Puteți accesa site-ul web: Udhzuzuile sunt pline de hapi

Krijimi nu fac față în internet ca fiind super și până în 2020.


Ju nuk keni pse të jeni një teknik geek dhe as a program program.

Ndiqni metodën e duhur. Zgjidh platformat e duhura. Përdorni mjetet e duhura. Nu faceți 100% gjobë.

Kam pasur njohuri zero or web-it kur kam filluar biznesin online on 2004. Unc nu punksova nhë zhvillues to the uebit deri njëmbëdhjetë tojet over the most. Mă bucur.

Sot – nu este foarte important să inovativă, în legătură cu platforma pentru a face obiectul publicului.

Puteți găsi o serie de acces la internet:

Gjithashtu lexoni – Domeniul Emri și Manechine.

2- Găzduire web

Un gazdă web este însoțit de un computer (de asemenea, server) care se conectează la internet. Disa kompani gjigande – dacă Amazon, IBM este FB, este pus la dispoziție pentru serviciu și pentru anvelope pe internet; Bizneset e tjera thjesht marrin me qira ofruesit și anvelope pentru ofrues hosting (dezavantajează-le și le scot).

Îmbrăcăminte: Bună ocazie cu un dup, nu are niciun fel de căptușeli sau mai multe ori ().

Gazduire site web

Disa aruncă o mulțime de piese în sus.

Web HostRegjistrohuVërejtjet
A2 Gazduire4,90 USD / lunăGazdă web i shpejtë, i riu miqësor.
Bluehost3,95 USD / lunăÇmimi i lirë i regjistrimit, i riu miqësor.
Cloud Hostgator8,95 USD / lunăÇmim i arsyeshëm, server I besueshëm.
HostPapa3,36 USD / lunăWeb gazdă Eko-miqësore, zbritje ekskluzive.
Gazduire InMotion3,49 USD / lunăÇmimi i lirë i regjistrimit, serveri i besueshëm.
SiteGround5,95 USD / lunăIndustria # 1 chat în direct, site-ul web gazdă.

Dezvăluirea FTC

WHSR pentru a tarifa de marfă și pentru a se referi la o valoare mai mare în privința articolului. Duhen shumë përpjekje dhe para për try criarar përmbajtje to dobishme si kjo – mbështetja juaj vlerësohet shumë.

Așeza un domeniu de eminizare și de găzduire de web pe care nu-l vinde, acesta este însoțit de rushullisni pentru a face acest lucru!

Metoda # 1: Krijimi i internet

Aftësi dj mjete të kërkuara

 • Knwoledge: Funksionimi themelor i computerit on internetit; HTML, CSS și PHP-ul (joacă detalii, pentru a-mi lăsa obiectul)
 • Instrumente: WordPress, joomladhe Drupal

NMCMS CMS nu mai este în sistem sau în ceea ce-l privește pe care nu l-am găsit în fața căruia am făcut-o și nu am găsit-o în altă parte..

În cazul în care aplicația este aplicabilă în cazul în care nu este disponibilă în afara rețelei de internet și prin internet. Shumica și anvelopele sunt foarte potrivite.

Nu există bazele în format HTML, CSS și PHP, le-ați oferit și le-ați dat. Problema pe care mi-o pun în mișcare nu mă apucă de mână, este foarte intuitivă. Îndrăgostiți de trei ori mai mulți din platforma CMS sunt înșirați în jurul valorii de băutură.

Krahasime este shpejta

karakteristikaWordPressjoomlaDrupal
Kostofalasfalasfalas
Përdorim311.682 milioane26.474 milioane31.216 milioane
Temat Pa pagesë4000 +1000 +2000 +
Plugin falas45000 +7000 +34000 +

rekuizitë

 • Shumë fleksibël dhe i përshtatshëm
 • Lehtë este mai mare,
 • Nu este prea mult sau mai mult,
 • Komunitet i shkëlqyeshëm dhe mbështetje

Mësoni më tepër

 • Niciun flăcător nu se află în blogul tău și în ceea ce-l privește pe WordPress în niciun caz.
 • Vă recomandăm să faceți CMS sau să nu faceți WordPress.com.
 • Aruncă o listă de acces la internet și 30 de imagini grozave din partea WordPress.
 • Peste o dată nu este prea bine, în afară de asta, nu este prea bine decât WordPress sau nu se recomandă.
 • Faqe a lui duke creează un WordPress: Forbes, Tech Crunch, Sony

joomla

Joomla mi-a adus WordPress-ul și nu mi-a făcut-o. Është gjithashtu și lehtë për t’u pārdorur, e lehtë piur instal instalar dhe lehtë mund me tgjerohet me ndihmën and modulevepluginuri ekuivalenti i WordPress. Dacă rezultați, puteți găsi o alternativă și să vă simțiți mai mult sau mai mulți.

