Hostgator granskning

Hostgator Inc. grundades av Brent Oxley i sin kollegiala sova redan 2002. Webbföretaget växte från en enmansoperation till en med hundratals anställda under åren; och rankades 21: a (år 2008) och 239: e (år 2009) i Inc. 5000 snabbast växande företag.


2012 sålde Brent företaget såldes till Endurance International Group (EIG) för en inofficiell siffra för 225 miljoner dollar.

EIG, som också äger ett antal andra välkända varumärken för webbhotell, inklusive BlueHost, iPage, FatCow, HostMonster, Pow Web, Easy CGI, Arvixe, eHost, A Small Orange, och så vidare; är nu det största webbhotellföretaget.

Om Hostgator, företaget

  • Grundades 2002 av Brent Oxley.
  • Tjänster: Shared, VPS, dedikerad, WordPress och cloud hosting
  • Kontor på fyra platser: Houston och Austin, Texas; Florianopolic och Sao Paulo, Brasilien.
  • Datacenter: Houston, TX och Provo, UT, America (U.S.).

FÖRDELAR

    Hostgator Hosting Review: The Pros

    1. Solid serverprestanda (Uptime > 99,99%)

    Serverupptid är det som jag stressar mycket i mina värdrecensioner. Kan du föreställa dig vad som kommer att hända med ditt företag om din webbplats går ner ofta? Övriga funktioner är meningslösa om inte din webbplats stannar online.

    Eftersom jag äger både Hostgator Shared hosting och Cloud hosting i det förflutna – jag ger dig upptidsposten för båda planerna.

    Hostgator Cloud Hosting Uptime (under Baby Cloud Plan)

    Juni 2019: 99,94%

    Hostgator drifttid 2019 juniDet var en 20-minuters driftstopp registrerad den 7 juni.

    Augusti 2018: 100%

    Testplatsen värd på Hostgator Cloud har inte gått ner sedan maj 2018.

    Mars 2018: 99,99%

    Hostgator-molntjänsttid (mars 2018): 99,99%.

    Sep 2017: 99,9%

    Apr 2017: 100%

    Hostgator Shared Hosting Uptime

    Mars 2017: 100%

    Hostgator delade värdetid (mars 2017): 100%. Denna testsajt som är värd på Hostgator Shared Hosting har inte gått ner sedan november 2016. Vi slutade spåra Hostgator delad hosting efter april 2017.

    Jul 2016: 100%

    hostgator uptime 072016

    Mar 2016: 100%

    hostgator - 201603

    Feb 2016: 100%

    hostgator feb 2016 upptid

    Feb 2015: 100%

    Hostgator drifttid (10 - 11 februari, 2015) - testwebbplats på Hostgator har hållit uppe i mer än 780 timmar.

    Juni 2014: 99,91%

    Hostgator drifttid för de senaste 30 dagarna (maj - juni 2014)

    Okt 2013: 99,97%

    hostgator drifttid

    2. Hostgator Cloud Hosting = Hastighet

    Jag körde flera hastighetstest på Hostgator Cloud Hosting med Bitcatch och WebpageTest.

    Resultaten var fantastiska.

    Här är några snabbtestresultat som jag fick för olika testplatser. Notera serverns svarstider för testnoder i USA – resultaten (under 50 ms) var utmärkta.

    Hastighetstest på Bitcatcha

    Hastighetstestresultat för Hostgator Cloud (juni 2019) – Testplatsen fick ett imponerande “A +” vid första testet. De flesta andra webbhotell i detta prisintervall gör inte poäng över A- i Bitcatcha hastighetstest.Hastighetstestresultat för webbplats nr 1 (april 2017): A

    Hastighetstestresultat för testplats nr 2 (april 2017): A

    Hastighetstestresultat för testplats nr 3 (april 2017): A

    Hastighetstest på WebPageTest

    Testplats registrerade TTFB vid 426ms i ett av de senaste testerna.

    3. Specialrabatt: Spara 45%

    Spara upp till 45% när du registrerar dig i Hostgator Cloud hosting plan idag.

    Tänk på att detta pris dock faller tillbaka till det normala när du förnyar (se nedan för mer).

    Hostgator Cloud Hosting Plans :: HatchlingCloud, Baby Cloud och Business Cloud.

    Hostgator Hosting Review: Nackdelarna

    1. Hostgator “obegränsad” värd är begränsad

    I verkligheten är alla obegränsade webbhotellbjudanden begränsade av en lång lista över serverbegränsningar.

    Hostgator – som en vinstdrivande verksamhet, är inte exceptionell i det här problemet – överdriven användning av Hostgator-servern kan leda till kontonavbrott eller avslutande.

    Om du läser företagets policy för acceptabel användning –

    C / a i) [Du kanske inte] Använd tjugofem procent (25%) eller mer av våra systemresurser längre än nittio (90) sekunder åt gången. Aktiviteter som kan orsaka denna överdrivna användning inkluderar men är inte begränsade till: CGI-skript, FTP, PHP, HTTP, etc..

    C / b. Användning av mer än två hundra femtiotusen (250 000) inoder på ett delat eller återförsäljarkonto kan leda till en varning, och om inga åtgärder vidtas för att minska överdrivet användning av inoder kan ditt konto stängas av. Om ett konto överstiger hundra tusen (100 000) inoder kommer det automatiskt att tas bort från vårt backup-system för att undvika överanvändning, men databaser kommer dock fortfarande att säkerhetskopieras som ett tillstånd efter eget gottfinnande.

    2. Dyra förnyelseavgifter

    Som många andra billiga webbhotellleverantörer kommer Hostgator att höja priset när din räkning är förnyad.

