Blogging-uri pentru Manichini: Cum Ibda Blog de Supliment fl-2020

Qatt ridt li începe blog-ul tău? Evreii deja aveți un blog care nu are siguranță cum se poate lua la nivel înalt?


Dacă-ți-ar putea fi fiica "iva" Atunci din il-oraș puteți fi.

Contents

În cadrul ghidului de blogging, titgħallem:

  De ce să îți dai ghidul despre blogging? Ftit dwar sufleti

  Am găzduit web Gazduire Sigrieti Żvelati (WHSR) din fl-2008, și mulțumesc parțial pentru o mare marcă de comunitate a blogging-urilor, care se datorează sănătății. Din dakinhar, WHSR kiber pentru a deveni mai greșite site-uri pentru obiectivul net-pentru un parat de acoliență a web-ului, și a crezut către il-marka și unele mori-ilħna l-mai mult cu cele mai multe înalte în blog-contemporanju – li lkoll kkontribwixxew contribuția lor este în legătură cu s-așeza, pentru ca ea să fie r-rezoluție să meargă pentru fiecare min de a începe rot-tal-blogging-ul propriu-găzduit.

  B’din il-guide bla ħmerijiet, inkun sunt furnizate de unele unele soluții greșite l-mai rapid rapid, ușor pentru a putea să se înțeleagă și mai mult peste toate efective pentru problemele de blogging-ul tău – maqtugħin moara-experiența mea chiar și moara-imħuħ ta ‘oameni li jgawdu dak li face.

  Il-city-profil-tal-awtur al problemei meleOrașul meu de profil al tal-awtur fi Problogger.net – Am publicat în mod regulat în secțiunea de site-uri de orientare a bloggerului de profil cuprins între l-2015 – l-2018.

  Kapitolu 1. It-Twaqqif ta ‘Blog din Scratch

  Este ușor și puteți începe blogul în 2020.

  Mai mult de softuri de blogging populare, WordPress.org, este gratis. Teme WordPress și plugin-uri dezvoltate sunt neplătite. Uită-te literalmente există milioane de tutoriale gratuit pentru a nibdew (inclusiv dan). L-unika spiża implicată în începutul blogului este fișa care se face pentru o gazdă web și nume de dominator.

  Zgur, poate fi dificil de făcut mult mai târziu; În general, imaginea este posibilă pentru toată lumea, care poate fi calculată prin internet. Fil-fat int puteți crea un blog și puteți crea un blog în 20 de minute. Nu se pot lăsa blog-urile mele în început.

  Bażikament fiecare ma trid face hu:

  1. Alegeți web gazdă bine și numele tad-dominju
  2. Indika d-DNS pentru a-ți găzdui web-ul
  3. Instalați WordPress pe gazdă pe web-ul dvs. (ușor de folosit prin instalarea automată).
  4. Idħol în WordPress-ul tău și publică prima dată postarea ta.
  5. U … dak tot.

  Este ușor? Pariați!

  Jien este nimxi prin intermediul pasurilor de dedesubt. În cazul în care deja știm cum să stabilim blogul tău.

  1. Alegeți web gazdă bine și numele tad-dominju

  Pentru a începe un blog de auto-ospitalizare, în primul rând trebuie să aveți nevoie de un nume de dominiu și de cont pentru a acumula tal-web.

  Id-dominju Your is the name of your blog. Mhix xi ceva fizic li se poate admite sau tara; imagini simplice simțire a taracterului pentru a da site-urilor tale identitate – cum ar fi-titlu ta ‘ktieb sau post. Id-dominju ta "jgħid" blogul tău este vizitat.

  Găzduire web, în ​​cazul în care există alte informații, este postarea în care se vorbește despre conținutul blogului tău – cuvinte, teme de blog, imagini, vidjows, u l-bqija.

  Ismijiet ta ‘Dominju – Tirjistrul Fejn?

  Puteți să alegeți tirreistra l-ismijiet tad-dominju dvs. prin intermediul registraturului tad-dominju. GoDaddy, NameCheap, Imbattla, și Domain.com sunt unele înregistrări despre cele mai populare produse de pe piață.

  Innota este importantă pentru a-i înregistra în registrul de mână-web gazdă a ta. Sempliċimentul zece il-web gazdă vă oferă dominiu, fără a putea să nu-i dorească să-i aducă companiei sale tospita tikkontrolla r-înregistrarea de dominare a ta. Personalitate, Nume NameCheap pentru nimmaniġġja r-registrations tad-dominju meu; Dar orice registratur de dominanță ar putea să fie bine. În timp ce puteți face așa, nu puteți nbiddel id-DNS în ceea ce privește fiecare meta meta rrid și neviindu-se de la sine decât nu se menționează un web host special. Nirrakkomanda se poate transforma în același lucru pentru protejarea ta.

  Gazduire Web – Fejn Tospita l-Blog dvs.?

  Bază cu privire la găzduire web, verifică mai bine site-urile de găzduire web mai bune și reviziile de hosting de indici.

