Blogging pentru manechine: Cum să începeți un blog de succes în 2020

Ați dorit vreodată să începeți propriul blog? Sau aveți deja un blog pe care nu sunteți sigur cum să îl luați la nivelul următor?


Dacă răspunsul dvs. este „da”, atunci această pagină este locul unde trebuie.

Contents

În acest ghid de blogging, veți învăța:

  De ce acest ghid de blogging? Un pic despre mine

  Am fondat Web Hosting Secrets Revealed (WHSR) în 2008 și mulțumesc parțial unei mari bun venit din partea comunității de bloguri, am trecut de la putere la forță. De atunci, WHSR s-a dezvoltat pentru a deveni unul dintre liderii site-urilor Net pentru sfaturi de găzduire web și am atras de la brand unele dintre cele mai puternice voci din blogging-ul contemporan – toate care și-au adus contribuția în această carte și pe site, făcând astfel. este resursa ideala pentru oricine, care începe traseul propriu-zis de blogging.

  Cu acest ghid fără sens, vă voi oferi câteva dintre cele mai rapide, ușor de înțeles și, mai ales, soluții eficiente pentru problemele dvs. de blog – culese din propria experiență și din mințile oamenilor care se bucură de ceea ce fac.

  Pagina mea de profil a autorului de proboggerPagina mea de profil a autorului de la Problogger.net – am publicat în mod regulat într-o serie de site-uri de ghid blogger cu profil înalt între 2015 – 2018.

  Capitolul 1. Configurarea unui blog de la Scratch

  Este ușor și ieftin să începeți un blog în 2020.

  Cel mai popular software de blogging, WordPress.org, este gratuit. Temele și pluginurile WordPress dezvoltate profesional sunt gratuite. Și există literalmente milioane de tutoriale gratuite pentru a vă începe (inclusiv acesta). Singurul cost implicat în pornirea unui blog sunt banii pe care îi plătiți pentru o gazdă web și un nume de domeniu.

  Sigur, ar putea fi foarte complicat în etapa ulterioară; dar, în general, blogging-ul este capabil pentru toți cei care au un computer cu conexiune la Internet. De fapt, puteți crea un blog și puteți să-l funcționați în următoarele 20 de minute. Pașii menționați în pașii următori sunt exact cum îmi creez blogurile la început.

  Practic, tot ce trebuie să faceți este:

  1. Selectați o bună gazdă web și nume de domeniu
  2. Indicați-vă DNS-ul de domeniu către gazda dvs. web
  3. Instalați WordPress pe noua dvs. gazdă web (foarte ușor folosind instalarea automată).
  4. Conectează-te la WordPress și publică prima ta postare.
  5. Și asta e tot.

  Pare ușor? Pariați!

  O să vă plimb prin pașii de mai jos. Simte-te liber dacă deja știi cum să-ți configurezi propriul blog.

  1. Selectați o gazdă web bună și un nume de domeniu

  Pentru a începe un blog găzduit de sine, va trebui mai întâi un nume de domeniu și un cont de găzduire web.

  Domeniul dvs. este numele blogului dvs. Nu este ceva fizic pe care îl poți atinge sau vedea; ci doar un șir de caractere care conferă site-ului dvs. web o identitate – cum ar fi titlul unei cărți sau al unui loc. Domeniul dvs. „spune” vizitatorilor dvs. ce fel de blog-uri vizitează.

  Gazduirea web, pe de altă parte, este locul în care vă stocați conținutul blogului dvs. – cuvinte, teme de blog, imagini, videoclipuri etc..

  Nume de domeniu – Unde să vă înregistrați?

  Puteți alege și înregistra numele dvs. de domeniu printr-un registrator de domenii. GoDaddy, NameCheap, Hover și Domain.com sunt unele dintre cele mai populare înregistrări de pe piață.

  Rețineți că este important să separați înregistrarea domeniului de gazda dvs. web. Doar pentru că gazda dvs. web oferă un domeniu gratuit nu înseamnă că ar trebui să permiteți companiei de găzduire să vă controleze înregistrarea domeniului. Personal, folosesc NameCheap pentru a-mi gestiona înregistrările de domeniu; dar orice alte înregistrări de domeniu de renume ar trebui să fie bine. Făcând acest lucru, sunt capabil să-mi schimb DNS-ul de domeniu oricând vreau și evit să fiu blocat cu o anumită gazdă web. Îți recomand cu tărie să faci același lucru pentru propria ta protecție.