    Som referens, här är förnyelsepriset för Hostgator Cloud Hosting Plans.

    Hostgator-planerSignup (36-mo) * Renewal (24-mo) Renewal (36-mo)
    Hatchling Cloud$ 4,95 / mo$ 9,95 / mo$ 8,95 / mo
    Baby Cloud$ 7,95 / mo$ 12.95 / mo$ 11.95 / mo
    Business Cloud$ 9,95 / mo$ 18,95 / mo$ 17,95 / mo

    * Obs: Allt anmälningspris baserat på Hostgators senaste rabatt (juni 2018), se https://www.hostgator.com för senaste erbjudandepris. 

    ** Även – för att se detta i sammanhang, läs också vår marknadsstudie på webbhotellkostnaden. 

    3. Ibland lång väntetid för livechatsupport

    Under 2017 nådde jag 28 värdföretagens livechatsupport och spelade in min erfarenhet i ett kalkylblad.

    Prestandan med Hostgator livechatsupport uppfyllde min förväntning i den fallstudien. Genomsnittlig väntetid var 4 minuter och mina problem löstes effektivt.

    Men det var tid då jag måste vänta 15 – 20 minuter för att nå deras livechatsupport – vilket jag tycker är ganska otillfredsställande. Kunder som är stora på livechatsupport kanske vill kolla in andra (SiteGround har hittills det bästa livechattstödet,).

    4. Serverplats endast i USA

    Hostgator-servrar finns endast i USA. För avancerade användare behöver du ett innehållsleveransnätverk (CDN) för att minska latensen.

    Planer, priser och ytterligare uppdateringar

    Hostgator Cloud Hostin g Planer

    Precis som deras delade värd kommer Hostgator Cloud Hosting i tre olika planer – Hatchling Cloud, Baby Cloud och Business Cloud.

    FunktionerHatchling CloudBaby CloudBusiness Cloud
    Domän1ObegränsatObegränsat
    Bandbreddobegränsadobegränsadobegränsad
    CPU-kapacitet2 kärnor4 kärnor6 kärnor
    Minneskapacitet2 GB4 GB6 GB
    Dedikerad IP
    Anmälningspris (24-mo) *$ 6.95 / mo$ 8,95 / mo$ 10,95 / mo
    Anmälningspris (36 mo) *$ 4,95 / mo$ 7,95 / mo$ 9,95 / mo
    Försöksperiod45 dagar45 dagar45 dagar

    * Prislapparna som visas på Hostgators officiella sida (Hostgator.com/cloud-hosting) är baserade på 36 månaders prenumeration. Månadspriset är högre när du går med en kortare prenumerationsperiod (säg 24 månader). 

    ** Hostgator affärsplaner kommer med Positiv SSL, som stöds av $ 10K garanti, och ger en TrustLogo Site Seal som kan visas på din webbplats.

    Hostgator-webbplatsLås och kodGuard-säkerhetskopiering

    Hostgator erbjuder olika uppgraderingar och inbyggda funktioner i sina värdplaner.

    Till exempel kan du köpa SiteLock ($ 19,99 / år) och CodeGuard ($ 19,95 / år) när du checkar ut hos Hostgator. Dessa två funktioner är relativt billigare och bekvämt för kunder som söker prisvärda webbhotell med grundläggande webbplatsskydd.

    Lista över några användbara funktioner som erbjuds när du checkar ut på Hostgator.

    Gator Webbplatsbyggare

    Särskild kampanjkupong för Gator Website Builder – “WHSRBUILD”; spara 55% på den första räkningen.

    Webbplatsbyggare har dykt upp och blivit en viktig trend inom värdbranschen. År 2019 har Hostgator uppfunnit sin webbplatsbyggare och lanserat Gator webbplatsbyggare.

    För så låga som $ 3,84 / mo kan du nu utforma (med hjälp av en av de 200 färdiga webbplatsmallarna), skapa (med hjälp av dra och släpp webbredigerare) och värdwebbplatser på Hostgator.

    FeaturesStarterPremiumeCommerce
    Gratis domän
    Gratis delad SSL
    Lagerhantering
    Anmälningspris (36 mo) *$ 3,46 / mo$ 5.39 / mo$ 8.30 / mo

    * Gator e-handelsplan (anmälan till $ 9,22 / mo, förnyelse till $ 18,45 / mo) är relativt billigare jämfört med andra liknande online-butik / webbplats byggare planer.

    ** De priser som visas är rabatterade priser med vår kampanjkod (55% rabatt) “WHSRBUILD”.

    Bedömning: Är Hostgator bäst för dina webbplatser?

    Vi väljer vanligtvis en webbhotell baserad på några viktiga faktorer: företagets rykte, rimliga priser, funktioner och serverprestanda.

    Baserat på testresultat och studier som visas ovan kan du se att Hostgator Cloud Hosting uppfyller förväntningarna i alla kategorier. Företaget fick 4,5-stjärnigt i vår uppdaterade betyg (vi använder en 80-punkts checklista för våra recensioner, lära dig hur det fungerar här).

    Så ja – Hostgator är en gång. Och jag tycker personligen att Gator är särskilt ett bra val för nybörjare och enskilda bloggare som vill “hålla fast vid publiken”.

    Snabbgranskning av vår Hostgator-granskning

    NACKDELAR

    Hostgatoralternativ och jämförelser

    Kolla också in:

    • Hostgator vs BlueHost
    • Hostgator vs InMotion Hosting
    • Hostgator vs Hostinger
    • Hostgator vs Dreamhost
    • Hostgator vs SiteGround
    • Hostgator vs GoDaddy

    Beställ Hostgator Cloud med 45% rabatt

    Jeffrey Wilson Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me