  Pentru a nibdew, nirrakkomanda pentru a începe micir bi web gazdă întrebări.

  Întrebări de acoliență – Galkemm-uri despre acumularea lor sunt mai multe metabați (alte mașini, VPS, cloud, etc.) <5 USD / lună în timp ce este descrisă) pentru a începe tehnicile pentru a începe. Meta alege web gazdă pentru blog-ul tău, în zorii zilei sunt cinci lucruri grave pentru a lua în considerare:

  1. Affidabilità – Este necesar ca blogul tău să fie stabilit și disponibil pe 24 × 7.
  2. velocità – Trebuie să aveți nevoie de ospitalitate, care să se poată descărca mai rapid, după aceea, viteza de afectare a experienței talentului și a clasificării tat-tiftix.
  3. ipprezzar – L-akkolienza bi <5 $ / lună este bine, trebuie să aveți nevoie de un serviciu premium în acest istadju.
  4. Kamra li tikber – Avem nevoie de promoții de acumulare (excese de nutriți, mai mult de sănătate pentru server, etc.), astfel încât blogul tău să te.
  5. appoġġ – L-Internet-ul este jinbidel pentru totdeauna, este întotdeauna bine că are cineva care să păstreze backup pe tehnica de sine stătătoare.

  Rakkomandat Blog Gazduire pentru începători

  1. Gazduire InMotion

  ibda blog folosind InMotion HostingTospita a două bloguri pentru InMotion Hosting pentru 3,99 USD / lună.

  Adăugați site-ul: https://www.hostinger.com/

  Hostinger este un web-orhos care găzduiește web în jur, de-a lungul perioadei sale care se potrivește pentru luna de miere. Minkejja este o companie care are un schimb de bani, Hostinger este dotat cu tuneluri de valoare pentru a acumula cunoștințe premium care sunt adecvate pentru bloggerii.

  3. SiteGround

  blog ibda folosind SiteGroundSiteGround jiċċarġja 3,95 USD / lună pentru un rău de pe blogul tău.

  Sfat pro: Sempliċement pentru că gazda web este populară, dar nu înseamnă că este cel mai bine pentru blogul tău. Îmbunătățirea performanței acumulării și a creșterii înainte de a lua decizia.

  2. Indika d-DNS tad-dominju către gazda dvs. web

  Sussegwentement, trebuie să reînregistrați DNS înregistrare registru pentru numele tău-dominiu (în cazul în care nu vă puteți înregistra în numele dvs. 1-pass) pentru a face servicile de serviciu de gazdă web (InMotion Hosting, Hostinger sau SiteGround).

  Sistemul de identificare a DNS-urilor de la Dominju și este folosit pentru a descrie orice obiecte care pot fi adresate către serverul IP de adresă. Astfel, meta utent jidħol "WebHostingSecretRevealed.net" IR-rekords DNS se pot adresa IP-ul gazdei mele IP-ul meu jservu-ul meu stă la locul meu.

  Jippuntaw nameservers tad-dominjuExemplu: site-ul web Jindika a fost folosit pentru numele de server de hosting InMotion înGoDaddy.

  Instrucțiunile de pe Hawn l-instrucțiunile trec în cursul actualizării tad-DNS al blogului dvs. GoDaddy sau Namecheap.

  3. Instalați WordPress pe gazdă il-web

  Pentru a începe blog-ul folosind WordPress în primul rând trebuie să aveți nevoie de sisteme de instalare a gazdelor dvs. Dan se poate face manual, sau automat se poate bloca folosirea aplicației de instalare a instalației. Cele două metode sunt destul de simple și pot deveni ușor simple.

  Instalare Manwal WordPress

  Daqqa t’għajn, iată că sunt necesari pentru a face:

  1. Descărcați și decuplați pachetul WordPress către PC-ul dvs. local.
  2. Creează o bază de date pentru WordPress pe serverul tău web, precum și un mesaj MySQL trebuie să aibă privilegii pentru toate accesările și modificarea lui.
  3. Semmi mill-new il-fajl wp-config-sample.php pentru wp-config.php.
  4. Iftaħ wp-config.php fl-editur tat-test (notepad) și imla d-deta tad database.
  5. Poziți fișierele de pe WordPress în fișierele postate pe serverul dvs. web.
  6. Mențineți instalarea WordPress-ului, utilizând browser-ul wp-admin / install.php în browser-ul dvs. web. Dacă instalați WordPress în direcția directă a unui lerușor, puteți vedea: http://example.com/wp-admin/install.php; dacă ești instalat pe WordPress subdirectorul său blog-ul imsejjaħ, de exemplu, poate avea următoarele: http://example.com/blog/wp-admin/install.php
  7. Vă faceți adevărat.

  Instalație de un singur clic pe WordPress

  Bloggerii sunt luminați acum când se instalează manual pe WordPress.

  Blocarea serviciilor de instalare a instalațiilor precum clădirii Softaculous și Mojo Market Market (care depind de gazdele web pe care le puteți folosi), acest proces de instalare este foarte simplu și poate fi făcut puțin clicuri simple.

