Min vertshistorie: Vertsanmeldelse i sentrum

Jeg har designet nettsteder i nesten 15 år nå, først for min egen glede og senere for andre som en betalt webdesigner.


I det halvannet tiåret har jeg prøvd flere forskjellige verter. Jeg bruker for øyeblikket tre forskjellige verter for mine forskjellige nettsteder, på grunn av forskjellige funksjoner og slikt, men Downtown Host har raskt blitt min favoritt webhotell og den jeg holder flertallet av nettstedene mine på. De ble grunnlagt i 2001, så har eksistert i godt over 10 år.

Problemer med webhotell

Hvis du har vært i webdesignbransjen lenger enn tre sekunder, har du sannsynligvis problemer med en vert eller to. Det er få ting som er mer skjerpende enn å få nettstedene dine overført til den nye serveren, tenke at det passer godt og deretter få problemer som ikke kan løses.

Disse problemene kan omfatte ting som:

 • Sakte belastningstider
 • For mye nedetid
 • Forsvinner oppdateringer – du oppdaterer og det tar ikke
 • Hackere kommer inn på nettstedene dine fra backend
 • Mangel på kundeservice
 • Treg respons fra kundeservice
 • Faktureringsfeil
 • Dårlig teknisk support
 • Teknisk støtte fra noen i et annet land, og du kan ikke forstå hva han sier på grunn av en tykk aksent
 • Begrensninger du ikke forventet så langt som båndbredde eller antall domener du kan legge til

Av alle disse problemene må jeg si at treg eller dårlig kundeservice er det verste. Jeg kan takle å savne en funksjon eller to, hvis jeg kan løse det. Jeg kan håndtere en og annen faktureringsfeil. Dårlig kundeservice er noe av det vanskeligste å takle, fordi det gjør det umulig å løse noen problemer du måtte ha. Det neste som forårsaker flest problemer er treg lastetid eller nedetid. De besøkende vil bli frustrerte over disse tingene, og du vil miste forretningen.

I det siste har jeg hatt noen sanne skrekkhistorier om nettsteder som skal ned og må gjenoppbygges (som vil lære deg veldig raskt å alltid ta sikkerhetskopi av nettstedene dine). På toppen av det har jeg hatt verter som prøver å betale for mye ved å fakturere for tidlig, endre faktureringsdatoer rundt, dobbeltbelaste for de samme tjenestene og så videre. Deretter var det tiden da alle nettstedene mine gikk ned uten åpenbar grunn og verten prøvde å fortelle meg at det bare må være på min slutt. Merkelig, siden det var det samme på hver datamaskin jeg prøvde, og for alle de jeg ba om å prøve å få tilgang til nettstedene mine på slutten. Du kan forestille deg at jeg er litt leery av webhotellfirmaer og at ærlighet og kundeservice er to av egenskapene som betyr mest for meg.

Min erfaring med vert i sentrum

Hostinghotell for sentrum

Jeg byttet til Downtown Host for det meste av kontoer i september 2007.

Jeg har nå vært hos dem nesten fem år, som er det lengste jeg noensinne har bodd hos et enkelt vertsfirma. Nesten umiddelbart så jeg forskjellen i kundeservicen. Jeg trengte ikke å spørre om de tilbød flytting av nettstedene mine som en høflighet, tilbød de.

De få gangene jeg har hatt problemer med noe, har de svart på e-postene mine i løpet av minutter, ikke dager eller timer. En gang tok det dem et par dager å finne ut av problemer med backend, men de holdt kontakten og holdt meg oppdatert om fremdriften. Jeg må si at teknisk støttepersoner på Downtown Host er kunnskapsrike og hyggelige.

Da nettstedet mitt ble angrepet av hackere, hjalp de meg med å finne ut hvordan jeg skulle få det tilbake dit det var og ga meg litt informasjon for å sikre det. Dette var problemer de ikke måtte hjelpe meg med, da hackingen ikke var relatert til serverne deres, men de tok seg allikevel tid til å hjelpe meg fordi de hadde kunnskapen og kunne.

