Bagaimana Menyelesaikan Isu dengan Hos Web Anda

Pemilik tapak tīmekļa vietne, kurā tika ievietota informācija par vietni, kas tika izveidota, izmantojot tīmekļa mitināšanas vietni. Dalam kes mana syarikat tidak menyediakan tahap perkhidmatan yang and and perlukan, aga mudah untuk mencari syarikat hosting baru. Walau bagaimanapun, ada kalanya and telah bersama syarikat selama bertahun-tahun, seperti harga mereka, atau hanya tidak mahu kerumitan bergerak ke pelayan baru. Dalam keadaan tersebut, mungkin lebih baik untuk menyelesaikan masalah anda dengan syarikat hosting semasa and sebelum ini berpindah ke yang baru.


Kisah saya kembali di 2012

Di 2012, saya mempunyai masalah dengan salah satu penyedia hosting web saya.

Syarikat tīmekļa mitināšanas vietne, kurā ievietota tapak saya ke pelayan baru dan IP tidak menyelesaikan dengan betul di beberapa laman web klien saya, walaupun selepas saya mengubah segala yang saya dapat pada akhirnya. Saya mempunyai beberapa pelanggan yang marah dan masalah itu seolah-olah jatuh melalui keretakan selepas satu atau dua hari. Saya sangat kecewa kerana saya melihat beberapa pembekal baru.

Walau bagaimanapun, saya telah menjadi tuan rumah web semasa selama kira-kira lima tahun dan tidak pernah mengalami masalah seperti ini sebelumnya. Malah, tikko telah loceklis saya satu pengalaman perkhidmatan pelanggan terbaik yang saya miliki. Daripada meninggalkan, saya menghantar e-mel kepada pemiliknya dan menjelaskan kekecewaan saya. Melalui perbualan itu, isu IP saya telah diselesaikan dan pemilik menjelaskan beberapa perkara kepada saya mengenai cara untuk membantu syarikat hosting web and membantu anda.

1- Sediakan Arahan dan Butiran yang jelas

Sama ada anda membuka tiket, menghantar e-mel, atau membuat panggilan telefon, memberikan butiran yang jelas mengenai masalah yang anda alami. Maklumat yang anda ingin kumpulkan sebelum menghubungi sokongan teknikal termasuk:

 • Jika anda menerima mesej ralat, salin kata-kata kata mesej untuk perkataan.
 • Adakah masalah di belakang halaman atau penyemak imbas?
 • Apa yang telah and cuba lakukan untuk menyelesaikannya?
 • Adaka and mempunyai salinan sandaran dari laman web ini perkara terakhir kali berfungsi dengan betul?
 • Ādakā masalah ini mendesak? Contohnya, laman web and yang berada dalam pelayar adalah isu yang serius, tetapi masalah di bahagian belakang mungkin tidak begitu segera.

2 – Izinkan Masa Sokongan un Bekerja pada Isu

Masalah mitināšanas Web

Sebuah laman web yang offline Boleh bermakna kehilangan dolar.

Sangat mudah dikecewakan apabila masalah itu tidak diambil kira segera, tetapi memahami bahawa tuan rumah web berurusan dengan beratus-ratus orang lain yang mempunyai masalah yang sama. Benarkan 12 hingga jam 24 in jawapan. Sekiranya anda tidak menerima seseorang dalam tempoh masa tersebut atau sekurang-kurangnya ada kemaskini pada kemajuan, hubungi hos web sekali lagi dan ingatkan mereka mengenai masalah yang anda adada. Kadang-kadang tiket atau e-mel hilang dalam campuran, jadi jangan risau bahawa and merungut syarikat hosting.

Juga, jika ada cara untuk mengemukakan tiket dalam talian, gunakan kaedah ini kerana ia akan menghantar masalah kepada sokongan teknikal dan juga disenaraikan dalam isyarat. Permintaan and kurang cenderung jatuh melalui keretakan apabila ia sedang diusahakan oleh beberapa orang.

3- Pertimbangkan Sejarah Anda dengan Syarikat

Sekiranya and mempunyai perkhidmatan pelanggan yang cemerlang, tetapi mempunyai piesātināts masalah yang sukar untuk diselesaikan, Jangan sekali-kali membuang tuala. Ini boleh berlaku dengan mana-mana syarikat hosting web. Tanya solalan berikut sebelum memutuskan untuk mengambil perniagaan and du tempat lain:

 • Adakah isu-isu lain diselesaikan dengan cepat?
 • Adakah sokongan teknikal menghantar kemas kini tetap tentang apa yang justka lakukan untuk menyelesaikan masalah ini?
 • Adakah terdapat anggaran masa yang diperlukan untuk menyelesaikan masalah yang saya alami?
 • Bagaimanakah saya gembira dengan syarikat hosting web ini di luar isu ini?

