WebHostingHub granskning

Baserat i Virginia Beach har WebHostingHub funnits länge (en check på WhoIs indikerar att domänen registrerades redan i januari 2005) men företaget var långt ut ur huvudströmmen radar tills nyligen.


Vid denna tidpunkt av skrivande är WebHostingHub under ledning av InMotion Hosting – ett av mina favorithotellföretag som har mer än 10 års branscherfarenhet.

Vad finns i WebHostingHub-värdplaner?

Webbhotellhub började erbjuda fler alternativ i början av 2014 och paketerade sin tidigare “All-In-One Hosting Plan” i tre olika paket, nämligen Spark, Nirto och Dynamo.

Personligen upptäckte jag att WebHostingHubs Spark-paket är en av de bästa billiga hostingtjänsterna för nybörjare / nybörjare. Men innan vi går igenom detaljerna, låt oss ta en titt på de grundläggande funktionerna och priserna för alla tre paketen.

FeaturesSparkNitroDynamo
Gratis domän
Webbdesignrabatt = Ja;  Det bra med WebHostingHub

Snabba höjdpunkter på vad jag gillar bäst med WebHostingHub Hosting enligt min erfarenhet.

 • Mycket prisvärd För första gången kunder betalar du bara $ 3,99 / mo för en 24-månaders prenumeration.
 • Utmärkt kundsupport I många fall suger kundservice hos budgethotellföretag; men det är inte fallet på WebHostingHub. Hub ärver den goda praxis från InMotion Hosting och ger enastående kundsupport inom såväl försäljning som teknisk.
 • Användarvänlig + Ingen lokal migrering av webbplatser Det är extremt enkelt att installera en ny webbplats på WebHostingHub. Dessutom kommer WebHostingHub med en fantastisk funktion – No Down-time Transfer. Användare som byter från en annan webbhotell kommer att få en tillfällig “plattform” för att konfigurera och testa sina webbplatser innan de gör själva flytten (något som Staging Area på WP Engine).
 • Försäkra säkerhet med w / suPHP w / suPHP är en webbplatssäkerhetsåtgärd som du inte ofta ser i budgethotell-erbjudanden – enormt pluspoäng för dig som vill ha extra webbplatsskydd.
 • Rabatter på extra service Nitro- och Dynamo-användare får 20% respektive 30% rabatt på Hubs webbdesigntjänster.
 • 90 dagars (längsta) full återbetalningsgaranti Om du inte är nöjd med tjänsten på WebHostingHub kan du bara avbryta ditt konto under de första 90 dagarna och begära en full återbetalningspengar (exklusive domänregistreringsavgifter och SSL-certifikatavgifter om några).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Back to Top

  Adblock
  detector