De beste gratis webhotellene (2020)

* Oppdateringer: Prisliste og sammenligningstabell oppdatert.


Vi elsker alle freebies, og det burde ikke komme som noen overraskelse at selv i webhotell er det mange freebies hvis du vet hvor du skal lete. Imidlertid er ikke alle gratis ting like, og denne gangen skal jeg se på hva noen av disse gratis (og “nesten gratis”) vertene har å tilby.

15 gratis nettstedstjenestetjenester å vurdere

1. Hostinger

Hostinger delte hostingplan - så godt som gratisHostinger delt hostingplan starter på $ 0,99 / mo

Hostinger = Den beste “nesten gratis” webhotellverdenen ($ 0,99 / mo)

Jerrys gjennomgang av Hostinger begrenser dem som et solid valg for brukere som ønsker en ekstremt billig webhotellvertjeneste. Spesielt hvis de er nybegynnere eller har et stramt budsjett å jobbe med.

Vi oppretter et teststed hos Hostinger og starter sporing av ytelsen siden mai 2018. Teststedet vårt som er hostet på Hostinger har scoret over 99,95% oppetid konstant og vurdert som “A” i de fleste hastighetstester.

Oppgraderingsalternativ

Hostinger Single Hosting er egentlig ikke gratis, men de selger utrolig billig pris ($ 0,99 / mo). Brukere som ønsker bedre funksjoner (for eksempel automatisk daglig sikkerhetskopiering, vert flere domener og kjører ubegrenset cron-jobb) kan oppgradere til Premium-planen deres, som koster $ 2.89 / mo.

Hva er fangsten med Hostinger-planen?

Hostingers ultra billige prislapp kommer med en pris (ordspill ment). Den enkelt delte hostingplanen kommer ikke med en gratis SSL eller daglig sikkerhetskopi. Dessuten er $ 0,99 / mo-avtalen bare tilgjengelig hvis du registrerer deg i fire år, noe som er lengre enn standard anbefalt abonnementsperiode (24-måneders periode).

Les mer om Hostinger-hosting-tjeneste i denne anmeldelsen.

2. Weebly

Gjennomgå og sammenlign gratis webhotell

Enkel å bruke, men vert kun i Weebly.com underdomener

Pålitelighet og oppetidsgarantier

Weebly støttes godt gjennom et pulserende samfunn, og du kan også kontakte dem via e-post eller live chat.

Oppgraderingsalternativer

Weebly prøvde hardt å selge sin nettbutikkbygger, og som sådan har en tendens til å fokusere på viktige punkter i transaksjoner. Oppgraderingsplaner øker de grunnleggende funksjonene, men høydepunktet er på hvor mange produkter du har lov til å selge om gangen. Hvis du bare ser etter hostingplaner, fungerer det selvfølgelig også. Prisene varierer fra $ 12 per måned til $ 25 per måned.

Hva er fangsten med Weebly gratis hosting?

Weebly er stor på … vel, Weebly, og spiller egentlig ikke fint med noe annet. For eksempel støtter det ikke skriptservering på serversiden (for eksempel PHP), og heller ikke databaseintegrasjon. Og ditt gratis nettsteddomen vil være i form av Weebly.com underdomener. Det er sant ekstremt kraftig på egen hånd, men dette betyr også når det gjelder fleksibilitet, du er sannsynligvis fast hos Weebly for godt når du begynner å bruke den.

Lær mer om Weebly i min anmeldelse.

3. Wix

Gjennomgå og sammenlign gratis webhotell

Gratis kraftig webredaktør, men med reklame

Pålitelighet og oppetidsgarantier

Du får det du betaler for, og bortsett fra et omfattende kunnskapsgrunnlag, gratis kontoer, kan du sende dem e-post og ta sjansene dine. Bare premiumkontoer får ‘raskere svar på ethvert spørsmål eller problem de måtte ha.

Oppgraderingsalternativer

Fordi planene er designet for å skalere funksjonalitet til nettsteder, kan Wix på de høyere nivåene bli dyre. Disse prisene inkluderer imidlertid funksjoner som skjemabyggere, e-postkampanjer og til og med nettstedanmeldelser fra fagfolk. På det laveste klokker det inn $ 4,50 per måned, går opp til $ 24,50 per måned.

