Bør du hente domenet ditt fra Namecheap eller GoDaddy?

De fleste av oss tenker ikke på hvem domeneregistratoren vår er, siden vi bare pakker den inn med hvilken webhotell vi planlegger å gå med.


Visste du imidlertid at de fleste webverter bare er forhandlere for dedikerte domenenavnsregistratorer?

Domeneregistratorer selv er de som er godkjent av Internet Corporation for tildelte navn og nummer (ICANN). ICANN er hovedorganet som administrerer hele det globale domenenavnsystemet. Likevel er det raskt og enkelt å kjøpe et domenenavn i dag.

Så er det noen forskjell hvem du kjøper domenenavnet ditt fra? Selvfølgelig! Når du kjøper en bil fra et forhandlerforhold, står forhandleren fritt til å gjennomføre kampanjer, gi freebies og forhandle – innen grunn. Domenenavn gjennomgår en lignende prosess, og det vil være tidspunkter der en eller annen kampanje til og med lar deg hente et til priser så lave som 99 øre.!

Hvert sted du vurderer å kjøpe domenenavnskjemaet har også sine egne påvisninger. La oss kalle dem fordeler og ulemper. Å finne riktig passform for deg med tanke på priser og andre funksjoner kan være så komplisert som å velge webhotellfirma (som WHSR allerede har gjort enkelt for deg – se på listen vår over de beste webhotellene).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me