AltusHost granskning

Att hitta en värdleverantör av kvalitet är ingen enkel uppgift – och med det ständigt skiftande landskapet hos tillgängliga leverantörer fortsätter det att bli allt svårare att navigera. Som sagt, jag ville dela med dig av mina resultat om en annan värdtjänst, AltusHost.


Om AltusHost

AltusHost (https://altushost.com/) är en Nederländsk baserad webbhotell som lanserades 2008. Företaget säger sitt mål att tillhandahålla högkvalitativa hanterade webbhotelltjänster till lägsta möjliga pris och högsta kundnöjdhet – ett fantastiskt mål i min bok.

AltusHost driver flera datacentra i hela Europa, med platser inklusive Stockholm, SE, Amsterdam, NE och Windhof, LU. Varje datacenter är minst Tier 3 med webbservrar belägna i privata sviter eller burar inom datafaciliteterna. Platsen på plats skiljer AltusHost från sina konkurrenter, vilket säkerställer att alla tjänster ligger inom AltusHosts direkta räckvidd och drift och att organisationen själv underhåller all hårdvara och teknik – inga tjänster från tredje part att oroa sig för. AltusHost har hittills mer än 8 000 globala kunder och fortsätter att växa.

Snapshot-versionen av AltusHost är att företaget har vuxit stadigt under de senaste sex åren – det är inte ett “övernattningsföretag” och med en jämn tillväxt kommer det troligtvis att finnas kvar under en tid framöver. Planerna är också ganska enkla – bristen på gimmicks är uppfriskande och gör shopping betydligt enklare än företag som erbjuder prisvärda basplaner med tilläggsalternativ. AltusHost erbjuder också 24/7 teknisk support – ett måste för en webbhotellleverantör.

AltusHost värdplaner

AltusHost erbjuder många tjänster, men de tre huvudprodukterna inkluderar delad hosting, dedikerad servervärd och VPS-värd.

Delad värd

altushost delad värdAltusHost Shared Hosting (klicka för att förstora bilden).

AltusHosts delade värdtjänster hänvisar specifikt till den delade värdmiljön.

Organisationen lovar att den övervakar sina servrar och serverbelastningar noggrant för att säkerställa den kvalitet, hastighet och tillförlitlighet som dess kunder kräver och betalar för. AltusHost använder all sin egen utrustning för att driva sina servrar och sitt nätverk – något som verkligen är unikt för denna bransch. Det finns fyra paket tillgängliga, var och en varierar i pris och, naturligtvis, funktionalitet.

Värdpaketdetaljer

Wood-paketet (baspaketet) innehåller 5 GB hårddiskutrymme med en 100 GB månatlig bandbredd och begränsade tillägg / parkerade domäner för $ 4,95 per månad. Bronze-paketet innehåller 10 GB hårddiskutrymme med en 200 GB månadsbandbredd för $ 7,95 per månad, medan Gold-paketet ger abonnenterna 15 GB hårddiskutrymme och en 300 GB månatlig bandbredd för $ 9,95 per månad. Överst på listan finns Diamond-paketet, som ger 20 GB diskutrymme och en 500 GB månadsbandbredd för $ 16,95 per månad.

Observera att dessa priser alla är baserade på en årlig prenumeration och återspeglar 15 procents rabatt. Alla planer innehåller ett mylder av inkluderade funktioner, till exempel Cron Jobs, ett GD-grafikbibliotek, obegränsade FTP-konton, obegränsade e-postkonton och mer.

VPS-värd

Virtual Private Server (VPS) hosting med AltusHost inkluderar installation, programvaruinstallation, säkerhetsövervakning och 27/7 teknisk support. AltusHost innehåller tre typer av VPS-värd: OpenVZ, Windows och XEN; var och en innehåller fyra olika paketnivåer.

AltusHost VPS HostingAltusHost VPS Hosting (klicka för att förstora bilden).

Värdpaketdetaljer

Prissättning för OpenVZ VPS-värd sträcker sig från $ 19,95 till $ 59,95 per månad för 512-4096 MB RAM, två-sex CPU-kärnor, 1 000-4 000 premium bandbredd och 20-160 GB diskutrymme. Windows VPS sträcker sig från $ 29,95- $ 74,95 per månad och sträcker sig från 20-100 GB hårddiskutrymme med 512-4096 MB minne, två-sex CPU-kärnor och 500-3000 månads bandbredd. Prissättning för XEN VPS sträcker sig från $ 24,95- $ 69,95 per månad med funktioner inklusive 512-4096 garanterat RAM, 20-160 GB diskutrymme, två-sex CPU-kärnor och 1000-4000 premium bandbredd.

