15 praktische tips om uw blog vandaag nog te verbeteren, te promoten en meer bezoekers naar uw blog te halen

Het maken van uw blog is stap één.


Om uw concurrentie in elke niche voor te blijven, moet u uw blog actief laten groeien en verbeteren.

Er zijn veel factoren die meespelen bij het bouwen van een succesvolle blog. Het gebruik van de juiste set gegevens, het kiezen van de beste tools en het toepassen van de beste strategie hebben allemaal een impact op hoe succesvol uw blog zal zijn.

Contents

Wat staat er in deze gids?

In deze gids bekijken we een aantal dingen die u kunt doen om uw blog continu te verbeteren en te laten groeien.

Onze aanpak is vergelijkbaar met “Kaizen” – een term die meestal verwijst naar het statistische proces dat de kwaliteit verbetert in elk aspect van een bedrijfsactiviteit (oorspronkelijk productie). We zullen ons concentreren op het gebruik van gegevens / specifieke webstatistieken om onze acties te definiëren.

Sommige van de tips die ik noemde, vereisen heel weinig inspanning en kunnen direct positieve resultaten opleveren; terwijl anderen meer tijd en vaardigheden nodig hebben om te voltooien. Het is net als het spelen van RPG-videogames – sommige niveaus zijn eenvoudig, terwijl sommige meer tijd / moeite kosten om de nodige vaardigheden en doorbraak te beheersen.

   Data is je vriend, maar welke?

   We weten dat gegevens cruciaal zijn om uw voortgang te meten en om het bloggen te verbeteren.

   Maar naar wat voor soort gegevens moet je kijken?

   Als u niet de juiste webstatistieken gebruikt om de voortgang bij te houden en uw site te verfijnen, neemt u mogelijk twee stappen achteruit in plaats van één stap vooruit.

   Afhankelijk van de aard van uw niche en begripsniveau, kunt u verschillende soorten statistische gegevens bekijken.

   Op het eerste gezicht kan het Google Analytics-rapport overweldigend zijn. Zoveel nummers! En u bent misschien niet bekend met sommige van de statistieken of concepten.

   Wees niet bang omdat …

   1. De cijfers / concepten zijn niet zo ingewikkeld, en
   2. Eerlijk gezegd denk ik niet dat bloggers te veel tijd zouden moeten besteden aan het vermalen van Google Analytic-rapporten.

   Daarom stel ik voor om slechts vier Google Analytics-nummers te volgen. En hier zijn de vier essentiële statistieken op Google Analytics die elke blogger – ongeacht de grootte van uw blog of de niche waarin u zich bevindt – moet begrijpen en in de gaten moet houden.

   1- Sessies / gebruikers verworven

   Volgens de definitie van Google: een sessie is een groep gebruikersinteracties met uw website die plaatsvindt binnen een bepaald tijdsbestek.

   Stel je voor dat een sessie de container is voor de acties die een gebruiker onderneemt op je blog. De container kan meerdere paginaweergaven en gebeurtenissen en acties bevatten.

   Begrijp dat er een groot verschil is tussen een sessie en een gebruiker in het Google Analytic-rapport.

   Een eenvoudige uitleg (voor meer gedetailleerde uitwerking, lees dit) is dat: Een gebruiker is een persoon die naar uw blog komt en uw inhoud leest. Een enkele gebruiker kan meerdere sessies per dag opnemen in uw Google Analytics-rapport. Als hij / zij bijvoorbeeld naar uw site komt, leest u een paar blogberichten om 8 uur ‘s ochtends en komt u na de lunch om 13 uur weer binnen – dat zijn twee opgenomen sessies.

   Er zijn twee manieren waarop een sessie eindigt:

   • Op tijd gebaseerde vervaldatum: na 30 minuten inactiviteit / om middernacht
   • Campagnewijziging: als een gebruiker via één campagne arriveert, vertrekt en vervolgens terugkeert via een andere campagne.

   Bijhouden hoeveel sessies / gebruikers uw blog ontvangt, is een manier om de groei te meten. Als je blog deze maand meer sessies krijgt dan voorheen, dan moet je zeker iets goed doen.

   Om uw nummers in acquisitie van sessies / gebruikers te zien, logt u in op Google Analytics, Dashboard > Overname > Overzicht.

   2- Verkeerskanalen / verwijzingen

   Google Analytics groepeert verkeersbronnen in meerdere kanalen, de meest voorkomende zijn betaalde zoekresultaten, organische zoekresultaten, direct, sociaal, verwijzingen, enzovoort.

   De meeste van deze termen spreken voor zich, behalve:

   • De term ‘verwijzing’ verwijst naar bezoekers die afkomstig zijn van links op andere websites;
   • ‘Direct’ verwijst naar gebruikers die uw blog bezoeken door uw webadres in de adresbalk in te typen.

   Om de cijfers te krijgen, log in op Google Analytics, Dashboard > Overname > Alle verkeer > Kanalen.