Kuba ingat bahawa orang sokongan tehnoloģi hanya melakukan pekerjaan. Rawat orang dengan kebaikan dan elakkan tuduhan, kutukan atau panggilan nama. Tingkah laku negatif jarang membuat orang di sisi lain pelayan mahu bekerja lebih cepat. Tidak peduli betapa teruknya anda, ingatlah bahawa and adalah seorang ahli perniagaan yang professional.

4- Baca Pangkalan Pengetahuan

Masalah mitināšanas Web

Apabila tapak anda turun, anda mungkin ingin bermula dengan membaca Pangkalan Pengetahuan un forums di laman web tuan rumah anda.

Pelanggan lain mungkin sedang menjalani masa kini masalah yang sama atau mungkin telah mengatasinya pada masa lalu. Kadang-kadang, penyelesaiannya semudah mengatur semula neizdodas ".htaccess" atau menukar keizinan untuk mapi. Masa-masa lain, penyelesaian mungkin memerlukan beberapa perubahan pada hujung pelayan dan pangkalan pengetahuan dapat membantu and memahami apabila ia adalah sesuatu yang and an boleh memperbaiki dan sesuatu yang and an perlu menunggu bantuan.

Iesaiņojums: Tahu Bila Sudah Waktunya Pergi

Sebaliknya, jika and mengalami masa yang kerap atau untuk jangka masa yang panjang, ia boleh mula merasa seperti penyakit yang membunuh perniagaan anda.

Malah, ia akan biedri kesan kepada trafik and kerana pelanggan akan menjadi kecewa dan tidak kembali. Ada kalanya and perlu mencari syarikat hosting baru untuk memastikan tapak anda berjalan dengan cara yang sepatutnya. Apabila tiba masanya untuk meninggalkan hos semasa anda, WHSR ada sinus ulasan tuan rumah dan petua untuk mencari perkhidmatan hosting baru yang akan memenuhi keperluan anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:

  Bagaimana Menyelesaikan Isu dengan Hos Web Anda

  Pemilik tapak web hari mempunyai banyak pilihan yang berbeza untuk hosting web. Dalam kes di mana syarikat tidak menyediakan tahap perkhidmatan yang anda perlukan, agak mudah untuk mencari syarikat gazduind baru. Walau bagaimanapun, ada kalanya anda telah bersama syarikat selama bertahun-tahun, seperti harga mereka, atau hanya tidak mahu kerumitan bergerak ke pelayan baru. Dalam keadaan tersebut, mungkin lebih baik untuk menyelesaikan masalah anda dengan syarikat hosting semasa anda sebelum ini berpindah ke yang baru.


  Kisah saya kembali di 2012

  Di 2012, saya mempunyai masalah dengan salah satu penyedia hosting web saya.

  Syarikat web hosting itu memindahkan tapak saya ke pelayan baru dan IP tidak menyelesaikan dengan betul di beberapa laman web klien saya, walaupun selepas saya mengubah segala yang saya dapat pada akhirnya. Saya mempunyai beberapa pelanggan yang marah dan masalah itu seolah-olah jatuh melalui keretakan selepas satu atau dua hari. Saya sangat kecewa kerana saya melihat beberapa pembekal baru.

  Walau bagaimanapun, saya telah menjadi tuan rumah web semasa selama kira-kira lima tahun dan tidak pernah mengalami masalah seperti ini sebelumnya. Malah, mereka telah memberikan saya satu pengalaman perkhidmatan pelanggan terbaik yang saya miliki. Daripada meninggalkan, saya menghantar e-mel kepada pemiliknya dan menjelaskan kekecewaan saya. Melalui perbualan itu, isu IP saya telah diselesaikan dan pemilik menjelaskan beberapa perkara kepada saya mengenai cara untuk membantu syarikat hosting web anda membantu anda.

