Apa Wikipedia Ora Bisa Ngomong Sampeyan babagan Web Hosting

Aku yakin blogmu apik banget.


Sampeyan wis nindakake kabeh kanthi bener: Sampeyan wis entuk berita utama, sampeyan wis nyedhiyani sawetara visual gedhe, sampeyan bisa uga malah aktif melu ing saben area panyedhiya isi, ngembangake gambar, infographics, lan video sing sampeyan dhewe.

Nanging ana siji-sijine manawa mayoritas blogger nyawang (paling ora ing wiwitan) sing duweni potensi bisa nyimpen blog sing paling apik sing bisa nyedhaki ing kabeh pemirsa potensial.

Sing siji iku webhosting apik.

Mikir babagan cara iki: Apa sampeyan tau ngeklik pranala saka Facebook utawa situs liya lan nunggu apa sing katon kaya kalanggengan kanggo situs kasebut? Iki ora 1997. Dina iki, kaca web mbukak kaya sampeyan ngowahi kaca ing buku – utawa paling ora mesthine. Yen ora, sampeyan bakal ilang tayangan kaca. Tingkat stuitert Sampeyan Tambah Dhuwur. Nganti saiki, sampeyan mbokmenawa ora ngerti apa sing ana.

Aku pitutur marang kowe – deleng perusahaan hosting sampeyan.

Manawa, ana cara sing bisa mbantu situs sampeyan kanthi cepet. Sampeyan bisa nyilikake isi multimedia, ngurangi kualitas lan resolusi grafis, lan mlumpat liwat kabeh jinis hoops nyoba kanggo njaluk situs sampeyan mbukak luwih cepet. Nyatane, zingen paling akeh perusahaan met gedhe bakal menehi sampeyan. Nanging kabeh iku pancene perlu?

Apa Web Hosting?

Yen sampeyan lagi miwiti utawa wis tau kepingin weruh apa sing mburi ing layar karo situs web, Wikipedia nerangake konsep webhosting uga:

Layanan hosting web minangka jinis layanan hosting Internet zingen ngidini individu lan organisa nggawe website zingen bisa diakses liwat World Wide Web. Webhost zingen perusahaan zingen nyedhiyani spasi ing server zingen dipungini utawa disewakake dening klien, uga nyedhiyakake konektivitas internet, biasane ing pusat data.

Iku zingen ringkih, dhasar gambaran konsep. Iku layanan inti kabeh perusahaan hosting Web nyedhiyakake. Apa zingt nggawe siji saka liyane, sanadyan? Yen kabeh mau nyedhiyakake layanan zingen padha, kenapa ora mung milih lan lali babagan?

Iki minangka pitakonan zingen ora ditampa Wikipedia.

Iku apa artikel iki kanggo.

Apa Ndadekake Apel Web Bagus?

Kaya karo layanan liyane, ana perusahaan hosting web sing apik, lan sawetara sing ora apik.

Kita nemtokake ora supaya apik minangka sing nyedhiyakake akses server allon sing ngganggu transfer data. Ik zing luwih akeh tinimbang konten sing ngowahi barang-barang mudhun, nanging ora ana perusahaan bakal ngakoni manawa server sing alon utawa dibanjiri utawa sing kemampuan caching DNS sing sub-par.

The perusahaan web hosting paling apik yaiku sing menehi perhatian marang rincian sing penting, lan kita mikir pangkat kasebut dhuwur ing dhaptar:

1. Antarmuka Panganggo zingt Gampang Kanggo Nganggo (UI)

UI lan panel kontrol kudu cukup intuisi kanggo pangguna supaya bisa nggawe owahan lan nganyari uga nambah domein anyar, gawe jadwal gawe situs, lan nyetel aplikasi kaya WordPress cepet lan gampang.

Conto:

Dashboard WebHostFace – mriksa panggunaan server, ngatur domein, lan mbayar tagihan ing sawijining kaca. Rincian liyane: Bekijk WebHostFace.

2. Dijamin Situs Kacepetan

Webhost zingen ndadekake njamin situs kanthi cepet nulis luwih cenderung nyedhiyani pengalaman panganggo sing konsisten apik lan luwih cenderung menehi solusi yen ana masalah sing bisa diukur.

Tanpa kuwi, disiapake kanggo sawetara obrolan sing banget ora nyengake babagan carane sampeyan ngrusak situs sampeyan dhewe lan hoepels sampeyan kudu mlumpat liwat kanggo ndandani.