  Arătați referința dvs., imaginează imaginea în cazul în care puteți ssib caracteristica de instalare automată pe id-daxxbord ta Hostinger. Pentru a stabili WordPress, simplificați-vă de-a lungul timpului pentru a lăsa informații despre instrucțiunile manechinului – este sistem WordPress pentru a putea fi combinat în mai puțin de 5 minute.

  Instalator de auto Hostinger WordPressExemplu: Puteți să introduceți WordPress pe gazdă pe web-ul dvs. apăsând doar câteva clicuri folosind programul de instalare automată Hostinger (de aici este aici Hostinger).

  L-lucrurile pot apărea diferite pentru gazdele web diferite, însă procesul este esențial pentru același lucru. Alura tinkwetax dacă nu se poate folosi de la răsărit, este foarte curând.

  Pentruiex WordPress?

  Personalitate este WordPress este cea mai bună pjattaforma pentru noii blogging. S-au bazat pe statistici construite cu mai mult de 95% din blogurile din Statele Unite ale Americii sunt trimise prin folosirea WordPress. Globalment, există un număr de 27 de bilete de blog-uri pe WordPress.

  4. Setați-vă Amministrarea WordPress WordPress și Idħol

  Ladarba are sistemul dvs. de instalare a WordPress, dvs. puteți să vă adresați URL pentru a vă adresa în orașul de administrare a WordPress. În multe cazuri, URL-ul este ceva similar din acesta (depinde de il-fowlder-ul pe care îl poate instala pe WordPress):

  http://www.exampleblog.com/wp-admin

  Încercați să vă adresați URL-ul și să creați un nume de utilizator și o parolă emise de mai înainte; U minn există, acum ești întoarcere (tablou de bord) pentru a-ți așeza WordPress-ul tău – este o parte a blogului tău, unde ești doar un administrator?.

  crea blog blog nouCrearea unui blog postat în WordPress-ul nou-nouț în Gutenberg.

  Ultima versiune de WordPress este actuală în timp a kit-ului este versiunea 5.3.2 – în mod automat care se utilizează WordPress Gutenberg ca fiind un test tat. Gutenberg a reușit foarte multă flexibilitate către WordPress. Este esențial pentru mai multe lucruri, deoarece multe lucruri-precum ar trebui să-i înceteze kuluri fl-isfond și mai mult nu au nevoie de codificare. Is-sistemul tal-blokka spune de asemenea în fila-timp tat-tqassim tal-articoli.

  Pentru a tikteb și tippubblika kariga nouă, simplificăm tinnaviga în partea de sus a taxei-xellug, ikklikkja „Postijiet”> „Ești nou” ești direct către l-iskrin-tal-kitba. Ikklikkja "previzualizare" pentru a vedea cum se întâmplă lucrurile de-a lungul timpului înainte (ceea ce se vede că-l tău), ikklikkja "Ippubblika" ladarba l-post este komplut.

  Buna! Acum trebuie să-ți publici blogul.

  Vizitați: Directorul Tema tal-WordPress

  Dan este unde puteți să-l obțineți cu toate tipurile gratuite de WordPress. Este o temă de redactare a standardelor directoare jsegwu, care sunt foarte mult furnizate de fabricile de WordPress, de aceea, în opinia mea, este cea mai bună postare pentru a obține dezinfectarea unei teme fără a putea să funcționeze fără bug..

  2. Il-Klabb Temi WordPress imħallas

  Alte moduri pentru a putea obține un nivel de calitate pentru tabele WordPress cu temă.

  Dacă aceasta este prima dată, a mers pe cluburile tematice, aici este cum să faci: Tu simți o cantitate de măsuri pentru a ține în fișierul tău și ai diverse dezinfectări în favoarea cluburilor. Clubul tematic se potrivește în mod tematic, în general, sunt identificați și actualizați profesional.

  Temi Eleganti, Studio Press, și temi artigjanali sunt trei cluburi Temi de WordPress nirrakkomanda.

  Există multe mai multe acolo – unele klabbs chiar și lucrează pentru anumite industrii, precum agenții imobiliari sau skejjel; Cu toate acestea, nu putem fi informați doar despre acest articol.

  Temi Eleganti

  WordPress imħallsa klabb temaKampjuni de teme Eleganti – Mai mult de temi WordPress Premium 80, iată-l aici pentru a vedea demosurile despre tema actuală.

  Vizită: ArtisanThemes.io. Prezz: $ 129 – $ 389 / tema

  Teme artizanale nu sunt clauze ale tău solut pentru tema WordPress. Minflok se poate descărca temi cu dispoziții de mai înainte, în temei de-klabb ihallik jibni tema începând de la folosirea a 20 de module (se apelează pentru acțiune, wirjiet bil-madum, elemente de portafoll, etc.).

