respins

   Un saritura este o sesiune de o singura pagina pe blogul tau. Un utilizator sosit vine pe blogul tău și pleacă fără să viziteze oa doua pagină.

   Rata de respingere este o măsură bună a conținutului sau a calității traficului:

   • Serviți conținutul potrivit publicului dvs.?
   • Vă orientați către publicul potrivit cu conținutul dvs.?

   O rată mare de respingere nu este necesară un lucru rău.

   Dacă succesul blogului dvs. depinde de utilizatorii care vizionează mai mult de o pagină – de exemplu, utilizatorii vizitează pagina dvs. „începe aici” și presupun că fac clic pe un link pentru a citi celelalte postări ale dvs., atunci da, o rată mare de respingere este rău.

   Cu toate acestea, există și alte cazuri în care este de preferat o rată mare de respingere. De exemplu, dacă blogul dvs. depinde de veniturile afiliaților, atunci o rată mare de respingere poate un lucru bun – utilizatorii dvs. vă vizitează blogul, faceți clic pe linkurile dvs. de afiliere și plecați.

   Rata de respingere este o măsură importantă deoarece declanșează „de ce-întrebare”.

   De ce există o creștere bruscă (sau o scădere) a ritmului de respingere al blogului tău?

   Există o legătură de imagine spartă? Se încarcă site-ul prea lent? Alinierea proiectării este intactă? Sursa traficului pe blog s-a schimbat dramatic?

   4- Timpul mediu pe pagina

   Urmărirea timpului pe care o persoană îl petrece pe pagina ta vă ajută să descoperiți modalități de a vă îmbunătăți conținutul și caracterul adecvat al blogului.

   Există diferite modalități de a măsura timpul mediu pe pagină, dar pentru o referință ușoară, ne vom concentra doar pe cel mai ușor.

   Timp mediu pe pagina Conectați-vă la Google Analytics, Panoul de bord > Comportament > Continutul site-ului > Toate paginile.

   5- Obiective (opțional)

   În termenii de profan, Obiectivele în Google Analytics măsoară cât de bine își ating blogurile obiectivele vizate.

   Aceste obiective pot fi:

   1. Înscrierea la newsletter-ul dvs. sau
   2. Vizitați și citiți o bucată de conținut pe blogul dvs. sau
   3. Descărcați ebook-ul sau
   4. Efectuați o achiziție (dacă prelucrați tranzacția).

   Configurarea Obiectivelor în Google Analytics nu este o necesitate – ci este foarte recomandată dacă citiți pentru a depăși curba de învățare.

   Dacă aveți obiective configurate corespunzător, Google Analytics vă poate oferi informații critice, cum ar fi numărul de conversii și rata de conversie pentru site-ul dvs., care, la rândul dvs., vă ajută să evaluați eficacitatea conținutului sau a campaniei de marketing..

   Vom vorbi mai multe despre modul în care se utilizează Obiectivele .

   Îmbunătățirea …

   După ce veți înțelege diferitele tipuri de date disponibile pentru site-ul dvs., iată câteva dintre lucrurile practice pe care le puteți face, care vă vor îmbunătăți blogul.

   Tactica # 1: cunoașteți-vă mai bine publicul

   Cine este cu adevărat publicul tău? Care este vârsta lor generală? Ce nivel de educație au? Orice specific cultural?

   Și cel mai important: DE CE sunt pe site-ul dvs.? Cum poți face mai bine pentru a le servi?

   Dacă nu știți cine sunt cititorii dvs. de blog, trageți în întuneric.

   Iată trei moduri de a vă cunoaște mai bine publicul.

   Începeți cu oameni pe care îi cunoașteți, apoi extindeți-vă la nume din nișa dvs. Colectați informații, realizați statistici și grafice. Ca blogger, puteți găsi sondaje și instrumente utile la îndemână. Sondarea publicului dvs. de blog vă ajută să vă determinați demografia.

   Folosiți sondaje, sondaje și interviuri pentru a afla cine citește, precum și cine ar putea citi – vârstele, sexul lor, ocupațiile, interesele, mediul de viață, etc. Invitați-i să vă contacteze și să se prezinte și să vorbească despre ceea ce le place blogul tău De ce au ales să te urmeze? Ce fel de postări sunt preferatele lor? Ce este despre tine și conținutul tău care îți conferă credibilitate în ochii lor?

