FatCow recensie

FatCow, opgericht in 1998, heeft naam gemaakt door webhostingservices te bieden aan kleine tot middelgrote bedrijven.


FatCow is eigendom van en wordt beheerd door Endurance International Group (EIG), het bedrijf dat ook eigenaar is van iPage, BlueHost, Hostgator, JustHost en tientallen poopulaire hostingmerken. * Daarom concurreert FatCow niet alleen met zichzelf. Het concurreert ook met zijn partnerbedrijven.

Ik heb FatCow in 2009 getest en ik had toen een positieve indruk van de service. Ik was onder de indruk van hoe anders het bedrijf was en ik was blij met de ouderwetse service. Er kan echter in een paar jaar veel veranderen, en dat is het geval met FatCow.

Bekijk wat FatCow te bieden heeft en hoe mijn mening over de webhost de afgelopen jaren is veranderd.

* Opmerking: u kunt de volledige lijst met hostingmerken die eigendom zijn van en beheerd worden door Endurance International Group in dit bericht bekijken.

Mijn ervaring met FatCow: wat is goed?

Voordeel # 1: gemiddelde uptime-record

Ik hou van verschillende dingen over FatCow. Een van de beste functies is de uptime. Hoewel ik momenteel geen testsite heb, volg ik een site die eigendom is van een vriend van mij en ben ik onder de indruk van het uptime-record van de site. De host is betrouwbaar, iets wat u altijd wilt hebben wanneer u een website heeft, of u deze nu voor zakelijk of persoonlijk gebruik gebruikt.

Op basis van mijn record – FatCow heeft een gemiddelde uptime van 99,85% – 99,9%. De nummers zijn niet top in de klas, maar goed genoeg voor een host die minder dan $ 5 / maand in rekening brengt. De volgende afbeeldingen zijn de recente uptime-score (scherm vastgelegd met Uptime Robot) van onze testsite.

fatcow - 201603FatCow maart 2016 hosting uptime score: 100%

FatCow-uptime (augustus 2014): 100%

FatCow afgelopen 30 dagen uptime (augustus 2014)FatCow afgelopen 30 dagen uptime (augustus 2014)

FatCow-uptime (mei 2014): 99,91%

FatCow Uptime Score (april - mei 2014)FatCow Uptime Score (afgelopen 30 dagen, april – mei 2014)

Updates

De mensen bij Hrank houden FatCow gedeelde hostingprestaties (meer dan 60 IP’s) nauwlettend in de gaten. Hier zijn FatCow-prestaties voor mei, april en maart 2019.

FatCow registreerde 100%, 99,942% en 99,98% uptime voor respectievelijk mei, april en maart 2019. Bron: Hrank FatCow-recensie.

Voordeel # 2: dagelijkse back-up

Ik hou ook van de manier waarop FatCow een dagelijkse back-upservice biedt.

De meeste goedkope hostingproviders doen dit niet, dus dit is een enorm voordeel. U wilt dat uw informatie wordt beschermd en dat krijgt u bij FatCow zonder veel geld uit te geven aan back-ups van derden.

FatCow Review door Michael Bely, ex-FatCow-gebruiker

m bely

Michael Bely van Research As A Hobby schreef een lange recensie over FatCow Hosting en de volgende Q&A vatte zijn ervaring met de webhost samen. Dit zou een nuttige informatie moeten zijn voor degenen die FatCow overwegen.

J: Jerry Low / M: Michael Bely.

Over Michael Bely en zijn tijd bij FatCow

J: Hallo Michael, bedankt voor het helpen met onze FatCow-recensie. Kunt u ons om te beginnen meer vertellen over uzelf en uw ervaring met bloggen?

M:

Ik blog sinds juli 2013. Mijn interesse is om de bloggers te onderzoeken en ze efficiënte manieren te laten zien om hun doelen op een gedetailleerde, waarheidsgetrouwe en behulpzame manier te bereiken. Mijn primaire focus is tools en middelen voor bloggers.

Hoe lang ben je al bij FatCow? En in het kort, hoe zou u uw ervaring met hosting samenvatten??

1 maand met FatCow en meer dan honderd hosts binnen 2 afgelopen jaren. Ik heb gewerkt als technisch manager voor SEO-klanten, dus ik heb nauw met al deze hostingbedrijven te maken gehad.

Wat Michael niet leuk vond aan FatCow-hosting

J: Het grootste probleem met FatCow is … 

M:

Prestaties (traagheid).

Eerste problemen nadat ik hosting had gekocht (ik moest 24-48 uur wachten voordat ik WordPress installeerde. En de website builder werkte niet uit de doos). Ik kon contact opnemen met ondersteuning om de problemen op te lossen, maar deze problemen hadden in de eerste plaats niet mogen plaatsvinden.

[Meer details in de volgende afbeeldingen.]

fatcow serverprestaties 1Dag één – server reageert binnen enkele seconden en lange stilstandtijd.fatcow serverprestaties 2Dag twee.

Toen we om een ​​terugbetaling vroegen, verzette de ondersteuning zich daar meer dan passend tegen.

Positief in FatCow en hostingadvies

J: Is er iets goeds dat je zou praten over deze webhost?

M: Er bestaat ondersteuning (chat, telefoon) die op zichzelf goed is. De ondersteuning is over het algemeen beleefd.

J: Waar host je tegenwoordig de meeste van je sites? Wat maakt dat je ze leuk vindt / vertrouwt?

M: Ik zou vooral twee bedrijven benadrukken: mijn belangrijkste host is EuroVPS. Het is een professioneel georiënteerde hostingservice. Ik hou ook erg van StableHost – betrouwbare prestaties voor een zeer kleine prijs.

J: Heel erg bedankt voor je tijd.

Het komt erop neer: FatCow a Go ook?

FatCow is waarschijnlijk voorbij zijn hoogtepunt.

Ooit was het een veelbelovende service die haar klanten veel te bieden had, maar die tijd is voorbij. Ik genoot van deze gastheer, maar het is tijd om deze koe in de wei te zetten. Ga met een van de andere hosts die door hetzelfde bedrijf worden beheerd. U krijgt dezelfde betrouwbare service voor minder geld.

FatCow Hosting-vergelijkingen

Als u op zoek was naar een goedkope webhost zoals FatCow – InterServer, Hostinger, A2 Hosting, TMD Hosting of zelfs EIG-eigendom BlueHost zijn enkele goede alternatieven.

Vergelijk FatCow met anderen

Hier is hoe andere hostingproviders het doen met FatCow.

  • FatCow versus InterServer
  • FatCow versus TMD-hosting
  • FatCow versus A2-hosting
  • FatCow versus BlueHost
  • FatCow vs InMotion Hosting
  • FatCow versus SiteGround
  • FatCow versus Fastcomet

Voor meer details of om FatCow te bestellen, ga naar (opent in nieuw venster): https://www.fatcow.com/

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me