Hvordan flytte nettstedet ditt til en annen webhost (og vite når du skal bytte)

I en ideell verden trenger vi aldri å bekymre oss for å bytte webhotell – nettstedet vårt vil forbli lykkelig plassert på den nåværende hostingleverandøren med store belastningstider, rimelige kostnader og 100% oppetid.


Dessverre er verden ikke ideell, og dette perfekte scenariet eksisterer sjelden, om noen gang. Hvis din nåværende webhotell ikke gir det du trenger, kan det være på tide å skifte til en bedre (vi vil snakke om å vite når det er tid for endring i). Å overføre nettstedet ditt til en ny webhotell trenger ikke være så slitsomt som å flytte til et nytt hus. Det kan faktisk være ganske enkelt hvis du tar de riktige trinnene.

Slik overfører du nettstedet ditt

Når du flytter et nettsted til en annen webhotell, må du:

 1. Kjøp og aktiver en ny hostingkontoer,
 2. Flytt alle nettstedfiler – inkludert databaser og e-postkontoer,
 3. Installer og konfigurer applikasjonen din (PHP-versjon, WordPress, osv.) Hos den nye verten,
 4. Sjekk nytt nettsted på iscenesettelse / midlertidig URL,
 5. Feilsøk om det er noen feil,
 6. Rett domenets DNS-poster til den nye webverten

Du kan enten (mange vil gjøre det gratis), eller du kan .

Vi vil undersøke begge alternativene i denne artikkelen.

Alternativ 1: outsource nettstedet ditt flytte (gratis)

Trinn 1- Registrering

Trinn 2 – Migrasjonsforespørsel

Trinn 3 – Vent

Å velge en webvert som tilbyr gratis migrasjonstjeneste er det beste alternativet for nybegynnere og travle bedriftseiere.

Webhotell er en konkurrerende bransje – hosting selskaper gjør alt de kan for å få nye kunder. Mange vertsfirmaer, inkludert noen gode som jeg anbefaler, tilbyr gratis migreringsservice til nye kunder. Alt du trenger å gjøre er å be om en migrering etter at du har meldt deg på med den nye leverandøren og deres supportteam vil ta seg av tungløftet.

I de fleste tilfeller er dette den foretrukne måten, slik at du kan spare tid og fokusere på annet viktig arbeid med nettstedet ditt.

Her er hva du trenger å gjøre hvis du skal med dette alternativet:

1- Registrer deg hos en webvert som tilbyr gratis migrering av nettsteder

Gode ​​vertsfirmaer med gratis migrering av nettsteder:

 • A2 Hosting – Kjent for sin hastighet og pålitelighet, delt hosting starter på $ 3.92 / mo.
 • GreenGeeks – Miljøvennlig webhotell, enorm forbedring i nyere vertsytelse.
 • InterServer – Pålitelig New Jersey-basert webhotell, løfter ikke opp priser ($ 5 / mo) under fornyelse.
 • InMotion Hosting – Stor webvert med over 15 års merittliste.
 • TMD Hosting – Utmerket ytelse og god pris – delt hosting starter på $ 2,95 per måned.

* Offentliggjøring: Hvis du bestiller via disse koblingene, tjener jeg en provisjon uten ekstra kostnad for deg.

2- Be om migrering av nettstedet og oppgi informasjon om nettstedet

Arkiver en migreringsforespørsel med din nye webhotell. Vanligvis er alt du trenger å gjøre å oppgi innloggingsdata ved den gamle verten – vertsnavn, innlogging på kontrollpanelet og FTP-innlogging, osv.; og den nye webverten din vil ta seg av resten.

Eksempel: InMotion Hosting

InMotion Hosting nettstedtransferFor å starte en nettstedoverføring ved InMotion Hosting, logger du på AMP-dashbordet > Kontodrift > Forespørsel om nettstedoverføring. .

Eksempel: GreenGeeks

Du kan be om GreenGeeks migreringstjeneste etter kjøpet. For å starte migreringen, logg deg på GreenGeeks Account Manager > Brukerstøtte > Forespørsel om migrering av nettsted > Velg en tjeneste > Oppgi grunnleggende kontoinformasjon (hos din gamle vert), for eksempel URL på kontrollpanelet, legitimasjon for kontoen. Merk – GreenGeeks migrasjonstjeneste inkluderer ikke bare cPanel-overføring, men også migrering fra Plesk-plattformen.

3 – Gå tilbake og slapp av

Jepp, det er alt du trenger å gjøre.

Ingen feilsøking i databasefeil. Ingen migrering av e-postkontoer. Lett som en pai.

Alternativ 2: Overfør nettstedet ditt manuelt

1- Kjøp en ny webhotell

Du trenger en ny webhotell på plass før du kan starte en vertsmigrering.

Det finnes en rekke hostingløsninger der ute, hver med sin egen konfigurasjon og tilbud. Du må evaluere og sammenligne det som er riktig for deg basert på en rekke faktorer, for eksempel kostnader, nødvendig plass og serverkonfigurasjon, for å nevne noen.

Også ideelt sett bør du informere de besøkende og / eller klienter om at du flytter til en ny webhotell, sammen med informasjon om timene du gjør byttet. Det er en god PR-praksis å periodisk oppdatere statusoppdateringer på sosiale medienettverk for å holde kundene dine informert. I tillegg kan du vurdere å be brukerne dine om ikke å besøke nettstedet ditt under migrering for å minimere systembelastningen og forhindre ekstra kundeservicehodepine.

