6 consilieri pentru Sekurigi Viajn Domajnajn nume de domni ștelisti

Domaj ŝtelisti? Jes, subcategoria puternică a acestor domni cumpărători și revendiști sau numitori regași.


Al #A? eti falita #a? numele validat de primă valoare (de asemenea, cum ar fi: frapado) nu este neînsoțit, în continuare, în memorie: vi se pot cumpăra domajnojn, nu există mai multe asertas și se vor putea folosi atunci când se pot schimba (pentru persoanele comerciale sau celule), atunci vi este bun regant, nu este așa .

Kompreneble, esti bine domajno se poate, trebuie să ai certigi, că la domajnaj numoj, se pot achiziționa, este ne-markitaj – te au reprezentanțe înregistrate varmarcii – alie, puteți să răspundeți despre cibereskatanta. Atunci, există posibilitatea de a-ți cumpăra cumpărăturile de la vânzările celulelor, și acest lucru este încă și altceva liber.

Bedaŭrinde nu sunt toate domeniile de afaceri sunt clienți. Iuj este, drăguț, destul de obsedit; postează când evidis specifică domajnon – se găsesc alocate pentru numele familiei, PageRank, linii popularecon, Alexa sau mozRank – sunt uzate după aceea se pot regăsi prin intermediul lor, atunci se pot dovedi în timp ce sunt bune de înregistrat sau dovedite perforti lor privatecon.

Sunt evidente, ke menciita NE este legitimă agado. Înregistrarea ne postulată a registrului este o singură problemă, dar devigent registrant rezigni his domajnan nume este neakceptebla. Kaj malĝentila. Experiențele mele sunt mai potrivite și se pot face, de asemenea, se știe oase, cât de multe pot fi prin viață.

Acest lucru a fost redactat prin intermediul unei situații în mesaj, în timp ce 6 consilieri au fost oferite de persoane ca opoziții pentru protejarea mea.

1. Neniam, Neniam Lasu Vian Domajnon Forvalidi

Ciclul de exvalidigita domajna a numelui atunci când poate fi disponibilă pentru înregistrare din nou în publicCiclul de exvalidată a domeniului în care se află atunci când trebuie să fie înregistrate în registru public (font)

Renovigu necesitatea de a domina mai puțini bani înainte de expirarea datelor și a perioadei de timp după o perioadă mai mică. Nu se lasă exvalidiți, deoarece reganții pot utiliza opțiune pentru obținerea domajnonului – Regista Domajno – care nu le poate acorda „înainte” de a-ți păstra domniul până când este posibil să se facă și să poată avea acces la înregistrare.

Statuso de domaj nomojStatuso de domaj nomoj

Atinge la status REGISTRAR-HOLD de via domajno: este asigurat pe REDEMPTIONPERIOD sau PENDINGDELETE, rapid și restaurat. Acestea sunt mai pline de statuskoduri, care sunt prezentate în continuare și trebuie să fie pregătite pentru prezentarea codului normat de domaj statelor care oferă clarificări în ceea ce privește statutul prin intermediul domnului.

Backorder de domeniu se poate achiziționa?

Generale, regordado sunt considerate legitime, deși riska pentru cumpărător. Fakte, Backorder este nenio cromo potențial potențial să obțină numele, unul de altădată, dar nu poate înregistra puterea de a renova la domajnon oricând înainte de a face acest lucru, trumpetarea cumpărătorului de backorderer. Domaj Backorders sunt mult mai multe lucruri care trebuie să fie comparate cu normele casnice prezaj, nu există deja că este primul eblo pripensi atunci când ai aciras domajnan nume. Acestea sunt cele mai populare pentru ordinea de domiciliu:

  • NameJet
  • GoDaddy Aŭkții
  • SnapNames

2. Ebligu Domajnan Ŝlosilon

domajna nume șlositaJen ca vi se poate impune statutul de domajna în funcție de NameCheap

În momentul în care se înregistrează noi domajnan nume, prin aplicații de înregistrare automate Domajnan Ŝlosilon. Domajna Shlosilo este opțiune, care nu are dreptul de a traduce prin numele domajna celorlalți registriști, dar este posibil să doriți să aveți posibilitatea să oferiți un permis pentru traducere sau să puteți opta pentru opțiuni. Totokaze, atenți la rolul cel mai grav al acestui opțiune și memorarea reactivării postului în momentul în care este finalizat, pentru că acest lucru este securizat de către malpermesi pentru cumpărătorii caselor de acasă.

3. Ebligu Protecton WHOIS

Înregistrări ca Hover.com și NameCheap.com oferă mai multe opțiuni pentru acest nou an de înregistrare. Protecția WHOIS a reușit să ofere informații despre toate domeniile de informații, care să poată beneficia de funcții, retpoŝto, telefoane de contact și acasă.

Senprotekta WhoisJen Exemplu de neproblema .com domajno WHOIS-rezulto, care include informații despre înregistrarea detaliilor

Până la cererea OMS protejează redonas informații generale despre registristo și nenio pli. Pentru a putea informa informațiile WHOIS, poți folosi serviciu ca WHSR Reta Gastiganta Spiono sau care este, poate să folosești un sistem de operare UNIX-bazitan, simplu să-ți faci bine fine:

whois domainname.com

Domajna Registro și WHOIS-protekto

Jen the ready of registaraj domajnoj, oferă oferte de protecție privată de WHOIS și prezon:

Domajnaj RegistrantojWHOIS Privateco
123 Reg4,99 £ / jaro
Domain.Com
Gandhi
Hai tăticu7,99 USD / jaro
Ŝvebiliberaj
Nomu ieftinliberaj
Reto Solvoj9,99 USD / jaro

4. Via Domajno ne este por vendo

Klarigu-te după acasă să se poată răzgândi sau malgarant, în ceea ce vă poate spune, că fiecare dintre ofertele cumpărătorilor dvs. vor fi făcute ignorate. Se vede prin registristo “Organizan nume” sau aldonajn “Stratajn adresojn”, uzu unu, care spune “DOMENO NE VENDAS”. Acest strategie este minimă pentru eventualitatea lor, pentru a se reface regăsirea vinelor de către peti prezon.

5. Ignori sau Raporti Ofensivajn Mesa după

Furnizați ignorarea la întoarcerea petajnului de la dominatori. În cazurile de maloftaj sunt insulte sau minacas vin, se raportează la acestea prin intermediul retpoŝta furnizor și registristo, sau la ISP-ul regentului, care este disponibil. Malkuraĝigo și minaco sunt crime și persecutite în jur.

6 Ne cedu al Petoj

Curașii domaĝantoj sunt subtilaj: sunt dovediți manipulatori vin, pentru miajn trimis înainte de acordare și konfido, ke yo finos akirante vian domon sen via consento.

Ne cedu! Via domajna nume este via motiv, vi se creează prin creștere reputație și valorificare în okulo de încercări. Ne lasu "mallaboremajn" expunerea folosită fructojn de via muncă. Krom se află interesat în vânzarea prin intermediul domeniului, evitat faliul în capturarea regantului obsedat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me