Host1Plus recensie

Host1Plus, gevestigd in Londen, biedt sinds 2008 premium hostingdiensten over de hele wereld.


Het bedrijf, opgericht door Vincentas Grinius en Andrius Kazlauskas, heeft momenteel vijf serverlocaties in Zuid-Afrika, Brazilië, Duitsland en de Verenigde Staten (Los Angeles en Chicago). De focus van het bedrijf ligt op stabiliteit en serverbetrouwbaarheid in al zijn services, terwijl het individuen en bedrijven veilige en hoogwaardige hosting biedt.

De diensten van Host1Plus omvatten webhosting, cloudservers en VPS-hosting, elk met meerdere pakketopties. Waar Host1Plus bekend om staat, is de betrouwbaarheid, betaalbaarheid en uitstekende klantenservice.

Getest en bijgehouden sinds mei 2017

Om te zien hoe Host1Plus het doet, heb ik me in mei 2017 aangemeld voor een account (met gratis tegoeden gegeven door Host1Plus management).

Ik merkte meteen dat de shared hosting-pakketten add-on-domeinen, sub-domeinen, databases en een gratis domein bevatten. Een dedicated IP kost $ 2 meer tenzij je je aanmeldt voor het Business Pro-abonnement, inclusief het dedicated IP.

Er zijn zes cloud-serverpakketten. De kosten van elk zijn afhankelijk van het aantal CPU-kernen en de hoeveelheid benodigde schijfruimte, RAM en bandbreedte.

VPS-hosting wordt ook geleverd met zes opties, waarbij de kosten worden bepaald door het aantal CPU-kernen en de hoeveelheid RAM, schijfruimte en benodigde bandbreedte.

Ik was gefascineerd door de beschikbare opties. Wat ik nodig had om Host1Plus uit te testen, was een Business Pro-webhostingaccount voor één domein, wat me slechts $ 171 kostte voor 12 maanden. Ik kon zelfs kiezen welke serverlocatie ik wilde.

Een nadere blik op Host1Plus-hostingplannen

Gedeelde hostingplannen

Functies Persoonlijk Zakelijk Zakelijk Pro
Opslag / gegevensoverdrachtOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
Addon-domeinen310Onbeperkt
Dedidcated IP$ 2 / maand$ 2 / maandVrij
Prijs vanaf$ 5 / maand$ 10 / maand$ 15 / maand

Keuze van serverlocaties: 1) Los Angeles, VS, 2) Sao Paulo, Brazilië, 3) Frankfurt, Duitsland, 4) Chicago, VS en 5) Johannesburg, Zuid-Afrika.

* Merk op dat Host1Plus VPS-hosting onbeheerde plannen zijn. Dit betekent dat u er alleen voor staat om de server in te stellen en de benodigde applicaties te installeren.

Cloud Hosting-abonnementen

KenmerkenLIN 1LIN 2LIN 3LIN 4LIN 5LIN 6
Opslag / gegevensoverdracht20 GB / 2 TB40 GB / 4 TB100 GB / 7 TB200 GB / 14 TB500 GB / 19 TB1000 GB / 24 TB
OS keuzeLinux / WindowsLinux / WindowsLinux / WindowsLinux / WindowsLinux / WindowsLinux / Windows
CPU-kern / RAM1/512 MB2/2048 MB4/4096 MB4/8192 MB6/16384 MB8/32768 MB
Prijs vanaf$ 8,00 / maand$ 16,00 / maand$ 30,00 / maand$ 50,00 / maand$ 90,00 / mnd$ 156,00 / maand

Mijn ervaring bij Host1Plus: wat ik tot nu toe leuk vind?

1- Betrouwbaarheid

Host1Plus-hostingservice is uiterst stabiel.

Hoewel het bedrijf schriftelijk 99,5% uptime belooft, heb ik 100% uptime gehad (exclusief het geplande onderhoud van meer dan 1 uur). De site is op het moment van schrijven niet gedaald de afgelopen 7 dagen.

2- Prijs

Bij het vergelijken van Host1Plus met andere hosts, is het duidelijk dat de markt zeer concurrerend wordt.

Mijn jaarlijkse kosten (als ik ervoor moet betalen) voor het shared hosting-account zijn $ 57.

Instapniveau VPS Plan, met 0,5 CPU-kern en 256 MB RAM, begint al vanaf $ 2,25 / maand.

Cloudhosting begint al vanaf slechts $ 8 / maand.

De prijzen van Host1Plus zijn uiterst concurrerend.

In vergelijking met GoDaddy, die ongeveer $ 96 per jaar in rekening brengt voor zijn standaard WordPress-hostingplan, is Host1Plus-hosting een uitstekende deal.

U krijgt verschillende opties te zien wanneer u zich aanmeldt voor Host1Plus-hosting. Het abonnement van 12 maanden wordt geleverd met 5% korting in vergelijking met de kosten van de cyclus van 6 maanden. Als u zich voor 24 maanden aanmeldt, is de korting verhoogd tot 10% en zijn uw kosten voor een gedeelde hosting gedurende twee jaar zo laag als $ 108. Met Host1Plus kunt u zich aanmelden voor een periode van 36 maanden, wanneer de korting wordt verhoogd tot 15%.

3- In-house API

De in eigen beheer ontwikkelde API voor cloudservers van Host1Plus bestaat sinds juli 2016. Met de API kunnen gebruikers back-ups plannen en beheren en het CPU- en bandbreedtegebruik controleren.

Volgens Juras Sadauskas wordt de huidige API-versie voortdurend ontwikkeld om de ervaring van Host1Plus-gebruikers te verbeteren en de concurrentie voor te blijven.

Het bedrijf bereidt zich voor om een ​​API voor VPS te introduceren, vernieuwde Cloud Servers API te lanceren en een nieuwe WHMCS Billing-systeemmodule te introduceren waarmee gebruikers volledige controle hebben over de service en het wederverkoopproces zullen vereenvoudigen.

Het doel van deze 3 nieuwe API-functies is om de klantervaring te verbeteren door de structuur te vereenvoudigen, de algehele functionaliteit te verbeteren en de services handiger te maken om door te verkopen. Host1Plus host het succes van de klant, dus het is erg belangrijk om in lijn te blijven met de behoeften van de klant en de nieuwste technologieën.

– Host1Plus Sales Manager, Juras Sadauskas

4- Keuzes in serverlocaties

Host1Plus ‘shared hosting-gebruikers, die slechts $ 5 / mo betalen, kunnen de serverlocatie tussen Brazilië, Duitsland of de VS kiezen.

De afstand tussen de webserver en de gebruiker heeft invloed op de laadtijd van uw website. Hoe dichter uw server bij de meeste bezoekers staat, hoe sneller uw site wordt geladen vanuit de perceptie van een gebruiker.

De serverlocatiefunctie is meestal alleen beschikbaar in hostingdiensten met een hoger bereik. Het is erg gul van Host1Plus om deze functie op te nemen in hun gedeelde hostingplannen.

Ga om te bestellen naar: https://www.host1plus.com/

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me