Ar trebui să-ți iei domeniul de la Namecheap sau GoDaddy?

Cei mai mulți dintre noi nu ne gândim în legătură cu cine este registratorul nostru de domeniu, întrucât îl ambalăm doar cu orice gazdă web cu care intenționăm să mergem.


Cu toate acestea, știați că majoritatea gazdelor web sunt doar revânzători pentru înregistratori de nume de domeniu?

Însuși registratorii de nume de domeniu sunt cei acreditați de Internet Corporation pentru numiți și numere atribuite (ICANN). ICANN este principalul organism care gestionează întregul sistem global de nume de domeniu. Cu toate acestea, azi cumpărarea unui nume de domeniu este rapidă și simplă.

Deci, există vreo diferență de la cine cumpărați numele dvs. de domeniu? Desigur! Atunci când cumpărați o mașină de la un dealer, dealerul este liber să efectueze promoții, să dea freebies și să negocieze – în mod rezonabil. Denumirile de domeniu suferă un proces similar și vor exista momente în care o promoție sau alta chiar vă permite să luați unul la prețuri de până la 99 de centi.!

De asemenea, fiecare loc în care vă gândiți să cumpărați formularul de nume de domeniu are și propriile sugestii. Să le numim pro și contra. Găsirea potrivită pentru dvs. în ceea ce privește prețul și alte funcții poate fi la fel de complexă ca alegerea companiei dvs. de găzduire web (ceea ce WHSR a făcut deja simplu pentru dvs. – consultați lista noastră de gazde web de top).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me