  Gazduire Web – Unde să vă găzduiți blogul?

  În ceea ce privește găzduirea web, consultați cele mai bune alegeri ale mele de web hosting și indexul de recenzii de hosting.

  Pentru început, vă recomand să începeți mic cu o gazdă web partajată.

  În găzduire partajată – Deși resursele de găzduire sunt mai mici în comparație cu altele (VPS, cloud, etc), veți avea nevoie de un buget mai mic (adesea <5 USD / lună la înscriere) și cunoștințe tehnice pentru a începe. Când alegeți o gazdă web pentru blogul dvs., aceștia sunt cei cinci factori de considerație:

  1. Fiabilitate – Blogul dvs. trebuie să fie stabil și disponibil online 24 × 7.
  2. Viteză – Ai nevoie de o gazdă care se încarcă rapid, deoarece viteza afectează experiența utilizatorului și clasamentul de căutare.
  3. Prețuri – Gazduire cu <5 USD / lună este un început bun, nu aveți nevoie de un serviciu premium în această etapă.
  4. Cameră pentru a crește – Veți avea nevoie de actualizări de găzduire (funcții suplimentare, mai multă putere a serverului, etc.) pe măsură ce blogul dvs. crește.
  5. A sustine – Internetul este în continuă schimbare, este întotdeauna bine să ai pe cineva să te sprijine pe partea tehnică.

  Blog recomandat pentru gazde

  1. Gazduire InMotion

  porniți un blog folosind InMotion HostingGăzduiește două bloguri la InMotion Hosting pentru 3,99 USD / lună.

  Accesați site-ul: https://www.hostinger.com/

  Hostinger este unul dintre cele mai ieftine gazde web, în ​​special în perioada de înscriere în luna de miere. În ciuda faptului că este o companie de găzduire cu buget, Hostinger oferă tone de funcții premium de găzduire care sunt potrivite bloggerilor.

  3. SiteGround

  porniți un blog folosind SiteGroundSiteGround percepe 3,95 USD / lună pentru a alege un blog.

  Sfat Pro: Doar pentru că o gazdă web este populară, nu înseamnă că este cel mai bine pentru blogul tău. Privește performanța de găzduire și revizuiește cu atenție înainte de a lua o decizie.

  2. Indicați DNS de domeniu către gazda dvs. web

  În continuare, va trebui să actualizați înregistrarea DNS la registratorul de nume de domeniu (unde ați înregistrat domeniul dvs. la pasul 1) pentru a indica serverele gazdelor dvs. web (InMotion Hosting, Hostinger sau SiteGround).

  DNS reprezintă sistemul de nume de domeniu și este utilizat pentru a direcționa orice utilizator care intră către adresa IP a serverului. Deci, atunci când un utilizator intră pe „WebHostingSecretRevealed.net”, înregistrările DNS vor prelua adresa IP a gazdei mele web și vor servi site-ul meu utilizatorului.

  Arătând numele de domeniuExemplu: îndreptarea unui site web către servere de nume InMotion Hosting la GoDaddy.

  Iată instrucțiunile pas cu pas privind actualizarea DNS-ului blogului dvs. la GoDaddy sau Namecheap.

  3. Instalați WordPress pe gazda dvs. web

  Pentru a începe blogul folosind WordPress, va trebui mai întâi să instalați sistemul în gazda dvs. web. Acest lucru se poate face manual sau automat folosind o aplicație de instalare cu un singur clic. Ambele metode sunt destul de simple și pot fi realizate cu ușurință.

  Instalare manuală WordPress

  Într-o privire rapidă, iată pașii pe care trebuie să îi faceți:

  1. Descărcați și dezarhivați pachetul WordPress pe computerul local.
  2. Creați o bază de date pentru WordPress pe serverul dvs. web, precum și un utilizator MySQL care are toate privilegiile pentru accesarea și modificarea acesteia.
  3. Redenumiți fișierul wp-config-sample.php în wp-config.php.
  4. Deschide wp-config.php în editorul de text (bloc de notițe) și completează detaliile bazei de date.
  5. Plasați fișierele WordPress în locația dorită pe serverul dvs. web.
  6. Rulați scriptul de instalare WordPress accesând wp-admin / install.php în browserul dvs. web. Dacă ați instalat WordPress în directorul rădăcină, ar trebui să vizitați: http://example.com/wp-admin/install.php; dacă ați instalat WordPress în propriul subdirector numit blog, de exemplu, ar trebui să vizitați: http://example.com/blog/wp-admin/install.php
  7. Și ați terminat.

