RoseHosting recension

Det finns många värdleverantörer där ute att välja mellan, men det är svårt att hitta en med en längre historik än Rose Hosting.


Denna värdleverantör grundades 2001 och är belägen i St. Louis Missouri i USA där den också driver sitt eget datacenter. Företaget hävdar att RoseHosting.com var det första och enda webbhotellföretaget i världen som erbjöd kommersiella Linux-virtuella servrar redan 2001 (under Rose Web Services LLC) och uppmuntrar sina kunder att verifiera faktumet på Archive.org.

Noterbart är Rose Hosting en Linux-webbhotellorganisation specialiserad på VPS-värd (även om företaget också erbjuder både delade och dedikerade värdplaner nu).

Dessutom har denna värdleverantör en strikt politik som inte har någon översättning – en praxis som vi inte ser ofta på budget / delad värdmarknad. Några av de mer anmärkningsvärda kunderna inkluderar Altarum Institute, UPF.org och Voice IP Solutions.

Rose Hosting Planer

Rose Hosting erbjuder många värdplaner och konfigurationer för att tillgodose olika kundbehov. Dessa planer inkluderar:

Delad värd

Det finns fyra delade värdplaner tillgängliga, från 200 GB till 2000 GB maximal månatlig dataöverföring och 2 GB till 30 GB SSD-disklagring. Priserna varierar från $ 4,95 per månad till $ 19,95 per månad med olika funktioner och inneslutningar mellan planerna – se skärmbilder nedan för jämförelser.

Alla planer inkluderar gratis installation, en spamblockerare, obegränsade parkerade domäner, Cron-jobb, en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, och så vidare.

Viktiga funktioner i Rose delade värdplaner. Priserna är baserade på årsplan med 10% specialrabatt (uppdaterad 31 maj 2018). Observera att RoseHosting inte levererar gratis domän under registreringen. Beställ här.

VPS Hosting

Roses VPS-värd kommer med fyra tillgängliga planer från $ 19,95 till $ 79,95 per månad.

På den låga änden får användare två CPU-kärnor med 1 GB garanterat minne och en månadsgräns för filöverföring på 2 000 GB. I den övre änden av skalan får användare åtta CPU-kärnor, 8 GB garanterat minne och 150 GB diskutrymme. Bland de rikliga funktionerna finns full root-åtkomst, 24/7 support, en 100% drifttidsgaranti, gratis DNS-värd, SSD-driven och gratis dedicerad IP-adress.

RoseHosting hanterade VPS-värdplaner. Priserna är baserade på ett års prenumeration med 10% specialrabatt; alla planer har full root-åtkomst och en gratis dedicerad IP-adress. Beställ här.

Dedikerad värd

RoseHosting erbjuder fyra dedikerade värdplaner, allt från en $ 269,10 per månad plan som inkluderar hårdvara för att stödja 24 GB minne, 500 GB disk och 3 000 GB dataöverföringar till $ 1079,10 per månad plan som innehåller 96 GB RAM, 2 000 GB disk och obegränsad dataöverföringar.

RoseHosting dedikerade värdplaner finns i fyra smaker. Priser baserade på ett års prenumeration med 10% rabatt (baserat på 10% specialrabatt). Beställ här.

Min erfarenhet med RoseHosting

Som nämnts har jag personligen testat Rose Hosting’s Shared 1000-plan sedan november 2013, och under den tiden har jag hittat mycket bra och inte mycket dåligt – en sällsynthet för både mig och värdvärlden i allmänhet.

Nackdelarna: Vad jag inte gillar med RoseHosting

1- Förvänta dig bättre delade värdfunktioner

Till priset $ 10,35 / mo (fyraårig genomsnittlig kostnad) förväntar jag mig att få mer från min webbhotell.

RoseHosting SSD Affärsplan tillåter endast fem domäner och 20 databaser. Dedikerade IP-adresser, Cloud Flare CDN (en $ 10 debiteras för installationsavgifter), dagliga säkerhetskopieringsfunktioner osv. Är bara tillgängliga för användare som är villiga att betala extra.

2- Serverplats endast i USA

RoseHosting driver sitt eget datacenter i St. Louis, Missouri, USA och erbjuder inga andra alternativ när det gäller serverplats. Det kan vara latensproblem om majoriteten av dina webbplatsanvändare är baserade utanför USA.