   Invitez întotdeauna abonații WHSR să apară „răspuns” în buletinul informativ, astfel încât am șansa de a mă conecta. Ar trebui să faceți la fel.

   Iată trei instrumente care vă pot ajuta să creați sondaje gratuit:

   • Maimuță de sondaj
   • Formular Google
   • Sondaj Zoho

   Există o mulțime de informații în pagina dvs. de Facebook (presupun că aveți una pentru blogul dvs., dacă nu – mergeți să creați una cât mai repede). Trebuie doar să știți unde să le găsiți.

   Facebook Audience Insights, conectează-ți pagina pentru a afla mai multe despre publicul tău: vârstă și sex, pagini care le plac și cumpărături online (numai în SUA).

   Forumurile sunt bune să vadă ce fierbe în câmpul dvs. și ceea ce publicul dvs. consideră interesant și relevant la un moment dat.

   Webmaster World și Web Hosting Talk sunt două exemple tipice despre modul în care un forum de nișă vă poate oferi o cantitate incredibilă de contribuții pentru a înțelege ce preocupă oamenii din industria mea.

   Cu toate acestea, un avertisment înainte de a opri – nu lăsa zgomotul să te distragă de la obiectivele tale. Forumurile găzduiesc mărul bun și răul bazei de utilizare, deci asigurați-vă că filtrați orice discuții irelevante și concentrați-vă doar asupra a ceea ce contează – în special subiecte care sunt practic solicitări de ajutor, deoarece vă oferă materiale de fond pentru a scrie un răspuns..

   Tactica # 2: Turnați uleiul în foc: Concentrați-vă pe câștigător

   Acum sunteți înarmați cu datele corecte despre blogul și audiența dvs., este timpul pentru unele acțiuni.

   Primul lucru de făcut este să vă dați seama ce funcționează și ce nu este pentru blogul dvs..

   1. Investește mai mulți bani și efort în surse de trafic care să transforme cele mai bune.

   În exemplul următor (a se vedea imaginea de mai jos), Rata de conversie a obiectivelor pentru traficul Facebook Mobile și Google Organic transformă 7x în 20x mai bine. Ceea ce ar trebui să facem aici este să cheltuim mai mult efort, timp și bani pentru a obține mai mult trafic din aceste două surse.

   Pentru a investiga traficul dvs. de blog, conectați-vă la Google Analytics Dashboard > Achiziţie > Tot traficul > Sursa / Mediu.

   2. Faceți dublu pentru o campanie publicitară care funcționează.

   Dacă cheltuiți 50 USD / lună pe un anunț Twitter care aduce mult trafic, cheltuiți 100 USD / lună și ajungeți și la mai mulți oameni.

   3. Extindeți-vă conținutul (în loc să creați postări noi tot timpul)

   Extindeți-vă pe conținut care oferă cele mai bune rate de implicare.

   Ce subiecte par a fi cele mai populare la cititorii dvs.? Puteți adăuga mai multe informații în postare? Fii creativ – intervievează un expert din industrie, adaugă în unele diagrame noi, creează tutorial video și așa mai departe. Cheia este să vă concentrați pe câștigători și să scoateți cât mai bine din ei.

   Utilizatorii petrec mai mult timp în aceste pagini (numere subliniate). Puteți extinde conținutul care oferă cea mai bună rată de implicare? Pentru a vedea acest număr, conectați-vă la tabloul de bord Google Analytics > Comportament > Continutul site-ului > Toate paginile.

   Tactica # 3: Recoltește fructele slab agățate

   Fructele cu agățare scăzută sunt destul de ușor de prins de pe un pom fructific și, din fericire, majoritatea site-urilor web au fructe cu agățat redus și pentru cules. Sarcinile de bază pe care le poți face în câteva minute pe zi pot avea un impact mare asupra succesului general al blogului tău.