   Voorbeeld (acquisitie > Alle verkeer > Kanalen).

   Kijk goed waar uw verkeer vandaan komt.

   Is er een site of een blog die eruit springt? Welk sociaal platform stuurt het meeste verkeer naar uw blog? Krijgt u veel organisch zoekverkeer (geluk u!)? Welke inspanningen zijn verspild wat het verkeer betreft?

   En de geldvraag: wat kan ik doen om dit aantal volgende maand te verhogen?

   (We zullen ingaan op enkele van de dingen die u in het laatste deel van onze gids kunt doen.)

   3- Bouncepercentage

   Een bounce is een sessie van één pagina op je blog. Een gebouncete gebruiker komt naar je blog en vertrekt zonder een tweede pagina te bezoeken.

   Bouncepercentage is een goede meting van uw inhoud of verkeerskwaliteit:

   • Biedt u de juiste inhoud aan uw publiek aan?
   • Richt je je met je content op de juiste doelgroep?

   Een hoog bouncepercentage is niet per se een slechte zaak.

   Als het succes van uw blog afhangt van gebruikers die meer dan één pagina bekijken – gebruikers bezoeken bijvoorbeeld uw “start hier” -pagina en ze zouden op een link moeten klikken om uw andere berichten te lezen, en ja, een hoog bouncepercentage is slecht.

   Er zijn echter andere gevallen waarin een hoog bouncepercentage de voorkeur heeft. Als uw blog bijvoorbeeld afhankelijk is van het inkomen van een partner, dan is een hoog bouncepercentage misschien een goede zaak: uw gebruikers bezoeken uw blog, klikken op uw partnerlinks en vertrekken.

   Bouncepercentage is een belangrijke statistiek omdat het de ‘waarom-vraag’ activeert.

   Waarom is er een plotselinge stijging (of dip) in het bouncepercentage van uw blog?

   Is er een verbroken afbeeldingslink? Laadt de site extra langzaam? Is de ontwerpuitlijning intact? Is de verkeersbron voor blogs dramatisch veranderd?

   4- Gemiddelde tijd op pagina

   Door bij te houden hoeveel tijd een persoon op uw pagina doorbrengt, kunt u manieren bedenken om uw inhoud en de plakkerigheid van uw blog te verbeteren.

   Er zijn verschillende manieren om de gemiddelde tijd op een pagina te meten, maar voor eenvoudige referentie zullen we ons concentreren op de gemakkelijkste.

   Gemiddelde tijd op pagina Log in op Google Analytics, Dashboard > Gedrag > Site-inhoud > Alle pagina’s.

   5- (optionele) doelen

   Op lekentermijn meten Doelen in Google Analytics hoe goed uw blog uw doeldoelstellingen bereikt.

   Deze doelstellingen kunnen zijn:

   1. Meld u aan voor uw nieuwsbrief, of
   2. Bezoek en lees een stuk inhoud op uw blog, of
   3. Download uw e-boek, of
   4. Een aankoop doen (als u een transactie verwerkt).

   Het instellen van doelen in Google Analytics is geen must, maar wordt ten zeerste aanbevolen als u leest om de leercurve te overwinnen.

   Door correct geconfigureerde doelen te hebben, kan Google Analytics u essentiële informatie verstrekken, zoals het aantal conversies en het conversiepercentage voor uw site – wat u op zijn beurt helpt de effectiviteit van uw inhoud of marketingcampagne te evalueren.

   We zullen meer vertellen over hoe doelen worden gebruikt .

   Verbeteringen aanbrengen …

   Zodra u de verschillende soorten gegevens die beschikbaar zijn voor uw site begrijpt, volgen hier enkele praktische dingen die u kunt doen om uw blog te verbeteren.

   Tactiek # 1: ken je publiek beter

   Wie is je publiek eigenlijk? Wat is hun algemene leeftijd? Welk opleidingsniveau hebben ze? Eventuele culturele bijzonderheden?

   En vooral: WAAROM zijn ze op uw site? Hoe kun je ze beter dienen?

   Als je niet weet wie je bloglezers zijn, schiet je in het donker.

   Hier zijn drie manieren om je publiek beter te leren kennen.

   Begin met mensen die u kent en breid vervolgens uit naar namen in uw niche. Verzamel informatie, maak statistieken en grafieken. Als blogger vind je misschien enquêtes en polls handige tools bij de hand. Door uw blogpubliek te peilen, kunt u uw demografische gegevens bepalen.

   Gebruik opiniepeilingen, enquêtes en interviews om erachter te komen wie er leest en wie er leest – hun leeftijden, geslachten, beroepen, interesses, levenswandel enz. Nodig ze uit om contact met u op te nemen en zichzelf voor te stellen en te vertellen wat ze leuk vinden aan jouw blog. Waarom hebben ze ervoor gekozen jou te volgen? Wat voor soort berichten zijn hun favorieten? Wat is er met jou en je inhoud dat je geloofwaardigheid geeft in hun ogen?

