10 måter å beskytte virksomheten din mot en dårlig webvert

En pålitelig webhotell holder nettstedet oppe og går (tilgjengelig for kunder) konsekvent med minimal driftsstans; en dårlig webhotell, derimot, kan være skadelig for suksessen din ved å kantret trafikk, for ikke å snakke om SEO-rangeringen din.


Som en smart bedriftseier, må du være klar over at selv de beste hostingleverandørene kan bli dårlige verter (eller som verst – har gått tom for forretninger og “forsvinne”) en dag.

For de som driver en virksomhet på nettet – er det nødvendig å sette opp et visst nivå av forsvar og beskytte deg mot din egen virksomhetswebhotell.

Her er ideene mine om hvordan du gjør det. 

1. Registrer domenet ditt med en annen part

Mange hosting selskaper tilbyr nå en gratis domeneregistrering ved kjøp av en hosting pakke. Imidlertid kan det være smart å bruke en ekstra $ 10- $ 15 og registrere ditt primære domene hos en annen registrar.

Jeg bruker normalt gratis domenet for de sekundære nettstedene mine, som jeg bruker til vertsprøving eller SEO-eksperimenter. På den måten, hvis domenet blir bundet til det hostingfirmaet og jeg vil bytte, har jeg ikke mistet utallige timer med arbeid på et nettsted jeg har bygget trafikk for.

Jeg bruker NameCheap til å kjøpe alle de nye domenene mine i dag – Prisene er billige og plattformen deres er enkel å bruke.

Det er mye lettere å flytte til et nytt vertsselskap når du registrerer domenet ditt hos en annen part. Ellers slutter du å måtte vente på at vertselskapet skal gi ut domenet ditt. Dette kan bli vanskelig siden de også mister hostingvirksomheten.

Hvis du allerede har registrert domenet ditt hos vertsfirmaet ditt, må du ikke få panikk. Du kan fremdeles overføre den til en tredjepart-registrar.

Tips – Liste over hosting selskaper som aksepterer PayPal betaling.

3. Hold deg sammen med en leverandør som har en lang prøveperiode

Garantier er et signal om at du kan stole på det selskapet mer enn ett som ikke står bak tjenesten. En lang prøveperiode viser at vertsselskapet er trygg på kvaliteten på tjenesten de har å tilby.

(Dette forklarer hvorfor prøveperioden vises i den store vertsgjennomgangstabellen.)

Webhotellleverandører bør tilby minst en måned, men det er noen som tilbyr en enda lengre prøveperiode.

Noen av de beste vertene jeg har prøvd tidligere, tilbyr den lengste hele refusjonsperioden.

 • InMotion Hosting – 90 dager
 • Hostgator – 45 dager
 • SiteGround – 45 dager
 • Hostinger – 30 dager
 • BlueHost – 30 dager
 • A2 Hosting – Når som helst

Noen selskaper tilbyr “Når som helst pengene-tilbake-garanti” – dette betyr at du kommer til å kansellere hosting-kontoen din og be om refusjon når som helst under abonnementet. La oss si at du betaler for et års tjeneste, men etter 90 dager er du virkelig ikke fornøyd med kvaliteten på vertsselskapet. Med en pengene-tilbake-garanti når som helst, kan du be om tilbakebetaling og kansellere resten av tiden på kontoen din.

Tips – Gratis verktøy for å spore server oppetid: Uptime Robot, Host Tracker og Pingdom. Gratis verktøy for å måle hastighet på nettstedet: Bitcatcha, GtMetrix og UpTrends. Les også min detaljguide om hvordan du sporer oppetiden for verten effektivt.

8. Oppdater passordet ditt regelmessig

Hackere blir stadig smartere, så det er ikke nok bare å sette sterk sikkerhet på plass.

Et scenario (som skjedde i det virkelige liv) kan være hvis noen som jobber for et vertsfirma forlater dårlige vilkår og tar kundedata. Den personen har nå passordet til nettstedet ditt. Han kan selge den eller bruke den selv.

Tips – Detalj trinnvise guide skrev jeg om migrering av en webvert. Og her er listen over 10 vertsfirmaer jeg anbefaler.

10. Forstå nettstedets behov

Typer av forskjellige webhotelltjenester.

Å vite hva de faktiske behovene dine hjelper med å rydde røykskjermene (markedsføre søt prat) og få deg til kjernen i kvaliteten og verdien hosting selskaper tilbyr.

For eksempel – hvis du trenger delt hosting akkurat nå, men sannsynligvis vil trenge en VPS senere; så bør du unngå hostingfirma som bare tilbyr delt hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map