Advarsel: Dårlig vert kan sette nettstedets sikkerhet i fare

Mens du bygger nettstedet ditt, fokuserer du sannsynligvis på innholdet, SEO, grafikken og layout, reklame og markedsføring – alle viktige komponenter på et godt nettsted. Det viser seg imidlertid at serveren du velger å være vert for nettstedet ditt betyr mye.


Før du velger innhold og design på et nettsted, må du først velge en pålitelig webhotell. Helst en som ikke vil påvirke nettstedets lastehastighet og rangering. En av faktorene som søkemotorer som Google ser etter når de indekserer websider, er hvor raskt de lastes inn.

Selv om en god webvert ikke nødvendigvis kan få nettstedet ditt oppført på Googles første side, kan en dårlig vert ødelegge kreditten din med Google og andre store søkemotorer. Nettverksleverandørens servertype, hastighet, beliggenhet og oppetid vil påvirke nettstedets kreditt hos SE-ene. Ikke la en dårlig vert ødelegge nettstedets søkerangering.

Statistikk og fakta

En fersk undersøkelse konkluderte med at rundt 79% av kundene er misfornøyd med nettstedets ytelse og mindre sannsynlig å kjøpe. Studien fokuserer på sammenhengen mellom ytelse på nettstedet og inntektene domenet tiltrekker seg.

Den gjennomsnittlige avviklingsraten for vogner er 68%, målt av Baymard Institute. Kunder legger til produkter i handlekurven, men forlater det uten å kjøpe; dette blir referert til som vognoppgivelse. Det er en av de mest betydningsfulle utfordringene i netthandelsbransjen, og en primær årsak til avvikling av vogn er langsomme nettsteder.

Hvis du er et online magasin eller ikke trenger et nettsted for detaljhandel for bedriften din, kan det hende du har møtt lignende problemer med sideoppgivelse og høy avvisningsfrekvens – en besøkende lander på nettstedet ditt og forlater uten å samhandle med siden. Sjansen er stor for at dette er på grunn av treg lastetid på grunn av nettstedets vert.

Dårlige hostingtjenester er ekte og bare overvinnes ved hjelp av en utmerket hosting-tjeneste.

Bluehost-phishing

Kilde

Tilbake i august diskuterte White Fir Design en situasjon der webhotellet Bluehost – basert på at kunden hadde mottatt en phishing-e-post – forsøkte å selge en av kundene sine en $ 1,200 dollar SiteLock sikkerhetstjeneste. Det malte ikke et godt bilde av Bluehost, til tross for at nettfiskemailene var noe vanlige.

Vertshaverne undersøkte ikke den påståtte situasjonen før de prøvde å selge en kostbar sikkerhetstjeneste til kundene sine.

Spol frem situasjonen til i dag, og det skjer fremdeles.

Ekspertene i White Fir ble kontaktet av en kunde for å få råd etter å ha mottatt en e-post de trodde var fra Bluehost. Mottakeren ble foreslått å bruke $ 49 per måned på en SiteLock som ville løse problemet med e-post med svindel.

Når vi ser på e-posten vist over, kunne vi se at det var en phishing-e-post, ett av koblingene i den var til nettstedet:

my.bluehost.com.f33ba15effa5c10e873bf3842afb46a6.co19331.tmweb.ru i stedet for my.bluehost.com.

Situasjonen over var nok et utmerket eksempel på hvorfor når noen kontaktet SiteLock om antatt malware-problem; de fikk en annen ‘ekspert’ mening fra et annet sikkerhetsselskap. Sistnevnte var i stand til å identifisere problemet og sparte den berørte kundens ressurser.

En dårlig webvert kan bringe deg ned

Hvordan vet en bruker om et webhotellvirksomhet bringer dem ned? Det er flere vertstrekk som Google forakter, og som vil true nettstedets sikkerhet. Så i stedet for sannsynligvis å vises på den tredje siden, vil domenet ditt ikke vises før den tiende siden i resultatene av søkemotorene, alt på grunn av et problem med webverten. Sjekk nettleverandøren din for noen av de fem aspektene listet nedenfor.

1- Nettstedets hastighet

Relaterte statistikker på nettstedets hastighet

I følge en studie forventer omtrent 50% av besøkende at et nettsted lastes med 2 sekunder eller mindre, og rundt 40% har en tendens til å kausjonere hvis det tar over tre sekunder. For mange netthandelsnettsteder kan det å undervurdere virkningen av lastetider føre til en veldig kostbar leksjon. En intern Amazon-undersøkelse, for noen år siden, slo fast at bare en liten økning på 100 ms i lastetidene for sider direkte førte til et fall i salget på 1%.