  Puteți crea moduli despre ea. Tnejn mit-temi l-mai funcțional și contemporanji lor sunt Indigo și Moduli. B’differenza site-uri de temă WordPress, puteți cumpăra doar doar 129 USD pentru fiecare.

  Siti lesti este perfecta pentru toate persoanele care ma jridux il-batikata li jippersonalizzaw tema ta WordPress. Sempliċement îl alege temă pentru a-l descrie mai bine în afacerea dvs., astfel încât să vă puteți seta în câteva minute. Puteți folosi s-gata Siti doar dacă aveți posibilitatea să instalați it-tema mill-hanut cum este specificat.

  3. Suiect tat-Temi WordPress

  Subiectul tat-Temi WordPress este acolo unde puteți alege și cumpărați temi ddisinjati profesioniști de la bejjiegħa multipli. Minore li WordPress trebuie să aibă un caracter atât de mare, există un număr mare de grăsimi mari (și eluf ta ‘bejjiegħa și dezvoltări) de unde alege.

  Exemplu, favorizează-mi personalul – Suq Envato, colecția toffri mare de temă a WordPress premium organizată de obiceiuri bazate pe temi, date despre date, clasificări ale talentului, și preț.

  unde tixtri tema wordpressEnvato Marketplace (care a fost cunoscut anterior ca Tema tal-Foresti) oferă o listă de „temă” de dezvoltare a programului WordPress profesionist (żur).

  Kapitolu 3. Aplicații de plugin-uri

  X’inhu plugin WordPress?

  Pluginul este aplicarea suplimentară pentru a crea o aplicație pe WordPress și pentru a adăuga mai multe funcții și funcționalitate nouă lil WordPress. Există mai mult de 55.000 de plugin-uri Directorul de plugin-uri oficiale pentru WordPress.org acum este disponibil pentru alte informații disponibile pentru alte sarcini.

  Bloggerii folosesc pluginul pentru a adăuga orice sfat de distracție în blogul lor WordPress. Pereż exemplu, puteți:

  • Creează un plugin online bl-utilizare pentru WordPress WooCommerce
  • Ibni bord tax-work utilizând pluginul WP Job Manager
  • Agħmel a folosit podcast utilizând pluginul Podcast Sempliċiment-Istampa

  Pluginuri esențiale pentru noii WordPress

  În acest caz, este prima dată pentru a folosi WordPress, aici unele plugin-uri sunt necesare (și cu ușurință) pentru a începe bi:

  Plugin-uri pentru siguranță și protejare contra ispamului

  Plugin WordPress Akismet

  Pentru protejarea misiunii de securitate și ispam – Akismet, Vault Press, WordFence, și este siguranță a produselor care sunt plug-in-urile lor nirrakkomanda.

  Akismet este un plug-in-eqdem de plugin-uri care sunt împreună mal-WordPress în mod automat automat. Dan-ul plugin-ului te ajută să-ți poată controla toate comentariile contra-serviciului său pentru a vedea dacă nu putem face spam. Dan se întâmplă pe tot ispam-ul tău și lasă-ți tirrevediha sub l-iskrin-ul administrării-comentarii-blog-urilor tale.

  Vault Press, în ultimul rând, este o copie de rezervă în realitatea serviciului de securitate și a securității descărcate de la Automattic. Dan-ul plugin-ului alege opțiunea pentru backup-uri și țintește-ți toate locurile tale, comentarii, fișiere de midja, revizuiri și setări ale serverelor fiselor de bord. WordFence și iThemes Securitate sunt plugin-uri care pot fi confidențializate asupra securității WordPress. Împărtășirea principală a pluginului este fișierul său este un text sigur de blog fără a putea avea un motiv de confidențialitate de confidențialitate sau de a nu face nimic..

  Aflați mai multe: 8 pariri azzjonabili pentru a titħaffef il-site-ul tău

  Plugin-uri pentru optimizarea tal-magna tat-tiftix

  Plugin WordPress Yoast

  Îmbunătățirea WordPress este o platformă de blog-uri care să favorizeze SEO-ul, există multe mai multe lucruri pentru a îmbunătăți punerea în practică a bazelor dvs. de sit-uri SEO.

  WordPress a dezvoltat SEO de la Yoast și Kollha într-un pachet SEO dezvoltat de Michael Torbert sunt două zodiet-uri foarte bune în lista de plugin-uri dvs..

  Iva, dawn il-blogurile jakkumulaw segwitu stabile fost il-hbieb și l-familji lor; Imagini dak nanha.

  Este foarte dificil să dețină numeroase semnificații în ceea ce privește legăturile, în cazul în care nu puteți face blog-uri în zece oameni nu știu dacă critici despre filmele, criticile despre produse, și criticile despre ktieb. Min jirreklama, de asemenea, se joacă înapoi decât jirreklama miegħek zece ma știe pentrufejn int. Pentru a avea un blog de succes, aveți nevoie de problemă.

  Cum selectați în-nișa potrivită de blogging?

  Pentru a-i putea pune în practică blog-ul, este esențial să se considere.

