Ghid de bază HTML pentru manechine

Navigare:

Acest ghid este format din următoarele subiecte –


  Acum 20 de ani, chiar dacă sunteți doar un blogger hobby, a trebuit să cunoașteți anumite codări web pentru a vă proteja sau pentru a adăuga o funcție simplă site-ului dvs. Dar acum există atât de mulți editori și plugin-uri disponibile, încât chiar cunoașterea elementelor de bază ale HTML-ului nu mai este necesară pentru a crea un site sau a rula un blog.

  Problema este că, dacă nu cunoașteți câteva elemente de bază, puteți ajunge cu ușurință probleme reale în blogul dvs. și trebuie să angajați un dezvoltator scump pentru a remedia ceea ce poate fi o problemă minoră. Nu numai asta, dar crearea de modificări la blogul dvs., cum ar fi adăugarea unui widget text personalizat necesită puține cunoștințe.

  Și dacă vă confruntați cu aspectul conținutului nu pare corect, cunoștințele HTML vă pot readuce pe traseu.

  Iată câteva versiuni de ghid HTML pentru bloggeri și proprietari de afaceri online non-techie.

  HTML este coloana vertebrală a internetului de astăzi. Milioane de site-uri web au format împreună internetul. În cazul în care HTML este blocul de bază pentru toate aceste site-uri web.

  Începutul întrebării&A

  1- Ce este HTML?

  HTML este prescurtarea de Hyper Text Markup Language. Este limba standard pentru etichetarea conținutului pentru browserele web.

  HTML este reprezentat de „Elemente”. Elementele sunt cunoscute și sub numele de „Etichete”.

  2- De ce este nevoie de HTML?

  Navigatoarele web pot reda un site web doar atunci când este scris în limba lor acceptată. HTML este cel mai frecvent limbaj de marcare și are cea mai mare acceptare pentru browserele web.

  De aceea ai nevoie de HTML.

  3- Este sensibil la majuscule HTML?

  HTML nu este sensibil cu majuscule. Dar cea mai bună practică este să scrieți HTML cu cazuri adecvate.

  Pași pentru crearea primului dvs. fișier HTML

  Puteți crea un fișier HTML de bază utilizând Notepad-ul de pe computer. Dar va fi dureros pentru scrierea multor linii de coduri.

  Ai nevoie de un editor de coduri. Un editor de coduri bun va facilita scrierea și organizarea codurilor mari.

  Folosesc și recomand Notepad ++ (gratuit și open-source) pentru scrierea limbilor web. Există alți editori pe care îi puteți folosi, cum ar fi Sublime Text, Atom etc.

  Iată ce trebuie să faceți:

  1. Instalați un editor de coduri
  2. Deschide-l
  3. Creați un nou fișier
  4. Salvați-l ca fișier .html

  Ești gata să pleci!

  1- Salut lume!

  Copiați și inserați următorul cod în noul dvs. fișier HTML și îl salvați. Acum executați-l pe browserul dvs. web.

  Cod:

  Prima mea pagină web

  Salut Lume!

  ieşire:

  Felicitări! Ai creat primul tău fișier HTML. Nu trebuie să înțelegeți în acest moment. Îl vom acoperi în scurt timp.

  Înțelegerea structurii HTML

  Fiecare fișier HTML are o structură goală comună. De aici începe totul. Și fiecare pagină mare de coduri va ajunge la această structură după tăierea în jos.

  Deci, haideți să încercăm să o înțelegem din „Hello World!” cod. Următoarele elemente sunt părțile obligatorii pentru fiecare fișier HTML.

  • = Este o declarație a browserului că acesta este un fișier HTML. Trebuie să o specificați înainte de etichetă.
  • = Acesta este elementul rădăcină al unui fișier HTML. Tot ceea ce scrii merge între .
  • = Aceasta este partea de informații meta pentru un browser. Codurile din interiorul acestei etichete nu au o ieșire vizuală.
  • = Aceasta este partea pe care o redă un browser web. Ceea ce vedeți exact pe un site web este redarea codurilor între și .

  2- Etichete HTML

  HTML este colaborarea a sute de etichete diferite. Trebuie să înveți cum funcționează. De asemenea, trebuie să vă asigurați că le-au folosit în mod corect.

  Etichetele HTML au de obicei o etichetă de deschidere și de închidere. Eticheta de deschidere are cuvântul cheie înconjurat de o valoare mai mică de (<) și mai mare decât (>) semn. Eticheta de închidere are totul la fel, dar o bară suplimentară înainte (/) după mai puțin de (<) semn.

  (2a) Etichete cap

  Toate etichetele capului merg între și. Conțin meta informații pentru browserul web și motoarele de căutare. Practic nu au ieșire vizuală.

  Eticheta titlu definește titlul unei pagini web care este vizibil în fila browserului. Aceste informații sunt utilizate de programele web și motoarele de căutare. Puteți avea un titlu cel mai mare per fișier HTML.

  Cod:

  Prima mea pagină webEticheta titlu apare în partea de sus a browserului.

  Link tag-ul leagă pagina HTML cu resurse externe. Utilizarea sa principală este legarea paginii HTML cu foile de stil CSS. Este o etichetă de autoînchidere și nu are nevoie de final. Aici rel înseamnă relația cu fișierul și src înseamnă sursa.

  Cod:

  Meta este o altă etichetă de autoînchidere care oferă informații meta ale unui fișier html. Motoarele de căutare și alte servicii web folosesc aceste informații. Etichetele meta sunt obligatorii dacă doriți să vă optimizați pagina pentru motoarele de căutare.

  Cod:

  Eticheta script este utilizată pentru includerea unui script din partea serverului sau realizarea unei legături către un fișier script extern. Poate avea două atribute în eticheta de deschidere. Unul este tipul și altul este sursa (src).

  Cod:

  Eticheta Noscript funcționează atunci când scripturile sunt dezactivate într-un browser web. Face o pagină compatibilă celor care nu permit scripturi în browserele lor web.

  Cod:

  Vai! Scripturile sunt dezactivate.

  (2b) Etichete corporale

  Toate etichetele corpului merg între și. Au ieșiri vizuale. Aici se lucrează cel mai mult. Trebuie să utilizați aceste etichete pentru a vă structura conținutul paginii principale.

  la

  Acestea sunt etichetele de la titlu. Cel mai important titlu este etichetat cu

  și cel mai puțin important cu
  . Ar trebui să le utilizați în ierarhia corectă.

  Cod:

  Acesta este un titlu h1

  Acesta este un titlu h2

  Acesta este un titlu h3

  Acesta este un titlu h4

  Acesta este un titlu h5
  Acesta este un titlu h6

  ieşire:

  Formatarea etichetelor

  Textul dintr-un fișier html poate fi formatat folosind multe etichete de formatare. Va fi necesar când doriți să evidențiați un cuvânt sau o linie din conținutul dvs..

  Cod:

  Puteți evidenția textul dvs. în mai multe moduri.

  Poti îndrăzneţ, subliniere, italic, marcă, abonament, superscript și multe altele!

  ieşire:

  Puteți abate unele coduri de la redare folosind eticheta de comentariu. Codul va apărea în codul sursă, dar nu va fi redat. Utilizarea principală a acestei etichete este crearea documentației fișierelor html pentru referințe viitoare.

  Exemplu:

  Jeffrey Wilson Administrator

  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   0
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map