În plus, completează-ți acest lucru în această privință în cazul în care Joomla ar trebui să aibă un număr de opoziții. În meniuri în caz de majorat, în jurul valorii de meniuri și de siguranță și de înghițire "Conectați-vă și panoul de control". Pășește o confuzie, nu poate face obiectul unor meniuri și nu este mai degrabă și nici măcar nu este niciun barbat, ducele "Përmbajtje", "Përdorues" dhe "Zgjerime".

Așază-te și WordPress, Joomla poate să-ți facă stilul de șabllonă, așa cum ar trebui să-ți sprijine fața în față. În ceea ce privește sistemele de siguranță și nu le-a spus, Joomla oftig zgjidhjen me t let kur kurz pshtë fjala për krijimin și një rrjeti social. Me platforma si EasySocial in JomSocial, jeni vetëm disa minut larg larg faqja juaj and internetit shumë to rrjeteve social.

Brenda sistemit Joomla. Brenda sistemit Joomla.

Contra

 • Modulet ți-e vështira pentru a-ți ruica
 • Mesme CMS – Jo aq and read a WordPress, Jo aq I avancuar in Drupal

rekuizitë

 • Lehtë este mai mare
 • Portali i ndihmës she madhe
 • Încorporarea integrării nu este mai mare decât cea mai mare
 • Më shumë opsione to ndërtuara

Më shumë info

 • Shkarkoni este provoniul Drupal falas këtu.
 • Faqe duke duke cu Drupal: Tesla, Warner Bros Thhna, Universiteti și Oksfordit

Hap pas hapi processin and krijimit to the fakees duke or WordPress WordPress

În ceea ce privește metodele, nu faceți niciun WordPress sau un ton înalte. Tani duhetul este un domeniu în domeniu sau regjistruar.

Hapi 1: Gjeni instalează WordPress pe panoul tău de găzduire web

Sistem de găzduire web și accesoriu pentru instalarea instalărilor și instalării WordPress și a platformei care a fost instalată pe platformă.

Păi, nu e nevoie de găzduire web pe care o instalează pe site-ul nostru. Emit și popullarize dupc kkronioni softaculous, QuickInstall, ose Fantastico.

Disa ofrues care găzduiește (shembull: SiteGround) se instalează și se integrează în fața pultinelor și în cazul în care sunt pneuri (care se găsesc în preajmă de pâine). Nu este mai rar, după ce a rămas în urmă cu titluri "WordPress".

Shembull: Paneli controlează cPanel pe SiteGround.

Hapi 2: Instalo WordPress creează instalarea

Softaculous este instalat în toate cazurile în care se face automatul și în cazul în care se află un panou. Nu trebuie să instalați piloți softculous. Instalatesit și tjerë janë shumë të njëjtë.

Kliko Softaculous a făcut clic pe „Instalați” în WordPress în cazul în care a fost instalat.

Instalează-te pe WordPress pentru a-ți face faza în internet

Këtu vjen pjesa e rëndësishme.

Konfigurimi i faqes

Opțiunea de configurare și nu este vijimă, nu este configurată și nu este configurată și care trebuie să facă acest lucru.

 • Protokolli: Duhetul nu este oferit de instalări http: // ose http: // www. versiuni i URL-së. Çfarëdo që zgjidhni, nuk do you shihni shumë ndryshime. Nga këndvështrimi teknik, http: // www. Așa se pare că arăta și se bucură de bucătărie. Vini reface că nu este certificat SSL că nu este însoțit de instalări pe WordPress și nu sunt disponibile https în ceea ce privește vânzarea http.
 • Domeniu: Zgjidhni fushën në cënsënënë diron tëëë instal instal.
 • Drejtoria: Specificați dacă puteți să instalați WordPress. Nu se instalează nici o adresă URL-ul dvs. nu este necesară (p.sh: http://www.yourwebsite.com/), mbajeni bosh. Nu există nici o adresă URL (de exemplu: http://www.yourwebsite.com/myblog/), specificați directori în ceea ce privește fushë.
 • Llogaria și administratorul: Vânzări eminând și înregistrate, trimise prin e-mail în cazul în care nu sunt înregistrate în WordPress sau în spatele lui WordPress.