  Instalare WordPress cu un singur clic

  Majoritatea bloggerilor din zilele noastre nu își instalează WordPress manual.

  Cu sprijinul serviciilor de instalare cu un singur clic, cum ar fi Softaculous și Mojo Market Place (depinde de ce gazdă web utilizați), procesul de instalare este foarte simplu și se poate face în doar câteva clicuri simple.

  Pentru referință, următoarele imagini arată unde puteți găsi funcția de instalare automată pe tabloul de bord Hostinger. Pentru a instala WordPress, trebuie doar să faceți clic pe pictograma încercuită și să urmați instrucțiunile care fac dovada manechinului – sistemul dvs. WordPress trebuie să funcționeze în mai puțin de 5 minute.

  Instalator auto Hostinger WordPressExemplu: Puteți instala WordPress pe gazda dvs. web în doar câteva clicuri folosind Hostinger Auto Installer (vizitați aici Hostinger).

  Lucrurile ar putea arăta diferit pentru diferite gazde web, dar procesul este practic același. Deci nu vă faceți griji dacă nu utilizați una dintre aceste gazde pe care le afișez aici.

  De ce WordPress?

  Personal cred că WordPress este cea mai bună platformă de blog pentru newbies. Pe baza statisticilor de la Built With, peste 95% dintre blogurile din Statele Unite sunt construite folosind WordPress. La nivel global, există aproape 27 de miliarde de bloguri rulate pe WordPress.

  4. Găsiți pagina dvs. de administrare și autentificare WordPress

  După ce ați instalat sistemul WordPress, vi se va oferi o adresă URL pentru a vă autentifica pe pagina dvs. de administrator WordPress. În cele mai multe cazuri, URL-ul va fi ceva de genul acesta (depinde de folderul pe care l-ați instalat WordPress):

  http://www.exampleblog.com/wp-admin

  creați un nou blogCrearea unui blogpost nou în noul WordPress Gutenberg.

  Cea mai recentă versiune a WordPress în acest moment de scriere este versiunea 5.3.2 – în mod implicit, veți utiliza WordPress Gutenberg ca editor de text. Gutenberg aduce multă flexibilitate platformei WordPress. Acest lucru este util în special pentru începători, deoarece multe lucruri precum setarea culorilor de fundal și altele nu mai necesită codare. Sistemul de bloc ajută la gestionarea machetei articolului.

  Pentru a scrie și publica o nouă postare, navigați simplu la bara laterală din stânga, faceți clic pe „Postări” > „Adaugă nou” și vei fi direcționat către ecranul de scriere. Faceți clic pe „Previzualizare” pentru a previzualiza cum arată lucrurile în partea frontală (ceea ce vor vedea cititorii dvs.), faceți clic pe „Publicare” odată ce postarea va fi finalizată.

  Buna! Acum aveți publicată prima ta postare pe blog.

  Accesați: Directorul cu teme WordPress

  Aici puteți obține toate temele gratuite de WordPress. Temele enumerate în acest director respectă standarde foarte stricte furnizate de dezvoltatorii WordPress, de aceea, în opinia mea, acesta este cel mai bun loc pentru a obține modele gratuite, fără bug-uri.

  2. Clubul cu teme WordPress plătit

  Un alt mod de a obține teme plătite de înaltă calitate este să vă abonați la cluburi tematice WordPress.

  Dacă este prima dată când ați auzit de cluburi tematice, iată cum funcționează: plătiți o sumă fixă ​​de taxă pentru a vă alătura clubului și veți primi diverse modele oferite în cluburi. Temele oferite în Theme Club sunt de obicei proiectate și actualizate profesional în mod regulat.

  Teme elegante, presă de studio și teme artizanale sunt trei cluburi cu teme WordPress pe care le recomand.

  Există mult mai mulți alții – unele cluburi chiar se ocupă de o anumită industrie, cum ar fi agenții imobiliari sau școlile; dar vom acoperi doar trei în acest articol.

  Teme elegante

  Clubul tematic plătit WordPressEșantioane teme elegante – Mai mult de 80 de teme premium WordPress, .

  Accesați: StudioPress.com. Preț: 129,95 USD / temă sau 499,95 USD / viață

  Dacă sunteți un utilizator WordPress de lungă durată, probabil ați auzit despre StudioPress. Este popular pentru Genesis Framework, cadrul WordPress minimalist și SEO-friendly pentru toate temele StudioPress.