   Ik nodig WHSR-abonnees altijd uit om op ‘beantwoorden’ in de nieuwsbrief te klikken, zodat ik de kans krijg om verbinding te maken. Je zou hetzelfde moeten doen.

   Hier zijn drie tools waarmee u gratis enquêtes kunt maken:

   • Enquête Monkey
   • Google-formulier
   • Zoho Survey

   Er staat veel informatie op je Facebook-pagina (ik neem aan dat je er een hebt voor je blog, zo niet – ga er zo snel mogelijk een maken). Je hoeft alleen maar te weten waar je ze kunt vinden.

   Facebook Audience Insights, verbind je pagina om meer te weten te komen over je publiek: leeftijd en geslacht, pagina’s die ze leuk vinden en online aankopen (alleen in de VS).

   Forums zijn goed om te zien wat er in uw vakgebied kookt en wat uw publiek op een bepaald moment interessant en relevant vindt.

   Webmaster World en Web Hosting Talk zijn twee typische voorbeelden van hoe een nicheforum u ongelooflijk veel input kan geven om te begrijpen waar mensen in mijn branche zich zorgen over maken.

   Maar een waarschuwing voordat je erop springt: laat het geluid je niet afleiden van je doelen. Forums hosten de goede en de slechte appel van de gebruikersbasis, dus zorg ervoor dat je irrelevante discussies filtert en alleen focust op wat belangrijk is – vooral onderwerpen die in feite hulpverzoeken zijn, omdat ze je achtergrondmateriaal geven om een ​​antwoord te schrijven.

   Tactiek # 2: Giet olie in vuur: focus op de winnaar

   Je bent nu gewapend met de juiste data over je blog en publiek, het is tijd voor wat acties.

   Het eerste dat u moet doen, is uitzoeken wat werkt en wat niet voor uw blog is.

   1. Investeer meer geld en moeite in verkeersbronnen die de beste omzetten.

   In het volgende voorbeeld (zie onderstaande afbeelding) wordt het doelconversieratio voor Facebook Mobile en Google Organic-verkeer 7x naar 20x beter geconverteerd. Wat we hier moeten doen, is meer moeite, tijd en geld besteden om meer verkeer uit deze twee bronnen te halen.

   Log in op Google Analytics Dashboard om uw blogverkeer te onderzoeken > Overname > Alle verkeer > Bron / medium.

   2. Verdubbel een advertentiecampagne die werkt.

   Als u $ 50 / maand uitgeeft aan een Twitter-advertentie die veel verkeer genereert, besteed dan $ 100 / maand en bereik nog meer mensen.

   3. Breid uw inhoud uit (in plaats van altijd nieuwe berichten te maken)

   Breid uit op inhoud met de beste betrokkenheidspercentages.

   Welke onderwerpen lijken het populairst bij uw lezers? Kun je meer informatie toevoegen aan de post? Wees creatief – interview een branchedeskundige, voeg een aantal nieuwe grafieken toe, maak een video-tutorial, enzovoort. De sleutel is om je te concentreren op winnaars en er het beste uit te halen.

   Gebruikers besteden meer tijd aan deze pagina’s (onderstreepte cijfers). Kun je die inhoud uitbreiden die de beste betrokkenheid geeft? Om dit nummer te zien, log in op Google Analytics Dashboard > Gedrag > Site-inhoud > Alle pagina’s.

   Tactiek # 3: Oogst het laaghangende fruit

   Laaghangend fruit is vrij eenvoudig van een fruitboom te pakken, en gelukkig hebben de meeste websites ook laaghangend fruit voor het plukken. Basistaken die u in een paar minuten per dag kunt doen, kunnen een grote impact hebben op het algehele succes van uw blog.

   Enkele basistaken die u nu kunt doen, zijn onder meer:

   1. Gebruik IFTTT om uw laatste blogposts op sociale media te promoten.
   2. Stel speciaal voor uw blog een social media-profiel in.
   3. Voeg knoppen voor sociaal delen toe aan uw website.
   4. Maak een contactpagina zodat bezoekers van de site weten hoe ze u kunnen bereiken.
   5. Installeer een opmerkingensysteem van derden, zoals Disqus. Dit zal de betrokkenheid van gebruikers verbeteren.
   6. Schrijf een disclaimer-pagina, zodat lezers weten dat ze erop kunnen vertrouwen dat u vooraan staat.
   7. Deel inhoud meer dan eens; gebruik automatiseringstool om uw oude contnet opnieuw te delen. Door oudere inhoud opnieuw te delen, houdt u deze in de publieke belangstelling.
   8. Maak razzia’s die een aantal van je beste inhoud bevatten.
   9. Maak een infographic die een populair artikel verder uitlegt.
   10. Voer wat A / B-tests uit om te zien hoe goed alles werkt, van navigatie tot oproep- tot actieknoppen.
   11. Maak een Start Here-pagina om uw nieuwe bezoekers van dienst te zijn.
   12. Zoek uit wat uw hoofdthema is voor uw blog en zorg ervoor dat alle inhoud overeenkomt met uw thema / doelen.
   13. Controleer op spelfouten, grammaticafouten en typefouten op je blog. Niets zorgt ervoor dat een blog er onprofessioneler uitziet dan meerdere en consistente fouten op dit gebied.
   14. Ontwikkel een straatteam. Dit is een team van individuen die helpen het woord over je blog te verspreiden. In ruil daarvoor stuur je ze misschien een gratis T-shirt of ander lekkers.
   15. Maak een redactionele kalender.
   16. Plan back-ups zodat je niet je hele blog kwijtraakt door een rampzalige site-meltdown.
   17. Bestudeer je slogan? Trekt het de aandacht van de lezer? Geeft het effectief aan waar je het over hebt?
   18. Volg andere blogs in uw niche en maak contact met die blogeigenaren.
   19. Reageer op andere blogs en voeg waardevolle gedachten toe.
   20. Zoek een mentor die is geslaagd met hun blog. Vraag de mentor om je te helpen je eigen blog tot een succes te maken.
   21. Maak uw call-to-action (CTA) -formulering zo duidelijk mogelijk. Vervang woorden als “klik hier” door sterkere opdrachten zoals “ontvang gratis e-boek”.
   22. Zorg ervoor dat er een balans is tussen afbeeldingen en tekst, maar dat afbeeldingen relevant zijn voor de post.
   23. Corrigeer eventuele verbroken links. U kunt een plug-in installeren waarmee u gemakkelijk verbroken links op een WP-blog kunt vinden.

   Tactiek # 4: Maak een lijst, verzamel e-mails van bezoekers

   De mensen die uw site bezoeken, zijn daar terechtgekomen omdat ze geïnteresseerd zijn in het onderwerp dat u behandelt. Dit is zo gericht op een publiek als je kunt ontmoeten. Het is belangrijk dat u hun contactgegevens verzamelt, zodat u deze individuen op de markt kunt blijven brengen.

   Sociale media zijn overvol, maar met e-mail stuur je je materiaal naar een heel specifiek publiek dat al heeft besloten dat ze geïnteresseerd zijn in wat je te zeggen hebt.

   91% van de mensen controleert elke dag hun e-mailinboxen.

   Vergelijk dat eens met sites als Facebook, waar je bericht door al het lawaai in de nieuwsfeed terecht kan komen.

   Gelukkig zijn er enkele e-mailmarketingtools die u kunnen helpen bij het verzamelen en georganiseerd blijven met e-mailmarketing.

   • Constant contact
   • Reactie terug krijgen
   • AWeber

   Bovendien wilt u een professioneel ontworpen aanmeldingsformulier gebruiken, dus het lijdt geen twijfel dat de gebruiker zich heeft aangemeld voor de mailinglijst. Het laatste dat u wilt, is beschuldigd te worden van spam op uw mailinglijst. Sommige van de hierboven genoemde tools voor e-maillijsten hebben ingebouwde aanmeldingsformulieren of plug-ins die worden gesynchroniseerd met uw blog.

   Hoe u uw e-mailaanmelding kunt targeten en laten groeien: tips van Adam Connell

   Adam Connell

   Een van mijn favoriete technieken voor

   is het gebruik van ‘categorie-gerichte opt-ins’.

   Het is een soortgelijk idee als inhoudsupgrades, maar het is veel gemakkelijker te beheren.

   Het idee is dat u opt-in-formulieren gebruikt om exclusieve inhoud aan te bieden die relevant is voor een onderwerp dat iemand op dat moment leest.

   Als je bijvoorbeeld een blog over eten organiseert, zou je mensen die de categorie over maaltijdrecepten lezen een andere ‘hoofdmagneet’ aanbieden dan degenen die de categorie met ontbijtrecepten bekijken.

   Dit is wat we bij UK Linkology hebben gebruikt om het aantal aanmeldingen per e-mail met meer dan 300% te verhogen:

   Hier volgt een kort overzicht van het proces dat we hebben gebruikt:

   1. Reorganiseren & condenseren onze blogcategorieën tot 4-5 kernonderwerpen
   2. Voor elk kernonderwerp een leadmagneet gemaakt
   3. De Thrive Leads WordPress-plug-in geïnstalleerd die opt-in-formulieren op specifieke categorieën kan richten
   4. Stel aanmeldingsformulieren in om elke leadmagneet te promoten (we hebben ons gericht op zijbalk-, in-content- en popover-aanmeldingsformulieren)
   5. Geactiveerde categorietargeting om ervoor te zorgen dat elk aanmeldingsformulier in de juiste categorie wordt weergegeven

   De sleutel hier is om een ​​loodmagneet aan te bieden die nauw verwant is aan wat iemand op dat moment leest.

   Op die manier zullen ze zich veel eerder abonneren.

   – Adam Connell, Adam Connell stippelde me.