   Unele sarcini de bază pe care le puteți face chiar acum includ:

   1. Folosiți IFTTT pentru a vă promova cele mai recente postări de pe blog pe social media.
   2. Configurați un profil de social media special pentru blogul dvs..
   3. Adăugați butoane de partajare socială pe site-ul dvs. web.
   4. Creați o pagină de contact, astfel încât vizitatorii site-ului să știe să vă ajungă.
   5. Instalați un sistem de comentarii de la terți, cum ar fi Disqus. Acest lucru va îmbunătăți rata de implicare a utilizatorilor.
   6. Scrieți o pagină de exonerare, astfel încât cititorii să știe că pot avea încredere în dvs. pentru a fi avansat.
   7. Distribuie conținut de mai multe ori; Folosiți instrumentul de automatizare pentru a vă împărți contul vechi. Repartizând conținut mai vechi, îl țineți în ochiul publicului.
   8. Creați roundup-uri care conțin o parte din cel mai bun conținut.
   9. Creați o infografie care explică în continuare un articol popular.
   10. Faceți câteva teste A / B pentru a vedea cât de bine funcționează totul, de la navigare la butoanele Apel la acțiune.
   11. Creați o pagină Start Here pentru a servi noii dvs. vizitatori.
   12. Dă-ți seama care este tema ta principală pentru blogul tău și asigură-te că tot conținutul se potrivește cu tema / obiectivele tale.
   13. Verificați dacă greșelile greșite, greșelile gramaticale și dactilografiile de pe blogul dvs. Nimic nu face ca un blog să pară mai neprofesional decât greșelile multiple și consistente în acest domeniu.
   14. Dezvoltați o echipă de stradă. Aceasta este o echipă de persoane care ajută la răspândirea cuvântului despre blogul tău. În schimb, le puteți trimite un tricou gratuit sau alte bunătăți.
   15. Creați un calendar editorial.
   16. Planificați copii de siguranță, astfel încât să nu pierdeți întregul blog pentru o destrămare a site-ului catastrofal.
   17. Studiați-vă eticheta? Intră interesul cititorului? Explică în mod eficient despre ce este vorba?
   18. Urmăriți alte bloguri în nișa dvs. și conectați-vă cu proprietarii de bloguri.
   19. Comentați pe alte bloguri și adăugați gânduri valoroase.
   20. Găsiți un mentor care a reușit cu blogul lor. Cereți mentorului să vă ajute să faceți propriul blog un succes.
   21. Faceți formularea apelului dvs. la acțiune (CTA) cât se poate de clar. Înlocuiți cuvinte precum „faceți clic aici” cu comenzi mai puternice, cum ar fi „primiți ebook gratuit”.
   22. Asigurați-vă că există un echilibru între imagini și text, dar că imaginile sunt relevante pentru postare.
   23. Remediați orice legături stricate. Puteți instala un plugin care vă va permite cu ușurință să găsiți linkuri rupte pe un blog WP.

   Tactica # 4: Creează o listă, colectează e-mailurile vizitatorilor

   Oamenii care vizitează site-ul dvs. au aterizat acolo, deoarece sunt interesați de subiectul pe care îl acoperiți. Aceasta este la fel de țintită de un public pe care îl poți întâlni. Este important să colectați informațiile lor de contact, astfel încât să puteți continua să comercializați către aceste persoane.

   Social media este supraaglomerată, dar prin e-mail îți trimiți materialele către o audiență foarte specifică care a decis deja că sunt interesate de ceea ce ai de spus.

   91% dintre oameni își verifică casetele de e-mail în fiecare zi.

   Comparați-o cu site-uri precum Facebook, unde postarea dvs. poate fi împinsă în jos cu fluxul de știri.

   Din fericire, există câteva instrumente de marketing prin e-mail care vă pot ajuta să colectați și să vă mențineți organizat prin email marketing.

   • Contact constant
   • GetResponse
   • AWeber

   În plus, veți dori să utilizați un formular de înscriere proiectat profesional, așa că nu există nicio întrebare că utilizatorul s-a înscris pentru lista de corespondență. Ultimul lucru pe care îl doriți este să fiți acuzat că ar fi spamat pe cei de pe lista dvs. de corespondență. Unele dintre instrumentele din lista de e-mail menționate mai sus au formulare de încărcare încorporate sau plugin-uri care se sincronizează cu blogul tău.

   Cum să vă orientați și să creșteți opțiunea de e-mail: sfaturi de la Adam Connell

   Adam Connell

   Una dintre tehnicile mele preferate [crearea listelor] este utilizarea „opt-ins-urilor direcționate pe categorii”.

   Este o idee similară cu actualizările de conținut, dar este mult mai ușor de gestionat.

