M3Server recensie

Opgericht in 1996, heeft M3Server meer dan 10 datacenters in Missouri; Utah; Californië; Virginia; Washington, DC; Londen; en Amsterdam. M3Server is niet het gebruikelijke hostingbedrijf dat u in onze hostrecensielijst ziet. In plaats daarvan is het een krachtige webhostingprovider met technologie op bedrijfsniveau. Het bedrijf biedt virtuele toegewijde, toegewijde en beheerde servers, samen met een breed scala aan webservices, waaronder Content Delivery Network (M3Server CDN) en advertentieservers (Adserver XS) en off-site serverback-upservice (M3SafeVault).


Enterprise-level hosting voor individuele bloggers?

Hoewel dit voor de gemiddelde blogger overweldigend lijkt, is het bedrijf er trots op dat het voor iedereen toegankelijk is. Als individuele blogger is mijn ervaring met hosting op bedrijfsniveau zeer beperkt. Daarom vraag je je waarschijnlijk af waarom ik zelfs de tijd heb genomen om M3Server te beoordelen. Het antwoord is vrij simpel. M3Server biedt iets waar ik denk dat bloggers / individuele site-eigenaren met veel verkeer naar op zoek zijn. Het biedt een hostingservice op ondernemingsniveau die gemoedsrust biedt zonder geavanceerde IT-vaardigheden en kennis nodig te hebben. Met andere woorden, u krijgt de kracht van een oplossing op bedrijfsniveau zonder dat u de knowhow nodig heeft. Ter info, ik heb sinds twee maanden geleden een M3 v30 Virtual Server-account getest zonder technische problemen. Nu we dat uit de weg hebben, laten we eens kijken naar wat u met dit bedrijf kunt verwachten vanuit het oogpunt van een blogger, evenals mijn persoonlijke ervaring met M3Server.

M3Server Hosting & Webservices

VPS en virtuele SSD-servers

M3Server-standaard VPS-hosting (genaamd “High Performance”) vier pakketten om uit te kiezen, variërend van $ 20 tot $ 100 per maand. Het basispakket wordt geleverd met 30 GB schijfruimte, 512 MB RAM en twee CPU-kernen. Het bovenste pakket heeft maar liefst 300 GP schijfruimte. Het heeft ook 4 GB RAM en vier CPU-kernen. Aan de andere kant is de SSD VPS-hosting van M3Server (standaard VPS met SSD-prestatiehardware) verkrijgbaar in vier verschillende plannen, variërend van 20 tot 80 GB SSD-schijfruimte. Het basisplan heeft 512 MB RAM en twee CPU-kernen, terwijl het topplan 6 GB RAM en zes CPU-kernen heeft. Deze abonnementen kosten $ 20 tot $ 100 per maand. Ongeacht welk abonnement u kiest, u krijgt gratis installatie, 5 TB-overdracht, onbeperkte domeinen en toegang tot het M3 Admin-configuratiescherm. Deze virtuele servers zijn compatibel met verschillende MySQL- en PHP-applicaties, waaronder Joomla, Drupal en WordPress.

Volledig beheerde WordPress-hosting

M3Server biedt ook volledig beheerde WordPress-hosting, die wordt geleverd met een groot aantal extra premiumfuncties, waaronder NGIX-webserver voor mediastreaming en geplande malwarescans. Voor volledig beheerde WordPress-hosting kunnen gebruikers kiezen tussen vier pakketten, afhankelijk van uw behoeften. Het laagste abonnement kost $ 20 per maand en het duurste abonnement kost $ 100 per maand. De servercapaciteit varieert van 20 GB SSD-schijfruimte, 1 GB RAM en twee CPU-kernen tot 300 GB schijfruimte, 4 GB RAM en vier CPU-kernen. Alle abonnementen bevatten een gratis domeinnaam, onbeperkte domeinen, gratis installatie en automatische verwijdering van malware.

Volledig beheerde dedicated servers

Voor Managed Dedicated Servers beginnen M3Server-abonnementen bij $ 200 per maand en gaan ze op tot $ 779 per maand. Servercapaciteit varieert van 1 TB schijfruimte, 16 GB RAM, quad-core CPU tot 8 TB schijfruimte, 64 GB RAM en dubbele zes-core CPU.

AdServer XS

AdServer XS is een advertentieserveroplossing waarmee gebruikers de prestaties van hun advertentiecampagnes kunnen hosten en bewaken. AdServer XS wordt geleverd in vijf pakketten die variëren van $ 29 per maand tot $ 650 per maand. Het basispakket wordt geleverd met 3 miljoen vertoningen, terwijl het bovenste pakket 300 miljoen vertoningen bevat.

CDN-diensten

De CDN-services van M3Server hosten zowel statische afbeeldingen als streaming video’s. Als u voor dit hostingplan kiest, komen bezoekers naar uw website en vragen om in de cache geplaatste CDN-inhoud. Vervolgens levert de CDN-server de inhoud. De CDN-services van M3Server kosten $ 80 per maand.

Belangrijk om te weten: Hosting voor volwassenen

Naast WordPress ondersteunt M3 Server een breed scala aan CMS-hosting, waaronder Elevated X Hosting en Tube Scripts (twee zeer populaire Adult CMS Script). De host is een must voor diegenen die ernaar uitkijken om een ​​site voor volwassenen of een site voor videostreaming te runnen.

Afronden

Ik raad M3Server ten zeerste aan aan mensen die prestaties willen, maar niet willen omgaan met de technische hoofdpijn die ze krijgen bij het gebruik van een bedrijf op hostingniveau. Hoewel het niet nodig is voor iemand die een paar bezoekers per maand krijgt, is het een geweldige optie voor bloggers en eigenaren van kleine bedrijven die regelmatig veel verkeer ontvangen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map