DreamHost Review

DreamHost begon in 1997 in een slaapzaal voor studenten. Een groep van vier technologie-liefhebbende vrienden kwam samen om een ​​open-source technologie te produceren die individuen en ondernemers zou helpen om beter verbinding te maken op internet.


Vandaag is DreamHost verhuisd van de slaapzaal naar kantoren in San Diego. Het helpt nu meer dan 400.000 klanten om bijna 1,5 miljoen websites te hosten. Bij DreamHost draait alles om geweldige open-source software, uitstekende klantenservice en flexibele, betrouwbare oplossingen.

Wat zit er in het pakket? DreamHost-hostingplannen

DreamHost biedt een scala aan hostingplannen voor alles, van individuele blogs tot complexe, drukbezochte bedrijfswebsites.

Alle hostingplannen worden geleverd met een aangepast auto-installatieprogramma, geautomatiseerde malwarebewaking en hersteltools, CloudFlare-integratie en een 100% uptime-garantie. Ja – DreamHost garandeert 100% uptime in zijn Servicevoorwaarden. We zullen hier later op ingaan, maar laten we eerst eens kijken naar het hostingplan van DreamHost.

Gedeelde hosting

Het Shared Hosting Plan van DreamHost begint bij $ 9,95 $ 7,87 per maand (zie onze speciale korting). Met dit plan wordt uw website gehost op solid state drives (SSD’s). Het plan bevat één gratis domeinnaam en biedt onbeperkte opslag en bandbreedte.

Deze optie is ideaal voor eenvoudige sites zonder veel verkeer, inclusief blogs, portfolio’s, kleine bedrijfssites, persoonlijke sites en database-gestuurde sites.

Beheerde WordPress-hosting (Dream Press 2)

Voor $ 19,95 per maand is dit de ideale optie voor diegenen die op zoek zijn naar een uitgebreide, WordPress-geoptimaliseerde hosting.

Het plan omvat hosting op virtuele privéservers met 30 GB SSD-opslag, PHP 5.5 met OpCache en optionele HHVM, automatische WordPress-installatie en kernupdates. Een van de belangrijkste voordelen van dit plan is dat u 24/7 WordPress-gerelateerde ondersteuning krijgt van DreamHost-experts via live chat, Twitter of e-mail over elk WordPress-thema of plug-ins.

Virtuele privéservers

Vanaf $ 15 per maand is deze optie ideaal voor bedrijven, e-commercesites, ontwerpers en ontwikkelaars die op zoek zijn naar een krachtige, snelle en stabiele optie om websites en webapplicaties te draaien die een aanzienlijke hoeveelheid verkeer ontvangen. De hostingservices voor virtual private servers van DreamHost zijn verkrijgbaar in vier verschillende formaten. Ze bieden allemaal onbeperkte bandbreedte, onbeperkte domeinen, IPv6, 24/7 netwerkondersteuning en 100 procent netwerk-uptime.

4 keuzes in DreamHost VPS - prijs begint bij $ 15 / maand en gaat tot $ 120 / maand voor 8 GB RAM en 240 GB SSD-opslag.4 keuzes in DreamHost VPS – prijs begint bij $ 15 / maand en gaat tot $ 120 / maand voor 8 GB RAM en 240 GB SSD-opslag.

Toegewijde servers

Alle dedicated servers van DreamHost bieden tot 1 TB opslagruimte voor al uw bestanden, serverklasse CPU, volledige root-toegang, multi-core processors, automatisch beheerde back-ups, onbeperkte bandbreedte en onbeperkte 24/7 ondersteuning. Voor $ 169 per maand ontvang je 4 GB RAM; voor $ 209 per maand ontvang je 8 GB RAM; en voor $ 249 per maand ontvang je 16 GB RAM. Alle dedicated server hosting-abonnementen worden maandelijks gefactureerd, dus er is geen doorlopende verplichting.

Speciale DreamHost-korting: WHSR25

DreamHost-korting – $ 7,87 / maand voor het eerste contract
Gebruik promotiecode: WHSR25 om te activeren, neem $ 25 korting op uw eerste factuur.

Om deze speciale korting te activeren, .

(U moet op deze knop klikken om onze speciale korting te activeren.)

DreamHost versus andere hostingbedrijven

Hoe DreamHost omgaat met anderen –

Hostingdiensten
DreamHost
Een kleine sinaasappel
InMotion Hosting
A2-hosting
SiteGround
Plan herzienGedeelde hostingKlein planProTurboGrowBig
Solid State Drive (SSD)?JaNeeJaJaJa
Automatisch scannen op malwareJaNeeJaNeeNee
Addon-domeinOnbeperktOnbeperktOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
CDNGratis, Cloud FlareNeeNeeGratis, Cloud FlareGratis, Cloud Flare
Volledige restitutieperiode97 dagen90 dagen90 dagen30 dagen45 dagen
Inschrijfprijs *$ 7,87 / maand$ 8,80 / maand$ 13,99 / maand$ 9,31 / mnd$ 5,95 / maand
Kom meer te wetenASO beoordelingInMotion ReviewA2Hosting beoordelingSiteGround recensie

Vergelijking zij aan zij met anderen

 • DreamHost vs A Small Orange
 • DreamHost versus InMotion Hosting
 • DreamHost versus A2-hosting
 • DreamHost versus SiteGround
 • DreamHost versus BlueHost
 • DreamHost versus HostGator

Voordelen: Simple, Reasonable Price, Great Support

Ik kocht het goedkoopste pakket dat ze aanboden ($ 15 dollar per maand), doorliep de eenvoudige hostinginstallatie voor WordPress in slechts een paar klikken en vijf maanden later ben ik nog steeds redelijk tevreden met de keuze. Wat vind ik het leukst aan DreamHost? Samengevat in drie woorden: eenvoudig, prijs en behulpzaam.

Als schrijver en niet als technisch persoon heb ik iets nodig dat niet al te ingewikkeld is. Ik wil snel kunnen instellen en dingen zelf kunnen uitzoeken als er wijzigingen in mijn account moeten worden aangebracht. DH voldoet aan al deze vereisten (en heeft sinds de eerste dag gebruik gemaakt van hun diensten).

Nadat ik online had rondgekeken, realiseerde ik me vrij snel dat de prijzen van DreamHost de meest redelijke zijn voor wat wordt aangeboden. Terwijl andere providers $ 20 en meer in rekening brengen voor de meest elementaire hostingpakketten, biedt DH er een voor ongeveer $ 15 per maand – geweldig voor mensen die niets te luxe nodig hebben en een beperkt budget hebben.

Ten slotte wil ik een behulpzame klantenservice! Er is niets erger dan een probleem tegen te komen en dan voor altijd te wachten tot iemand contact met u opneemt over hoe u het kunt oplossen. Elke keer dat ik een probleem tegenkwam en hulp nodig had, heeft het DreamHost-klantenserviceteam binnen een paar uur een oplossing voor me gevonden. Bovendien zijn de teamleden met wie ik heb gesproken beleefd in al hun e-mailcorrespondenties en duidelijk in hun uitleg. Winnen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map