  StudioPress oferă prețuri flexibile în funcție de nevoile dvs. Cadrul Genesis cu tema copilului este disponibil pentru o plată unică de 59,99 USD. Tema premium, care include Genesis Framework, a costat 99 USD fiecare. Dacă doriți acces la toate temele, puteți plăti 499 USD.

  Teme artizanale

  site-uri gata făcuteSite-uri pregătite oferite de Artisan Themes.

  Aflați mai multe: Iată o serie de alte lucruri simple pe care le puteți face pentru a vă proteja blogul WordPress

  Plugin-uri pentru o mai bună performanță a blogului

  Cache total W3 plugin WordPress

  Când vine vorba de optimizarea performanței blogului, W3 Total Cache și Swift Performance sunt cele mai populare opțiuni.

  Celelalte două plugin-uri performante pe care ar trebui să le analizezi sunt Cloud Flare și WP Super Cache. Cloud Flare este un plugin gratuit furnizat de compania CDN, Cloud Flare; în timp ce WP Super Cache este dezvoltat de Donncha și Automattic, compania care a dezvoltat și operează WordPress acum.

  Un plugin pentru cache este un element indispensabil în lumea blogurilor moderne – îmbunătățește foarte mult experiența utilizatorului prin creșterea performanței serverului, reducând timpul necesar pentru descărcare și crește viteza de încărcare a paginii..

  Dacă blogul dvs. conține o mulțime de imagini în el – luați în considerare adăugarea EWWW Image Optimizer. Este un optimizator de imagine cu un singur clic care poate optimiza fișierele de imagine din biblioteca ta. De asemenea, are funcția de compresie automată a imaginilor pentru a reduce dimensiunea imaginilor în timp ce le încărcați. Prin optimizarea imaginilor, puteți reduce timpul de încărcare a paginii și duce la o performanță mai rapidă a site-ului.

  Aflați mai multe: SEO 101 pentru bloggeri pentru prima dată

  Plugin pentru blocuri Gutenberg

  Blocuri personalizate Gutenberg

  Odată cu introducerea editorului Gutenberg în WordPress 5.0, bloggerii pot acum să creeze conținut folosind un editor bazat pe bloc. În mod implicit, WordPress oferă un set de blocuri de conținut de bază, cum ar fi un paragraf, o imagine, butonul de apelare la acțiune, codul scurt și așa mai departe. Adăugând plugin-uri Gutenberg Block, trebuie să adăugați mai multe elemente interesante (de exemplu: întrebări frecvente, acordeon, profil de autor, carusel, clic-la-tweet-uri, blocuri GIF etc.) pe blogul dvs..

  Stackable, Ultimate Blocks și CoBlocks sunt trei plugin-uri ușoare și gratuite ale Gutenberg Block pentru a încerca.

  Capitolul 4. Găsirea unei nișe și crearea de conținut

  În mod normal, un începător începe un blog: ei ar scrie despre munca lor luni, hobby-uri marți, filme pe care le-au vizionat miercuri și viziuni politice în weekend. Pe scurt, acești oameni pur și simplu scriu pe o mare varietate de subiecte, fără a se concentra în primul rând.

  Da, aceste bloguri ar acumula o constantă în rândul prietenilor și familiilor lor; dar este vorba despre asta.

  Este foarte greu să ai un număr semnificativ de cititori fideli atunci când faci bloguri la întâmplare, deoarece oamenii nu vor ști dacă ești un critic de film, un recenzor sau un critic de carte. Agenții de publicitate vor fi, de asemenea, reticenți în publicitate cu dvs., deoarece nu știu despre ce este vorba. Pentru a construi un blog de succes, trebuie să găsiți o nișă.

  Cum să alegi niște bloguri potrivite?

  Pentru a găsi niște bloguri potrivite, iată care sunt punctele cheie care trebuie luate în considerare.

  1. Completați o nevoie

  Dacă v-ați gândit vreodată „Aș vrea ca cineva să facă blog despre asta”, acesta este momentul extraordinar. Dacă este un subiect despre care doriți să știți mai multe, atunci este probabil un subiect despre care alți oameni vor să știe.

  Care este cunoștința ta unică? Cum poți oferi ceva unic subiectului pe care nimeni altcineva nu îl poate face? Ar putea fi chiar printr-un interviu cu un expert.