Ingen hostingfirma er perfekt 100% av tiden. Jeg vil være fortrolig i denne gjennomgangen og rapportere problemer, men jeg har ganske enkelt ikke hatt mange. Jeg er ikke tilknyttet Downtown Host, annet enn å være vertskap for nettstedene mine hos dem, og jeg får ikke betalt av dem for å skrive denne anmeldelsen. Jeg rapporterer ganske enkelt om min personlige erfaring som en av deres kunder. Er det en og annen blipp her og der?

Selvfølgelig. Det som gjør forskjellen hos Downtown Host er at de svarer på disse spørsmålene raskt, profesjonelt og til min tilfredshet. Det er det som holder meg hosting på serverne deres i mange år.

Typer av hosting

Hostinghotell for sentrum

Downtown Host tilbyr delt hosting, grunnleggende hosting og forhandler hosting kontoer. Hvis du trenger mer dedikerte tjenester, har de flere alternativer, for eksempel halv dedikerte, dedikerte eller virtuelle private servere.

Selv om kostnadene kan variere, kan du få 10 GB plass og 200 GB båndbredde for bare 4,95 dollar i måneden hvis du bare trenger grunnleggende hosting for et enkelt nettsted, hvis du registrerer deg for den lengste planen og betaler på forhånd. Du kan også betale månedlig hvis du ikke vil forplikte deg til en slik langsiktig investering.

Hvis du vil være vert for flere domener, trenger du mer plass. Deres “Shared Gold” -konto tilbyr 20 GB diskplass og muligheten til å legge til på ubegrensede domener for rundt $ 25,95 per måned. Du sparer mer hvis du betaler i flere måneder inntil tre år i forveien.

Hostingfunksjoner

Funksjonene som tilbys av Downtown Host er utmerket for de fleste nettsteder. Det er en live-demo av kontrollpanelet deres på nettstedet deres, så du kan gi det et snurr. Dette panelet gir deg tilgang til alt deres servere har å tilby. Det inkluderer Fantastico, som lar deg enkelt installere WordPress, PHPList og mange andre open source-programmer. Dette vil installere programmet og lage din SQL-database automatisk, noe som gjør den perfekt for den ikke-tekniske eieren av nettstedet. Funksjoner inkluderer:

 • Utvidelser på forsiden
 • Rubin
 • Fantastico
 • SQL-veivisere
 • Spam Assassin
 • RV-hud
 • Nettstatistikk
 • Ubegrenset domeneparkering
 • Støtter streamingmedier
 • CGI-Bin
 • Server side inkluderer

Tekniske spesifikasjoner

Spesifikasjonene for hosting varierer, men delt hosting pakken de fleste vil velge, så vi vil se på det her.

 • Dual Quad Core-servere – 8
 • Minimum 12000 MB RAM
 • CentOS Linux
 • Redundante tilkoblingslinjer
 • Redundant Power Backup
 • Litespeed Web Server
 • Daglig sikkerhetskopi av nettstedet

Brukerstøtte

Hostinghotell for sentrum

Downtown Host har 24-timers live support. Teknisk support kan nås ved innlevering av en billett på nettstedet, e-post teknisk support eller ved å ringe. Som jeg nevnte tidligere, har responstidene alltid gått veldig raskt for meg. Uavhengige anmeldelser på forskjellige personlige blogger ser ut til å være positive.

Kunder på nettstedet tilbyr attester om hvorfor de liker Downtown Host. De tilbyr også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Siste rabatt

Hostinghotell for sentrum

Bla nedover “Startsiden” -siden for å finne ut hvilke spesialtilbud som er tilgjengelige for øyeblikket (under delen “Gjeldende kampanje”) for å spare litt ekstra penger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map