   Ideea este că utilizați formulare de tip opt-in pentru a oferi conținut exclusiv care este relevant pentru un subiect pe care cineva îl citește la momentul respectiv.

   De exemplu, dacă conduceți un blog despre mâncare, ați oferi un „magnet de plumb” diferit oamenilor care citesc categoria despre rețete de masă decât cei care vizionează categoria rețete pentru micul dejun.

   Este ceea ce am folosit la UK Linkology pentru a crește înregistrările prin e-mail cu peste 300%:

   Iată o prezentare rapidă a procesului pe care l-am folosit:

   1. Reorganiza & condensează categoriile blogului nostru la 4-5 subiecte de bază
   2. A creat un magnet de plumb pentru fiecare subiect de bază
   3. A fost instalat pluginul WordPress Thrive Leads care poate viza formularele de înscriere către anumite categorii
   4. Configurați formulare de tip opt-in pentru a promova fiecare magnet de plumb (ne-am concentrat pe formularele de opțiune în bara laterală, în conținut și popover)
   5. Direcționarea activată pe categorii pentru a se asigura că fiecare formular de înscriere va apărea în categoria corectă

   Cheia aici este de a oferi un magnet de plumb care este strâns legat de ceea ce citește cineva la momentul respectiv.

   În acest fel, este mult mai probabil să se aboneze.

   – Adam Connell, Adam Connell mă privește.

   Tactica # 5: Despre pagină

   O pagină cu adevărat uimitoare Despre pagina trebuie să aibă mai mult decât doar datele despre compania dvs. Ar trebui să fie povestea dintre voi și cum v-ați dezvoltat afacerea, care sunt convingerile dvs. de bază și ce vă face diferiți decât concurenții. Iată câteva elemente cheie ale unei bune pagini Despre.

   Ideea # 1: plumb cu un cârlig de deschidere care apucă cititorul.

   Yellow Leaf Hammocks apucă cititorul cu această linie pe pagina lor despre: „În plus, schimbările sociale durabile, credem cu pasiune în călătorii, bucăți, mâncare bună, prieteni mari, discuții lungi, orizonturi lărgite + spirit de aventură.” Cum te-ai putea ajuta să citești mai departe?

   Ideea nr. 2: păstrează-l personal.

   Ziua de opt ore este un exemplu de site web care face acest lucru bine. Pur și simplu începe cu „Bună! Suntem Nathan Strandberg și Katie Kirk … ”Tonul puternic și conversațional atrage cititorul.

   Ideea nr. 3: împărtășește-ți istoricul.

   Brian Clark de la Copyblogger își începe pagina despre Despre noi vorbind despre istoria companiei.

   Pagina despre Despre ar trebui să fie o reflectare a declarației de afaceri și a propriei personalități. Faceți-l interesant și cititorii se vor simți de parcă te cunosc pe plan personal.

   Tactica # 6: Îmbunătățește-ți vizual blogul

   Este nevoie de o persoană medie de 0,05 secunde pentru a face o judecată despre site-ul dvs. web. Aceasta se traduce în 50 de milisecunde pentru a face o primă impresie bună vizitatorului tău. În 50 de milisecunde, este îndoielnic că persoana are timp să citească mare parte din textul tău. Ce inseamna asta? Asta înseamnă că prima impresie a majorității oamenilor despre site-ul dvs. web este făcută pe baza designului și a imaginilor, care creează procesul mai rapid decât textul.

   În general, iată ce sugerez cu elementele vizuale ale blogului tău:

   Nu face:

   • Folosiți fotografii nerelevante, urâte, care nu fac nimic pentru a face marca dvs. să pară distinctivă
   • Folosiți fotografii cu modele prost prezentate

   Iată trei modalități de a găsi, nu trebuie să angajați un fotograf și un echipaj pentru a obține fotografii frumoase pentru site-ul dvs. web.

   1- Creează-te

   Cu atât de multe resurse gratuite și aplicații web pe Internet, este super-ușor să creezi imagini uimitoare de unul singur – chiar dacă nu ești grafician de profesie.

   Editori foto

   Vrei o grafică originală pentru următoarea postare pe blog? Creează-l singur urmând acești pași:

   1. Faceți fotografii folosind telefonul,
   2. Găsiți icoane și arte vectoriale gratuite la WHSR Icons, Icon Finder sau Freepik,
   3. Combinați și editați aceste elemente utilizând un editor web precum Pic Monkey, Canva sau Design Wizard.