  Exemplu: Blogul Ginei, Embracing Imperfect, se concentrează în a ajuta mamele care cresc copii cu nevoi speciale.

  2. Ceea ce vă pasionează

  Nu uitați că veți scrie, citi și vorbi despre subiectul dvs. în fiecare zi pentru următorii câțiva ani. Dacă nu aveți niciun interes pentru subiectul blogului dvs., atunci ar fi foarte greu să vă legați constant.

  În plus, vă va plăcea să scrieți pe aceste subiecte.

  3. Subiect care are putere (conținut permanent)

  Deși controversele sunt grozave, nu se asigură că subiectul dvs. va fi aici săptămâna viitoare. De exemplu, dacă sunteți foarte pasionat de Vine și porniți un blog centrat pe acesta, atunci când nu va fi de moda, veți fi lipsit de conținut. Este mai bine să vă concentrați pe un subiect mai general, cum ar fi „tendințele de socializare de ultimă oră” sau „aplicații de imagine care se pun la punct”. În felul acesta, dacă un moft nu este la modă, blogul tău poate totuși să urmărească orice ar înlocui.

  4. profitabil

  Blogul dvs. trebuie să fie într-o nișă din care puteți câștiga bani.

  Întrebați-vă dacă este un subiect care va atrage cititorii și va crea venituri – fie prin publicitate sau vânzări. Dacă faceți bloguri pentru a vă susține afacerea existentă, blogul aduce noi clienți? Dacă faceți bloguri doar pentru că sunteți pasionat de subiect, există o modalitate de a vă monetiza blogul individual?

  Folosesc SpyFu, un instrument de publicitate Pay-per-Click, pentru a estima uneori rentabilitatea unei nișe. Logica mea din spatele acestui lucru – dacă agenții de publicitate plătesc mii de dolari către Google Adwords, trebuie să fie bani în acest domeniu. Iată două exemple pe care le-am găsit:

  _niche2 buget lunar - aspecte sportiveExemplul # 1: Acesta este statisticile publicitare pentru un producător de îmbrăcăminte sport (credeți că branduri sport precum Adidas sau New Balance, dar mai mici). Această companie cheltuia mai mult de 100.000 de dolari pe lună pentru Adwords, potrivit Spyfu.Nișă # 3 - furnizor de soluții IT - o piață globală, majoritatea persoanelor care conduc un site vor avea nevoie de ele. Există alți 10 - 15 jucători mari în acest domeniu. Această companie licită pe 3.846 de cuvinte cheie pe Google și cheltuie aproximativ 60.000 de dolari pe lună.Exemplul # 2: Acesta este statisticile de publicitate pentru un furnizor de soluții IT. Au fost aproximativ 20 de jucători mari în această nișă. Această companie, în special, a achiziționat anunțuri pe 3.846 de cuvinte cheie pe Google și a cheltuit aproximativ 60.000 de dolari pe lună.

  Aflați mai multe: Cum se scrie constant cel puțin un conținut excelent pe săptămână

  Capitolul 5. Creșterea lecturii dvs. de blog

  Tristul adevăr pentru mulți bloggeri de acolo le-a luat prea mult timp pentru a-și construi cititorii. Obținerea primelor 1.000 de vizualizări de pagină poate dura luni și unele bloguri foarte specializate par să nu ajungă niciodată acolo.

  Iată cinci strategii de bază care vă vor ajuta să vă duceți blogul de la prima zi până la 1.000 de vizualizări de pagini.

  1. Scrie ceva ce oamenii doresc să citească

  Oamenii se îneacă în actualizări în rețele de socializare, fluxuri de știri, e-mailuri și promosuri diferite. Este din ce în ce mai greu să îi determini pe oameni să-ți citească conținutul. Cu toate acestea, puteți face totuși bine dacă știți cine este publicul dvs. ideal și ce caută. Gândește-te la decalajul din nișa ta, ce tip de conținut lipsește și cum poți aduce mai multă valoare audienței tale.

  Iată lucruri care vă pot ajuta în cercetarea dvs.:

  • Utilizați instrumente de socializare pentru a urmări conținutul de succes pe social media. În astfel de distanțe, puteți genera idei de conținut care obțin un feedback bun de pe social media.
  • Utilizați instrumente de conținut precum Răspuns public pentru a căuta întrebări populare pe care oamenii le pun pe Google.
  • Folosiți numărul de vizualizări de pe YouTube pentru a găsi subiecte de interes pentru oameni.
  • Utilizați un instrument de cercetare a cuvintelor cheie pentru a determina subiectele specifice pe care le caută oamenii în nișa dvs. Puteți produce conținut bazat pe acele cuvinte cheie.

