1 и 1 Хостинг Ревиев

Невероватно основана скоро три деценије пре 1988., 1&1 је у власништву немачког Интернета са седиштем у Немачкој. Запошљавајући преко 7000 особља широм света, једна је од највећих живих компанија која се бави веб хостингом данас. Компанија је високо конкурентна у Немачкој, Великој Британији и Сједињеним Државама.


Да ли може да издржи тестове перформанси и да ли има довољно јаких бодова да направи смањење? Хајде да сазнамо.

Око 1&1 Хостинг

 • Сједиште: Монтабаур, Њемачка
 • Година оснивања: 1988
 • ЦЕО: Ериц Тхоломе
 • Услуге: Регистрација имена домена, хостинг хостинга, веб хостинг (Линук и Виндовс платформе), еЦоммерце, сервер решења (наменски, динамички сервер у облаку, виртуелни сервери)

: Шта је у овом прегледу

Против 1&1 Хостинг

  Прос од 1& 1 Хостинг

  1. Јединствена прилагођена контролна табла

  1 и 1 корисничка контролна табла1&1 корисничка контролна табла

  Ово је вероватно 1&1 Највише јединствена продајна места хоста – прилагођена контролна табла на којој корисници могу да управљају својим налогом и услугама. Међутим, ако сте приметили, ја сам то набројао као професионалац као и проверу њихове услуге.

  Као плус бод у њихову корист, дугогодишњим корисницима омогућава да имају онај препознатљиви фактор који их раздваја од масе. Такође укључује и друге занимљиве сервисне области које се обично не налазе у цПанелу или Плеску, као што су Интернет Маркетинг и Веб локација.

  Демо: Управљајте својим доменима у 1&1 Доменски центар

  Купите нови домен или управљајте доменама с именима домена на 1&1 Доменски центар.

  Информације о серверима имена вашег налога, ДНС подешавања и МКС записи су доступни на овој страници.

  Демо: Постављање вашег бесплатног ССЛ-а на 1&1

  1&1 ССЛ цертификате покреће ДигиЦерт.

  ССЛ Стартер Плус је укључен (бесплатан) у свих 1&1 хостинг планова. ССЛ Бусинесс (ГеоТруст Труе БусинессИД) кошта 54,99 фунти годишње; ССЛ Бусинесс Плус (Вилдцард ГеоТруст Труе БусинессИД) кошта 239,99 фунти годишње.

  * Кликните за увећање слике.

  Да бисте активирали свој бесплатни ССЛ и прешли на ХТТПС:

  Пријавите се на 1&1 Цонтрол Панел (Контролна табла) > ССЛ цертификати (бочна трака) > У колони домена кликните на „Нот Сетуп Иет“ (Још није подешавање) > Кликните на „Активирај сада“ ССЛ Стартер Плус > Доделите свој домен.

  * Кликните за увећање слике.

  2. Скалабилни нивои перформанси

  Док 1&1 Хостинг можда ово звучи као нешто јединствено, заправо није разлика од осталих веб домаћина који нуде различит хардвер по различитим ценама. Не треба се грешити као да на пример оптимизације перформанси које нуде домаћини, као што је А2 хостинг, на пример.

  Међутим, добро је знати да постоји могућност за скалабилност. Ово је посебно тачно од 1&1 омогућава вам повезивање и смањивање нивоа перформанси према потреби, независно од пакета хостинга на који сте претплаћени. То омогућава велику флексибилност у лету.

  Скалирање између нивоа перформанси утиче на РАМ, лимите меморије и број истовремених процеса.

  Наш тестни сајт је тренутно домаћин на нивоу перформанси 2.

  3. Једноставно праћење перформанси

  Да бисте пратили перформансе свог хостинга, пријавите се на 1&1 контролна табла > Ниво перформанси > Оцените перформансе.

  Везан за скалабилне нивое перформанси, 1& 1 такође долази са посебном функцијом праћења перформанси која вам омогућава да осигурате да се ваша веб локација неометано одвија. Тумачење је једноставно – све док је зелено преко табле, биће вам добро.

  Међутим, ако дође до кашњења у перформансама, оне ће се појавити као наранџасте или црвене боје, што вам даје до знања да постоје проблеми. То би могло бити превазиђено прилагођавањем нивоу вашег рада по потреби.

  4. Бесплатни домен 12 месеци

  То се обично не може сматрати великим плусом за веб домаћине, јер их неколико пакује у бесплатне домене.

  Међутим, 1&1 Хостинг добија пакет са чак и њиховим најјефтинијим хостинг понудом који почиње (први пут купцима) по најнижој цени од 99 центи месечно.

  5. Бесплатни маркетиншки алати

  Куповина домаћина и креирање веб локације не значи ништа ако дотична веб локација не ради.

  1&1 Хостинг помаже власницима веб локација овде са бројним факторима, укључујући 100 УСД кредита за Бинг Адс, као и коришћење функције Маилинг листе *. Листе за размену порука помажу вам да управљате и одржавате е-пошту према корисничкој бази, помажући вам да будете у ближем контакту с њима.

  6. Компатибилно са зеленом енергијом

  Иако није њихова главна продајна тачка, ја лично подржавам веб домаћине који барем не покушавају да постану зелени. 1&1 (најмање у Сједињеним Државама) надокнађује сву употребу енергије свог податковног центра путем обновљивих извора енергије (РЕЦ).

  Домаћини зеленог веба активно покушавају да спроведу еколошки прихватљиве иницијативе, које ће бар надокнадити део штете нанесене животној средини. (Сазнајте више о Греен Хостингу овде).