   Eșantion – Crearea unei imagini postare Facebook folosind editorul gratuit Wizard Design. Instrumentul oferă peste 17.000 de șabloane de proiectare și 1.200.000 de imagini în baza lor de date – .

   Software descărcabil (gratuit)

   Înregistrați-vă ecranul și transformați-l în imagini GIF. Instrument gratuit – ScreenToGif (Windows) și Kap (Mac).

   Exemplu – imagine GIF Am realizat această postare personală de colecție a site-ului web folosind ScreenToGif.

   2- Angajați un designer independent

   În cazul în care fotografierea grafică și fotografică nu este într-adevăr lucrul tău, poți lăsa întotdeauna munca unui designer independent.

   Costurile de design grafic și web au scăzut semnificativ în ultimii ani datorită software-ului gratuit și concurenței acerbe. Pe baza studiului meu recent – un proiectant percepe în medie aproximativ 26 USD / oră și puteți ajunge la 3 USD / lună.

   Fără reclamă: Chee Ching este persoana mea accesibilă atunci când am nevoie de servicii profesionale de proiectare. Este designerul „cu pachet complet”, care vine cu talent deosebit și simț de afaceri – nu o pot recomanda suficient.

   Costul site-ului web și design grafic bazat pe Upwork Top 100 de profiluri freelancer. Rata medie pe oră = 26,32 USD / oră; cel mai mare = 80 USD / oră, cel mai mic = 3 USD / lună (sursa).

   3- Pixabay (sau alte directoare care oferă imagini frumoase)

   Dacă trebuie să adăugați fotografii irelevante la postarea dvs., cel mai puțin puteți face este să evitați fotografiile urâte de stoc. Nu numai că sunt neclar și în mod distinctiv, dar pot apărea pe mai multe alte site-uri la un moment dat, ceea ce face blogul tău să pară mai puțin unic.

   Există nenumărate directoare de imagini unde puteți obține fotografii gratuite, uimitoare. Pixabay este preferatul meu datorită flexibilității sale. Nu există cerințe de atribuire, ceea ce înseamnă că puteți face orice doriți cu imaginile pe care le obțineți din această sursă.

   În plus, este foarte simplu de utilizat – există chiar și o simplă căutare chiar pe pagina principală, chiar înainte de a vă autentifica. Veți avea acces la fotografii, imagini vectoriale și ilustrații și puteți filtra în funcție de necesități. Descărcarea imaginilor efective este incredibil de ușoară și, din nou, vine cu opțiuni pentru dimensiunea imaginii (pixeli și MB), astfel încât imaginea pe care o ai în mână să fie clară și de calitate pentru orice scop ar putea fi (în cazul meu, cel mai probabil online pentru blogul dvs. – nu este necesară o dimensiune imensă a fișierului).

   Exemplu – imagine găsită pe Pixabay.

   Exemple de viață reală

   Exemplul nr. 1: nu încadrați întregul conținut

   Ar trebui să existe un echilibru între spațiul alb și alte elemente. Spațiul alb nu trebuie să fie culoarea albă. Rețineți cum Freshbooks folosește spațiul negativ pentru a crea un aspect elegant. Reduceți dezordinea pe pagină. Ștergeți elemente inutile sau mutați-le în altă parte. Măriți spațiul alb pentru a reduce zgomotul.

   Exemplul # 2: Utilizați un design simplu pentru a minimiza distragerea

   Utilizatorii ar trebui să se concentreze asupra conținutului dvs. Mint face o treabă bună concentrând cititorul spre scopul site-ului – pentru a vă determina să vă înscrieți pentru un cont.

   Exemplul # 3: utilizați mai puține elemente din meniul dvs. de navigare de top

   Puteți crea apoi subcategorii sub cele mai mari. Un exemplu care arată cum puteți organiza o mulțime de categorii poate fi văzut pe Amazon.com. Au împărțit articole în categorii, cum ar fi cărți, dar apoi descompun categoriile prin subcategorii suplimentare pentru a vă ajuta să sortați și să găsiți elementul dorit din mii. Dacă aveți o mulțime de categorii, încercați să veniți doar cu câteva categorii principale. Reduceți utilizarea pop-urilor. La un maxim, adăugați doar un popup.

