BlueHost Beoordeling

Ik weet zeker dat je tientallen, zo niet meer, BlueHost-recensies op internet hebt gezien. Veel van deze recensies gaan over dezelfde dingen: BlueHost’s onbeperkte hostingfuncties, gratis domeinaanbieding en de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.


Dit is niet een van die recensies.

Ik gebruik BlueHost shared hosting service sinds 2005. Een van mijn eerste partnersites werd gehost op een heel oud BlueHost-abonnement genaamd “BlueHost Platinum Pak” en ik heb nog een BlueHost-account aangemeld in 2020 voor een zijproject.

Er is veel veranderd sinds 2005: het bedrijf werd verkocht aan Endurance International Group (EIG) in 2010, een nieuw ontwerp werd uitgebracht op BlueHost.com in 2017-2018, nieuwe VPS en speciale hostingplannen werden toegevoegd aan BlueHost-plank, en de aanmeldingsprijzen werden verlaagd van 8,95 dollar / maand (in 2005) tot 2,95 dollar / maand vandaag.

Over BlueHost Hosting

 • Hoofdkantoor: Burlington, Massachusetts, VS.
 • Opgericht: 2003, door Matt Heaton en Danny Ashworth
 • Services: gedeeld, VPS, dedicated en cloudhosting

Voordelen: Wat ik leuk vind aan BlueHost

   24Ondersteuning24/7 bereikbaar24/7 bereikbaar24/7 bereikbaarAanmelden (36 maanden)$ 5,45 / maand$ 29,99 / maand$ 99,99 / maandVerlengingspercentage$ 14,99 / maand$ 59,99 / maand$ 159,99 / maand

  Nadelen: The Not-so-good about BlueHost

  1. Prijsverhogingen tijdens verlenging

  BlueHost-verlengingsprijsDe kleine lettertjes achter BlueHost biedt.

  Hoewel dit de norm was voor goedkope hostingdeals, is het vermeldenswaard dat BlueHost een hoge prijs in rekening brengt als het gaat om het verlengen van uw plannen.

  Het basisplan alleen al springt van $ 2,95 / maand naar $ 7,99 / maand wanneer je verlengt, wat een prijsstijging van 170% (!) Is.

  BlueHost PlansSignup (36-mo) RenewalIncrease
  Basic$ 2,95 / maand$ 7,99 / mnd170%
  Plus$ 5,45 / maand$ 10,99 / maand102%
  Keuze Plus$ 5,45 / maand$ 14,99 / maand175%
  Pro$ 13,95 / maand$ 23,99 / maand72%

  2. Onbeperkte hosting wordt beperkt door verschillende gebruiksbeleid

  Een ander nadeel is dat hun onbeperkte hosting eigenlijk niet “onbeperkt” is.

  Als u hun beleid leest, zult u zich realiseren dat er bepaalde voorbehouden zijn aan hun onbeperkte hosting, zoals het feit dat ze geen onbeperkte ruimte bieden voor online opslag. Dit alles maakt hun “onbeperkte hosting” vrij beperkt.

  BlueHost onbeperkte hosting wordt beperkt door serververwerkingstijd, geheugen en inodes.De onbeperkte hosting van BlueHost heeft strikte beperkingen op het gebruik van databases.

  3. Alleen in de VS gevestigde datacenters

  Helaas exploiteert Bluehost alleen servers in in de VS gevestigde datacenters. Hoewel dit goed kan zijn voor sites die verkeer in die regio targeten, worden andere sites helaas benadeeld. Dit is met name het geval voor sites die verkeer in de Aziatische regio verwachten, aangezien die zone letterlijk over de hele wereld is.

  Prijzen: hoeveel kost BlueHost?

  BlueHost Shared Hosting-prijzen

  BlueHost shared hosting heeft vier smaken: Basic, Plus, Choice Plus en Pro. De belangrijkste kenmerken en prijzen van elk plan worden weergegeven in de onderstaande tabel.

  Houd er rekening mee dat BlueHost Plus en Choice Plus dezelfde aanmeldingsprijs hebben ($ 5,45 / maand), maar dat ze met een heel ander tarief worden vernieuwd ($ 10,99 / maand versus $ 14,99 / maand). Als u het niet zeker weet, begin dan met een lager plan (Plus) en upgrade later indien nodig.

  KenmerkenBasicPlusChoicePlusPro
  Websites1OnbeperktOnbeperktOnbeperkt
  Opslag50 GBOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
  Email account5OnbeperktOnbeperktOnbeperkt
  Gratis domein1111
  Geautomatiseerde back-upsInbegrepenCodeGuard Basic
  Inodes Limit50.000 *50.000 *300.000300.000
  Gratis automatische SSL 
  Promoprijs
  (Termijn van 36 maanden)
  $ 2,95 / maand$ 5,45 / maand$ 5,45 / maand$ 13,95 / maand
  Verlengingspercentage
  (Termijn van 36 maanden)
  $ 7,99 / mnd$ 10,99 / maand$ 14,99 / maand$ 23,99 / maand

  * Officiële ToS geeft aan dat in de meeste gevallen geen actie wordt ondernomen totdat Basic- en Plus-gebruikers de 200.000 inodes overschrijden.