  1- Sediakan Arahan dan Butiran yang jelas

  Sama ada anda membuka tiket, menghantar e-mel, atau membuat panggilan telefon, membru butiran yang jelas mengenai masalah yang anda alami. Maklumat yang anda ingin kumpulkan sebelum menghubungi sokongan termaluk:

  • Jika anda menerima mesej ralat, salin kata-kata kata mesej untuk perkataan.
  • Adakah masalah di belakang halaman atau penyemak imbas?
  • Apa yang telah anda cuba lakukan untuk menyelesaikannya?
  • Adakah anda mempunyai salinan sandaran dari laman web ini perkara terakhir kali berfungsi dengan betul?
  • Adakah masalah ini mendesak? Contohnya, laman web anda yang berada dalam pelayar adalah isu yang serius, tetapi masalah di bahagian belakang mungkin tidak begitu segera.

  2- Izinkan Masa Sokongan untuk Bekerja pada Isu

  Masalah Gazduire Web

  Sebuah laman web yang offline boleh bermakna kehilangan dolar.

  Sangat mudah dikecewakan apabila masalah itu tidak diambil kira segera, tetapi memahami bahawa tuan rumah web berurusan dengan beratus-ratus orang lain yang mempunyai masalah yang sama. Benarkan 12 gem hingga 24 untuk jawapan. Sekiranya anda tidak menerima seseorang dalam tempoh masa tersebut atau sekurang-kurangnya ada kemaskini pada kemajuan, hubungi hos web sekali lagi dan ingatkan mereka mengenai masalah yang anda ada. Kadang-kadang tiket atau e-mel hilang dalam campuran, jadi jangan risau bahawa anda merungut syarikat hosting.

  Juga, jika ada cara untuk mengemukakan tiket dalam talian, gunakan kaedah ini kerana ia akan menghantar masalah kepada sokongan teknikal dan juga disenaraikan dalam isyarat. Permintaan anda kurang cenderung jatuh melalui keretakan apabila ia sedang diusahakan oleh beberapa orang.

  3- Pertimbangkan Sejarah Anda dengan Syarikat

  Sekiranya anda mempunyai perkhidmatan pelanggan yang cemerlang, tetapi mempunyai satu masalah yang sukar untuk diselesaikan, jangan sekali-kali membuang tuala. Ini boleh berlaku dengan mana-mana syarikat web hosting. Tanya soalan berikut sebelum memutuskan menukambil perniagaan anda di tempat lain:

  • Adakah isu-isu lain diselesaikan dengan cepat?
  • Adakah sokongan teknikal menghantar kemas kini tetap tentang apa yang mereka lakukan untuk menyelesaikan masalah ini?
  • Adakah terdapat anggaran masa yang diperlukan untuk menyelesaikan masalah yang saya alami?
  • Bagaimanakah a spus gembira dengan syarikat care găzduiește web inițial de luar isu ini?

  Cuba ingat bahawa orang sokongan tehni hanya melakukan pekerjaan. Rawat orang dengan kebaikan dan elakkan tuduhan, kutukan atau panggilan nama. Tingkah laku negatif jarang membuat orang di sisi lain pelayan mahu bekerja lebih cepat. Tidak peduli betapa teruknya anda, ingatlah bahawa anda adalah seorang ahli perniagaan yang profesional.

  4- Baca Pangkalan Pengetahuan

  Masalah Gazduire Web

  Apabila tapak anda turun, anda mungkin ingin bermula dengan membaca Pangkalan Pengetahuan for forum di laman web tuan rumah anda.

  Pelanggan lain mungkin sedang menjalani masa kini masalah yang sama atau mungkin telah mengatasinya pada masa lalu. Kadang-kadang, penyelesaiannya semudah mengatur semula eșuează ".htaccess" folderul atau menukar keizinan untuk. Masa-masa lain, mungkin penyelesaian memerlukan beberapa perubahan pada hujung pelayan dan pangkalan pengetahuan dapat membantu anda memahami apabila ia adalah sesuatu yang anda boleh memperbaiki dan sesuatu yang anda perlu menunggu bantuan.

  Înveliți: Tahu Bila Sudah Waktunya Pergi

  Sebaliknya, jika anda mengalami masa yang kerap atau untuk jangka masa yang panjang, ia boleh mula merasa seperti penyakit yang membunuh perniagaan anda.

  Malah, ia akan memberi kesan kepada trafik anda kerana pelanggan akan menjadi kecewa dan tidak kembali. Ada kalanya anda perlu mencari syarikat hosting baru untuk memastikan tapak anda berjalan dengan cara yang sepatutnya. Apabila tiba masanya untuk meninggalkan hos semasa anda, WHSR ada di sini ulasan tuan rumah dan petua untuk mencari perkhidmatan hosting baru yang akan memenuhi keperluan anda.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map