   Tactiek # 5: Over pagina

   Een werkelijk verbazingwekkende About-pagina moet meer bevatten dan alleen de feiten over uw bedrijf. Het moet het verhaal van u zijn en hoe u uw bedrijf hebt laten groeien, wat uw kernovertuigingen zijn en wat u anders maakt dan uw concurrenten. Hier zijn enkele belangrijke elementen van een goede About-pagina.

   Idee # 1: leiden met een openingshaak die de lezer vasthoudt.

   Yellow Leaf-hangmatten grijpen de lezer met deze regel op hun pagina over: “Naast duurzame sociale verandering geloven we hartstochtelijk in reizen, dutjes, lekker eten, goede vrienden, lange gesprekken, een verruimde horizon + een geest van avontuur.” Hoe kon je helpen, maar lees verder?

   Idee # 2: houd het persoonlijk.

   Eight Hour Day is een voorbeeld van een website die dit goed doet. Het begint gewoon met ‘Hallo! Wij zijn Nathan Strandberg en Katie Kirk … ‘De sterke, gemoedelijke toon trekt de lezer naar binnen.

   Idee # 3: deel uw geschiedenis.

   Brian Clark van Copyblogger begint zijn About-pagina door te praten over de geschiedenis van het bedrijf.

   Uw pagina Over moet een weerspiegeling zijn van uw zakelijke verklaring en uw eigen persoonlijkheid. Maak het interessant en lezers zullen het gevoel hebben dat ze je op een persoonlijk niveau kennen.

   Tactiek # 6: Verbeter je blog visueel

   De gemiddelde persoon heeft 0,05 seconden nodig om een ​​oordeel te vellen over uw website. Dat vertaalt zich in 50 milliseconden om een ​​goede eerste indruk op uw bezoeker te maken. Over 50 milliseconden is het twijfelachtig of de persoon tijd heeft om veel van je tekst te lezen. Wat betekent dat? Dat betekent dat de eerste indruk van uw website voor de meeste mensen wordt gemaakt op basis van het ontwerp en de afbeeldingen, die de hersenen sneller verwerken dan tekst.

   Over het algemeen is dit wat ik suggereer met de visuele elementen van je blog:

   Niet doen:

   • Gebruik irrelevante, lelijke stockfoto’s die niets doen om uw merk onderscheidend te maken
   • Gebruik foto’s met slecht geposeerde modellen

   Hier zijn drie manieren om te vinden: u hoeft geen fotograaf en bemanning in te huren om prachtige foto’s voor uw website te maken.

   1- Creëer jezelf

   Met zoveel gratis bronnen en webapplicaties op internet, is het supereenvoudig om zelf verbluffende afbeeldingen te maken – zelfs als u geen grafisch ontwerper bent van beroep.

   Foto-editors

   Wilt u originele afbeeldingen voor uw volgende blogpost? Maak het zelf door deze stappen te volgen:

   1. Maak foto’s met je telefoon,
   2. Vind gratis iconen en vectorkunsten bij WHSR Icons, Icon Finder of Freepik,
   3. Voeg deze elementen samen en bewerk ze met een webeditor zoals Pic Monkey, Canva of Design Wizard.

   Voorbeeld – Een Facebook Post-afbeelding maken met de gratis editor van Design Wizard. De tool biedt meer dan 17.000 ontwerpsjablonen en 1.200.000 afbeeldingen in hun database – .

   Downloadbare software (gratis)

   Neem uw scherm op en maak er GIF-afbeeldingen van. Gratis tool – ScreenToGif (Windows) en Kap (Mac).

   Voorbeeld – GIF-afbeelding Ik heb deze persoonlijke website-verzamelpost gemaakt met ScreenToGif.

   2- Huur een freelance ontwerper in

   Als grafisch fotograferen en fotograferen echt niet jouw ding is, kun je het werk altijd overlaten aan een freelance ontwerper.

   De kosten voor grafisch en webdesign zijn de afgelopen jaren aanzienlijk gedaald dankzij gratis software en hevige concurrentie. Op basis van mijn recente studie – een ontwerper rekent gemiddeld ongeveer $ 26 / uur en je kunt zo laag gaan als $ 3 / maand.

   Geen advertentie: Chee Ching is mijn go-to-person wanneer ik professionele ontwerpdiensten nodig heb. Ze is de ‘full-pakket’-ontwerper met veel talent en zakelijk inzicht – ik kan haar niet genoeg aanbevelen.

   Kosten van website en grafisch ontwerp gebaseerd op Upwork Top 100 freelancer-profielen. Gemiddeld uurtarief = $ 26,32 / uur; hoogste = $ 80 / uur, laagste = $ 3 / maand (bron).

   3- Pixabay (of andere mappen met prachtige afbeeldingen)

   Als u irrelevante foto’s aan uw bericht moet toevoegen, kunt u in ieder geval lelijke stockfoto’s vermijden. Ze zijn niet alleen saai en onderscheidend, maar ze kunnen op elk moment op meerdere andere sites verschijnen, waardoor uw blog er minder uniek uitziet.