  1. Imla nevoie

  Dacă nu ne-am gândit niciodată "Nix doriți ca cineva să fie blog despre dan", dak hu l-mument a-ha. Dacă este un subiect că doriți să vă cunoașteți mai mult, atunci este posibil ca subiectul său să poată fi cunoscut despre alte persoane.

  X’inhu l-gră uniku al tău? Cum poți oferi ceva ceva unică pentru subiectul său, nimeni nu poate fi „Jista” poate fi chiar prin intermediul unei intervista ma ”.

  Exemplu: blogul Ginei, Tħaddan imperfett, tiffoka pentru a spune mamelor pentru a iqajmu copiii și nevoile speciale.

  2. Xi ceva intii pasjonat

  Ftakar li se enunțează, tăiați și titkellem dwar este subiectul dvs. zilnic de ceva ani. Dacă nu trebuie să interesăm mai sus este subiectul blogului tău, atunci poate fi foarte greu să-i păstreze costantement.

  Mai mult decât atât, în ceea ce privește cele mai bune subiecte, te-ai bucurat.

  3. Subiectul căruia trebuie să se mențină permanența (conținut întotdeauna să se întindă)

  În timp ce este controversja este mare, se poate dezvolta și este subiectul tău în această săptămână. Exemplu, dacă intri în mai multe mesaje Vine și începe blogul pe mai sus, atunci când se poate juca o bară de modă, vei fi un conținut de moară. Idee mai bună care să-i aducă la cunoștință asupra mai multor teme generale, cum ar fi „xejriet-of-midja social avansate” sau „aplicații ale imaginii-i-a continuat”. B’dan il-mod, dacă se întîmplă să-și bage joc de moda, blogul tău poate oricum păstra privirea pentru orice tibdilha.

  4. Profitt

  Il-blog-ul tău trebuie să fie acolo de nișă, că poți face flori de la.

  Staqsi lilek innifsek dacă hux subiectul său se atrage qarrejja și crea creează – atât dacă prin reclama sau vânzarea comercială. Dacă vă facem bloguri pentru a vă putea folosi în prezent, vă puteți ridica clienții? Dacă sunt bloguri simplificate zece intrare în pasjonat este subiectul, există ceva mod cum se face monetizarea blogului tău individual?

  Sunt bine SpyFu, pentru a face reclamă Pay-per-Click, pentru a vă lăsa profitabilitatea ta! Înainte de a face acest lucru – în cazul în care minuscule se referă la Google Adwords, nu trebuie să fie în vigoare în acest domeniu. Hawn huma two ekzempji li sibt:

  _niche2-budget a lunar - arată sportExemplul nr. 1: această fișă este statistică pentru publicitate pentru fabricarea de sporturi (se pare că este un sport ca Adidas sau New Balance imagini). Această companie este tonfoq mai mult de 100.000 USD lună fixă ​​pe Adwords conform Spyfu.Nișa nr. 3 - Soluții de soluționare a IT-ului - piața globală, multe persoane care au gestionat trebuie să aibă nevoie. Există 10 - 15 atracții importante în acest domeniu. Din partea companiei toffri peste cuvinte cheie 3.846 pe Google și tonfoq în jur de 60.000 USD pe lună.Exemplul # 2: Acestea sunt statistici de publicitate pentru furnizarea de soluții IT. Există un număr de 20 de participanți mari în alte locuri. Din această companie, în mod deosebit, se publică reclame peste cuvinte cheie de 3.846 pe Google și nefqet în jur de 60.000 dolari pe lună.

  Aflați mai multe: După cum se poate tikteb moarte, este mai puțin conținut foarte bine în săptămâna respectivă

  Kapitolu 5. It-Tkabbir tal-Qari tal-Blog dvs.

  Id-dwejjaq verità pentru mulți bloggeri există, de aceea, au luat și alte lucruri pentru a putea lăuda-a lor. Puteți avea la început 1.000 de orașe, care pot fi lungi, iar unele bloguri sunt foarte specializate, dar se văd că se află acolo.

  Păi sunt cinci baze strategice care pot ajuta blog-ul tău-1 Sări în 1.000 de orașe de fehma.

  1. Ikteb xi ceva li n-oameni iridu jaqraw

  Persoanele care trăiesc în mediul social, fl-aħbarijiet, fl-imejls, și în alte subiecte de promos. Este întotdeauna mai dificil să-i aducă informații despre conținutul tău. Cu toate acestea, totuși puteți face bine dacă puteți ști min hu-l-udiență ideala dvs. și știți că vă căutați. Încercați să-i identificați distrugerea fină a dvs., nu aveți posibilitatea să conțineți informații despre cum puteți juca valoare mai mare pentru udiența dvs..