Med mindre verten din slipper ballen, bør ladetidene dine gå raskt. Hvis ting ikke går som du forventet dem, kan det enten skyldes manglende investeringer i infrastrukturen eller en overbelastning av delte servere – noe som aldri burde være tilfelle med mindre nettstedets verter forsømmer alvorlig sitt ansvar.

Sørg for å gjøre et raskt søk på nettet for uavhengige anmeldelser før du velger en serververt eller overfører domener. Det er et fellesskap av fagfolk der ute som tar seg tid til å gjennomgå denne typen tjenester, og de er vanligvis ganske grundige. Det trenger ikke å være så dyrt heller.

For eksempel tilbyr LCN.com store rabatter for kjøp og overføring av flere domener.

2 – Støtte er viktig

Forestill deg dette: du setter deg ned ved skrivebordet med en ny kopp te, knaker fingrene og blar på baksiden av nettstedet for å sjekke analysen og statistikken bare for å bli ønsket velkommen med en feil som den som er vist nedenfor:

Før du legger hendene ned, må du se etter meldinger fra leverandøren din om planlagte nedetid. Det neste trinnet er å sørge for at ting ikke blir rotete mot slutten, så send en e-post til kundestøtten.

En dag eller to senere, hvor du mistet mange potensielle salg, får du endelig et svar, og det viser seg at flere servere måtte startes på nytt. Hele saken kunne lett blitt unngått, hvis domeneverdene sjekket meldingsboksen regelmessig eller hadde administratorer på samtale 24/7.

Moralen i historien er at du alltid bør ta hensyn til leverandørens omdømme når det gjelder å innhente deres støtte til bedriften din. Hvis de er viden kjent for slacking, kan du ta prosjektene dine andre steder.

3 – Manglende bevissthet

Hosting-nettsteder og tilbydere er ikke gudfryktige, og det er mulig for dem å misforstå det grunnleggende om hva som påvirker rangeringen av søkemotorer.

Dette betyr at de utilsiktet kan ødelegge SEO-tiltakene du tar for å optimalisere nettstedet ditt. Forekomster kan variere veldig, men det er så enkelt som å slå av et nettsted for å få for mange besøkende eller be om at forskjellige plugins fjernes på grunn av belastning forårsaket av vertens ineffektive infrastruktur. I tilfelle vertsleverandøren ikke vet hva robots.txt er, kan de fjerne Google Bot fra nettstedet ditt for å besøke for ofte.

Det er viktig å gjøre leksene på hostingleverandøren din for å sikre at ingen av deres regler og policyer vil påvirke nettstedets kundeopplevelse. Du bør også sjekke inn med andre om en bestemt vert hvis de har rykte av å bruke klientene sine til å skade taktikker.

4 – Vertens spottede oppetid

Aspektet av en vert oppetid er noe du absolutt bør undersøke; som den garanterer sin kategori. Hvis nettstedet ditt er tregt eller tregt i løpet av rushtiden, for eksempel sent på kvelden – noe som er dårlig for SEO-formål – betyr det at søkemotorer er låst utenfor nettstedet.

Det er ingen annen måte for søkemotorer å indeksere nettstedet ditt når de ikke kan krype rundt. Hvis søkemotoren ikke vet at et nøkkelord er inkludert, eller at du har oppdatert innhold på domenet ditt, blir det ikke indeksert riktig, og søkerangeringene dine, så vel som sikkerhet, vil lide som en konsekvens.

For å unngå å måtte inngi begjæring for å bli introdusert i søkeresultatene, bruker du en tjeneste for å overvåke nettstedet ditt for å varsle deg om det krasjet, og gi informasjon som kan være vanskelig å bestemme på egen hånd.

5 – skalerbarhet

Når du driver en blogg eller en nettbutikk, bør nettstedvekst og sikkerhet være det overordnede målet. Hvis du begynner med det laveste nivået, kan ikke ressursene som kreves hindre et sømløst tempo for forretningsprosjektene dine.

En god vert gir deg et bredt utvalg av tegninger som gir deg beskjed når det er på tide å oppgradere til et høyere og sikrere nivå, og tilbyr nettstedet ditt de beste fasettene for å imøtekomme dine spesifikke behov.

I et nøtteskall

Selv om det er viktig å bygge et nettsted, representerer webleverandøren din grunnlaget. En god vert kan gjøre det mulig for nettstedet ditt å oppnå potensialet på mindre tid ved å gi stabilitet og en hjelpende hånd når du trenger det.

Når du søker etter en ny vert for neste prosjekt, må du følge med på de minimale kriteriene vi nevnte tidligere, for eksempel utmerket støttetjeneste, solid sikkerhetspraksis og nok rom for at arbeidet ditt kan blomstre!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me