De beste WordPress-hosting vergeleken (2020)

* Updates: plannen en prijsdetails bijgewerkt, enkele screenshots vervangen en enkele WP-hosts verwijderd die ik niet langer aanbeveel.


Contents

Wat is WordPress (WP) Hosting?

Een WordPress-hosting is een webhost die plaats biedt aan blogs (of sites) die zijn gebouwd met WordPress.

Technisch gezien bestaat er niet zoiets als “WordPress hosting”. Elke server die PHP 5.2.4 (of hoger) en MySQL 5.0 (of hoger) ondersteunt, kan een WordPress-site hosten.

Elke gedeelde hosting die WordPress-installatie met één klik ondersteunt en WordPress-ontwikkeltools biedt (zoals WordPress-staging en caching), kan een goede host zijn voor uw WordPress-site.

Voorbeelden van WP-hostingplannen

Ter referentie, hier zijn enkele WordPress-hostingplannen die op de markt verkrijgbaar zijn.

* Klik voor meer informatie op het “+” – teken om de bovenstaande tabel uit te vouwen.

Overigens, als je je afvraagt ​​WAAROM je een host wilt die een WordPress-specifiek hostingpakket aanbiedt, draaien veel topsites in de wereld tegenwoordig WordPress. Deze omvatten The New Yorker, BBC America, TechCrunch, Coca Cola France en nog veel meer.

Het is krachtig, flexibel, gemakkelijk te gebruiken en biedt enorm veel ondersteuning.

Coca Cola France gelooft in WordPressCoke is een groot merk en als Coca Cola France in WordPress gelooft, kan jij dat ook!

5 beste WordPress-hostingproviders om te overwegen

Laten we nu eens kijken naar specifieke aanbevelingen en waarom u het ene platform boven het andere zou kiezen. We zullen hieronder enkele van de beste WP-hostingproviders bekijken en vergelijken.

1. SiteGround

SiteGround WordPress Hosting-abonnementen en prijzen

Voordelen:

 • Geweldige hostingsnelheid en betrouwbaarheid (sterke uptime)
 • Meerdere keuzes van serverlocaties
 • Aanbevolen door WordPress.org
 • Handige live chat-ondersteuning (zie mijn undercover-recensie)
 • 1-klik WP-staging, vooraf geïnstalleerde GIT voor WordPress-ontwikkeling

Website: https://tmdhosting.com/wordpress-hosting

TMD Hosting bestaat al meer dan 10 jaar en wordt beschouwd als een betrouwbare keuze voor diegenen die een hoogwaardige webhost nodig hebben. Het bedrijf biedt goedkope Managed WordPress Hosting-service die vooraf is geconfigureerd om maximale prestaties te leveren voor WordPress-websites.

Het beste van TMD? Hun prijzen zijn zeer concurrerend. Voor een prijs van $ 2,95 / mo mogen gebruikers WordPress-sites op NGINX Web Server hosten met basiscaching (voor de leek betekent dit een geweldige serversnelheid). Als u een beetje opwaardeert en kiest voor TMD Business WordPress-abonnement, krijgt u onbeperkte hosting met een gratis domein, standaard SSL, NGINX-webserver, Memcache-instantie 128 MB en premium WordPress-ondersteuning.

Lees onze uitgebreide review van TMD Hosting.

Opmerkelijke WordPress-functies bij TMD Hosting

 • Vooraf gebouwde WordPress-omgeving
 • NGINX-webserver & Geheugencache-instantie 128 MB
 • Bit Ninja live malwarebescherming

Nadelen

 • Enkele kleine problemen met automatische back-up
 • Prijsstijging na eerste termijn

3. Kinsta

Kinsta-hosting voor WordPressKinsta WordPress-hostingplannen & Prijzen.

Voordelen

 • Uitstekende serversnelheid en hosting-uptime
 • Ondersteuning van WordPress-experts
 • 18 datacenterlocaties beschikbaar over de hele wereld
 • Lange lijst met ontwikkelaarsvriendelijke functies
 • Een op maat gemaakt bedieningspaneel dat zowel indrukwekkend als intuïtief is

Website: https://www.wpengine.com/

Een prijsverhoging van zelfs Kinsta, WP Engine begint bij $ 35 per maand en dat is voor enkele WordPress-installatiesites. Op het eerste gezicht zijn hun functies indrukwekkend, inclusief services zoals Amazon S3-integratie en Global CDN.

Wat ik echter het belangrijkste verkoopargument vind, is dat ze sites bouwen op het Genesis Framework. Genesis is een enorm ecosysteem van onderdelen voor WordPress en is in wezen wat er nodig is om een ​​beste WordPress-site in bouwstenen samen te stellen.

Van snelheid tot beveiliging en zelfs esthetiek, er is iets in het Genesis Framework dat simpelweg ‘professionele WordPress’ schreeuwt – en daar betaal je voor.

Bekijk WP Engine-gebruikersrecensies en servertestresultaten.

Opmerkelijke functies bij WP Engine

 • Biedt Genesis Framework
 • 24/7/365 Klantenservice
 • Sterk partnerecosysteem

Merk op dat WP Engine een WordPress-only host is, wat betekent dat je met deze provioder geen andere soorten sites kunt hosten.

Nadelen:

 • Kostbaar voor eigenaren met meerdere WP-sites
 • Geen e-mailhosting
 • Geen directe toegang tot .htaccess-bestand

5. BlueHost

BlueHost WordPress-abonnement BlueHost WordPress Hosting Plannen & Prijzen.

Voordelen

 • Aanbevolen door WordPress.org
 • Webhost met bijna 20 jaar bewezen zakelijke staat van dienst
 • Voldoende ruimte om te groeien – gebruikers kunnen hun hostingservers upgraden naar VPS en dedicated hosting tegen een redelijke prijs

Ja – Kleine en middelgrote bedrijven

JA, dit zou absoluut waar zijn. Het concept van managed WordPress-hosting schreeuwt gewoon synergie met zakelijke websites. De plannen bieden krachtige combinaties van gemak, snelheid en beveiliging, alle belangrijke elementen waar een bedrijfssite zich zorgen over moet maken.

De toegevoegde beveiligingselementen zijn nog belangrijker als u een betalingsinfrastructuur via uw site gaat gebruiken.

Nee – de ambitieuze site-eigenaar

Misschien. U bent er nog niet in termen van verkeer, u beschikt niet over de volledige vaardigheden die u nodig heeft om een ​​site van wereldklasse te bouwen en u kunt wel wat hulp gebruiken. Beheerde WordPress-hosting kan u dat extra voordeel geven. De vraag zou zijn: bent u bereid ervoor te betalen?

Dit is geen gemakkelijke keuze, aangezien de prijs vaak inruilt in termen van ingebouwde functies en andere faciliteiten waarvoor u anders zou moeten betalen met reguliere shared hostingplannen (die op basis van onze kosten niet meer dan $ 5 / mo mogen kosten). marktstudie).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me