  2. Conectează-te cu comunitatea ta

  „Partajat și făcut” nu mai este numele jocului.

  Trebuie să împărtășiți continuu postările voastre. Dacă sunteți invitați să vă alăturați unui forum Pinterest de grup care se potrivește cu nișa dvs., înregistrați-vă și partajați și comentați frecvent. Dacă vă înscrieți pe o listă de bloggeri cu idei similare, șansele sunt că vor împărtăși conținutul reciproc în mod regulat – săptămânal sau zilnic. Acest lucru vă va ajuta să creșteți citirea și implicarea.

  Căutați constant tribul dvs. – răsplătiți alți membri în el și conectați-vă cu ei.

  Ajutor la petrecerile Twitter. Comentați postările altor membri. Partajați articole în buletinele dvs. informative. Rotunjiți și răsplătiți blogurile care vă plac, prezentând unul în fiecare săptămână sau lună.

  Întrebați cum puteți ajuta pe cineva cu un post de invitat sau prin oferirea de locuri pentru postarea oaspeților. Vindeți-le produsele, folosiți-le linkurile afiliaților, promovați-le linkurile pe rețelele de socializare în timp ce le etichetați Pe măsură ce apar oportunități de recrutare a bloggerilor, acești bloggeri își vor aminti ajutorul și vă vor invita să participați.

  3. Asigurați-vă că blogul dvs. este ușor de citit

  Mă frustrez când găsesc un blog cu un titlu, sunt complet încântat doar să găsesc conținutul cu o bucată mare de text, câteva paragrafe, fără titluri sau buline și fonturi minuscule. Asta mă alungă.

  În afară de ceea ce am experimentat mai sus, blogul tău nu ar trebui să încărce cititorii cu ferestre de tip pop-up și clicuri. În schimb, prezentați conținutul cu pricepere cititorilor. Cunoașteți limitările de timp ale cititorilor dvs. și înțelegeți ce le determină să rămână pe site-ul dvs..

  Iată ce puteți face pentru a vă citi mai ușor blogul:

  • Optimizați-vă blogul folosind anteturi, sub-anteturi, puncte glont sau liste numerotate. Acest lucru ajută conținutul dvs. să pară mai organizat.
  • Împărțiți conținutul blogului dvs. în secțiuni sau paragrafe. Un perete de text poate arăta cititorii intimidatori și copleșitori.
  • Evitați să folosiți fonturi fanteziste. Lipiți fonturi sigure pentru web, cum ar fi Arial, Georgia, Times etc..
  • Utilizați engleza simplă și scrieți în propoziții scurte. Obiectivul dvs. este de lizibilitate pentru un student de clasa a opta.

  4. Comentarii pe blog

  În primul rând, a comenta pe bloguri este, probabil, cea mai trecută metodă pentru a construi trafic de bloguri – mai ales pentru că oamenii sugă conversații semnificative de calitate și străine (eu însumi). Cu toate acestea, comentarea pe blog este o metodă de calitate pentru construirea traficului care, de asemenea, se întâmplă să fie gratuită – nu se poate certa cu asta!

  Există două reguli de aur pentru a comenta pe blog:

  1. Scrie întotdeauna un comentariu de calitate. Dacă nu aveți ceva semnificativ de adăugat la discuție, nu lăsați niciun comentariu (comentarii „Mulțumesc – postări grozave”… nu sunt inutile)
  2. Lăsați doar un link, dacă este cazul. Nu face spam, oricât de tentant ar fi; va da foc asupra ta.

  Deși o altă regulă (nu este o regulă de aur, poate), dacă lăsați un link, nu dați doar adresa URL a blogului dvs. În schimb, conectați-vă la o postare relevantă care vă adaugă valoare postării și discuției originale. Relevanța este cheia aici.

  5. Î&A Platforme

  Forumuri și Q&Unele platforme sunt locuri excelente pentru a obține un loc în fața publicului dvs. relevant și interesat. Trucul este să monitorizați conversațiile în curs de desfășurare în nișa dvs., astfel încât să puteți încerca atunci când aveți ceva util de spus (și nu, nu orice post va fi o oportunitate – dar unii vor). Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de un cititor de feed bun, cum ar fi Feedly.