   Tactica # 8: Optimizarea motorului de căutare pe pagina

   Când veți avea un clasament mai bun în motoarele de căutare, veți observa o creștere a traficului și a veniturilor. Totuși, să descoperiți graalul sfânt al modului de a fi mai mare în motoarele de căutare. Deși este adevărat că cercetarea și îmbunătățirea factorilor din afara paginii (cum ar fi obținerea de link-uri) sunt în mod natural importante, există o mulțime de fructe agățate în SEO pe care mulți bloggeri o trec cu vederea.

   Google își schimbă în mod regulat algoritmii, astfel încât poate fi dificil să-ți dai seama exact ce dorește Google. Există trei lucruri pe care trebuie să vă concentrați dacă doriți să vă încadrați bine în motorul de căutare Google: conținut, autoritate de performanță și experiență pentru utilizatori.

   Toți acești factori se reunesc și se combină cu ceea ce Google consideră un blog „bun”, demn de un clasament mai ridicat în rezultatele căutării lor.

   Creșteți-vă traficul de căutare cu 321% cu SEO onpage

   În ultimul timp, am studiat modalitățile de creștere a traficului de căutare organică doar prin schimbarea și formatarea conținutului (SEO on-Page).

   Și am rezultate frumoase.

   Traficul de căutare al unuia dintre postările mele a crescut cu 321%!

   Iată pașii de bază SEO on-Page care vă vor ajuta să obțineți mai mult trafic:

   1. Urmăriți legăturile de ieșire pentru a vă extinde conținutul cu informațiile de care este interesat publicul dvs..

   De exemplu: în articolul meu despre prima postare pe blog există link-uri către alte resurse cu zeci de idei pentru postări pe blog.

   Imediat ce am adăugat codul pentru urmărirea legăturilor de ieșire, am aflat că cititorii mei fac clic pe aceste legături ca nebun. Ce am facut? Mi-am extins conținutul cu 57 de idei pentru prima postare pe blog. Și acum acesta este cel mai popular cuvânt cheie care aduce cel mai mult trafic Google.

   2. Creați o s dacă aveți mai mult de 2.000 de cuvinte scrise.

   Acest lucru vă va ajuta să obțineți legături rapide către SERP Google și să vă creșteți CTR.

   3. Găsiți întrebările adresate de publicul dvs. pe subiectul articolului dvs. și dați răspunsuri.

   Puteți lua întrebări de la Google în blocul „Oamenii întreabă și ei”.

   Aceste acțiuni vă vor crește șansele de a intra în fragmentul prezentat.

   4. Încercați să includeți cuvintele cheie relevante cu coadă lungă în H2.

   Dar nu exagera!

   5. Utilizați listele numerotate și cu punctele pentru a avea șansa de a atinge fragmentul prezentat.

   Imediat ce am fost acolo, clicurile la articolul meu despre această interogare au crescut cu 20%!

   6. Încercați întotdeauna un nou titlu pentru paginile dvs. dacă nu sunteți nemulțumit de rezultatele traficului dvs. de pe Google.

   Schimba-l. Experiment! Adăugați modificatori și cuvinte cheie noi.

   Pentru cel mai popular articol, am schimbat eticheta de titlu de mai mult de 20 de ori în acest an :)

   În consecință, am crescut traficul cu 321% datorită acestor pași simpli SEO de pe pagina.

   – Michael Pozdnev, Vreau să fiu blogger.

   Câteva lucruri simple pe care le puteți face pentru a îmbunătăți clasamentele de căutare sunt:

   • Folosiți etichete alt descriptive pentru toate imaginile
   • Rectificați toate cele 404 de erori și legături sparte
   • Includeți cuvinte cheie în H1, H2 și H3
   • Conectare internă – asigurați-vă că paginile dvs. importante sunt bine conectate intern
   • Utilizați conținut original, util, care răspunde nevoilor utilizatorilor – Google Panda penalizează site-urile cu prea multe pagini subțiri de conținut
   • Folosiți pesmet și hartă pentru a ajuta Google să înțeleagă structura site-ului și fluxul de conținut
   • Utilizați dacă conținutul dvs. este mai lung de 2.000 de cuvinte
   • Testați titlurile paginii dvs. pentru a îmbunătăți CTR-ul rezultatelor căutării – studiile de caz au arătat că CTR afectează clasarea site-urilor.
   • Îmbunătățirea ratei de implicare a site-ului – rata de revenire și timpul de pe pagina afectează clasamentele site-ului.