  Lucrurile despre care pot să-ți ajute băncile ar putea fi cercetate:

  • Uża a reușit să-și împlinească conținutul social asupra mediei sociale. B’tali bogħod, poți tiġġenera ideat de conținutul său, care să-și poată răspunde bine de la jumătatea socială.
  • Utilizați un conținut similar cu Tweġiba către Pubbliku pentru a căuta întrebări populare care pot să-și adreseze persoane în Google.
  • Utilizați un număr de vederi fil-YouTube pentru a pune subiectele pe care le pot conține persoane.
  • Utilizați căutarea informațiilor despre cuvintele corecte pentru a putea determina subiectele care sunt menționate în cazul în care oamenii sunt înșelători. Puteți tipări conținutul bazat pe acele cuvinte kjavi.

  2. Qabbad mal-comunitatea ta

  "Maqsum u făcutul" m’għadux l-nume de joc.

  Întreruperea continuă a întrebărilor despre locurile tale, mai mult și mai mult. Dacă nu vă puteți ține să faceți mai departe de Pinterest pe grupul său, să-i acceptați omul, vă puteți arăta de multe ori. Dacă țesăți în blog-ul blogger-urilor li se potrivește în același timp, probabilitatea lor este să pună în considerare în mod regulat – fiecare săptămână sau în fiecare zi. Dă-i voie să ajute să-ți iei și să-ți imprimi.

  Îmbrăcați-vă în mod consecvent să se potrivească tributului tău – ippremja altor membri care conțin un selecție.

  Ajută-te în părțile de pe Twitter. Ikkummenta dwar il-karigi ta membres. Întrebări despre articole despre dumneavoastră. Arrotonda și tippremja blogurile pe care le simți de fiecare dată în fiecare lună.

  Staqsi cum poți să spui că cineva poate fi bil-post-mistieden sau în timp ce toffri spoturi în locuri de-mistiedna. Produsele lor, că sunt r-rabtiet-i-afiliați lor, prompromwovi r-rabtiet lor pe il-midja sociale, în timp ce li se joacă. Astfel de oportunități pentru ca bloggerii să-i creeze, zorii zilei-bloggerilor să-i ajute să-ți ajutăm și să ai parte de.

  3. Fii sigur că blogul tău este ușor pentru a face tinqara

  Jien kont frustrat meta nsib blog bit-titlu Jien completează excepții doar pentru a insibla conținutul de teste mari de testare, puțin paragrafi, fără intestaturi sau balal și fonturi ciocnești. Li jwarrabni ‘l bogħod.

  În altă parte, pe care a încercat-o aici de mai sus, pe blog-ul tău nu ai greutate pentru a-ți-ți-te-a-ți-a-ți-a-ți de-a face cu click-through-uri. Minflok, introduceți conținutul bil-hila către Qarrejja dvs. Kun af ir-restrictions of time-tal-qarrejja your u fehem x’inhu dak li jmexxihom pentru a rămâne să-și păstreze fișa.

  Hawn x’tista ‘a face pentru a-ti blog-ul jinqara mai ușor:

  • Ottimizzați-vă blog-ul dvs. folosind intestatori, subintestatori, puncte bulit, liste de numere. Vă poate ajuta să conțineți mai mult organizația dvs..
  • Qassam conține blogul tău în exerciții sau paragrafi. Hajt ta ‘test poate jħares lill-qarrejja intimidanti și jisbqu.
  • Evita să folosească fonturi fantasija. Așezați fonturile în mod sigur pe internet ca Arial, Georgia, Times, etc..
  • Uża Ingliż simplu și ikteb sentenzi qosra. Găsește-le capacitatea de a-ți pregăti studenții.

  4. Blogul jikkummenta

  În primul rând, se tikkummenta peste blog-urile este posibil să se pună în practică un sistem mai potrivit pentru construirea unui trafic de blog-uri – mai mult timp în care oamenii se potrivesc cu privire la calitatea și să putem face conversații importante despre ‘barranin’ ( Eu sunt chiar). Cu toate acestea, il-blogul se compune este metoda de calitate a clădirilor de trafic, de asemenea, se întâmplă să plătească și să plătească – să poată ține un obiect!

  Există două reguli de deheb pentru comentarii ale blogului:

  1. Dejjem ikteb kumment de calitate. Dacă nu puteți avea ceva important pentru a adăuga o discuție id, nu trebuie să vă simțiți"Grazzi – kumment mare" … sunt inutli)
  2. Waqqa rabta numai acolo unde este potrivit. Nu trebuieekx spam, indiferent de cât de mult poate fi o tentare; se tirritorna deasupra.

  În timp ce se regăsește alte (mhijiex regola de-deheb, poate), dacă vă simțiți un link, puteți simplifica adresa URL-ului dvs. de blog. Minflok, qabbad lil post relevant relevant Your own li adaugă valoare pentru post-traducere și discuta. Ir-rilevanza este c-cavetta aici.

  5. Pjattaformi ta ‘Q&A

  Il-forums u l-pjattaformi ta ‘Q&A sunt locuri bine să ajungi să îți poți îndrepta înaintarea interesului tău. Este un truc pentru că este foarte posibil să se întoarcă și să-ți poată timxi meta să ai vreo informație pe care să-i spui (nu este posibil să fie o ocazie – imagini xi winte se). Trebuie să avem nevoie de un bine pentru a face, ca Feedly, pentru a face acest lucru.