   Er zijn talloze afbeeldingsmappen waar u gratis prachtige foto’s kunt krijgen. Pixabay is mijn favoriet vanwege zijn flexibiliteit. Er zijn geen attributievereisten, wat betekent dat u kunt doen wat u maar wilt met de afbeeldingen die u van deze bron krijgt.

   Bovendien is het supereenvoudig te gebruiken – er is zelfs een eenvoudige zoekopdracht direct op de startpagina beschikbaar voordat je zelfs maar inlogt. Je krijgt toegang tot foto’s, vectorafbeeldingen en illustraties en kunt indien nodig filteren. Het downloaden van de eigenlijke afbeeldingen is ongelooflijk eenvoudig en, nogmaals, wordt geleverd met opties voor afbeeldingsgrootte (pixels en MB), zodat de afbeelding die je in de hand hebt duidelijk en kwaliteit is voor wat je doel ook is (in mijn geval hoogstwaarschijnlijk online voor uw blog – geen enorme bestandsgrootte nodig).

   Voorbeeld – afbeelding gevonden op Pixabay.

   Voorbeelden uit het echte leven

   Voorbeeld 1: verkramp niet al uw inhoud bij elkaar

   Er moet een balans zijn tussen witruimte en andere elementen. Witruimte hoeft niet de kleur wit te zijn. Merk op hoe Freshbooks negatieve ruimte gebruikt om een ​​strakke look te creëren. Verminder rommel op de pagina. Verwijder overbodige items of verplaats ze ergens anders. Vergroot de witruimte om het geluid te verminderen.

   Voorbeeld # 2: gebruik een eenvoudig ontwerp om afleiding te minimaliseren

   Gebruikers moeten zich concentreren op uw inhoud. Mint doet zijn best om de lezer te richten op het doel van de site – om u aan te melden voor een account.

   Voorbeeld # 3: gebruik minder items in uw bovenste navigatiemenu

   U kunt dan onder die grotere subcategorieën maken. Een voorbeeld dat laat zien hoe u veel categorieën kunt organiseren, is te zien op Amazon.com. Ze hebben items onderverdeeld in categorieën, zoals Boeken, maar vervolgens de categorie verder opgesplitst in aanvullende subcategorieën om u te helpen bij het doorzoeken en vinden van het specifieke item dat u uit duizenden wilt. Als je veel categorieën hebt, probeer dan maar een paar hoofdcategorieën te bedenken. Verminder het gebruik van pop-ups. Voeg maximaal één pop-up toe.

   Tactiek # 8: zoekmachineoptimalisatie op de pagina

   Wanneer u een betere ranking in zoekmachines heeft, zult u een toename van het verkeer en de inkomsten zien. Het kan echter overweldigend lijken om de heilige graal uit te zoeken van hoe je hoger kunt scoren in de zoekmachines. Hoewel het waar is dat onderzoek en verbetering van off-page factoren (zoals het verkrijgen van links) natuurlijk belangrijk zijn, is er genoeg laaghangend fruit in SEO dat veel bloggers over het hoofd zien.

   Google verandert regelmatig hun algoritmen, dus het kan moeilijk zijn om erachter te komen wat Google precies wil. Er zijn drie dingen waarop u moet letten als u goed wilt scoren in de zoekmachine van Google: inhoud, prestatieautoriteit en gebruikerservaring.

   Al deze factoren komen samen en combineren in wat Google beschouwt als een “goede” blog die een hogere positie verdient in hun zoekresultaten.

   Verhoog uw zoekverkeer met 321% met SEO op de pagina

   De laatste tijd heb ik de manieren bestudeerd om organisch zoekverkeer alleen te vergroten door de inhoud te wijzigen en op te maken (On-Page SEO).

   En ik heb mooie resultaten behaald.

   Het zoekverkeer van een van mijn berichten is met 321% toegenomen!

   Hier zijn de basis On-Page SEO-stappen die u zullen helpen meer verkeer te genereren:

   1. Volg uitgaande links om uw inhoud uit te breiden met de informatie waarin uw publiek geïnteresseerd is.

   Bijvoorbeeld: In mijn artikel over de eerste blogpost staan ​​links naar andere bronnen met tientallen ideeën voor blogposts.

   Zodra ik de code voor het bijhouden van uitgaande links had toegevoegd, kwam ik erachter dat mijn lezers als een gek op deze links klikken. Wat heb ik gedaan? Ik heb mijn inhoud uitgebreid met 57 ideeën voor de eerste blogpost. En nu is dit mijn populairste zoekwoord dat het meeste Google-verkeer oplevert.

   2. Maak een s als je meer dan 2000 woorden hebt geschreven.

   Dit zal u helpen om snel links naar Google SERP te krijgen en uw CTR te verhogen.

   3. Zoek de vragen die uw publiek stelt over het onderwerp van uw artikel en geef antwoorden.

   U kunt vragen van Google beantwoorden in het blok ‘Mensen vragen ook’.