  BlueHost VPS Hosting-prijzen

  BlueHost VPS-abonnementen kosten $ 18,99 / maand, $ 29,99 / maand en $ 59,99 / maand. Algemene kenmerken en prijzen van BlueHost VPS-hosting voldoen aan de marktnormen. Hun prijzen zijn niet goedkoop in vergelijking met andere vergelijkbare VPS-hostingproviders, maar ze zijn ook niet duur.

  Serverspecificaties en belangrijkste kenmerken zoals hieronder.

  FeaturesStandardEnhancedUltimate
  CPU-kern224
  RAM2 GB4GB8 GB
  Schijfruimte30 GB60 GB120 GB
  Bandbreedte1 TB2 TB3 TB
  IP adres122
  Prijs$ 18,99 / maand$ 29,99 / maand$ 59,99 / maand

  BlueHost BlueSky en Full Service-abonnementen & Prijzen

  Als het gaat om zakelijke klanten, heeft Bluehost aanvullende services beschikbaar die kosteneffectief kunnen zijn. Deze komen op twee niveaus binnen. U kunt kiezen voor full-service of professionele ondersteuning. Elk van deze opties kan aan uw behoeften voldoen, afhankelijk van de situatie in uw bedrijf.

  Voor bedrijven die een aanwezigheid op het web steeds belangrijker vinden, maar niet willen omgaan met het aan boord nemen van een fulltime team om dit aan te pakken, is full service een interessante optie. Het heeft ook opties die veel verder gaan dan wat alleen een ontwikkelteam kan doen.

  Van concept tot lancering en lopende operaties, full-service van Bluehost biedt ongeveer het equivalent van een hele afdeling met ontwikkeling, ontwerp, inhoud en digitale marketing (inclusief SEO). Als u het personeelsbestand voor deze services intern op zich neemt, kijkt u naar een forse vaste overheadverhoging.

  Als u al een bestaande site heeft, kunt u nog steeds kiezen voor volledige service en hun team laten raadplegen over uw bestaande site voor en na de migratie. Op deze manier kan uw bedrijf de belangrijkste elementen van uw bestaande digitale aanwezigheid behouden en migreren met verbeteringen.

  BlueHost Bluesky-plannen en prijzenBlueHost Bluesky kost $ 29,00 / maand en hoger. Gebruikers krijgen deskundige WordPress-ondersteuning wanneer ze dit plan toevoegen aan hun oorspronkelijke hostingpakket.

  BlueHost-vergelijking: hoe BlueHost zich verhoudt tot anderen?

  1. BlueHost versus Hostgator

  In hun basisaanbod bieden BlueHost en HostGator enkele zeer vergelijkbare profielen. Beide zijn ook grote serviceproviders en bieden vergelijkbare prestatieniveaus als het gaat om meer basissites en zijn eigendom van EIG.

  Kenmerken BlueHostHostgator
  Plan in herzieningBasicHatchling
  Websites11
  Opslag50 GBOnbeperkt
  Gratis domein
  Gratis SSL
  Gratis e-mailaccount5Onbeperkt
  Gratis websiteoverdracht
  Geldteruggarantie30 dagen45 dagen
  Aanmeldprijs (abonnement van 36 maanden)$ 2,95 / maand$ 2,08 / maand
  Verlengingsprijs$ 7,99 / mnd$ 6,95 p.m.
  Bestel / leer meerBluehost.comHostgator.com

   Kom meer te weten

  • Mijn diepgaande Hostgator-recensie
  • BlueHost vs Hostgator: vergelijk pro’s & nadelen

  2. BlueHost versus InMotion Hosting

  Met nek-aan-nekprijzen geeft Bluehost InMotion een run voor zijn geld als het gaat om hun instappannen. Deze laatste wordt echter geleverd met betere functies en een uitgebreide geld-terug-garantie van maximaal 90 dagen.

  Functies BlueHostInMotion Hosting
  Plan in herzieningBasicLancering
  Websites12
  Opslag50 GBOnbeperkt
  Gratis domein
  Gratis SSL
  ServerlocatiesGeen keuzeVerenigde Staten
  Gratis websiteoverdracht
  Geldteruggarantie30 dagen90 dagen
  Aanmeldprijs (abonnement van 24 maanden)$ 3,95 / maand$ 3,99 / maand
  Verlengingsprijs$ 7,99 / mnd$ 7,99 / mnd
  Bestel / leer meerBluehost.comInmotionHosting.com

   Kom meer te weten

  • Mijn diepgaande InMotion Hosting-recensie
  • BlueHost vs InMotion Hosting: voordelen & Nadelen

  Veel Gestelde Vragen

  Is BlueHost CodeGuard het waard?