   Tactica # 9: Citiți propria scriere

   Un mod simplu de a-ți îmbunătăți blogul este să îți faci timp să lucrezi la conținut vechi. Citiți postări vechi în mod regulat pentru:

   • Găsiți și corectați greșelile gramaticale. Chiar și piesele care au trecut prin mai multe modificări pot conține dactilografieri.
   • Scrieți titluri și sub titluri mai bune. Verificați dacă acestea vizează cuvintele cheie pe care le doriți și că sunt suficient de interesante pentru a capta interesul cititorului.
   • Generați idei noi pentru a promova postări vechi pe social media. De exemplu, puteți găzdui un chat pe Twitter care utilizează unele dintre postările dvs. vechi pentru a începe o discuție?
   • Refaceți conținutul vechi și prezentați-l într-un mod proaspăt și interesant, cum ar fi o prezentare de diapozitive sau un videoclip.
   • Creați roundup-uri cu cele mai bune postări care sunt centrate în jurul unui anumit subiect.
   • Faceți postări populare ușor de găsit.
   • Reciclați și actualizați conținutul vechi în ceva chiar mai valoros decât înainte.

   Tactica # 10: Conținut bun nu este suficient

   Nu se poate nega faptul că un conținut bun, bine scris, este important dacă doriți să vă angajați publicul. Dar pur și simplu nu este suficient să conduceți traficul pe site-ul dvs. de unul singur.

   Trebuie să creați conținut pe care publicul țintă dorește cel mai mult să îl citească.

   De unde știi ce vor să citească?

   1. Google Analytics

   Uitați-vă înapoi la Google Analytics. Află ce tip de conținut iubește publicul tău. Cu ce ​​piese interacționează sau partajează cel mai des? Creați mai multe dintre subiectele respective și mai puțin dintre cele mai puțin populare (sau recompuneți-le pe cele mai puțin populare pentru a le face mai asemănătoare postărilor populare).

   De exemplu, acestea sunt cele mai bune 10 postări ale noastre de blog pentru Secretele de gazduire web dezvăluite pentru ianuarie 2016. Postarea despre pluginurile Facebook menține audiența mai mare decât media. Aceasta înseamnă că publicul consideră că aceste informații sunt utile. De fapt, aceștia petrec 100% mai mult timp pentru postul respectiv decât pentru unii alții. E timpul să aflați ce îl face să funcționeze atât de bine și să „amplificați” conținutul.

   2. Alte platforme media

   Inspirați-vă de conținut popular pe Podcast, pe canalele YouTube, pe SlideShare ș.a. Aceasta este o fereastră pentru ceea ce oamenii din nișa ta vor să afle mai multe despre. Există un motiv pentru care un anumit conținut este mai popular la un moment dat.

   De exemplu, iTunes permite utilizatorilor să răsfoiască podcast-uri în funcție de popularitate. Ia notă de subiect, precum și modul în care este prezentat publicului.

   Utilizați YouTube pentru a vedea ce fac vloggerii din nișa dvs. Aflați care videoclipuri sunt cele mai populare pe canalele lor. Transformă acele videoclipuri populare în idei de conținut pe blog.

   Pe SlideShare, puteți accesa pagina Cele mai populare pentru a afla ce diapozitive atrag interesul vizitatorilor site-ului.

   Eșantion de viață reală: podcast-uri Planet Money, clasificate în funcție de popularitate.

   3. Tendințe pe Twitter

   Care este tendința pe Twitter? Acest lucru poate oferi o perspectivă asupra subiectelor actuale despre care cititorii dvs. ar putea dori să afle mai multe despre. Ține minte:

   Nu tot ceea ce este în trend pe Twitter este relevant pentru nișa ta. Sotia lui Brad s-ar fi putut concedia de la Cracker Barrel, dar chiar are ceva de-a face cu afacerea ta de coaching? Poate că se întâmplă dacă ai dori să vorbim despre cum să depășești o furtună de socializare.