Vi diskuterade om latens och publicerade få listor över webbhotell baserade på latensanalys. För att lära dig mer läs-

 • Bästa värdtjänster för webbplatser i Storbritannien
 • Bästa värdtjänster för indiska webbplatser
 • Bästa värdtjänster för Singapore / Malaysia webbplatser

RoseHosting granskning av verifierade användare

RoseHosting har funnits i mer än ett decennium. Men till min överraskning – det finns så få användarrecensioner tillgängliga online.

Webbhotellen finns inte ens på de flesta av de populära webbplatserna för värdgranskning. Om du letar efter mer meningsfulla feedback på RoseHosting, här är en som jag har stött på under min forskning. Den ursprungliga recensionen publiceras här på Web Hosting Talk.

Starttid: December 2010
Sluttid: Januari 2010
Anledning att lämna: Linux-inlärningskurvan var för hög för tilldelad tidsram och en ny kund som jag skaffade mig kräver. NET-värd; det hade inget att göra med deras support eller tjänster.
Serverinfo: Kopieras från initial e-post.

Pris: 34,99 dollar http://www.rosehosting.com/virtserv-spec.html
Operativsystem: CentOS 5
Diskutrymme: 45 GB (Detta inkluderar det utrymme som OS har tagit)
Minne: 1500 MB
Överföring per månad: 1500 GB
IP-adress: 206.196.111.139
Fysiskt värdnamn: vs1139.rosehosting.com (används före din DNS
förändringar förökas)
DNS-servrar (såvida du inte beställde dina egna DNS-servrar):
ns1.rosehosting.com (216.114.78.148)
ns2.rosehosting.com (216.114.78.155)

Sammanfattning: Jag upptäckte RoseHosting genom en kombination av Google-sökningar och efter att ha gjort några timmars forskning trodde jag att jag skulle ge dem ett skott trots att jag inte har någon erfarenhet av CentOS eller Linux. Jag använde deras tjänst i ungefär fyra veckor och upplevde nollproblem under den tiden. Eftersom Linux var nytt för mig skickade jag också in ett halvt dussin biljetter till helpdesk och talade med deras livechatsupport flera gånger. Varje gång jag pratade med någon var de båda kunniga och hjälpsamma, besvarades biljetter till helpdesk inom två timmar.

Så långt som systemet går, skapade jag och hade tre 32-man Team Fortress 2-servrar som körs på servern tillsammans med tre webbplatser. Jag hade några Steam-vänner hopp på servrarna flera gånger och de gick alla bra inklusive båtlaster av addons, sub 100ms ping gånger. Här är GameTracker-länken till en av servrarna som ytterligare bevis. Jag är inte säker på hur de gjorde under full stress men med cirka 20 samtidiga användare såg jag ingen förändring. De körde också flera Counter-Strike-servrar bra.

Den första installationen tog ungefär 18 timmar men jag beställde också klockan 3 på julafton. Jag mailade för återbetalning under helgen och fick det idag. Jag känner mig verkligen dålig för att gå tillbaka och be om återbetalning eftersom de hjälpte mig ganska mycket. Sammantaget var jag mycket nöjd med deras tjänst och skulle rekommendera dem till alla där ute som letade efter en billig Linux-baserad VPS från ett pålitligt företag.

RoseHosting-alternativ & jämförelser

Andra liknande hostingtjänster som du kanske vill kolla in:

 • Företag som erbjuder lösningar för delade hosting-tjänster: A2 Hosting, Hostinger, Interserver, InMotion Hosting
 • Företag fokuserar på VPS / premium hosting-lösningar: SiteGround, Netmoly, Liquid Web, Kinsta (hanterad WP-värd)
 • Vår datorienterade bästa webbhotellista

Ta också en titt på jämförelsen sida vid sida:

 • Rose Hosting vs Liquid Web
 • Rose Hosting vs A2 Hosting
 • Rose Hosting vs InMotion Hosting
 • Rose Hosting vs BlueHost
 • Rose Hosting vs SiteGround
 • Rose Hosting vs Netmoly
 • Rose Hosting vs TMD Hosting
 • Rose Hosting vs AltusHost

Wrapping Up: Är RoseHosting en gå?

Kort svar: Ja.

I slutet av dagen är värdstabilitet och hastighet det som är viktigast. Och RoseHosting gjorde det exceptionellt bra i den regionen. Därför rekommenderar jag Rose Hosting till organisationer eller individer som letar efter en solid värdlösning med strikta regler som inte överförs.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map