Hva er fangsten med Wix gratis domenehotell?

Igjen, Wix er en annen proprietær motor som betyr at den vil prøve å holde på deg nesten slik den kan. Den gode nyheten er at den spiller bedre med andre verktøy sammenlignet med Weebly, så er kompatibel med noen verktøy som Caspio, en gratis databaseplattform. Å ja, og Wix er ikke annonsefri. Hvis du ikke har en betalende plan, vil den gipse Wix-annonser på nettstedet ditt med glamour.

Lær mer om Wix i min anmeldelse.

4. 000Webhost

Gjennomgå og sammenlign gratis webhotell

Siden 2007 har 000Webhost tilbudt gratis webhotelltjenester som ikke er beheftet av krav til annonsering. Siden de også tilbyr betalte hostingalternativer, dreier forretningsmodellen deres seg om å tilby gratis hostingtjenester som er finansiert av den betalte slutten av virksomheten. Dette fungerer i alles favør, siden brukere av gratis hosting-tjenester også har muligheten til å oppskalere nettstedene sine ved å bli betalte kunder når som helst de ønsker.

Funksjoner

 • Gratis nettstedbygger
 • Auto Installer (WordPress, Joomla, etc)
 • Annonsefri hosting
 • PHP & MySQL-databasestøtte

spesifikasjoner

 • Diskplass: 1 GB
 • Båndbredde: 10 GB
 • Database: 2 MySQL-databaser
 • Kontrollpanel: Cpanel

Relativ ny, men stor gratis hostinglagring

Pålitelighet og oppetidsgarantier

Beklageligvis ble det ikke nevnt noen garantier for oppetid på 5 GBfritt, og det var heller ingen informasjon tilgjengelig om pålitelighet. Små barmhjertigheter florerer imidlertid, siden det i det minste er muligheter for å ta sikkerhetskopi av filer og databaser på baksiden. Dette ser ut til å være det samme for Pro-kontoplanen.

Oppgraderingsalternativer

For 2,95 dollar i måneden er Pro-kontoen som vertstilbudet er skitt billig og tilsynelatende tilbyr det som mange høyt anerkjente webverter har.

Hva er fangsten med 5 GB gratis webhotellvert?

Selv om de grunnleggende spesifikasjonene for gratis kontoer virker OK, er det 5 GB gratis som ikke vert e-post for disse. Hvis du ønsker å ha en e-postkonto med domenet ditt, må du oppgradere til Pro-kontoen. Enda mer alarmerende er den fullstendige mangelen på dedikasjon til enhver form for servicenivåavtale. Registrer deg på egen risiko!

Les 5 GB gratis vilkår og betingelser her.

6. Prisutdeling

Gjennomgå og sammenlign gratis webhotell

Awardspace, som har tilbudt webhotell siden 2004, har vært rundt blokka noen ganger og står fremdeles. Over tid har de finjustert sitt gratis hosting-tilbud og fulgt med i konkurransen (og tiden). Bare i fjor lanserte de et helt redesignet nettsted og strømlinjeformet tjenestene deres.

Funksjoner

 • Spambeskyttelse
 • Auto Installer (WordPress, Joomla, etc)
 • Annonsefri hosting
 • Gratis nettstedbygger

spesifikasjoner

 • Diskplass: 1 GB
 • Båndbredde: 5 GB
 • Database: 1 MySQL-database
 • Kontrollpanel: Avansert kontrollpanel

Gratis VistaPanel hosting-løsning

Pålitelighet og oppetidsgarantier

Det er interessant å merke seg at Byet Host tilbyr 24/7 support også til gratis kontoer. Selv om de tar litt tid å betjene billetter, er det ikke ofte du ser en gratis vert som tilbyr ekte støtte. Det meste av tiden brukes enten kunnskapsbaser, eller i beste fall, et brukerforum der du hjelper hverandre.