   Deze acties vergroten uw kansen om in het aanbevolen fragment te komen.

   4. Probeer relevante long-tail zoekwoorden in uw H2 op te nemen.

   Maar overdrijf het niet!

   5. Gebruik genummerde lijsten en lijsten met opsommingstekens om kans te maken op het aanbevolen fragment.

   Zodra ik daar was, nam het aantal klikken op mijn artikel over deze zoekopdracht met 20% toe!

   6. Probeer altijd een nieuwe titel voor uw pagina’s als u niet tevreden bent met de resultaten van uw verkeer van Google.

   Verander het. Experiment! Voeg modifiers en nieuwe zoekwoorden toe.

   Voor mijn meest populaire artikel heb ik dit jaar de titeltag meer dan 20 keer gewijzigd 🙂

   En als gevolg hiervan verhoogde ik het verkeer met 321% dankzij deze eenvoudige on-page SEO-stappen.

   – Michael Pozdnev, ik wil een blogger zijn.

   Enkele eenvoudige dingen die u kunt doen om de zoekrangschikking te verbeteren, zijn:

   • Gebruik beschrijvende alt-tags op alle afbeeldingen
   • Herstel alle 404-fouten en verbroken links
   • Neem zoekwoorden op in uw H1, H2 en H3
   • Interne links – zorg ervoor dat uw belangrijke pagina’s intern goed verbonden zijn
   • Gebruik originele, nuttige inhoud die beantwoordt aan de behoeften van gebruikers – Google Panda bestraft sites met te veel dunne inhoudspagina’s
   • Gebruik breadcrumb en sitemap om Google te helpen uw sitestructuur en inhoudsstroom te begrijpen
   • Gebruik a als uw inhoud langer is dan 2000 woorden
   • Test de paginatitels om de CTR van de pagina met zoekresultaten te verbeteren. Casestudy’s hebben aangetoond dat de CTR van invloed is op de positie van sites.
   • Verbeter de betrokkenheid van de site: het bouncepercentage en de tijd op de pagina zijn van invloed op de positie van de site.

   Tactiek # 9: lees je eigen schrijven

   Een eenvoudige manier om uw blog te verbeteren, is door de tijd te nemen om aan oude inhoud te werken. Lees regelmatig oude berichten om:

   • Vind en corrigeer grammaticafouten. Zelfs stukken die meerdere bewerkingen hebben ondergaan, kunnen typefouten bevatten.
   • Schrijf betere titels en subkoppen. Controleer of deze de gewenste zoekwoorden targeten en dat ze interessant genoeg zijn om de interesse van een lezer te wekken.
   • Genereer nieuwe ideeën om oude berichten op sociale media te promoten. Kun je bijvoorbeeld een Twitter-chat hosten die een aantal van je oude berichten gebruikt om een ​​discussie te starten?
   • Gebruik oude inhoud opnieuw en presenteer deze op een frisse en interessante manier, zoals een diavoorstelling of video.
   • Maak verzamelingen van uw beste berichten die zijn gecentreerd rond een bepaald onderwerp.
   • Maak populaire berichten gemakkelijk te vinden.
   • Recycle en upgrade uw oude inhoud naar iets dat nog waardevoller is dan voorheen.

   Tactiek # 10: goede inhoud is niet genoeg

   Het valt niet te ontkennen dat goede, goed geschreven inhoud belangrijk is als je je publiek wilt betrekken. Maar het volstaat niet om alleen verkeer naar uw site te leiden.

   U moet inhoud maken die uw doelgroep het liefst wil lezen.

   Hoe weet je wat ze willen lezen?

   1. Google Analytics

   Kijk terug naar uw Google Analytics. Ontdek wat voor soort inhoud uw publiek leuk vindt. Met welke stukken hebben ze interactie of delen ze het meest? Maak meer van die onderwerpen en minder van de minder populaire (of gebruik de minder populaire onderwerpen om ze meer op de populaire berichten te laten lijken).

   Dit zijn bijvoorbeeld onze top 10 blogposts voor Web Hosting Secrets Revealed voor januari 2016. De post over Facebook-plug-ins houdt het publiek langer vast dan het gemiddelde. Dit betekent dat het publiek deze informatie nuttig vindt. In feite besteden ze 100% meer tijd aan die post dan aan sommige andere. Tijd om erachter te komen waarom het zo goed werkt en de inhoud te ‘versterken’.

   2. Andere mediaplatforms

   Laat u inspireren door populaire inhoud op Podcast, YouTube-kanalen, SlideShare enzovoort. Dit is een venster op waar mensen in uw niche meer over willen weten. Er is een reden waarom bepaalde inhoud op elk moment populairder is.

   Met iTunes kunnen gebruikers bijvoorbeeld door podcasts bladeren op basis van populariteit. Let op het onderwerp en de manier waarop het aan het publiek wordt gepresenteerd.

   Gebruik YouTube om te zien wat vloggers in jouw niche doen. Ontdek welke video’s het populairst zijn in hun kanalen. Verander die populaire video’s in ideeën voor bloginhoud.

