Арвике Ревиев

Арвике је приватна компанија за домаћинство која се налази у Сан Луис Обиспо, Калифорнија и која је више од 10 година под својим појасом. Основан 2003. године од стране Арванда Сабетиан-а, овај хостинг провајдер направио је листу Инц. 500 као једну од америчких најбрже растућих приватних компанија у 2011. и 2012. години.


Још мало о Арванду Сабетиану

Пре него што смо се бавили плановима Арвике хостинга, мислио сам да би било занимљиво детаљније погледати Арванд Сабетиан и како ствари функционишу у компанији.

Арванд Сабетиан слетио је Инц. са 30 година млађе од две године за две узастопне године 2002. и 2003. године. Арвике је први започео након што је завршио средњу школу. Према чланку о Инцу, Сабетиан није хтио да се одрекне своје компаније кад је започео факултет; па шта је тако уверио неколико пријатеља да му помогну да настави да ради док су дипломирали. Млади предузетник је 2008. године дипломирао грађевинску инжењерку и истовремено, његова компанија Арвике доносила је око 150.000 долара добити годишње. Одлучио је дати Арвике-у још годину дана … а остало је историја.

Арвике је прерастао из пословања човека у компанију која данас чини вишемилионске. Оно што је за Арвике мени најзанимљивије је да иако компанија има преко 80 запослених, она нема канцеларију ХК-а. Следећи видео говори више о томе како Сабетиан ради са својим тимом.

Уредникова рецензија

Арвике нуди низ могућности хостинга, свака са опцијом подскупа.

Шта ми се свиђа код Арвике хостинга

 • Доказан пословни рекорд – Арвике је веома популаран пружатељ услуга хостинга с доказаном дуговјечношћу; послује више од деценије, а пред њим је позитивна будућност.
 • Опције надоградње – Компанија нуди широк спектар могућности избора за хостинг како би служио скоро свим потребама организације. У дељеном ВПС-у и наменским нивоима услуга пружа и Линук и Виндовс хостинг.
 • Великодушно у расподјели енергије ЦПУ – Неограничено хостинг није заиста неограничено. Али то сам рекао, приметио сам да је Арвике врло великодушан у погледу употребе енергије сервера. Веб домаћин омогућује употребу до 700 ЦПУ секунди, 2000МБ РАМ-а и 500 физичких процеса – што мислим да уопште није лоше за веб хостинг хост од 4 УСД / месечно.
 • 60-дневна гаранција поврата новца – Арвике стоји иза своје услуге са 60-дневном гаранцијом поврата новца; ово је изнад стандардне гаранције од 30 дана.

Не баш добро

 • Ужасни рекорд продужетка – Наше пробне странице су се спуштале врло често.
 • Опција дељеног хостинга за личне класе је мало скупља од неколико конкурената Арвике-а (јер у један налог можете додати само 6 имена домена).
 • Неограничено хостинг није заиста неограничено; то је само неограничено док не претјерате са Арвике ЦПУ-ом (што је правило за све неограничене хостинг услуге, сазнајте више).

Често постављана питања о Арвике хостингу

Ко је Арвике?

Арвике је америчка веб хостинг компанија која послује већ више од деценије.

Да ли је Арвике хостинг још увек у послу?

Да, Арвике је и даље покренут, а корисницима нуди широк спектар могућности веб хостинга.

Које су добре алтернативе за Арвике хостинг?

Добре алтернативе за Арвике укључују ИнтерСервер, ДреамХост, А2 хостинг, СитеГроунд, ТМД хостинг и ИнМотион хостинг.

Пресуда: Дакле, је ли Арвике хостинг добро?

Моје одузимање је да је Арвике у реду домаћин за мале и средње веб странице; али вероватно НЕ најбољи избор за предузећа или велике веб странице. Постоји прилична притужба потрошача на поузданост сервера, иако гледајући брзи раст компаније, доводимо у питање да ли су те жалбе последица урушених сервера.

Алтернатива

Слични веб домаћини прегледани на ВХСР (нон-ЕИГ брендови): ИнтерСервер, ДреамХост, А2 хостинг, СитеГроунд, Хостингер, ТМД хостинг и ИнМотион хостинг. Такође можете да проверите нашу најбољу листу пословних хостинга за лако упоређивање.

Посебни попусти за ИнтерСервер, ИнМотион Хостинг и Хостингер.

А за оне који траже ВПС хостинг – погледајте овај недавно ажурирани водич за ВПС хостинг.

Упоредите Арвике хостинг са другим веб домаћинима

 • Арвике – ИнтерСервер
 • Арвике вс ДреамХост
 • Арвике – А2 хостинг
 • Арвике вс Хостингер
 • Арвике вс ТМД хостинг
 • Арвике вс СитеГроунд
 • Арвике вс БлуеХост
 • Арвике вс ГоДадди

Више информација / Да бисте наручили

За додатне информације о Арвике могућностима хостинга и ценама или за наручивање посетите веб локацију Арвике на хттпс://ввв.арвике.цом/.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me