Oppgraderingsalternativer

Siden de tilbyr så mye gratis kontoer, hva får du av å betale for hosting hos Byet Host? Oppgraderinger til SSD-drevet ytelse, gratis domener og uvanlig nok – et annet kontrollpanel (cPanel). Prisene starter fra $ 4.99 per måned helt til $ 7.99 per måned.

Hva er fangsten?

Selv om Byet Host høres nesten for god ut til å være sann, kan det være bra hvis du tar litt tid å sjekke hva de tilbyr i detalj. Jeg har funnet ut at måten mange vilkår og tjenester er formulert for å være litt lyssky og åpen for tolkning på forskjellige måter.

Flere detaljer om Byet Host vilkår og betingelser.

8- Dreamnix

Gjennomgå og sammenlign gratis webhotell

I stedet for en gratis tjeneste, vil jeg anse Dreamnix for å være “nesten gratis”, siden de tilbyr toppfunksjoner med skarpe begrensninger i gratisproduktet. Dette er i tråd med konseptet deres “prøve før du kjøper”.

Funksjoner

 • SSD-drevne servere
 • Auto Installer (WordPress)
 • Annonsefri hosting
 • PHP & MySQL-databasestøtte

spesifikasjoner

 • Diskplass: 1 GB
 • Båndbredde: 1 GB
 • Database: 1 MySQL-database
 • Kontrollpanel: Cpanel

Gratis hosting-tjeneste uten reklame

Pålitelighet og oppetidsgarantier

Oppetid for gratis verter er nevnt å være 99,9%, noe som vanligvis er en indikator på at betalte planer øker påliteligheten. Dessverre viser Freehostia ikke oppetid for betalte planer, så det er litt av et hit og savner.

Oppgraderingsalternativer

Freehostia tilbyr flere planer med trinnvis kapasitet. Det viktigste her ser ut til at det er mye fokus på gitt lagringsmengde; rart, siden lagring er ganske mye skitt billig i dag og de fleste webverter praktisk talt gir det bort. Prisene starter på $ 14 per måned opp til $ 65 per måned for sine oppgraderte planer.

Hva er fangsten?

Lagringsplass, lagringsplass og lagringsplass, synes Freehostia er til hensikt å forkaste brukere gjennom dette alene. 250MB for en webhotell (til og med gratis) i dag virker ubevisst. Dessuten er det så mange planer tilgjengelig bare det å bla gjennom dem er nok til å forvirre deg.

Les Freehostia ToS.

10. FreeHosting.com

Gjennomgå og sammenlign gratis webhotell

Det første du vil legge merke til når du besøker dette nettstedet, er at det er pusset over hele ordet med ordet “Gratis”. Flott, siden det er det du har rett etter? Ikke så mye når du innser at den lange listen over funksjoner som er tilbudt er utspekulert med ikke-frie varer bare slik at den ser lengre ut.

Funksjoner

 • Gratis nettstedbygger
 • Auto Installer (WordPress, Joomla, etc)
 • Annonsefri hosting
 • PHP & MySQL-databasestøtte

spesifikasjoner

 • Diskplass: 10 GB
 • Båndbredde: Ubegrenset
 • Database: 1 MySQL-database
 • Kontrollpanel: Cpanel

Annonsefri $ 0 hosting

Pålitelighet og oppetidsgarantier

Alle planer om Freehosting EU kommer med 24/7 serverovervåkning og en oppetidsgaranti på 99,8%. Så langt som web-verter går, er det på den lave siden. Jeg antar at for sjelefred tilbyr de imidlertid den samme garantien til gratis kontoer.

Oppgraderingsalternativer

FreehostingEU kommer i tre smaker, gratis, BEST og PRO. De to betalte planene koster henholdsvis $ 6,95 og $ 11,95 per måned og kommer med en 30-dagers pengene tilbake-garanti. De tilbyr imidlertid rabatt for første gangs påmeldinger.

Hva er fangsten med Free Hosting EU?

Nok en gang er det med liten skrift, og når det gjelder FreeHostingEU vil du gå “WOW!” – hvis du ikke ripper håret ut først. Det forventes etterlevelse på mange områder som er litt uvanlige fordi, vel, hvem tenker på noen av disse tingene? For eksempel må du samtykke i å begrense plassen din til å bestå av bare 10% bildefiler, 10% arkiver, osv. Så i virkeligheten får du en webhotell som du kan dumpe … 20 MB bilder på.