Conto:

A2Hosting nawakake 20x kaca sing luwih cepet ing Turbo Plan. Rincian liyane: A2Hosting review.

3. Betrouwbaarheid

Iki dumadi saka konsep konsistensi. Sampeyan-pinguïn milih perusahaan hosting zingen bakal njamin sampeyan munggah server 99.9%.

Uptime ontkennen mung setengah persen (zingen 0,05%) bisa nerjemahake rong dina kabeh downtime saben taun.

Pinten pinten blog panjenengan sedanten? Sampeyan bisa nggulung lan nambah biaya kanggo sub-par hosting web.

Conto:

Pilih kanthi wicaksana – Gawe komentar lan pangguna saran kanggo nggunakake data wektu munggah. Het gokken van gegevens en gegevens met XMUMX – 2013 Hosting InMotion Hosting.

* Klik kanggo nggedhekake gambar.

Juli 2016: 99,95%

inmotion uptime 072016

Maret 2016: 99,99%

inmotion - 201603

Februari 2016: 99,97%

inmotion hosting februari 2016 uptime

Sepuluh 2015: 99,83%

inmotion sept uptime

Aug 2015: 100%

InMotion Hosting rekaman uptime kanggo Juli / Agustus 2015. Situs durung mudhun kanggo jam 934 sing kepungkur.

Mrt 2015: 100%

InMotion Hosting-uptime

Apr 2014: 100%

InMotion Hosting Skor Uptime (Liwat 30 dina, Maret - april 2014)

Mrt 2014: 99,99%

Skor Uptime InMotion Hosting (Lair 30 dina, februari - Maret 2014)

Dec 2013: 100%

inmotion vps uptime dec-jan

Temokake luwih akeh data lan informasi paling anyar ing Pendhaftaran InMotion Hosting review.

4. Pilihan Price lan Pembayaran

Ana akeh situs metu sing ngisi premium kanggo layanan sing pangguna ora bakal nggunakake. Perusahaan hosting zingen apik nyedhiyakake struktur reregan lan njlentrehake apa sing sampeyan gunakake kanggo. Padha uga nyedhiyakake, rencana prijzen prayoga zingen nyedhiyani kabutuhan situs web tartamtu.

5. Layanan sawise Sale

Carane gumantung ing antarmuka web saiki nalika sampeyan kudu nelpon kanggo pitulungan? Apa zingt diwenehake kaya sabar? Apa jam zingen disimpen? Malah luwih, yen sampeyan luwih seneng masakah sadurunge kudu ngenteni wakil? Panjenengan hosting perusahaan duwe basis kawruh lengkap kasedhiya kanggo kabeh pelanggan?

Carane babagan nalika sampeyan kudu nelpon? Apa reps duwe pengetahuan sajrone kabeh garis, manawa iku dodolan, tagihan, utawa dhukungan teknis? Apa sampeyan njaluk limang jawaban sing béda karo pitakonan sing padha saka limang reps sing beda?

Perusahaan webhosting zingen apik diwenehake, kasedhiya 24/7, lan duwe tim fungsional, zingen dilatih kanthi seragam zingen bisa nangani kabeh masalah lan menehi solusi zingen konsisten.

Conto:

Gambar nuduhake sistem obrolan live SiteGround. Perusahaan kasebut nduwe salah sawijining sistem obrolan live paling apik miturut sinau 2017 (liyane info kene).

Apa is echt belangrijk?

Kita kabeh krungu pangandikan lawas:

Sampeyan njaluk apa sampeyan mbayar

Nalika iku bener ing akeh kasus, layanan hosting luwih groot ora kudu tegese luwih apik.

Sawetara perusahaan hosting zingen murah (utawa gratis!) Nanging nyedhiyakake layanan apik banget; Sawetara, ing tangan liyane, ora sopan lan ngeculake pelanggan.

Nalika aku nyatakake sadurunge, sawetara perusahaan hosting paling awon metu ana sawetara tarif paling dhuwur amarga padha ngobroling pelanggan sing ora ngerti apa sing dibutuhake. Tag rega cilik ora kudu tegese produk utawa layanan basement tawar-menawar.