  Ma ssibx exatt tajbin sau oportunități suficiente peste il-dot?

  Creează puțin conținut de locuințe relevante pentru conversații deosebit de fierbinți. Exemplu, dacă cineva poate să întrebe cum să facă ceva ceva cu codul .htaccess, puteți tikteb tutoriale și tibgħatha în blog-ul tău – atunci, se potrivesc secțiunii Q&O sarcină-ședință, să-ți faci minune să-i faci o cerere și să te rogi, și să-ți aduni blogul tău. pentru a obține codul sħaħ și d-demos. L-șansele sunt, dacă sunt persoane, oarecare întrebări, altele trebuie să fie aceleași întrebări – și forum-ul tău să-ți ducă și să-l jorbotești, să-și aducă și metaasalul în timp..

  În ceea ce privește piattaformi de Q&A trebuie utilizate, nirrakkomanda

  • Quora, Klout, u Yahoo! Tweġibiet – zori sunt tlieta mill-best pjattaformi general ta ‘Q&A
  • StackOverflow – în cazul în care se publică programarea programării.
  • Tripadvisor – Pentru bloggerii tal-ivviajar

  Aflați mai multe: Mai multe modificări pentru a face monetizare la blog-ul tău și arunca-ți studiile lui Kevin Muldoon în cazul vânzării în Blog-Tips.com pentru 60.000 $.

  Kapitolu 7. Urmăriți blogul despre bloguri

  Anki dacă l-għodod bla plata utli și serviciile de web-uri există pentru a-și face față, l-inkwiet hu li jtellgħuhom fost l-għeruq l-other all / u għodod skaduti.

  Cumal rigal ta-tluq pentru-qari-ghidul meu de aici, jiena ne-a furnizat lista ta’godda gratis li nużaw tot timpul în WHSR. Xorti bine, și să-ți dorești succes în călătoria ta blogging.

  Kitba

  • Wara l-Skadenza – Stil bil-forward și controlul tal-grammatika.
  • Grammarly – L-pli assistent popular pentru kit-ul tal-web.
  • Aplicația Hemingway – Vedeți scurte și curajuze cu lodi.
  • Freedom.to – Imblokka websajts li jaljenaw pentru a putea fi tiffoka pe il-kitba.
  • ByWord – Għodda ta ‘kitba bla distrație.
  • Evernote – L-għodda una li te necesită introducere.

  Editjar ta ‘Immaġini

  • Fotor – Editează-ți și îți taie ștampila pentru școală pentru anumite locuri pe mediul social, afișe, stedina, etc..
  • Canva – Iddisinja imaginează destul de mult și postează mesaje sociale.
  • Wizard tad-Disinn – Creează imagini destul de mari folosind modele de-a binelea și imagini lesti.
  • JPEG Mini – Naqqas id-size tal-fajls .jpeg.
  • PNG micăira – Naqqas id-size tal-fajls .png.
  • Skitch – Tieħu noti tal-imagini.
  • Pic Monkey – L-għodda ta ‘editjar ta’ imagini rebbieħa.
  • Pik to Chart – Crearea de infografii simple.
  • Pixlr – Ghodda pentru editare pentru imagini.
  • Favicon.io – L-cea mai bună generație a favorului, niciodată.

  Ritratti și Stampi B’Xejn

  • Găsește tal-ikona – Directorul ikona mare cu gratis.
  • Fajl Morgule – Mai mult de 350.000 de imagini pentru utilizarea comercială.
  • Până în fiecare săptămână.
  • Ikoni gratis pentru WHSR – Ikoni cu dizabilități din mijlocul dezinfectării în interiorul nostru.

  Referenzi u Riċerki

  • Lumea Xientifica – Buletin informativ akkademika gratuit.
  • Il-Ktieb tad-World dwar faptele – L-a glumit niciun fel – informații despre informații despre misiunea CIA.
  • Republica Tech – Carti albe, rapoarte, studii și cazuri în cazurile în care se află.
  • Șerpa de marketing – Raport de tranzacție cu gratis.
  • Kummerċ Pub – Rivisti, gratuit, cărți albe, u studji ta caz.
  • Librerija Hubspot – Sors de referință corectă în comerțul comercial.
  • CrunchBase – Companii excelente despre istartjar.
  • BuzzFeed Trending – Ultimele date despre BuzzFeed.
  • Avviż bil-miktub kreattiv – Ideat și tqajjem pentru a spune blokki tal-kitba.
  • Allerti Google – Vizualizați e-mailuri despre conținutul lor despre informații despre faptul că este scris.