Tips

Hvis domenet ditt for øyeblikket er registrert hos din gamle webhotell, kan du vurdere å overføre domenet til en tredjepart, slik at i tilfelle du noen gang trenger å bytte verter igjen, kan domenet ditt komme lettere med deg og uten potensielle komplikasjoner.

5- Bekreft DNS-forplantning

Når du har bedt om å flytte DNS-posten din, kan bryteren ta hvor som helst mellom noen timer til en hel dag å ta live.

Når bryteren er startet, må du varsle det tidligere vertsfirmaet om avbestillingen. Overvåk oppetiden til nettstedet ditt i minst en uke eller så for å sikre at alt hos den nye webhotellet fungerer som det skal.

Tips: Bruk Hva er min DNS for å utføre et DNS-oppslag for å sjekke domenenavnens nåværende IP-adresse og DNS-postinformasjon fra flere navneservere på 18 steder. Dette lar deg sjekke den nyeste tilstanden til DNS-forplantning.DNS Map er et annet gratis DNS-oppslagsverktøy for å sjekke DNS-forplantningsstatus fra over 20 steder.

Å vite når det er på tide å skifte webhotell

Å bytte til en ny webhotell kan være en stressende tid – og det er grunnen til at mange nettstedseiere foretrekker å ikke bytte webhotell med mindre det er nødvendig. Tross alt – hvorfor kaste bort tid og energi når alt fungerer i orden?

Så når er det rette tidspunktet for å begynne å lete etter en ny vert? Hvordan vet du at webhotellet er den viktigste årsaken til nettstedets problem? Her er noen tips:

 1. Nettstedet ditt går stadig ned
 2. Nettstedet ditt er for tregt
 3. Kundeservice hjelper ikke
 4. Du trenger ikke mer plass, funksjonalitet eller andre ressurser
 5. Du betaler for mye
 6. Du har blitt hacket, mer enn en gang
 7. Du har hørt om en god service andre steder

En god webvert = bedre søvn om natten

Da jeg byttet til InMotion Hosting for mange år siden – var teknisk support så nyttig og byttet nettstedet mitt trygt og forsvarlig mens jeg sov. Jeg våknet opp til nettstedet som fungerte raskt og pålitelig uten en eneste feil i tjenesten.

Hvis du ikke føler det nivået av komfort, eller er plaget av negative rapporter du har sett på webhotellet ditt, kan det være på tide med en endring.

Ofte stilte spørsmål når du bytter til en ny webvert

Hva er en websideoverføring?

Begrepet migrering av nettsteder refererer til to scenarier: 1, Prosessen med å migrere et nettsted fra ett domene til et annet, vanligvis endre stedets beliggenhet, vertsplattform og design; og 2, Prosessen med å migrere et nettsted fra en webhotell til en annen webhotell.

Vi bruker begrepet løst i denne artikkelen og henviser det til det andre scenariet.

Hvor mye koster det å overføre et nettsted til en ny webhotell?

Gratis til rundt $ 100 basert på kompleksiteten på nettstedet ditt. Mange webverter, som nevnt i denne artikkelen, tilbyr gratis migreringstjenester for nettsteder til sine nye kunder.

Kan jeg flytte nettstedet mitt fra GoDaddy til en annen vert?

Ja. Det kan være vanskelig å flytte et nettsted fra en vert til en annen, hvis du ikke har gjort det før. Hvis det er mulig, kan du spørre den nye webverten om de vil være villige til å hjelpe deg med gratis migrering av nettsteder – det vil gjøre det gjort for deg stressfri.

Hosting selskaper som A2 Hosting, GreenGeeks og InMotion Hosting tilbyr gratis migrasjonstjenester til nye kunder.

Kan du overføre et domenenavn til et annet vertssted?

Domenenavn trenger ikke å være registrert hos din leverandør. Faktisk kan du være vert for domenenavnet ditt med en tjenesteleverandør og koble det til hosting levert av en annen.

Påvirker det å endre webhotell SEO?

Vanligvis vil ikke web-verter som endrer seg, påvirke SEO-nettstedet ditt, forutsatt at du holder nettstedstrukturen og innholdet ditt det samme. Imidlertid påvirker vertskvaliteten din (oppetid, hastighet osv.) Søkerangeringene dine på lang sikt – og det er derfor jeg anbefaler å velge den beste webhotellet fra listen vår..

Kan vi være vertskap for et nettsted gratis?

Ja, det er fullt mulig å være vert for et nettsted til null kostnader. Imidlertid er disse nettstedene ofte begrenset på noen måter, for eksempel å ha svært lite ressurser og håndhevet vertsmerke. Du vil sannsynligvis også bli tvunget til å bruke et underdomener til den gratis verten du er på, siden ekte domenenavn vil koste penger.

Hvordan overfører jeg nettstedet til en annen eier?

Teknisk kan dette gjøres ved overføring av eiendeler som webhotell, domenenavn, pluss tilgang til tredjeparts plugins og applikasjoner. Men hvis du vurderer å gjøre dette, er det best å sørge for at de involverte økonomiene holdes i sperren for å beskytte deg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me