Arvixe recensie

Arvixe is een particulier hostingbedrijf gevestigd in San Luis Obispo, CA, met meer dan 10 jaar ervaring. Opgericht in 2003 door Arvand Sabetian, maakte deze hostingprovider de Inc. 500-lijst als een van Amerika’s snelst groeiende particuliere bedrijven in zowel 2011 als 2012.


Iets meer over Arvand Sabetian

Voordat we ingaan op de hostingplannen van Arvixe, dacht ik dat het interessant zou zijn om Arvand Sabetian nader te bekijken en hoe de zaken in het bedrijf werken.

Arvand Sabetian landde in 2002 en 2003 gedurende twee opeenvolgende jaren Inc. 30 onder de 30 jaar. Hij begon zijn Arvixe voor het eerst na zijn ondergeschikte jaar van de middelbare school. Volgens een artikel over Inc wilde Sabetian zijn bedrijf niet opgeven toen hij begon met studeren; Dus wat, dus hij overtuigde een paar vrienden om hem te helpen het draaiende te houden terwijl ze hun diploma behaalden. In 2008 studeerde de jonge ondernemer af met een diploma burgerlijk ingenieur en tegelijkertijd bracht zijn bedrijf Arvixe jaarlijks ongeveer $ 150.000 winst op. Hij besloot Arvixe nog een jaar te geven … en de rest is geschiedenis.

Arvixe groeide van een eenmanszaak naar een bedrijf dat vandaag miljoenen genereert. Het interessantste aan Arvixe vind ik dat het bedrijf weliswaar meer dan 80 werknemers heeft, maar geen hoofdkantoor. De volgende video vertelt meer over hoe Sabetian met zijn team werkt.

Editor’s Review

Arvixe biedt een hele reeks hostingopties, elk met optiesubsets en add-ons.

Wat ik leuk vind aan Arvixe Hosting

 • Bewezen bedrijfsrecord – Arvixe is een zeer populaire hostingprovider met een bewezen lange levensduur; het bestaat al meer dan een decennium met een positieve toekomst in het verschiet.
 • Upgarding-opties – Het bedrijf biedt een breed scala aan hostingkeuzes om aan de behoeften van bijna elke organisatie te voldoen. In de gedeelde, VPS- en toegewijde serviceniveaus biedt het zowel Linux- als Windows-hosting.
 • Royaal in CPU-stroomtoewijzing – De onbeperkte hosting is niet echt onbeperkt. Maar dat gezegd hebbende, merkte ik dat Arvixe erg gul is in termen van serververbruik. De webhost staat gebruik toe tot 700 CPU-seconden, 2000 MB RAM en 500 fysieke processen – wat volgens mij helemaal niet slecht is voor een webhost van $ 4 / mo.
 • 60 dagen volledige geld-terug-garantie – Arvixe staat achter zijn service met een 60-dagen volledige geld-terug-garantie; dit is meer dan de industriestandaard 30 dagen garantie.

De niet-zo-goed

 • Afschuwelijk uptime-record – Onze testsite ging heel vaak naar beneden.
 • De personal class shared hosting-optie is iets duurder dan verschillende Arvixe-concurrenten (aangezien u slechts 6 domeinnamen aan één account kunt toevoegen).
 • De onbeperkte hosting is niet echt onbeperkt; het is alleen onbeperkt totdat je de Arvixe CPU te veel gebruikt (wat de norm is voor alle onbeperkte hostingservices, meer informatie).

Veelgestelde vragen over Arvixe-hosting

Wie is Arvixe?

Arvixe is een in de VS gevestigd webhostingbedrijf dat al meer dan een decennium actief is in de branche.

Is Arvixe Hosting nog steeds actief?

Ja, Arvixe is nog steeds actief en biedt gebruikers een breed scala aan webhostingopties.

Wat zijn enkele goede Arvixe Hosting-alternatieven?

Goede alternatieven voor Arvixe zijn InterServer, DreamHost, A2 Hosting, SiteGround, TMD Hosting en InMotion Hosting.

Oordeel: Arvixe host ook iets goeds?

Mijn afhaalmaaltijd is dat Arvixe een prima host is voor kleine tot middelgrote websites; maar waarschijnlijk NIET de beste keuze voor bedrijven of grote websites. Er is een behoorlijke geschiedenis van klachten van consumenten over de serverbetrouwbaarheid, hoewel we, gezien de snelle groei van het bedrijf, de vraag stellen of die klachten het gevolg zijn van gehaaste servers.

Alternatieven

Vergelijkbare webhosts beoordeeld door WHSR (niet-EIG-merken): InterServer, DreamHost, A2 Hosting, SiteGround, Hostinger, TMD Hosting en InMotion Hosting. U kunt ook onze beste zakelijke hostinglijst bekijken voor eenvoudige vergelijking.

Speciale kortingen beschikbaar voor InterServer, InMotion Hosting en Hostinger.

En voor degenen die op zoek zijn naar een VPS-hosting – bekijk deze onlangs bijgewerkte VPS-hostinggids.

Vergelijk Arvixe Hosting met andere webhosts

 • Arvixe versus InterServer
 • Arvixe versus DreamHost
 • Arvixe versus A2-hosting
 • Arvixe vs Hostinger
 • Arvixe versus TMD-hosting
 • Arvixe versus SiteGround
 • Arvixe versus BlueHost
 • Arvixe vs GoDaddy

Meer info / bestellen

Voor meer informatie over Arvixe hosting opties en prijzen of om te bestellen, bezoek de Arvixe website op https://www.arvixe.com/.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map