Sawetara perusahaan die anggaran duwe kekurangan host. Padha ngetokake biaya kanthi ngurangi jam kanggo dhukungan urip utawa nyekel dhukungan kanthi ketat liwat online chatten (supaya padha bisa nindakake limang obrolan bebarengan – kadhangkala luwih). Padha ora nganyari server kasebut kanthi langkah-langkah ing teknologi. Cara paling apik kanggo mangerteni yen panyedhiya hosting web nyalahi-nyengaja yaiku nindakake pakaryan lan takon pitakonan sing bener.

Ngerteni carane gampang kanggo ngakses dhukungan. Riset teknologi webhosting paling anyar lan waca carane saben perusahaan sampanan mikirake rego karcis kanthi kemampuan kanggo njaga.

Rode vlaggen met budget-hostingbedrijven

Punika sawetara bab kanggo katon metu nalika arep kanggo hosting murah. Sawetara iki ora kudu nggawe pilihan zingen ora apik, nanging bisa nggawa kinerja situs.

Upgrades Software zingen Ora Perlu

Perusahaan hosting zingen asring nyaranake lunak premium saka mitra afiliasi zingen mbokmenawa ora perlu.

Server overbelast

Yen sampeyan ndeleng sawetara ulasan negatif babagan jamur, kecepatan alon, utawa gangguan sing gedhe banget, kuwi tandha manawa perusahaan wis akeh banget pelanggan ing jaringan sing diundhuh.

IP’s op de zwarte lijst

Yen perusahaan hosting bisnis karo akeh spammers, situs sampeyan bisa nandhang sangsara ing sawetara IP sing wis dicekal ing pirang-pirang wilayah.

Beperkte Akses MySQL-database

Sembarang host sing nawakake kurang luwih tabel 100 bakal nyebabake sampeyan ngetokake mudhun baris.

Biaya Didhelikake

Sawetara perusahaan hosting nawarake diskon jero taun kapisan banjur mbanting sampeyan kanthi tarif sing ora sopan. Banjur yen sampeyan nyoba mbatalake, dheweke bisa nyandhet sampeyan kanthi biaya pambatalan sing gedhe. Apa tugasmu lan ngerti apa zingen bakal dibayar kanggo jangka panjang.

"Dadi, carane aku milih tuan rumah tengen?"

Kanggo blogger anyar –

  • Sampeyan kudu tansah miwiti karo hosting sambungan terjangkau (goleki zingen apik ing kene).
  • Yen sampeyan lagi miwiti, perkara paling penting sing kudu ditingali yaiku ngasilake isi sing apik, iklan, nggawe dhaptar email, lan tetep nganggo saluran media sosial. Iki wilayah ngendi sampeyan kudu nglampahi dhuwit.
  • Penyedia hosting web sampeyan dudu panggenan utama ing pikiran utawa soko sing akeh banget investasi sampeyan (saiki).

Kanggo-blogger zingt akeh pengalamane –

Sanalika blog sampeyan nglumpukake jumlah perdagangan sing cukup (perkiraan kasar – kunjungan unik 1,000 saben dina), wektu kanggo nimbang upgrade upgrade kanggo keamanan sing luwih apik lan pengalaman pangguna.

Secara pribadi, aku ora ngidini panggunaan memori ing blog paling ndhuwur 80%. Yen nggawe, wektu kanggo nimbang hosting VPS kanggo nambah kinerja situs. Tansah munggah karo uptime blog lan nanggepi kacepetan nggunakake piranti kaya Uptime Robot, Bitcatcha, Lan Pingdom.

Ing ngisor-lijn

Perusahaan hosting sing tepat minangka unsur penting kanggo sukses blog sampeyan. Pilih kanthi bijak lan apa kabeh pakaryanmu.

Ora kabeh host web budget nyedhiyakake sub-par layanan, nanging sampeyan kudu tansah mriksa layanan apa sak tenane sadurunge nglakoni.

Siji Wigati Paling Terakhir: Nyaring liwat Negative Ulasan

Wiwit review kasebut, aku panginten bakal dadi gagasan kanggo njlentrehake apa wae: Tinjauan negatif ora tansah perwakilan sing padha karo layanan webhosting.

Perusahaan hosting gedhe bakal tansah duwe sawetara pelanggan sing ora seneng. Minangka pangandikane, "sampeyan ora bisa nyenengake kabeh wong." Wong cenderung nyelehake ing perusahaan liwat masalah cilik utawa nalika padha duwe pangarepan ora wajar sing mung ora bisa ketemu, supaya njupuk review negatif karo gandum uyah. Deleng pola ing keluhan. Iku cara sing paling apik kanggo ndelok endi masalah nyata, yen ana.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map