000вебхост Ревиев

Основан 2007. као подружница Хостингера, 000вебхост је мало другачији од вашег веб хостинг провајдера за трчање, чак и бесплатног. Уместо тога, себе представља као „платформу за учење за почетнике који крећу путем Интернета“.


Нудећи низ јефтиних веб хостинг решења са почетним планом који је апсолутно бесплатан, 000вебхост омогућава корисницима једноставан корак ка изградњи – и хостингу њихове прве веб странице. То значи да се ти јефтини планови повезују са две друге критичне компоненте корисне за почетнике – прављење веб локација и учење кодом.

Око 000вебхост

 • Сједиште: Каунсас, Литванија
 • Година оснивања: 2004
 • Услуге: Заједнички хостинг

Како функционира бесплатни веб хостинг

Пре него што сам ушао у матице 000вебхост-а, мислио сам да би било добро укључити кратку шашу о бесплатном веб хостингу. Било која врста веб хостинга, било да је бесплатан или на неки други начин и даље захтева исту опрему од стране веб хостинг провајдера.

Прво што треба приметити је да сви сервери, софтвер и пропусни опсег захтевају значајна капитална улагања. Ова улагања морају се некако повратити, тако да обично можете очекивати да ћете бити под притиском да надоградите свој рачун. У неким случајевима бесплатни веб домаћин такође може ваше податке проследити и партнерима.

На другом нивоу, постоје бројна ограничења за бесплатне рачуне. Они се разликују у зависности од домаћина – неки ће наметнути обавезне огласе на вашој веб локацији, строга ограничења ресурса сервера и биће вам дозвољено да користите само одређене формате имена домена. У случају 000вебхост то би био:

твојитенаме.000вебхостапп.цом

Коначно, постоје ризици са којима се суочавате када због трошкова капиталних инвестиција бесплатни домаћин покуша да штеди на сигурности. Као пример, 000вебхост је хакиран током 2015. што је резултирало крађом података о преко 13 милиона купаца.

Због ових фактора топло препоручујем да 000вебхост сматрате песком где можете испробати нове ствари или идеје. Ако се озбиљно бавите хостингом веб локација, уместо тога потражите услугу плаћеног хостинга.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map