  Nu găsiți o potrivire exactă sau suficiente oportunități la fața punctului?

  Creați conținut personalizat relevant pentru o conversație deosebit de fierbinte. De exemplu, dacă cineva întreabă cum să facă ceva cu codul .htaccess, ai putea să scrii un tutorial și să îl postezi pe blogul tău – atunci, în Q&O secțiune a site-ului, răspunde solicitantului cu un teaser, legându-le la blogul dvs. pentru a obține codurile și demonstrațiile complete. Șansele sunt că, dacă o persoană a pus întrebarea, altele au aceeași întrebare – iar forumul tău va răspunde și link-ul dvs. pentru a le sfătui la fel de bine când va veni vremea..

  În ceea ce privește Q&O platformă de utilizat, recomand

  • Quora, Klout și Yahoo! Răspunsuri – acestea sunt trei dintre cele mai bune întrebări generale&O platformă
  • StackOverflow – dacă sunteți un editor care vinde cărți de programare.
  • Tripadvisor – Pentru bloggerii de călătorii

  Aflați mai multe: Găsiți mai multe modalități de a vă monetiza blogul și citiți studiul de caz al lui Kevin Muldoon în vânzarea BloggingTips.com pentru 60.000 USD.

  Capitolul 7. Utilizarea instrumentelor gratuite de blogging

  Chiar dacă instrumente gratuite gratuite și servicii web există online, problema este să le ridici printre toate celelalte mesaje sau / și instrumente învechite.

  Ca cadou pentru citirea ghidului meu până aici, vă voi oferi o listă de instrumente gratuite pe care le folosim tot timpul la WHSR. Mult noroc și vă urez succes în călătoria dvs. de blog.

  Scris

  • După data limită – stilul avansat și verificatorul de gramatică.
  • Gramaticly – Cel mai popular asistent de scriere web.
  • Aplicația Hemingway – Scrieți scurt și îndrăzneț cu acest instrument.
  • Freedom.to – Blocați site-urile web care distrag atenția, astfel încât să vă puteți concentra pe scris.
  • ByWord – instrument de scriere fără distragere.
  • Evernote – Unul instrument care are nevoie de introducere.

  Editarea imaginii

  • Fotor – Editează și proiectează instrument de imagini frumoase pentru postări de pe social media, afișe, invitație etc..
  • Canva – Creează imagini frumoase și postări de social media.
  • Design Wizard – Creați imagini frumoase folosind șabloane gratuite și imagini gata făcute.
  • JPEG Mini – Reduce dimensiunea fișierelor .jpeg.
  • Tiny PNG – Reduce dimensiunea fișierelor .png.
  • Skitch – Luând note de imagine.
  • Pic Monkey – instrument premiat de editare a imaginilor.
  • Pik to Chart – instrument simplu de creare infografică.
  • Pixlr – instrument de editare a imaginilor.
  • Favicon.io – Cel mai bun generator de favicon, vreodată.

  Fotografii gratuite & Imagini

  • Căutător de pictograme – director uriaș pentru pictograme.
  • Morgule File – Peste 350.000 de imagini destinate utilizării comerciale.
  • Stock Snap – Site director pentru imagini cu fotografii gratuite frumoase adăugate săptămânal.
  • Icoane WHSR gratuite – icoane gratuite proiectate de designerul nostru intern.

  Referințe & cercetări

  • World Scientific – Buletin informativ gratuit pentru academicieni.
  • The World Fact Book – Fără glume – informații despre lume direct de la CIA.
  • Republica Tech – documente albe, rapoarte și studii de caz pe tehnologie.
  • Sherpa de marketing – rapoarte de marketing gratuite.
  • Trade Pub – Reviste gratuite, cărți albe și studii de caz.
  • Biblioteca Hubspot – Sursa bună de referință în marketing.
  • CrunchBase – Știri despre companiile startup.
  • BuzzFeed Trending – Găsiți cele mai recente subiecte fierbinți pe BuzzFeed.
  • Prompt de scriere creativă – idei și prompturi pentru a depăși blocurile de scriere.
  • Alerte Google – Obțineți e-mailuri de alertă pentru conținut nou pe care îl urmăriți.