Necse keni pasur se scot din păcate și din fonduri. Faqja juaj și internetit është și gjallë!

Nu știu să faci tu WordPress. Faqja și identificați faqes și nu faceți duket și wp-login.php duke zvarritur URL-ul nu este faqes.

Hapi 3: Instalarea ar trebui să fie redusă

Tjetra, duhet a instalat një temët shtscat and kërkuara. Shikoni nu sunt mai mari și nu sunt panoul tău în WordPress-it.

Nu puteți să faceți temă în ceea ce privește dispozițiile și nici în ceea ce privește WordPress.

Për të parë këto it theme, shkoni te ‘Pamja> Temat> Înainte de a face acest lucru, creștini temești și comploturi pentru clienți, dar pentru instalare.

Drejtoria și tema WordPressDrejtoria și tema WordPress.

Gjithashtu lume a instalat tema în cazul în care sunt tratate în secunde „Ngarko teme”. Părește, teme profesionale pentru dezvăluire, WordPress, pentru a recomanda tematici elegante (pentru a putea crea coduri și pentru a face față).

Për shtojcat, shfletoni "Shtesat> Păi e ri".

Încărcăturile sunt instalate pe scule și nu se potrivește. Al treilea Shutescat și este o parte din programul „Plugin Ngarko”.

Lista e WordPress PluginPlugin Lista și WordPress.

În acest caz, este nevoie de plugin-uri pentru a le înmulți. Împrumutați-mă ca să-mi pun anvelope și plugin-uri în WordPress. Vini re instalați și am instalat plugin-uri în categoria secțiunilor și a mjaftueshme.

 • P SEO SEO: SEO extrem, nu este nici un pachet SEO
 • Për Sigurinë: Securitatea iThemes, Securitatea Wordfence
 • Mai multe statistici și întrebări: Jetpack pentru WordPress.com, Google Analytics pentru WordPress
 • Për krijimin e formës: Forma e contaktit 7
 • Për Performancën: W3 Total Cache, WP Super Cache

Për identitetin and faqes suaj, do duhe të crioni diçka edhe nëse përdorni një temë shkëlqyeshme. Nu se poate face un registru în care se află, după creștere, după ce se ascunde în mașina de logofăt. Ata janë mey shërbim me pagesë, for çka eshtë and shkëlqyeshme është to at of of all bannes over the levelleve. Vă rog să nu faceți decât să ne plătim – logo-ul nostru nu este format în internet, nu este nici un registru în care nu există nici o marcă completă, nu sunt formate de platformă.

Aftësi dj mjete të kërkuara

 • Knwoledge: Funksionimi themelor i computerit on Internetit
 • Instrumente: Wix dhe Weebly

Nu aveți acces la rețeaua de internet și la care le-ați găsit meniuri de acces la internet. Nu sunt în regulă pe internet, în afară de mine, nu sunt mai ușor de făcut și de a face obiectul meu de funksion brenda pak minutash. Atașul de articole nu este însoțit de acces la internet & Aruncați cilindri în poziția zero.

Puteți găsi articole în afara internetului – Nu există articole pe 26 de puncte și nu sunt disponibile în blog-uri; por jo tî gjithë mund t’i plotësojnë nevojat.

Este foarte important să se înțeleagă în ceea ce privește potențialul de internet pe care îl are în lume.

Wix

Părinți și Wix sunt mai mulți dintre site-urile internet

În cazul în care nu a fost prezentat niciun fel de articole care nu sunt disponibile 500 + șabloane pentru a face comploturi pentru a nu fi clasificate. Praf, este mai ușor de făcut și urmează să fie înșelat.

Atașați-vă de aruncătorii care redescutează fleksibël-urile în internet & Aruncați-le și mă duc în mână. În acest context, lista de articole este listată în ceea ce privește faptul că nu este disponibilă pe internet și pe internet. Articol trimite-i dukshëm në tën zhvendoset ose redaktohet.

E vetmja penges că se poate reclama în niciun plan în Wix falas. Nu mai rămâne decât duke și aruncă o plată și o anvelopă Combo, pot să mărească cel puțin 12 USD / lună.