   Puteți genera întotdeauna noi idei de blogging din Ce este în tendință pe Twitter – chiar dacă nu este tocmai nișa ta. La WHSR – o parte a creșterii noastre vine din strategia de conținut în care ne îmbinăm nișa noastră principală (blogging, web hosting, social media marketing) cu alte subiecte în trend (World of War Craft, Dungeon Master, Shark Tank TV series, gardening etc. ). Căsătoria a două subiecte foarte diferite extinde citirea și oferă noi unghiuri de scriere pe subiectul dvs..

   Site-uri unde oamenii pun întrebări pe un subiect, cum ar fi Quora, poate fi, de asemenea, o sursă bună pentru a vedea ce vor oamenii să știe mai multe despre.

   Tactica # 11: Creați o pagină de hub și prezentați cel mai bun conținut

   Aruncați o privire la diferitele categorii de pe site-ul dvs. web. Există categorii lipsă? Puteți crea o pagină de hub (unii o numesc „pagină panglică”) și vă oferă cel mai bun conținut din acea categorie? Sau, poate, pur și simplu doriți să evidențiați un subiect specific față de alții, deoarece analiza datelor dvs. a arătat că vizitatorii site-ului dvs. sunt cei mai interesați de XYZ.

   Puteți crea diagrame care se leagă de subiecte, grupați elementele într-un grafic de bază și adăugați culoare și interes site-ului dvs. Unele dintre tipurile de conținut pe care ați dori să le includeți ar fi:

   • Ghiduri practice despre un anumit subiect
   • Studii de caz
   • Subiecte avansate
   • Cele mai populare subiecte dintr-o anumită categorie
   • Subiecte care sunt în trend în acest moment

   Tactica # 12: Îmbunătățirea vitezei de încărcare a site-ului

   Am vorbit puțin înainte despre importanța timpilor de încărcare rapidă pentru site-ul dvs. web și cât de pot fi oamenii nerăbdători. Pentru a vă încărca mai repede blogul, trebuie să vă uitați la multe elemente diferite.

   Instrumente pentru a încerca

   ShortPixel ajută la comprimarea și optimizarea imaginilor fără a pune în pericol calitatea imaginii. Puteți introduce URL-ul site-ului dvs. aici și puteți verifica cât mai multe puteți comprima imaginile site-ului dvs. cu ShortPixel.

   Tactica # 13: Conectează-te cu alții din nișa ta

   Majoritatea ghidurilor de bloguri pe care le veți găsi astăzi online se concentrează pe îmbunătățirea scrierii dvs. sau pe adăugarea de mai mult conținut.

   Cu toate acestea, adevărul este că mai mult, sau chiar un conținut mai bun, nu este întotdeauna răspunsul.

   Uneori, este mai inteligent să te îndepărtezi de a crea mai mult conținut și să te uiți la alte lucruri pe care le poți face pentru a genera rezultate mai bune din blogging, cum ar fi crearea de rețele cu colegii tăi.

   La prima gândire, s-ar putea să nu pară o idee bună să vorbești cu alți bloggeri din nișa ta. Până la urmă, amândoi concurați cu trafic similar.

   Cu toate acestea, conectarea cu alți influenți vă poate avantaja de fapt. Există suficient trafic pentru a merge și când bloggerii se recomandă unul pe altul, vizitatorii site-ului lor tind să ia în seamă.

   • Faceți cunoștință și conectați-vă cu alți bloggeri. Amândoi vizați audiențe similare, așa că veți beneficia. De asemenea, vă puteți conecta cu bloggerii în nișe conexe. De exemplu, dacă faceți semne din lemn și le vindeți, veți dori să vă conectați cu un blog care vorbește despre decor DIY.
   • Partajați informații cu alți bloggeri. Ați găsit un loc unde să faceți publicitate deosebit de reușită? Nu vă fie frică să le spuneți altora. La rândul lor, vă vor spune unde fac reclamă.
   • Schimbați postări de invitați unul cu altul pentru a ajunge la publicul celuilalt.
   • Prezentați-vă prietenii bloggerilor dvs. cititorilor dvs. prin prezentarea unui interviu, punerea unui articol despre ei în buletinul dvs. sau pur și simplu oferindu-le o strigare pe social media.
   • Partajați idei despre scriere și editare.

   Jeffrey Wilson Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map