   Op SlideShare kunt u naar de meest populaire pagina gaan om erachter te komen welke dia’s de interesse van sitebezoekers trekken.

   Voorbeeld uit het echte leven: Planet Money-podcasts, gerangschikt op populariteit.

   3. Trending op Twitter

   Wat is er populair op Twitter? Dit kan inzicht bieden in actuele onderwerpen waarover uw lezers wellicht meer willen weten. Onthoud:

   Niet alles wat trending is op Twitter is relevant voor jouw niche. De vrouw van Brad is misschien ontslagen bij Cracker Barrel, maar heeft dat echt iets te maken met je zakelijke coachingbedrijf? Misschien wel als je wilt praten over het overwinnen van een vuurstorm op sociale media.

   Je kunt altijd nieuwe blogideeën genereren via What’s Trending op Twitter, zelfs als dit niet echt jouw niche is. Bij WHSR komt een deel van onze groei voort uit de contentstrategie waarin we onze primaire niche (bloggen, webhosting, socialemediamarketing) combineren met andere trending topics (World of War Craft, Dungeon Master, Shark Tank TV-series, tuinieren, enz. ). Het trouwen van twee zeer verschillende onderwerpen breidt het lezerspubliek uit en biedt nieuwe schrijfhoeken voor uw onderwerp.

   Sites waar mensen vragen stellen over een onderwerp, zoals Quora, kunnen ook een goede bron zijn om te zien waar mensen meer over willen weten.

   Tactiek # 11: maak een hubpagina en laat je beste inhoud zien

   Bekijk de verschillende categorieën op uw website. Ontbreken er categorieën? Kun je een hub-pagina maken (sommigen noemen het een ‘lintpagina’) en je allerbeste inhoud in die categorie weergeven? Of misschien wilt u gewoon een specifiek onderwerp boven andere uitlichten, omdat uit uw gegevensanalyse is gebleken dat uw sitebezoekers het meest geïnteresseerd zijn in XYZ.

   U kunt grafieken maken die aansluiten bij de onderwerpen, elementen groeperen in een basisgrafiek en kleur en interesse toevoegen aan uw site. Sommige soorten inhoud die u mogelijk wilt opnemen, zijn:

   • Handleidingen over een bepaald onderwerp
   • Case studies
   • Geavanceerde onderwerpen
   • Meest populaire onderwerpen in een specifieke categorie
   • Onderwerpen die momenteel populair zijn

   Tactiek # 12: Verbeter de laadsnelheid van de site

   We hebben een beetje eerder gesproken over het belang van snelle laadtijden voor uw website en hoe ongeduldig mensen kunnen zijn. Om je blog sneller te laten laden, moet je naar veel verschillende elementen kijken.

   Tools om uit te proberen

   ShortPixel helpt bij het comprimeren en optimaliseren van afbeeldingen zonder de beeldkwaliteit in gevaar te brengen. U kunt hier uw site-URL invoeren en controleren hoeveel meer u uw site-afbeeldingen kunt comprimeren met ShortPixel.

   Tactiek # 13: maak contact met anderen in je niche

   De meeste bloggidsen die u vandaag online zult vinden, zijn gericht op het verbeteren van uw schrijven of het toevoegen van meer inhoud.

   Maar de waarheid is dat meer, of zelfs betere inhoud, niet altijd het antwoord is.

   Soms is het slimmer om afstand te nemen van het creëren van meer inhoud en andere dingen te bekijken die u kunt doen om betere resultaten te behalen met bloggen, zoals netwerken met uw collega’s.

   Op het eerste gezicht lijkt het misschien geen goed idee om met andere bloggers in je niche te praten. Jullie strijden immers allebei voor vergelijkbaar verkeer.

   Contact leggen met andere influencers kan u echter allebei ten goede komen. Er is genoeg verkeer om rond te gaan en wanneer bloggers elkaar aanbevelen, hebben hun sitebezoekers de neiging om op te letten.

   • Neem contact op en maak contact met andere bloggers. U richt zich allebei op vergelijkbare doelgroepen, dus u profiteert er allebei van. Je kunt ook contact maken met bloggers in gerelateerde niches. Als u bijvoorbeeld houten borden maakt en deze verkoopt, wilt u verbinding maken met een blog die praat over DIY-decoraties.
   • Deel informatie met andere bloggers. Heeft u een plek gevonden om te adverteren die bijzonder succesvol is? Wees niet bang om het aan anderen te vertellen. Zij zullen u op hun beurt vertellen waar ze adverteren.
   • Wissel gastberichten met elkaar uit om elkaars publiek te bereiken.
   • Stel uw blogger-vrienden voor aan uw lezers door een interview te plaatsen, een artikel over hen in uw nieuwsbrief te plaatsen of hen gewoon een schreeuw te geven op sociale media.
   • Deel ideeën over schrijven en bewerken.

   Jeffrey Wilson Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me