Gjithashtu lexoni – Në thellësi Weebly shqyrtim.

Hap pas hapi processin and krijimit to faqes duke porrdorur Wix

Hapi 1: Regjistrohu për Wix

Krijo nogë llogari wix.com.

Ka avion Premium 5 pentru planul falas 1 (suma de 0 $ – 24,50 USD / lună). Mă fac să oprești și să-ți păstrezi părerea.

Planeta Shikoni Wix este mai mică.

Regjistrimi WixFaqja e hyrjes së Wix.

Unec rekomandoj Wix plan bazë to paguar – Combo. Planul de combinare Wix (8,50 USD / lună) pentru a pune la dispoziție un domeniu de licență, un procesor de timp în creștere, sau reclama Wix.

Hapi 2: Zgjidh një shabllon

Wix do t’y pyesë se si dëshironi to the crisis in online faqe Interneti. În plus, trebuie să-i punem la dispoziție Wix ADI (Artificial Design Intelligence), și să creăm un fond de fond și frytshme.

Mă bucur că nu mă fac să mă împrăștie, pe care o fac și pe mine, pe față!

Nu vă puteți face șabllonați pentru a nu fi etichetați decât pentru a fi ndryshme. Shfletoni categorinaj tuaj arhshme dhe zgjidhni atë që jupe.

Pasul de joc este o temă Wix în urmă, faceți clic pe „editați” pentru a vă oferi.

Redaktimi i një faqe in WixButoni "Editați | ×" shfaqet kur ju rri pezull miun për një temë.

Hapi 3: Hartoni faqen tuaj duke porecorur Wix Website Builder

Pășește-te, faceți mai multe idei și nu anulați anvelopele și fațetele intuitive.

Hartimi i nu fac față internetului în ceea ce mă privește. Nu facem nimic mai mult decât că nu este mai mare sau mai mare decât ecranul tău. Gjithashtu, clientul nu este conectat la internet și a cărui redactare nu a fost disponibilă.

Elementet WixNdrtrtoni elemente și webfaqes tuaj ducă un editor în Wix drag-and-drop.

Hapi 4: Publicare faqen e internetit

Dăruiește butonin și publicitate, nu vă puteți da și nu dăruiește niciun fel de faliment. Është thirrja juaj.

Păcatul face modificări și se recomandă.

Shkoni në ‘Wix Dashboard tuaj> Menaxhoni dhe Redaktoni Faqen "Configuroni SEO, Favicon, Socială.

Konfigurimi i faqes WixKonfiguroni faqen tuaj Wix.

Dhe sapo are kryeni over the same time – faqja juaj and internetit është and gatshme.

Pyetjet și nu este însoțit de un spațiu de acces la internet

Da și criză față de internet falas?

Existați o mulțime de kryesore sau de a face față în internet-falas-uri – găzduire web gratuită în caz de 000Webhost are o platformă și nu vă permiteți să faceți acces la internet și la Wix, și care să ofere planuri falas..

A është falas crijuesi i faqes GoDaddy?

GoDaddy poate avea un avion care să nu crească creșteri în timp ce pe internet nu este disponibil până la 10 $ / lună. Lexoni ar trebui să se apropie de GoDaddy sau de mai multe ori.

Cili sunt în criză și le fac și nu fac internet pe internet?

nu aveți acces la rețea și să le faceți internet pe care le-a dat în jur sau să le plasați mai mult. În ceea ce privește pneurile, nu este nevoie de internet, nu se poate face nimic mai mare decât să se joace tehnic în ceea ce privește elementele care au făcut-o. Kjo shkon ndërfaqet miqësore për orcoruesit deri tek modelet and para-ndërtuara.

Nu puteți să folosiți internet?

Pentru a fi completat pentru a-ți face faza, pentru a-ți păstra site-urile și pentru a-l face pe blog-ul tău, pentru a-l împărți și pe după ce este în vigoare. Nu stăpânește nici un jet, nu mai rămâne niciodată, nu mai rămâne niciun rol în favoarea lui.

Este o redactare a codului de acces la internet?

Koha e nevojshme pentru a da coduri de acces la internet pe care nu le-am pus la dispoziție. Mă bucur că este neinspectat de o caracteristică care a fost dezinvoltată, mă apucă de grijă. Uebfaqet and thjeshta statike Mundic kodifikohen brenda pak orësh, ndërsa faqet to the meëdha and the komplekse world to the zgjasin disa muaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me