20i granskning

Hjärnbarnet till grundarna av WebFusion (nu TSO Host), 123-reg och Heart Internet, 20i är en relativt ny utmanare i webbhotellbranschen. Ändå med bara två år under sitt bälte har företaget kommit att erbjuda ett anmärkningsvärt fjädrande sortiment av produkter.


20i är baserat i Storbritannien och med de flesta, om inte alla deras resurser där. Även om det har planer på att expandera någon annanstans, kommer det att vara ambitioner för ett senare datum. Samtidigt kan den fortfarande erbjuda kunder obegränsade resurser på premium-delade värdplaner. Detta täcker lagring, bandbredd, databaser, e-post och nästan allt annat också.

Contents

Cirka 20i, företaget

 • Inrättad: 2016
 • Huvudkontor: Storbritannien
 • Tjänster: Delad, hanterad WordPress, återförsäljarhosting, VPS

: Vad finns det i denna 20i-recension

Nackdelar: Vad jag inte tycker om 20i

   

  Obs: 20i Hosting Uptime – Re-Testing in progress (Sorry!)

  Detta kördes i bakgrunden under en tid och tyvärr när jag ville använda det upptäckte vi att vi hade pekat det på fel URL! Jag ber om ursäkt, vi lägger till detta avsnitt senare när vi har samlat tillräckligt med data.

  3 – Bra kundsupport

  Även om livechat verkar vara begränsat till endast försäljningsfrågor, har 20i ett mycket lättanvända biljettsystem och det hävdar att supportpersonal är experter i Storbritannien..

  @ hostedby20i wow! kan jag bara säga att jag har varit med # 20i i 24 timmar och din tjänst är enastående .. Omedelbar support och enkel migrering med funktionspaket webbhotell. Helt fantastisk.

  – Digital Sign Fx (@DigitalSignFx) 14 november 2018

  Jag har haft en så bra upplevelse med killarna från @ hostedby20i att jag nu spelar sina varor i hela huset. Väntar bara på hoodien och idrottslocket nu … ???? pic.twitter.com/JTfBIbKGUA

  – Webbplatsen rätt (@websiteright) 6 november 2018

  4- Wildcard SSL och auto malware scanning

  Gratis Wildcard SSL-certifikat

  Med cyberhot som de är idag tillsammans med Google som nu markerar inte HTTPS-webbplatser är osäkra, kommer du gärna veta att 20i ger dig ett gratis SSL-certifikat. Dessa certifikat hjälper till att säkerställa att all information från en användare som ansluter till din webbplats förblir säker. 20i använder Let’s Encrypt för sina gratis certifikat.

  Auto Malware Scanning

  Malware är inte bara skadligt utan det är också mycket svårt att bli av med. Även om du rensar det idag finns det fall där det kan komma tillbaka igen – om och om igen. 20i kan hjälpa till med detta eftersom det erbjuder daglig skanning mot skadlig programvara för alla sina konton. Detta kan vara något som lätt förbises, men lita på mig – det är mycket användbart att ha.

  10 GB brevlådor100100ObegränsatPris£ 5,99 / mo£ 14,99 / mo£ 29,99 / mo

  20i delade värdplaner

  StarterHomeBusiness
  Hemsida114
  SSD-lagring10 GBObegränsatObegränsat
  Dataöverföring50 GBObegränsatObegränsat
  SSH-åtkomst Feedback från Richard Chambers

  Accepterbar användningspolitisk gräns är specifikt bunden till CPU och över hela plattformen. Vi har inte någonsin genomfört det hittills, trots att vi är webbhotell som hanterar flera miljoner träffar per dag.

  Slutsats: Vem ska vara värd med 20i

  Även om jag många gånger har nämnt att 20i är mycket återförsäljarfokuserat, betyder det bara att de har funktioner för att erbjuda återförsäljare som ligger över normen. Det betyder inte att deras planer för vanliga webbhotellanvändare är mindre.

  I själva verket, med tanke på den pris-funktion balans som de har, skulle 20i göra ett mycket intressant startförslag för nästan vem som helst. Deras lastbalanseringsfunktioner gör att det inte finns någon verklig övre gräns och att även företag ska känna sig säkra här.

  Det finns bara ett förbehåll till alla fördelar jag har sett vid 20i hittills, och det är det faktum att även på deras högsta delade värdplan (Business till £ 12,99 / mo) är du begränsad till att vara värd för högst fyra webbplatser. Jag vet att vissa människor gillar att hysa en massa små sajter alla på en plan, så det kommer förmodligen inte att vara perfekt för dig.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me

   Back to Top

   Adblock
   detector