Arvixe Review

Arvixe este o companie de găzduire privată, situată în San Luis Obispo, CA, cu mai mult de 10 ani sub centură. Fondat în 2003 de Arvand Sabetian, acest furnizor de hosting a făcut lista Inc. 500 drept una dintre companiile private cu cea mai rapidă creștere din America atât în ​​2011 cât și în 2012.


Un pic mai multe despre Arvand Sabetian

Înainte de a săpa în planurile de găzduire ale Arvixe, m-am gândit că ar fi interesant să aruncăm o privire mai atentă asupra Arvand Sabetian și cum funcționează lucrurile în companie.

Arvand Sabetian a aterizat Inc 30 de ani sub 30 de ani timp de doi ani consecutivi în 2002 și 2003. El a început pentru prima dată Arvixe după anul său de liceu. Potrivit unui articol despre Inc, Sabetian nu a vrut să renunțe la compania sa când a început facultatea; Așa că ce-a convins câțiva prieteni să-l ajute să-l continue să funcționeze în timp ce obțineau titlurile. În 2008, tânărul antreprenor urma să fie absolvent cu o diplomă în inginerie civilă și, în același timp, compania sa Arvixe aducea aproximativ 150.000 de dolari anual. A decis să-i mai dea lui Arvixe încă un an … și, restul este istorie.

Arvixe a devenit dintr-o singură operațiune într-o companie care produce mai multe milioane astăzi. Ceea ce este cel mai interesant pentru Arvixe este faptul că, deși compania are peste 80 de angajați, nu are birou de sediu. Următorul videoclip spune mai multe despre cum lucrează Sabetian cu echipa sa.

Revizuirea editorului

Arvixe oferă o multitudine de opțiuni de găzduire, fiecare cu opțiuni subseturi.

Ce îmi place despre Arvixe Hosting

 • Record de afaceri dovedit – Arvixe este un furnizor de hosting foarte popular, cu longevitate dovedită; a fost în afaceri de mai bine de un deceniu, cu un viitor pozitiv înainte.
 • Opțiuni de îmbunătățire – Compania oferă o gamă variată de opțiuni de găzduire pentru a satisface nevoile oricărei organizații. În nivelurile sale comune, VPS și servicii dedicate, oferă găzduire Linux și Windows.
 • Generos în alocarea puterii procesorului – Găzduirea nelimitată nu este cu adevărat nelimitată. Acestea fiind spuse, am observat că Arvixe este foarte generos în ceea ce privește utilizarea puterii serverului. Gazda web permite utilizarea până la 700 de secunde CPU, 2000 MB de memorie RAM și 500 de procese fizice – ceea ce cred că nu este deloc rău pentru o gazdă web de 4 $ / mo.
 • 60 de zile garanție de returnare completă a banilor – Arvixe rămâne în spatele serviciului său cu o garanție de returnare a sumelor complete de 60 de zile; aceasta este peste standardul industriei garanție de 30 de zile.

Nu-atât de bine

 • Record oribil de disponibilitate – site-ul nostru de test a coborât foarte des.
 • Opțiunea de găzduire partajată de clasă personală este puțin mai scumpă decât mai mulți concurenți Arvixe (deoarece puteți adăuga doar 6 nume de domeniu într-un singur cont).
 • Gazduirea nelimitată nu este cu adevărat nelimitată; este doar nelimitat până când folosiți procesorul Arvixe (care este norma pentru toate serviciile de găzduire nelimitate, aflați mai multe).

Întrebări frecvente cu privire la gazduirea Arvixe

Cine este Arvixe?

Arvixe este o companie de găzduire web care are sediul în SUA, care este în afaceri de mai bine de un deceniu acum.

Arvixe Hosting este încă în afaceri?

Da, Arvixe este încă funcțional, oferind utilizatorilor o gamă largă de opțiuni de găzduire web.

Care sunt câteva alternative bune de Arvixe Hosting?

Alternative bune la Arvixe includ InterServer, DreamHost, A2 Hosting, SiteGround, TMD Gazduire și InMotion Hosting.

Verdict: Deci Arvixe gazduiește orice bun?

A lua în considerare este faptul că Arvixe este o gazdă bună pentru site-urile web de dimensiuni mici-mijlocii; dar probabil că NU este cea mai bună alegere pentru companii sau site-uri web mari. Există un istoric de reclamații ale consumatorilor cu privire la fiabilitatea serverului, deși analizând creșterea rapidă a companiei, ne punem întrebarea dacă aceste reclamații sunt rezultatul serverelor grăbite.

alternative

Gazde web similare revizuite la WHSR (mărci care nu sunt EIG): InterServer, DreamHost, A2 Hosting, SiteGround, Hostinger, TMD Hosting și InMotion Hosting. Puteți consulta și cea mai bună listă de găzduire de afaceri pentru o comparație ușoară.

Reduceri speciale disponibile pentru InterServer, InMotion Hosting și Hostinger.

Iar pentru cei care caută un hosting VPS – consultați acest ghid de gazduire VPS actualizat recent.

Comparați Arvixe Gazduire cu alte gazde web

 • Arvixe vs InterServer
 • Arvixe vs DreamHost
 • Arvixe vs A2 Gazduire
 • Arvixe vs Hostinger
 • Arvixe vs TMD Gazduire
 • Arvixe vs SiteGround
 • Arvixe vs BlueHost
 • Arvixe vs GoDaddy

Mai multe informații / Pentru a comanda

Pentru informații suplimentare despre opțiunile și prețurile de găzduire Arvixe sau pentru a comanda, vizitați site-ul web Arvixe la https://www.arvixe.com/.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me