  Против 1&1 Хостинг

  1. Јединствена прилагођена контролна табла

  За оне који се сећају да је ово тачка у одељку за професионалце, не читате погрешно. Такође га укључују као преварант из врло једноставног разлога. Без обзира на додану функционалност или снагу коју прилагођава контролна табла 1&1 има понуде, крши врло основно правило дизајна корисничког интерфејса – има нешто са чиме су корисници упознати.

  Скоро цео свет хостинга првенствено се врти око цПанела или Плеска, дакле за 1&1 валцер у прилагођеном дизајну помало је необично. Корисници могу очекивати да ће провести неко време морајући да се поново упознају са новим контролним интерфејсом и изгубе се у том процесу.

  Вагање додате функционалности прилагођеног 1&1 контролна табла у односу на недостатке тог времена, нисам импресиониран. Ипак, за оне који тамо остану, то би могло бити много више цењено. Отуда, осећам да је прилагођени контролни панел двосјекли мач.

  2. Ниска оцена задовољства потрошача

  Изузетно сам тужан када наиђем на лошу оцјену купаца за било који сервис, посебно за веб домаћине, јер их и сам користим.

  Нажалост, 1&1 има приличан удео негативних критика – од којих су многи изгледа повезани са наплатом.

  Екран снимљен са 1&1 рецензија на ЦонсумерАфети.цом.

  Све што могу рећи је да када је реч о накнадама и исплатама, молим вас пажљиво прочитајте било коју документацију и будите отворени у случају да неке ставке могу бити погрешно протумачене – тада разјасните, за сваки случај..

  3. Плаћени Алати за креирање веб локација

  Алати за креирање веб локација су у реду, посебно сјајни повуци и спусти који долазе са обрасцима за ултра брзу израду веб локација. Морам се питати у овом конкретном случају, зашто 1&1 се за то наплаћује када у већини познатих света то постане де фацто стандард бесплатних. У ствари, постоје читави сервиси попут СитеБуилдер-а који се врти око бесплатних, врхунских градитеља сајтова.

  4. Ограничена корисничка подршка

  Достојна база знања и линија за помоћ уживо – шта бисте више могли да тражите у вези са подршком? Нажалост пуно више. Најосновније од свега био би систем издавања карата за помоћ. Сви смо били тамо када су телефонске линије зачепљене и не можемо добити помоћ, што може бити фрустрирајуће.

  Компанија има твиттер канал за подршку, али чини се да је то више страница са огласним услугама више него ишта друго.

  1&1 Преглед перформанси хостинга

  Задржао сам перформанс 1&1 од предности и недостатака једноставно зато што се чини да је то мешана торба трикова. Различити тестови и локације сервера дали су различите резултате, што не представља добро за укупне перформансе њихових система.

  Међутим, ово би се могло узети са прстохватом соли, јер свеукупно њихов сервис показује прихватљиве брзине на све стране.

  Тест брзине сервера на Битцатцха

  Време одзива сервера оцењено са А на Битцатцха.

  Време за први бајт (ТТФБ) засновано на тесту веб странице из Чикага

  ТТФБ из Чикага: 613мс.

  Вријеме до првог бајта (ТТФБ) засновано на тесту веб странице из Сингапура

  ТТФБ из Сингапура: 1,461мс.

  1&1 полаже тврдње на седам локација дата центара широм света, а кључни центри су у Сједињеним Државама и Немачкој. Због тога је још необичније у томе колико су перформансе толико варирале. Можда је 70.000 сервера паралелно деловало, 19 милиона домена било је хост и преко 20.000 Терабајта података који се преносе месечно?

  1&1 Хостинг Уптиме

  Наш тестни сајт био је на адреси 1&1 доноси 100% продужење у јуну 2018. године.

  1&1 Цене и планови

  Док 1&1 нуди велику услугу и пакете на све стране, за овај преглед гледамо њихове заједничке планове за веб локацију. Они почињу од најниже цене од 99 центи и крећу се до 8,99 УСД месечно.

  1&1 заједнички планови хостинга: Басиц, Унлимитед Плус и Унлимитед Про.

  Пре него што вам чељусти заједнички опадну од запрепашћења, оне су за прве купце 12-месечне претплате. Након тога, цијене иду и до 7,99 УСД, крећући се до 14,99 УСД мјесечно, што је око 700% повећање на улазном нивоу.

  Стопа повећања постаје разумнија како се планови повећавају, али за ловце на 99 цента, једноставно немате среће. Упозорени сте.

  Пресуда: Ако бисте били домаћини у 1&1

  Ако сте преживели од врха овог чланка до сада, сигуран сам да сте приметили да су предности и недостаци које сам навео на 1&1 су уједначене. Наравно, постоје и добри и зли, али стварно бих хтио овдје споменути једну ствар.

  1&1 се није посебно истакнуо ни у једној области коју сам навео као професионалац. Ово је подизање очију, јер обично веб домаћин може понудити изузетан ниво услуге у најмање једној или две области. Разочаран сам због грозне посвећености једног од најстаријих пружатеља услуга у околини.

  Кључно за то разочарање су једва просечне перформансе брзине које су ублажене купцима на рачунима. Оставит ћу вас ситним људима да одлуче је ли то нешто што је прихватљиво или не.

  1&1 алтернативе

  • Дељени (буџетски) хостинг: А2 Хостинг, Хостингер, ХостПапа
  • ВПС хостинг: ИнМотион хостинг, интерсервер, СитеГроунд

  Посетите / Наручите 1&1 Хостинг онлине

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me