Dedikerad servervärd

AltusHost erbjuder fyra nivåer av dedikerad servervärd. Företaget hanterar alla servrar, vilket eliminerar behovet av klienter att köra sina egna servrar eller korrigera eventuella komplikationer eller serverproblem.

Värdpaketdetaljer

AltusHost Dedicated Hosting (klicka för att förstora).AltusHost Dedi. Hosting (klicka för att förstora bilden).

Alla servrar är Intel-produkter med det lägsta alternativet med en Intel Core i3-200 med 4 GB minne och en 500 GB SATA II hårddisk – prissättningen är $ 149,95 per månad.

Till den högsta prispunkten kommer Intel Xeon E3-1270 med 16 GB minne och två 1 000 GB SATA II hårddiskar – prissättningen är $ 299,95 per månad. De återstående två alternativen inkluderar nivå två Intel Xeon E3-1220 och Intel Xeon E3-1240-servrar med mellanjordminnet och hårddiskalternativen; prissättningen kommer in på $ 199,95 respektive $ 249,95 per månad.

Alla alternativ inkluderar 5 000 GB bandbredd och omstartfunktioner via IP.

* Ovanstående återspeglar standardserverbjudanden; avancerat serverutrymme är för närvarande slut, men du kan kontakta AltusHost direkt för ytterligare information eller för att fråga om tillgänglighet.

Den senaste och största – SS-1, MC-2 och MC-3

Tekniken utvecklas ständigt – och lyckligtvis är AltusHosts erbjudanden också.

Företaget introducerade nyligen dedikerad webbhotell; tjänsten är tillgänglig via tre paket (SS1, MC2 och MC3) med ett Cisco-nätverk.

Citering av en av e-postmeddelandena från AltusHost-talesman under min forskning för denna recension –

MC-2 och MC-3 är Enterprise Class-servrar.

De levereras med helt redundant strömförsörjning, som säkerställer 100% Power Uptime och redundant Cisco Network. Dessa servrar är bra för alla som behöver ultimat stabilitet och drifttid på en dedikerad server.

Och btw, våra tjänster hanteras (om du köper kontrollpanelen), vilket innebär att du inte behöver vara Linux nörd för att köra stor webbplats på kraftfull dedikerad server. Vårt erfarna supportteam är alltid tillgängligt för att konfigurera, konfigurera, optimera allt det “geek” för dig. Och din enda uppgift är att fokusera på ditt företag.

MC2- och MC3-nivåerna inkluderar servrar med en helt redundant strömförsörjning – detta gör dem unika, eftersom de kan ge ett verkligt sällsynt erbjudande på 100 procent drifttid på strömförsörjningen. Dessutom inkluderar dessa nivåer 24/7 teknisk support, gratis servermigrationsservice och ett intelligent plattformshanteringsgränssnitt (IPMI) eller KVM.

Det är inte så bra om AltusHost

På nedsidan är 45-dagars återbetalningspolicy endast tillgänglig för delade värdkunder; VPS-abonnenter har bara 14 dagar på sig att testa och ansöka om återbetalning. Dedikerade värdanvändare får inte någon återbetalningsgaranti alls.

I namnet på öppenhet skulle jag nämna att jag personligen inte har ett konto med AltusHost, men jag har arbetat med folk på AltusHost vid flera tillfällen, inklusive de senaste Black Friday-erbjudanden.

Min erfarenhet av att arbeta med dem har alltid varit positiv och de har alltid varit mest professionella.

Bedömning: En pålitlig webbhotell för e-handel

Sammantaget verkar AltusHost som en mycket lovande värd för e-handel, enligt min mening. Företaget hanterar negativ feedback och har en historia av att på ett ansvarsfullt och professionellt sätt hantera verbala attacker – vilket får mig att tro att företaget verkligen är säker på sin servicekvalitet och produktutbud.

Om du letar efter premiumhotelltjänster baserade utanför USA rekommenderar jag att du provar AltusHost – det är till synes bra service med en mängd olika alternativ för alla värd- och budgetbehov med internt hanterade servrar; du kan inte begära mycket mer.

Jämför AltusHost med andra

Så här staplar AltusHost med andra webbhotellleverantörer:

 • AltusHost vs InMotion Hosting
 • AltusHost vs SiteGround
 • AltusHost vs A2 Hosting
 • AltusHost vs TMD Hosting
 • AltusHost vs BlueHost
 • AltusHost vs WebHostFace
 • AltusHost vs 1&1 värd
 • AltusHost vs InterServer
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map