StableBox Review

Binele

Există o mulțime de „upgrade-uri” către serviciile de găzduire StableBox, incluzând marcaje în câteva dintre serviciile esențiale de găzduire.


Acord de nivel de serviciu de 99,9%

Cel mai mare avantaj, în opinia mea, este că StableBox își rezervă serviciul cu un SLA uptime de 99,9% – dacă calitatea serviciului scade sub această marcă, aveți dreptul de a încheia abonamentul și veți primi o rambursare completă (conform TOS 10.10 ).

Fără găzduire la supraîncărcare

Unul dintre aspectele cheie este faptul că StableBox nu își supraîncărcă spațiul, ceea ce (după cum am menționat, StableBox nu permite mașinilor să treacă peste 80% de utilizare), în sine, elimină majoritatea problemelor întâmpinate ca urmare a serverelor grăbite. În plus, din moment ce găzduirea partajată StableBox este susținută de sistemul de operare CloudLinux, activitățile și utilizarea vecinilor dvs. de găzduire nu vor afecta performanța site-ului dvs..

Accesibil

Un alt factor bun este faptul că StableBox are cea mai accesibilă găzduire RAID bazată pe cache. Nu copleșește utilizatorii cu tone de funcții inutile (cine are cu adevărat nevoie de o capacitate de bază de date MySQL, oricum?) Ceea ce înseamnă că nu plătiți pentru funcții inutile și că, în ansamblu, sistemul este mult mai ușor de înțeles și Naviga.

15 ani de experiență în industria de gazduire

În sfârșit, deși StableBox în sine este un nou venit în spațiul de găzduire, este administrat de Hypernia, o companie de renume, dovedită, cu aproape 15 ani de experiență în industrie. Divizia serverului jocurilor Hypernia are un mare succes și are o mulțime de feedback-uri pozitive pentru clienți – presupunând acest lucru ca o indicație a ceea ce ne putem aștepta de la StableBox, aștept cu nerăbdare să văd lucruri minunate. Planul de bază al StableBox reprezintă o furtă de 29,95 USD pe an și o opțiune excelentă pentru persoanele care încep să caute o gazdă accesibilă și fiabilă.

Mărci aflate sub administrarea Hypernia - servere de jocuri și voce Hypernia, StableBox și SuperPod.Mărci aflate sub administrarea Hypernia – servere de jocuri și voce Hypernia, StableBox și SuperPod.

Comandați acum StableBox: http://www.stablebox.com

Verdict: Web Host Pare o gazdă în regulă

În total, deși nicio gazdă nu este perfectă, StableBox pare să fie la fel de aproape de cât se poate – este o promisiune grozavă și sper că această companie va continua în marea direcție pe care a stabilit-o. Prețul este corect, caracteristicile corecte și garanțiile fără excludere și uptime au putere stelară. Indiferent dacă sunteți un webmaster cu experiență sau doar începeți, StableBox merită cu siguranță luat în considerare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me