Undercover-eksperiment: Jeg ba 28 hostingfirmaer om støtte for live chat

For hostingstøtte – jeg foretrekker live chats fremfor telefonsamtaler fordi:


 • Det er lettere å snakke om tekniske problemer via ord, bilder og skjermbilder
 • Noen ganger er samtaler med utenlandske telefonsamtaler mindre nyttige – spesielt når du snakker tekniske termer i utenlandsk aksent.

Support for live chat er også bedre enn e-post etter min mening, fordi det (vanligvis) løser problemene dine på stedet. Mens det med e-post eller et billettsystem, vil det ta timer eller til og med dager å løse en liten sak.

De siste to månedene gikk jeg undercover og kontaktet 20+ vertsbedrifter via deres live chat-systemer.

Hva jeg gjorde?

Testen var enkel.

Jeg besøkte nettstedene til hvert enkelt vertsfirma, ba om støtte via sitt live chat-system og skrev min erfaring i et regneark. Ventetiden for å få et første svar for hver økt ble også spilt inn.

Her er hva jeg oppdaget

Resultatene og kommentarene mine er i tabellen nedenfor.

WebhostNummer of AttforsAvg. Ventetid Tilfreds? Kommentarer
A2 Hosting3Veldig raskt svar, spørsmålene mine ble besvart profesjonelt. Veldig bra opplevelse generelt.
Arvixe16 min 28 sekKan ikke nå supportpersonalet via live chat. Systemet ba om at jeg sendte en e-post i stedet. Se bilde-2 (nedenfor) for referanse.
Bluehost12 min 2 sekLive chat var offline under kontakt. Se bilde-3 (nedenfor) for referanse.
CoolHandle18Support for live chat ikke gitt.
Avgjørende paradigme1Support for live chat ikke gitt.
Dot5 Hosting132 sekLive chat var offline under kontakt. Vær også oppmerksom på at brukere må logge seg på før de får hjelp fra DreamHost live chat support.
DTS-NET120 sekVeldig rask respons – ikke veldig fornøyd med støtten jeg fikk. Gjennomsnittlig opplevelse.
eHost211 sekVeldig raskt svar, spørsmålene mine ble besvart profesjonelt. Veldig bra opplevelse generelt.
Gå pappa115 sekFinner ikke en live chat-knapp på GoDaddy-siden, men de oppgir to lokale numre (Malaysia) for å ringe. Jeg prøvde et av numrene, og samtalen ble hentet på 10 sekunder. Dessverre forble problemene mine uløst etter 10 minutter på telefonen. Støttepersonalet var ikke veldig kjent med sitt eget produkt; Til slutt ga jeg opp og avsluttet telefonsamtalen.
GoGetSpace110 sekBare salgsstøtte er tilgjengelig via live chat, men supportpersonalet var hjelpsomme og svært kunnskapsrike. Utmerket opplevelse generelt.
GreenGeeks120 sekVeldig raskt svar, spørsmålene mine ble besvart profesjonelt. Veldig bra opplevelse generelt.
HostColor18 min 5 sekLang ventetid. HostColor bruker Skype i stedet for et live chat-system på stedet. Brukere må legge til Host Color i Skype-kontakt før kommunikasjon.
HostGator44 minKan ikke nå supportpersonalet via live chat. Systemet ba om at jeg sendte en e-post i stedet. Se bilde-4 (nedenfor) for referanse.
Hostmonster14 min 20 sekRimelig responstid, spørsmål besvart profesjonelt. God opplevelse totalt sett.
HostPapa13 sek Veldig raskt svar, spørsmålene mine ble besvart profesjonelt. Veldig bra opplevelse generelt.
iPage11 min 10 sekDet tok litt tid å få svar, men deres støttepersonell var veldig vennlige og hjelpsomme. God opplevelse totalt sett.
Siteground130 sekVeldig raskt svar, spørsmålene mine ble besvart profesjonelt. Fantastisk chat support system (se skjermbilder nedenfor) og veldig hjelpsomt supportpersonell. Utmerket opplevelse generelt.
WebHostFace225 sekVeldig raskt svar, spørsmålene mine ble besvart profesjonelt. Utmerket opplevelse generelt. Med tanke på at WebHostFace belaster mindre enn $ 2 / mo, overrasket selskapet meg med deres utmerkede support for live chat.
WP-motor22 sekEn chatboks dukker opp etter 3 sekunder du er på stedet. Jeg fikk et øyeblikkelig svar fra chatboksen, og spørsmålene mine ble besvart profesjonelt. Merk imidlertid at brukerne må logge seg på WP Engine-kontoen for teknisk support.

Tabellen forteller bare halve historien

I dette eksperimentet er det ting, som ekthet og kommunikasjonsevner, som jeg ikke kan tallfeste og sette en vurdering av.

En av medarbeiderne fra InMotion Hosting oppdaget et potensielt problem med kontoen min (som jeg ikke var klar over og han bare kunne ha ignorert) under vår live chat-økt og tok initiativ til å løse det.

Nikola N. fra SiteGround hadde en god sans for humor og var morsom å chatte med.

Neste dag sendte WP Engine en oppfølgings-e-post for å sikre at problemet ble løst.

Og for noen selskaper kan du føle at de er godt forberedt og ønsker henvendelser til live chat. For eksempel er en live chat-knapp tilgjengelig øverst på hver side av BlueHosts hjemmeside. Det samme gjelder InMotion Hosting, WebHostFace, Host1Plus, HostPapa, Hostgator og SiteGround.

Disse små tingene er viktige, men kan ikke kvantifiseres og vurderes i tabellen ovenfor.

Live chat-støtte utilgjengelig

Før du trekker noen konklusjoner fra dette, er det to ting du må huske på:

 1. Jeg bor i Malaysia, tidssone GMT +8. Min vanlige kontakttid i dette eksperimentet er 2 til 5 timer på ettermiddagen, som er midnatt i USA. Jeg synes ikke det er rettferdig å forvente øyeblikkelig live chat-støtte ved midnatt – spesielt hvis du har å gjøre med mindre hostingfirmaer.
 2. Live chat er ikke den eneste måten hosting selskaper tilbyr støtte i dag. Ofte kan brukere få salgsstøtte via e-post, telefon og sosiale medier. Bortsett fra GoDaddy i dette tilfellet, har jeg ennå ikke prøvd telefonstøtten i dette eksperimentet.
 3. For A2 Hosting – dette er hva Lori fortalte meg etter at hun leste og redigerte innlegget mitt

Jeg bruker A2 Hosting og e-post dem alltid. Jeg har aldri hatt noe problem med at de kom tilbake til meg i løpet av noen få minutter, men jeg har aldri hatt et problem som krevde mye frem og tilbake jeg måtte trenge gjennom en Live Chat, så det var interessant at de ikke Det bemanner jeg ikke.

Bilde-1: Jeg klarte ikke å nå A2 Hosting-støtte via live chat og ble anbefalt å sende en e-post i stedet.Bilde-2: Det var ingen som svarte chatforespørselen min på B3. Chat-brettet ba om e-posten min i stedet.Image-3: BulwarkHost live chat-system var frakoblet da jeg nådde ut.Bilde-4: Alle avdelinger på HostMetro var frakoblet ved kontakt.

Jeg håper dette innlegget er nyttig for de som søker etter en webvert. Forsikre deg om at du også sjekker ut våre grundige hostinganmeldelser for mer informasjon.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map