  CodeGuard is inbegrepen bij BlueHost Choice Plus en gedeelde plannen. Als u een meer basaal abonnement heeft, is het niet echt nodig om extra te betalen voor CodeGuard, tenzij u overweegt een eCommerce-site te runnen of anderszins betalingen te verwerken.

  Gebruikt BlueHost SSD?

  Ja BlueHost gebruikt SSD-opslag op alle abonnementen.

  Waarom is BlueHost zo goedkoop?

  Vanaf $ 2,95 / mo voor shared hosting is BlueHost zeker een van de meer budgetgerichte hosts die er zijn. Dat is echter een introductieprijs en stijgt bij verlenging tot $ 7,99 / maand.

  Is BlueHost goed voor het VK?

  BlueHost exploiteert alleen servers in zijn eigen Utah-faciliteit die niet optimaal is voor degenen die zich richten op in het VK gevestigd verkeer. Over het algemeen heeft het echter over het algemeen een behoorlijke serverprestatie.

  Welk BlueHost-plan is het beste?

  Om te beginnen biedt het basisplan van BlueHost een goede stap in de wereld van webhosting met lage instapkosten en fatsoenlijke functies. Als u meer bronnen nodig heeft, hebben ze ook VPS of Dedicated hostingplannen.

  Kunt u BlueHost op elk moment annuleren??

  BlueHost biedt een 30-dagen geld-terug-garantie waarin annuleringen volledige restitutie kunnen krijgen. Daarnaast kunnen plannen op elk moment worden geannuleerd zonder restitutie.

  Oordeel: BlueHost wordt aanbevolen voor …

  Gezien het feit dat u slechts ~ $ 5 / maand betaalt bij aanmelding, worden gedeelde hostingservices van BlueHost als bovengemiddeld beschouwd.

  De webhost scoorde 58 in ons beoordelingssysteem met 80 punten en werd beoordeeld als een 4,5-sterrenhost.

  Daarvoor denk ik dat BlueHost een uitstekende keuze is voor kleine bedrijven en website-eigenaren die op zoek zijn naar een goedkope hostingoplossing.

  Het is vermeldenswaard dat BlueHost tal van nieuwste beveiligings- en prestatiefuncties biedt – NGINX-architectuur, aangepaste servercache, HTTP / 2, SSD-opslag, enz. Deze functies zijn echter alleen beschikbaar voor degenen die bereid zijn extra te betalen. GoPro, BlueHost’s best presterende shared hostingplan, kost $ 13,95 / maand bij aanmelding ($ 23,99 / maand bij verlenging). WordPress Hosting, nu met een nieuw dashboard en een geïntegreerde marktplaats, kost $ 19,99 / maand (en $ 39,99 / maand bij verlenging).

  Hier volgt een korte samenvatting van de voor- en nadelen van BlueHost:

  CONS

   BlueHost-alternatieven

   Als u denkt dat BlueHost niet geschikt is voor uw website, zijn hier enkele alternatieven die u kunt overwegen. U wordt ook aanbevolen om hier mijn lijst met hostingrecensies te bekijken.

   • A2-hosting – Solide serverprestaties, zowel gedeelde als VPS-hostingplannen zijn vergelijkbaar geprijsd als BlueHost.
   • GreenGeeks – 300% milieuvriendelijke hosting, geschikt voor gebruikers die op zoek zijn naar een budget shared hosting-oplossing.
   • InMotion Hosting – Hier host ik deze site (WHSR); concurrerende VPS-hostingplannen.
   • Hostinger – Een van de beste goedkope hostingservices in 2018; gedeeld hostingplan wordt geleverd met een goedkoop prijskaartje en innovatieve functies.
   • SiteGround – Iets duur maar je krijgt waar je voor betaald hebt; premium hostingservices met live chatondersteuning van topklasse.

   Vergelijk BlueHost met anderen

   • BlueHost versus A2-hosting
   • BlueHost versus DreamHost
   • BlueHost versus GoDaddy
   • BlueHost versus GreenGeeks
   • BlueHost versus Hostinger
   • BlueHost versus TMD-hosting

   Ontvang BlueHost tegen een gereduceerd tarief

   BlueHost biedt een speciaal introductietarief voor alle nieuwe gebruikers. Als u een aankoop doet via onze onderstaande promolink, krijgt u tot 63% korting op uw eerste factuur.

   Deze speciale korting is van toepassing op alle gedeelde hostingplannen – Basic, Plus, Choice Plus en Pro.

   BlueHost Basic begint bij $ 2,95 / maand, plus $ 5,45 / maand, Choice Plus $ 5,45 / maand en Pro $ 13,95 / maand (abonnement van 36 maanden).

   Jeffrey Wilson Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me