  Social Media, Marketing & SEO

  • Bing Webmaster Tool – instrumentul gratuit de diagnosticare a site-ului Bing.
  • Google Webmaster Tool – Instrumentul gratuit de diagnosticare a site-ului Google.
  • Urmăriți – Urmați concurenții
  • Majestic SEO – versiunea gratuită vă permite să verificați rapid un profil de link (CF / TF).
  • Angajează Bay-All-in-one marketing, vânzări & platforma de automatizare a serviciilor
  • Verificator de pagini similare – Verificați dacă există pagini duplicate pe blogul dvs..
  • Ca Explorer – Verificați valorile sociale ale conținutului dvs. (sau ale concurenților).
  • Tweet Deck – Gestionați mai multe conturi Twitter într-un singur tablou de bord.
  • Buzz Sumo – Găsiți conținut și influenți populari pe marile rețele de socializare.
  • Tag Board – Cercetări de piață în social media.
  • IFTTT – Publicați ușor conținut pe mai multe platforme de social media.

  Google Analytics & Productivitate

  • Google Analytics – statistici web gratuite.
  • Matomo – Google Analytics minus Google.
  • YouTube Analytics – statistici pentru videoclipurile dvs. YouTube.
  • WP Statistici – Comparați blogul dvs. WordPress cu alții.
  • Process Street – gestionare simplă a procesului și a fluxului de lucru.

  Testarea vitezei site-ului web

  • Bitcatcha – Verificați viteza site-ului din 10 locații.
  • Testare pagină web – Verificați în detaliu viteza paginii web.
  • GT Metrix – Testați și urmăriți în detaliu viteza de încărcare a paginilor web.

  Blogging Întrebări frecvente

  1. Cât costă pornirea unui blog?

  Costurile estimate pentru a începe un blog care include un nume de domeniu și o găzduire web este sub 100 USD pe an (mai puțin de 10 dolari pe lună). Acest cost este bazat pe un blog care se găzduiește de la sine (folosind WordPress). Defalcarea costului ar fi de: 15 USD anual pentru un nume de domeniu .com și aproximativ 60 $ anual pentru taxa de găzduire web.

  2. Cum plătesc bloggerii?

  Pentru a obține o imagine mai bună despre cum sunt plătiți bloggerii, i-am clasificat în 2 tipuri – unul este locul în care te ocupi direct de clienți sau agenții de publicitate, iar celălalt este locul în care te alături unui program oferit de o companie sau de o rețea..

  Când aveți de-a face direct cu clienții sau agenții de publicitate, aveți mai mult control asupra prețurilor. Puteți câștiga bani prin:

  – Vânzare de conținut premium (site-ul membru)
  – Publicitate directă
  – Vânzarea produsului
  – Cărți de lucru
  – Redactarea și publicarea postărilor sponsorizate

  3. Cum să începeți un blog gratuit?

  Există numeroase platforme în care poți porni astăzi un blog gratuit, acesta include WordPress.com, Tumblr sau Blogger. Pentru a crea un blog gratuit, tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți și puteți începe să publicați conținutul.

  4. Care este captura din spatele unei platforme gratuite de blogging?

  Nimic nu vine gratuit în lumea noastră. Există o serie de dezavantaje cu o platformă gratuită de blogging:

  – Există reguli stabilite de fiecare platformă pe care trebuie să le respecte
  – Numele de domeniu al blogului dvs. pare să fie un subdomeniu precum „myblogname.wordpress.com” sau „myblogname.tumblr.com”
  – Există funcționalitate limitată, pluginuri și selecție de teme pe care le poți face pe blogul tău
  – De obicei, platformele gratuite limitează oportunitatea de a monetiza blogul

  Vă sugerez cu tărie să vă începeți blogul folosind un WordPress.org găzduit de sine stătător (așa cum am menționat în acest ghid). Pe lângă depășirea limitării blogului gratuit, creșterea potențială a blogului dvs. este nelimitată.

  Există numeroase platforme în care poți porni astăzi un blog gratuit, acesta include WordPress.com, Tumblr sau Blogger. Pentru a crea un blog gratuit, tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți și puteți începe să publicați conținutul.

  Dar iată prinderea:

  • Există reguli stabilite de fiecare platformă pe care trebuie să le respecte
  • Numele de domeniu al blogului tău pare a fi un subdomeniu precum „myblogname.wordpress.com” sau „myblogname.tumblr.com”
  • Există funcționalitate limitată, pluginuri și selecție de teme pe care le puteți face pe blogul dvs.
  • De obicei, platformele gratuite limitează posibilitatea de a genera bani cu blogul tău

  Ecran capturat de pe pagina de politici de publicitate WordPress.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me