  Midja Soċjali, Marketing & SEO

  • Bing Għodda tal-Webmaster – site-ul gratuit al L-għodda dijanjostika ta ‘Bing.
  • Instrumentul pentru webmaster Google – L-ați-vă de taișu-tați-vă de așezați-vă cu Google gratuit.
  • Segwi – Zokk tal-competitori dvs.
  • Majestic SEO – Împărtășirea liberă a tippermetrelor li se poate descărca rapid profilul profil-sit (CF / TF).
  • Implică Bay Il-pjattaforma tuturor comerțului, comercializare și automatizare sarcini-servicii
  • Controllur ta’m similar – Iċċekkja dacă nu există paġni duplicati pe blogul tău.
  • Cumal Explorer – Iċċekkja măsuri sociale pentru conținutul tău (evrei-competitori).
  • Tweet Gverta – Immaniġġja un cont de Twitter multiplicare a unui tablou de bord.
  • Buzz Sumo – Conținut și influență populară pe rețelele principale ale mediei sociale.
  • Bord tat-Tikketta – Riċerka tas-market-midja social.
  • IFTTT – Ippublica poate conține informații peste pjattaformi multipli de la mijlocii sociale ușor.

  Analytics tal-Web & Produttività

  • Google Analytics – Statistici web gratuit.
  • Matomo – Google Analytics nieqes Google.
  • YouTube Analytics – Statistică deasupra vizionărilor YouTube.
  • Statistika WP – Qabbel il-blog WordPress dvs. ma altora.
  • Triq il-Process – Proces simplu și autorizare a lucrărilor fiscale.

  Ittestjar al Velozității tal-Websajt

  • Bitcatcha – Iċċekkja l-viteza tas-sit de 10 locuri.
  • Testul paginii Web – Iċċekkja l-viteza web-ului fidel-detalall.
  • GT Metrix – Ittestja și ttraċċja viteza de predare a web-ului orașului de credință.

  Blogging Mistoqsijiet Frekwenti

  1. Kemm tiswa li începe blogul?

  L-cheltuieli pentru a începe un blog care poate include numele de dominare și găzduirea web este mai puțin de 100 $ fis-sena (mai puțin de 10 dolari fix lunar). Din liceul tău este stabilită pe blogul ospitalității singure (folosind WordPress). Este posibil să fie: 15 dolari pe an pentru fiecare nume de dominator .com și în jur de 60 de dolari pe an pentru fiecare sumă de plată pe internet.

  2. Cum jitħallsu l-bloggerii?

  Pentru a avea poză mai bună, cum să-i lăsați pe bloggerii, eu sunt ikklassifikathom în două tipuri – este cazul în care trebuie să se rezolve clienților mei sau să-i reprezinte în timp ce este mai ușor în cazul în care este posibil să fi programat de la compania sau rețeaua.

  Metoda dvs. ești tittratta pe mașini sau clienți minori care pot face referire, după care se pot verifica mai multe prețuri. Puteți „taqla” în timp ce:

  – Bejgħ ta ‘conținut premium (așezați-vă de membru)
  – Reklamar direct
  – Bejgħ produsul tău
  – Bordijiet tax-job
  – Kitba și publicarea locurilor sponsorizate

  3. Cum începe blogul gratuit?

  Există multe piattaformi în care puteți începe blogul gratuit, pe WordPress.com, Tumblr sau Blogger. Pentru a crea blogul gratuit, fiecare poate face să-l înțelegeți și puteți începe tippublicarea conținutului dvs..

  4. X’inhi l-qabda după pjattaforma ta ‘blogging cu gratis?

  Xejn se poate face cu siguranță în lumea noastră. Există un număr de blog-uri cu bloguri gratuite:

  – Există stabilite după fiecare pjattaforma care trebuie să fie nevoie de tosserva
  – L-numele de a domina tal-blog-ul tău pare să fie un astfel de subiect "myblogname.wordpress.com" evreu "myblogname.tumblr.com"
  – Există funcționalitate limitată, plugin-uri și puteți alege un temă care vă poate face blog-ului dvs.
  – În mod normal, pjattaformi cu gratis jillimitaw l-oportunitatea de monetizare a blogului tău

  Nissuġġerixxi bil-putere pentru a începe blog-ul dvs. folosind WordPress.org găzduit de sine stătător (așa cum a scris copert în ghidul său). Minbarra li se zice limitarea blogului gratuit, este posibilă crearea blogului tău este clar.

  Există multe piattaformi în care puteți începe blogul gratuit, pe WordPress.com, Tumblr sau Blogger. Pentru a crea blogul gratuit, fiecare poate face să-l înțelegeți și puteți începe tippublicarea conținutului dvs..

  Dar, aici il-qabda:

  • Există stabilite după fiecare pjattaforma care trebuie să fie nevoie de tosserva
  • L-numele de a domina tal-blog-ul tău pare să fie un astfel de subiect "myblogname.wordpress.com" evreu "myblogname.tumblr.com"
  • Există funcționalitate limitată, plugin-uri și puteți alege un temă care vă poate face blog-ului dvs.
  • În mod normal, pjattaformi cu gratis jillimitaw l-oportunitatea de monetizare a blogului tău

  Pagina de politici de publicitate WordPress.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me