Les mer i EUs vilkår for gratis hosting.

12. Gratis hosting Ingen annonser

Gjennomgå og sammenlign gratis webhotell

FreehostingNoAds har eksistert i 18 år, jeg unner deg ikke. Dette nettstedet er veldig sjenerøst med tanke på hva det tilbyr, faktisk mer enn hva noen betalte kontoer går til. Jeg antar at en del av det er tilskudd gjennom reklame, siden de gipser google-annonser over hele sitt eget nettsted. De lover ikke å tvinge deg til å bære annonsene sine.

Funksjoner

 • Gratis nettstedbygger
 • Auto Installer (WordPress, Joomla, etc)
 • Annonsefri hosting
 • PHP & MySQL-databasestøtte

spesifikasjoner

 • Diskplass: 1 GB
 • Båndbredde: 5 GB
 • Database: 3 MySQL-databaser
 • Kontrollpanel: ukjent

Gratis webhotell med begrenset lagringsplass

Pålitelighet og oppetidsgarantier

FreeVirtualServers tilbyr standarden garanti på 99,9%, og alle gratis kontoer støttes av en kunnskapsbase og vanlige spørsmål. Det er også noen opplæringsblitzvideoer hvis mer hjelp er nødvendig. 24/7 online support er bare forbeholdt betalte kontoer.

Oppgraderingsalternativer

Her er det flere oppgraderingsalternativer, alt fra standard delt hosting til dedikerte servere. Prisene varierer fra $ 6,45 per måned til $ 155,20 per måned (som er for en dedikert server). Det er verdt å merke seg at dette er et UK-basert selskap med servere som ligger der. Prisene belastes også i britiske pund (konvertert til US $ her for enkelhets skyld).

Hva er fangsten?

Denne verten virker helt over bord så langt vi kan se, uten store overraskelser selv i Vilkår og betingelser.

Se gratis virtuelle servere TOS her.

14. Gratis webhotellområde

Gjennomgå og sammenlign gratis webhotell

Freewebhostingarea er et annet mangeårig selskap i webhotellarenaen, og er raus med sine grunnleggende vilkår for gratis kontoer. Det tilbyr også et merkelig alternativ mellom to forskjellige kontrollpaneler, hvorav det ene virker ekstremt funksjonslys.

Funksjoner

 • Gratis nettstedbygger
 • Auto Installer (WordPress, Joomla, etc)
 • Betinget hosting uten annonser
 • PHP & MySQL-databasestøtte

spesifikasjoner

 • Diskplass: 1,5 GB
 • Båndbredde: Ubegrenset
 • Database: 1 MySQL-databaser
 • Kontrollpanel: FreeWHA Panel / Cpanel

Gratis hosting med stor lagringskapasitet

Pålitelighet og oppetidsgarantier

Det er standard oppetidsgaranti på 99,9% sammen med et relativt aktivt brukerfellesskap i forumene. Teknisk support er inkludert, men er begrenset til umiddelbare problemer knyttet til hosting-tjenesten.

Oppgraderingsalternativer

Alle gratiskontoer har sin tilsvarende betalte konto, som i utgangspunktet er et steg opp fra hva gratiskontoen tilbyr. Prisene varierer fra $ 1 per måned til $ 5 per måned. InstaFree tilbyr også overføringstjenester for nettsteder, selv for gratis kontoer, forutsatt at du bruker Cpanel.

Hva er fangsten?

Det er et par påfunn her, for eksempel det faktum at InstaFree har en liste over land som det har forbudt brukere fra. Dette inkluderer blant annet land som Kina, Russland og Polen, men også (overraskende) Singapore.

Les vilkårene for Instafree her.

Sammenlign gratis vertsplattformer

Opptjening av avsløring

WHSR mottar henvisningsgebyr fra noen av selskapene som er nevnt i denne artikkelen. Det krever mye krefter og penger å lage nyttig innhold som dette – støtten din blir høyt verdsatt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map