000webhost recension

Grundades 2007 som ett dotterbolag till Hostinger, 000webhost är lite annorlunda än din run-of-the-mill webbhotellleverantör, även de gratis. Istället märker det sig som en “inlärningsplattform för nybörjare som börjar sin resa på internet”.


Genom att erbjuda en rad billiga webbhotellösningar med en startplan som är helt gratis ger 000webhost användare ett enkelt steg in mot att bygga – och vara värd för sin första webbplats. Detta innebär att dessa lågkostnadsplaner binds med två andra kritiska komponenter som är användbara för nybörjare – webbplatsbyggare och kodinlärning.

Cirka 000webhost

 • Huvudkontor: Kaunsas, Litauen
 • Inrättad: 2004
 • Tjänster: Delad värd

Hur fungerar gratis webbhotell

Innan jag dyker in i nötter och bultar på 000webhost, tyckte jag att det var klokt att inkludera en kort serie på gratis webbhotell. Någon form av webbhotell alls, vare sig det är gratis eller på annat sätt kräver samma utrustning från webbhotellleverantören.

Det första att notera är att servrar, programvara och bandbredd alla kräver betydande kapitalinvesteringar. Dessa investeringar måste återvinnas på något sätt, så du kan vanligtvis förvänta dig att komma under press för att uppgradera ditt konto. I vissa fall kan den kostnadsfria webbhotellen också vidarebefordra dina data till partners.

På en annan nivå finns det många begränsningar för gratis konton. Dessa varierar beroende på värd – vissa kommer att genomdriva obligatoriska annonser på din webbplats, strikta serverresursbegränsningar och du får också endast använda vissa format för domännamn. För 000webhost skulle det vara:

yoursitename.000webhostapp.com

Slutligen finns det de risker du står inför när kostnaden för kapitalinvesteringar den fria värden försöker skimpa på säkerhet. Som ett exempel hackades 000webhost 2015 vilket resulterade i att data om över 13 miljoner kunder stulits.

På grund av dessa faktorer rekommenderar jag starkt att du betraktar 000webhost som en sandlåda där du kan prova nya saker eller idéer. Om du är seriös när du är värd för en webbplats går du istället med en betald webbhotell.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map